سه بیمارستان تهران، میزبان ۷۰ مجروح انقلاب لیبی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
پست: 863
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۹ دی ۱۳۸۸, ۱۰:۵۳ ب.ظ
محل اقامت: البرز
سپاس‌های ارسالی: 5392 بار
سپاس‌های دریافتی: 4116 بار
تماس:

سه بیمارستان تهران، میزبان ۷۰ مجروح انقلاب لیبی

پست توسط FARSHAD.ADL »

فارس نوشت:   روابط‌ عمومی جمعیت هلال ‌احمر کشور گفت: 70 مجروح لیبیایی شب گذشته به 3 بیمارستان میلاد، چمران و بقیة‌الله الاعظم در تهران اعزام شدند.
پویا حاجیان اظهار داشت: شب گذشته 70 نفر از مجروحان لیبیایی راس ساعت 11 برای درمان به ایران آمده‌اند که مستقیماً از فرودگاه به 3 بیمارستان میلاد، چمران و بقیه‌الله اعزام شدند. 
  افزود: این بیماران، مجروحات جنگی و زخمی‌هایی هستند که در طول جنگ لیبی مجروح و دچار جراجت‌های جسمی و مشکلات حرکتی شدند. 
  تصریح کرد: شب گذشته نیز 18 تن اقلام دارویی و تجهیزات توانبخشی با یک فروند هواپیما و با حضور یک کارشناسی توانبخشی هلال‌احمر به لیبی اعزام شد. 
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 1930
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۸۹, ۹:۰۱ ب.ظ
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7633 بار
تماس:

Re: سه بیمارستان تهران، میزبان ۷۰ مجروح انقلاب لیبی

پست توسط HORLIKAN »

اي كاش بيمار هاي خودمون رو هم اينجوري محترم ميشمردن

3000 كيلومتر اونور تر ميرن مجروح ميارن تو مملكته خودمون پشت در بيمارستان جواب سوالت هم نميدن

خدايا شكرت
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

________________________



 
 
Major
Major
نمایه کاربر
پست: 841
تاریخ عضویت: دوشنبه ۶ شهریور ۱۳۸۵, ۵:۵۵ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

Re: سه بیمارستان تهران، میزبان ۷۰ مجروح انقلاب لیبی

پست توسط SORENA »

به دلیل عدم همکاری مراکز مربوطه هزینه های درمان سرطان مجید فروغی بازیگری با سه دهه سابقه هنري تامین نشد؛ و او خيلي زود از بین ما رفت.

به گزارش «تابناک»، مجید فروغی بازیگری که در زمینه بازیگری سه دهه تلاش کرد و علاوه بر قابلیت های فنی و حرفه ای، در بین گروههای نمایشی به عنوان یکی از با اخلاق ترین هنرمندان شناخته می شد، به دلیل اینکه نتوانست هزینه های درمان سرطان ریه را فراهم کند، در مبارزه با این بیماری به زانو درآمد و درگذشت.

او در حالی در گذشت که برای درمان این بیماری به پنج میلون توان نیاز داشت و برای تامین این مبلغ، در قالب وام از مراکز مربوطه درخواست یاری کرد، اما متاسفانه یاریگری پیدا نشد، تا جایی که بیماری او را در هم شکست و روی در خاک کشید.


تصویر

یکی از همکاران وی در گفت و گو با «تابناک» درباره پیگیری هایی که برای تامین هزینه درمان بیماری اش کرد، گفت: او سال ها عضو خانه تئاتر و انجمن هنرمندان تئاتر آزاد بود، اما این مجامع صنفی فاقد بودجه های لازم برای مساعدت با هنرمندان هستند؛ به همین دلیل با وجود کسالت شدید به معاونت هنری ارشاد مراجعه کرد و آنها هم وی را به صندق حمایت از هنرمندان معرفی کردند، اما آن صندوق هم، با اینکه از شدت بیماری او و هزینه سنگین درمان سرطان اطلاع داشتند فقط دو میلیون تومان، آن هم در قالب وام به وی دادند که به هیچ وجه هزینه های او را تامین نکرد.

وی با تاکید بر اینکه نجابت مجید، به او رخصت نداد که به روش های مختلف متوسل شود تا هزینه درمانش را تهیه کند، گفت: او با وجود درد و بیماری شدید، صبوری و سکوت کرد و حاضر نشد اوضاعش را اعلان عمومی کند و ترجیح داد که بسوزد و بسازد؛ آنقدر که جسمش با او یاری نکرد و تنهایش گذاشت.

تابناک
[External Link Removed for Guests]
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
پست: 115
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۰, ۱:۰۵ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 313 بار
سپاس‌های دریافتی: 534 بار
تماس:

Re: سه بیمارستان تهران، میزبان ۷۰ مجروح انقلاب لیبی

پست توسط sorena_noshad »

بی کفایت ترین دستگاه بهداشتی جهان رو داریم :-?

اونوقت وزیر بهداشت توی خبر میگه:

همه چی آرومه مردم چقدر خوشحالن هیچ کارمون رو درست انجام نمیدیم ما فقط میچاپیم!!!!!
ارتش ايران ،‌ دلير و قهرمان / همچو كوهي در بر اهريمنان

عزم ايران گر نمايد خصم دون / جسم و جانش را كشيم در خاك و خون
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”