با عرض سلام وسپاس به حضور کلیه مدیران و دست اندرکاران این سایت ،
من تازه به جمع شما پیوسته ام ، البته قوانین و مقررات سایت را مطالعه کرده ام ، سعی میکنم که انشالله کلیه مقررات را در همکاری با سایت ، رعایت نمایم . سوالی داشتم من دارای سایت شخصی هستم چگونه می توانم بطور قانونی سایتم را به دوستان جهت بازدید معرفی نمایم . راهنمایی بفرمایید ممنون خواهم شد .
در پایان بر خود لازم میدانم از ایجاد چنین فضایی بمنظور تعامل علمی تشکر نمایم و بتوانم با ادای وظیفه سهمی کوچکی در حوزه اطلاع رسانی داشته باشم .
تقاضای راهنمایی از مدیریت
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- محل اقامت: I.R.Iran
- سپاسهای ارسالی: 4472 بار
- سپاسهای دریافتی: 2734 بار
- تماس:
Re: تقاضای راهنمایی از مدیریت
دوست عزیز
ضمن خوش امد به مرکز انجمن های تخصصی
برای معرفی وب گاه های مفید و فعال می توانید ان ها را در قسمت معرفی سایت و وبلاگ به دوستان خود معرفی نمایید و البته فراموش نشود که رسته ی کاری وب نیز فراموش نشود
باتشکر از شما
http://centralclubs.com/forum-f81.html
ضمن خوش امد به مرکز انجمن های تخصصی
برای معرفی وب گاه های مفید و فعال می توانید ان ها را در قسمت معرفی سایت و وبلاگ به دوستان خود معرفی نمایید و البته فراموش نشود که رسته ی کاری وب نیز فراموش نشود
باتشکر از شما
http://centralclubs.com/forum-f81.html
خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: تقاضای راهنمایی از مدیریت
,
سلام دوست گرامي
علاوه بر موردي که جناب CentralWeb اشاره کردند، شما ميتوانيد به صورت يک لينک در امضاي خود نيز اون رو قرار بديد تا زير پستهاي شما، لينک سايت شما نيز ثبت شود
موفق باشيد
سلام دوست گرامي
علاوه بر موردي که جناب CentralWeb اشاره کردند، شما ميتوانيد به صورت يک لينک در امضاي خود نيز اون رو قرار بديد تا زير پستهاي شما، لينک سايت شما نيز ثبت شود
موفق باشيد

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد