W W 3 نوشته شده:با سلام فراوان.اقا اشکان نابغه دو تا نکته ی اساسی رو تو حل معادلات درجه 2 یادت رفت.
1-اگر در معادله ی درجه ی 2 .a+b+c=0 انگاه یکی از ریشه ها برابر 1 و ریشه ی دیگر برابر c/aاست
2-اگر در معادله ی درجه ی 2. b=a+c انگاه یکی از ریشه ها 1- و دیگری برابر c/a- خواهد بود.
یک نصیحت برادرانه به دوستان در حل معادلات درجه ی 2 به ترتیب از روش هاي زیر استفاده کنید.
1-استفاده از دو نکته ی بالا.
2-روش تجزیه معادله به اتحاد مربع دو جمله ای یا یک جمله مشترک
3-و در اخر هم روش دلتا
نزدیک بود یادم بره ها اقا اشکان یک نکته ی دیگرو هم جا گذاشتی.
اگر دلتا کوچکتر از صفر باشد علامت تابع همواره پیرو علامت a است یعنی اگر a مثبت باشد تابع همواره مثبت(بالای محور xها) و اگر a منفی باشد تابع همواره منفی(پایین محور x ها) میبا شد
سلام دوست عزیز

با تشکر از شرکت شما در تاپیک

نکات" مربوط به سال اول دبیرستان هستش و طبعا نباید این نکات رو برای دانش آموز سوم بیان کرد.
نکته بعدی راجع به علامت ضریب جمله ی درجه دوم در معادلات درجه 2 هستش که اونم مربوط به سال دوم دبیرستان است و امسال هم به صورت یک مطلب کوچک در دل حسابان جا شده.در واقع نکته ای که شما بیان کردید مربوط به ماکزیمم و مینیمم تابع مورد نظر هستش.من در پست اول خودم گفتم که به مطالب کمی پیچیده تر میپردازیم و روی مسائلی که بسیار بدیهی هستند یا پرداختن بهشون از اب خوردن هم اسونتره ، وقت نمیذاریم.
ما داریم روی درس حسابان ، مربوط به سال سوم دبیرستان بحث میکنیم

به بزرگی خودتون ببخشید.