سلام خدمت دوستان گرامي

بنده با كاربر محترم hermes_PERSIAN موافق هستم اين ادعا يك سند معتبر و محكمي لازم داره ضمن اينكه مرحوم دكتر مصدق در قيد حيات نيستند كه از خود دفاع كنند و بيان اين مطلب در شان و مقام اين شخص نيست، دكتر خدمات بسياري به اين مرز و بوم داشته و بيان اين مطلب يك نوع بي احترامي محسوب ميشود
كاربر گرامي alibig

ضمن عرض سلام، بنده با اجازه عنوان را كمي تغيير دادم البته حذف كردم!! اميدوارم كه دلگير نباشيد
منظور دوست ماgava مورد ديگري بود و خطاب به شخص شما نبود، بنابراين كمي مهربان باشيد و با مهرباني سخن بگوييد
ضمنا دوست من هر سند تاريخي ممكنه معتبر نباشه ضمن اينكه بعضي مواقع باعث تحريك احساسات ميشود من به شما توصيه ميكنم در مورد اسناد تاريخي مطالعه كنيد و از صحت ان مطلع گرديد، هر مطلبي هم ارزش ارسال به اين انجمن را ندارد، البته بنده از زحمات شما ممنون هستم و اميدوارم كه در اينده كمي دقت نماييد
دوستان گرامي بنده لزومي نميبينم كه اين مطلب ادامه پيدا كند البته اين تاپيك را قفل نميكنم چون علاقه اي به محدوديت ندارم اما از دوستان خواهش ميكنم چنانچه مطلبي ارسال ميكنند مفيد، منطقي نه از روي احساس و خشم و تعصب همراه با منبع معتبر باشد
با تشكر
رونين