با سلام خدمت همه دوستانه
من میخوام با یه شماره دیگه به گوشی خودم یه sms بفرستم. یعنی یه sms بیاد به گوشیم که فرستنده اون یه شماره ای باشه که من میخوام.
آیا این کار رو میشه انجام بدم؟لطفا راهنمایی کنید که خیلی خیلی واسم حیاتیه.
ممنون
<!-- / message --> <!-- sig -->
کمک:ارسال sms با شماره دیگه به خودم
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت

- محل اقامت: saboonat- kazamon
- سپاسهای ارسالی: 16 بار
- سپاسهای دریافتی: 62 بار
- تماس:
کمک:ارسال sms با شماره دیگه به خودم
منم کورش
شاهنشاه هخامنشی ، آزاده ای از ایران فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی کردن به خاک سپارند
تا اجزای بدنم خاک ایران را تشکیل دهد.
شاهنشاه هخامنشی ، آزاده ای از ایران فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی کردن به خاک سپارند
تا اجزای بدنم خاک ایران را تشکیل دهد.

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: کمک:ارسال sms با شماره دیگه به خودم
,
اگر گوشي شما سري 60 ويرايش سوم و قابل هک هست بله، برنامهاي به نام Fake Messages ميتونيد اين کار رو انجام بديد که مثلا فلان شماره در فلان تاريخ به شما SMS فرستاده، اما بغير از اين راهي وجود نداره که کاملا شبيه واقعي باشه
اگر گوشي شما سري 60 ويرايش سوم و قابل هک هست بله، برنامهاي به نام Fake Messages ميتونيد اين کار رو انجام بديد که مثلا فلان شماره در فلان تاريخ به شما SMS فرستاده، اما بغير از اين راهي وجود نداره که کاملا شبيه واقعي باشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
Re: کمک:ارسال sms با شماره دیگه به خودم
دوست عزیز گرچه زمان زیادی از درخواست شما سپری شده اما باز برای اطلاع عموم نرم افزاری بنام N sms که با سرچ در اینترنت قابل دریافت هستش که البته فقط با گوشیهای سیمبین نظیر 6600-6630-...قابل اجراست.موفق باشید