با سلام
دوستان چند روزه که هر چی گزینه سپاس رو میزنم فایده نداره حتما باید یه سی و دو سه باری بزنم تا قبول کنه بعد از زدن دکمه سپاس هم هرچی صبر میکنم میبینم فایدهای نداره حالا میخواستم ببینم مشکل از چیه؟
با تشکر
مشکل با گزینه سپاس...
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1604 بار
- سپاسهای دریافتی: 2353 بار
- تماس:
Re: مشکل با گزینه سپاس...
اگر دایال آپی هستید تنها راهتون اینه که سپاس رو به صورت یک Tab جداگانه باز کنید.
موفق باشید.
موفق باشید.

[External Link Removed for Guests]
وقتی انسان نمی تواند کلمات مناسب برای بیان احوالش بیابد چه شکنجه ای را تحمل می کند
shapooor
وقتی انسان نمی تواند کلمات مناسب برای بیان احوالش بیابد چه شکنجه ای را تحمل می کند
shapooor

- تماس:
درود
بازم فرقی نمیکنه.من اشتباه گفتم اگر دایال آپی هستید.شرمنده.
ببخشید
به هر حال اینجوری مشکلتون حل میشه.(تا یه راه حلی قطعی پیدا شه)چون من خودم از همین روش استفاده میکنم.
موفق باشید
بازم فرقی نمیکنه.من اشتباه گفتم اگر دایال آپی هستید.شرمنده.
ببخشید
به هر حال اینجوری مشکلتون حل میشه.(تا یه راه حلی قطعی پیدا شه)چون من خودم از همین روش استفاده میکنم.
موفق باشید

shapooor
shapooor

- تماس:
(این پست=ایجاد چت روم
)
خواهش میکنم،قابلتون رو نداشت.(دوستان دیگر هم اگر این مشکل رو دارند از این روش استفاده کنند)
موفق باشید
)خواهش میکنم،قابلتون رو نداشت.(دوستان دیگر هم اگر این مشکل رو دارند از این روش استفاده کنند)
موفق باشید

shapooor
shapooor

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
اگه در همون صفحه هم روی سپاس کلیک کنید و مدتی صبر کنید تا دکمه سپاس ناپدید بشه تشکر شما منظور میشه و هر زمان که صفحه رو مجددا باز کنید یا ریفرش کنید نام کاربریتون رو میبینید که زیر پست اضافه شده البته به این کار نیازی نیست
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون