مشکل‏ ‏بعد‏ ‏به‏ ‏روز‏ ‏رسانی‏ ‏نوکیا‏ ‏c7

در اين بخش مي‌توانيد درباره برنامه‌ها و نرم‌افزارهاي سيمبيان به تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2776 بار
سپاس‌های دریافتی: 3436 بار

Re: مشکل‏ ‏بعد‏ ‏به‏ ‏روز‏ ‏رسانی‏ ‏نوکیا‏ ‏c7

پست توسط victory67 »

سلام دوست عزیز .من می خوام خبر های خبر گزاری ها رو کپی کنم و در سایت قرار بدم .متن خبر هارو
  تصویر تصویرزندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رودتصویر تصویر 
  تصویر تصویرصحنه پیوسته بجاست /خرم آن نغمه که بسپارند به یادتصویر تصویر     

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: I.R.Iran
سپاس‌های ارسالی: 4472 بار
سپاس‌های دریافتی: 2734 بار
تماس:

پست توسط CentralWeb »

در مرورگرتون روی متن مورد نظر کلیک طولانی کنید
بعد از نمایان شدن دو فلش ،ابتدا و انتهای متنتون رو انتخاب و بر روی کلید کپی کلیک کنید...
سپس در جایی که می خواهید متن را وارد کنید دوباره با کلیک طولانی و انتخاب پیست، متن رو اونجا وارد کنید...
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط victory67 »

سلام سنترال وب جان من از مرور ر خود گوشی استفاده می کنمااا.کلیک می کنم ۲تا فلش کوچک پایین صفحه سمت راست می یاد ولی مشکل اینکه تمی تونم متم انتخاب کنم یعنی مثل کامپیوتر ابی کنمش اصلا انتخاب نمی شه :sad: عزیز میشه بیشتر توضیح بدی :grin:
  تصویر تصویرزندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رودتصویر تصویر 

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: I.R.Iran
سپاس‌های ارسالی: 4472 بار
سپاس‌های دریافتی: 2734 بار
تماس:

پست توسط CentralWeb »

دوست عزیز
واقعیتش برای مرورگر گوشی روش رو پیدا نکردم
اما روشی که گفتم تقریبا در تمامی مرورگرها مانند
ucbrowser,opera mini,opera mobile
کاربرد داره
اما در مرورگر گوشی روشی داره یا نداره رو نمی دونم
اما پیشنهاد می کنم از مرورگرهای دیگه مثل اپرا موبایل استفاده کنید
با تشکر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط victory67 »

با سلام خدمت دوستان عزیز و بزرگوار خودم .دوستان عزیز امروز به سایت جی اس ام رفتم کار بران این سایت حرف از ارتقاع گوشی خودشون با سیستم عامل جدید به اسم بلا می زدند و تعریف می کردند که خیلی خوبه و ... از شما دوستان و عزیزانم می خوام اطلاعاتی بیشتر در باره این سیستم عامل قرار دهید ونظر خودتون در باره این سیستم عامل چی هست آیا سیستم عاملی بهتر از آنا هست .برای یاد آوری عرض می کنم که گوشیم c7 هست .با تشکر از شما دوستان عزیز

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

پست توسط Cloor Master »

سلام دوست عزیز
سیستم عامل بل یک سیستم عامل جدید است که بسیار سرتر از سیمبیان انا و سیمبیان ۳ است و برای گوش هایی مانند نوکیا ۷۰۰و..از این جور چیزهاست البته من شنفته اه کمی هم شبیه اندروید هست برای اطلاعات بیشتر به سایت digikalaبرو
اما مشکل من من یک گوشی ایکس۶داشتم با جی پی ار اس به راحتی به روز رسانیش کردم حالا گوشیم c7است و با همون سیم کارت می خواهم به روزش کنم ولی وقتی کد را وارد می کنم و سپس جستجوی نسخه به روز را میزنم پیام سرویس پاسخ نمی دهد را به من می دهد در دورهی زمانی مختلفی هم امتحان کردم اما جواب نداد و نکته دیگر اینکه بر روی گوشیه قبلیم هم همین جواب میاد لطفا کمکم کنید
با تشکر
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط victory67 »

سیمبین belle,جدید ترین سیستم عامل نوکیا وقابلیت های این سیستم عامل [External Link Removed for Guests]

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
Belle هنوز براي C7 نسخه‌ي نهايي نيوده و فقط نسخه‌ي RC اون براي اروپا اومده، Belle يك شاهكار هست و به نظرم سيمبيان كه شايد در زمينه‌ي UI ضعف داشت با اين كامل رفع خواهد شد
در مورد مشكلتون هم احتمالا از همراه اول استفاده ميكنيد و يا اينكه در كانكشن GPRS شما IP و Port‌ ست شده، اونها رو حذف كنيد، مجددا تست كنيد، البته ارتقا در نسخه‌هاي سنگين مانند از زير 20 به 20 و يا از Anna به Belle معمولا با خود گوشي نيست و صرفا آپديتهاي سبك كه عمدتا بهينه سازي و رفع باگ هستند قابل انجام هست، بقيه رو بايد با خود OViSuite يا ديگر برنامه‌هاي فلش كردن انجام بديد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

پست توسط Cloor Master »

سلام
من از ایرانسل استفاده می کنم و می خواهم از سیمبیان ۳تبدیل کنم به انا با گوشی می شود می شود لطفا بیشتر راهنماییم کنید در بارهی کانکشن جی پی ار اس یک مشکل دیگر هم دارم چرا وقتی من در پست هام انگلیسی می نویسم ستاره می شود
راستی در یکی از سایت ها نوشته بود که نوکیا سرس نهایی را برای انا اورده و زبان فارسی هم دارد
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط victory67 »

razates نوشته شده:سلام
من از ایرانسل استفاده می کنم و می خواهم از سیمبیان ۳تبدیل کنم به انا با گوشی می شود می شود لطفا بیشتر راهنماییم کنید
سلام دوست عزیز با گوشی نمی شود باید از طریق کامپیوتر که اینترنت پر سرعت داره این کار بکنی یا این که مثل من ببری نمایندگی نوکیا بدون هیچ هزینه ای برات سیستم عاملشو ارتقاع بدن البته اگر گوشیتون گارانتی داشته باشه بدون هزینه انجام می دن .

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
امكان ارتقا از S^3 به Anna و يا از Anna به Belle با گوشي امكان پذير نيست، بايد با كامپيوتر اقدام كنيد (حتي از 12 به 14 هم امكانپذير نبود، چون تغييرات بسيار زياد بود)
در مورد فارسي و انگليسي هم اين گوشي از همون ابتدا به طور كامل با انگليسي و فارسي سازگاري داره و اينكه **** نوشته شده يعني نام سايتي رو مطرح كرديد كه اين انجمن اون رو ف_ * ل*_ ت ر ميكنه و مشكل از گوشي شما نيست
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط victory67 »

سلام.دوستان از چه تاریخی در ایران هم امکان استفاده از سیمبیان بل هست؟

ارسال پست

بازگشت به “Symbian App”