به نظر شما کدوم مارک لپ تاپ بهتره؟

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 142 بار
سپاس‌های دریافتی: 189 بار
تماس:

به نظر شما کدوم مارک لپ تاپ بهتره؟

پست توسط sara0007 »

به نظر شما کدوم مارک لپ تاپ بهتره؟ مارک لپ تپ شما چیه؟ تصویر تصویر
______________________________________________________________________________________________________________________
گلدن دانلود مرجع بهترین نرم افزارها و برنامه ها goldendownload.ir
[External Link Removed for Guests]

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: به نظر شما کدوم مارک لپ تاپ بهتره؟

پست توسط Mahdi1944 »

,
1- Asus
2- Lenovo
فعلا بجز اين دو مارك من هيچ مارك ديگري رو توصيه نميكنم
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

من نظر دیگه ای دارم ! خیلی روی برندها مانور ندید تفاوت انچنانی ندارند ولی برای بعضی برندها باید پول بیشتری داد !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 822 بار
سپاس‌های دریافتی: 1585 بار

پست توسط saeedjiji »

سلام دوست عزیز

هیچ برندی برتری نسبت بهسایر برندها نداره و شما هم بهتره به جای مقایسه برندها / مدل ها رو مقایسه کنید

کاش بودجه رو میگفتید و کارایی مدنظرتون...
تصویر

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن

چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 29 بار
سپاس‌های دریافتی: 41 بار

پست توسط StrikeEagle »

من تازه لپ تاب گرفتم . یک دل 5110 . ازش راضی ام. به نظر من اگر بودجه تون زیر 1 میلیون هت زیاد به مارک لپ تاب توجه نکنید. ولی اگر بیشتز از اینه قضیه فرق میکنه.ضمنا ایسر رو اصلا پیشنهاد نمیکنم
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

Mahdi1944 نوشته شده:sara0007,
1- Asus
2- Lenovo
فعلا بجز اين دو مارك من هيچ مارك ديگري رو توصيه نميكنم

با سلام

در تائید فرمایشات مهدی عزیز و با توجه به زمینه کاری! به شما توصیه میکنم به هیچ عنوان HP نخرید!
DELL در برخی مدها ارزش خریدن رو داراست.
و....

البته می توانید لپ تاپ وایو سری fw(سری f جدید) رو تهییه کنید،این سری کاملترین مدل سونی هستند.

توصیه! حتما لپ تاپ را با گارانتی تهییه کنید،ان هم با گارانتی معتبر!
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

توصیه! حتما لپ تاپ را با گارانتی تهییه کنید،ان هم با گارانتی معتبر!

قبلا بنده در مورد بسیاری قطعات رایانه و خود لپ تاپ معتقد بودم گارانتی ها آخرین نکته مورد توجه باشد، اما باید گفت چند سالی است که وضع گارانتی ها بهبود یافته و الان باید داشتن گارانتی محصولات را جزو الویت ها قرار داد.

در مورد برندها، هر چند مدل های مختلف نسبت به هم برتری هایی دارند اما با توجه به تکنولوژی ساخت و طراحی سیستم های یکپارچه مانند رایانه های همراه یک سری صفات مشترک در تمامی مدل های هر برند وجود دارد که من با توجه به تجربه در اینجا بهش اشاره میکنم:

توشیبا

قطعا متخصصین میدانند از اولین شرکت هایی که اقدام به تولید رایانه کیفی در جهان نمود همین شرکت بود، اما باید پذیرفت از نظر کیفیت و قیمت چندان توفیقی به دست نیاورده است. به جز چند استثنا در باقی مدل ها برندهای دیگر گزینه های مناسبت تری هستند.

سونی

مثل باقی محصولات این شرکت و مطابق سیاست کلی اون، محصولاتی با کیفیت، نسبتاً طراحی ظریف و زیبا، سرعت بالا در پردازش از محاسن این لپ تاپ هاست. همچنین در الویت های بعدی گرافیک و کیفیت تصویر، کلیدهای جانبی فراواند در صفحه کلید در سطح وسیع تر نسبت به دیگر برندها نیز جزو خصوصیات این لپ تاپ هاست. از معایب اون ها باید به آسیب پذیر بودن یا بهتر است گفت مقاوم نبودن اونها برای کار در شرایط نامناسب، دمای کار بالا (مانند اکثر محصولات سونی) و بالطبع برای لپ تاپ پیش آمدن قفل شدن سیستم یا همان هنگ کردن به علت دمای بالا به دفعات بیشتر به نسبت برندهای دیگر اشاره داشت. در موارد بعدی زمان آماده به کار باطری و ... می باشد که مانند اکثر محصولات سونی در مقابل دیگر برندها چندان قدرتمند نیست.

دل

این برند را شاید بتوانید در یک جمع بندی غول لپ تاپ نامید. شاید در هیچ فاکتوری دارای برتری نسبت به دیگر برندها نباشد اما در نگاه کلی اکثر محصولات آن در یک سطح خوبی از کیفیت قرار دارند. از مهمترین ویژگی های لپ تاپ های دل مقاوم بودن اون ها در شرایط کاری مختلف، دمای کار پایین و بالطبع هنگ کردن کمتر و ساعت کاری بالاتر می باشد. از نظر جلوه ظاهری به نظر دل توجه آن چنانی به ظاهر محصولات خودش ندارد، همینطور به احتمال زیاد شما چندان از کلید های کمکی صفحه کلید اون استفاده نخواهید کرد. از معایب دیگر بیشتر مدل های دل حساسیت پایین تر یا به روایتی بالاتر (در هر دو صورت نامناسب بودن) پد لمسی آن ها (همان موس) می باشد و توصیه می شود کاربران از موس های بیسیم برای این لپ تاپ ها استفاده کنند. از اشکالات دیگر کوتاه بودن عمر باطری این برند است که در اکثر مدل ها شما هر 2 سال یکبار باید نسبت به تغییر باطری خود اقدام کنید. ریشه این موضوع هم در سیستم شارژ باطری در دل می باشد. البته اگر همواره شما هنگام اتصال برق مستقیم به لپ تاپ باطری را از آن جدا کنید مگر قصد شارژ شدنش را داشته باشید، یعنی با باطری پر هرگز برق بهش وصل نکنید، عمر باطری تا 2 برابر یعنی 4 سال خواهد بود.

در کل کیفیت و امکاناتی که لپ تاپ دل ارائه میکند در برند های دیگر با قیمت های خیلی بالاتری ارائه می شود.

اچ پی

مثل دیگر محصولات پر نوسان و فراز و نشیبب. عمدتاً محصولات hp دستخوش تصمیمات و طرح های مقطعی می شود. مثلا یک سال یک سری محصولات خوب تولید می شود و باز چند سال بهتر است اصلا سمت این برند نرفت. البته یک نکته دیگر این است که کلا محصولات hp از نظر کاربردی برای ما ایرانی ها چندان مناسب نیست و شاید اینطور بشه گفته که بیشتر مناسب مردم اروپا و آمریکا می باشد تا آسیا و ... . به هر حال توصیه میشود فریب قیمت های ارزان این محصولات را نخورید. کلا hp شرکتی است که درآمد خودش را بر پایه پشتیبانی و خدمات پس از فروش بنا کرده است، بنابراین مطمئن باشید محصولات ارزان آن نیازمند خرج های بعدی خواهد بود که گاهی در ایران به علت نبود نمایندگی در دسترس برای ما نخواهد بود.

اپل

با کیفیت بسیار بالا، طراحی ظاهری کم نظیر، دقت و ظرافت در همه قسمت ها طوری که انگار دقیق می دانند شما چه چیزی می خواسته اید، اما آن قدر گران که شما به سختی جرات خریدش را خواهید داشت. البته خیالتان راحت از خرید محصولات اپل هرگز پشیمان نخواهید شد. دلیل این همه خصوصیات خوب هم روشن است، اپل مدت زمانی که برای تولید یک محصول می گذارد برابر است با زمانی که شاید مثلا سونی در آن مقطع 5 مدل لپ تاپ عرضه کرده است. البته این سیاست اپل در همه محصولاتش به چشم می خورد. اگر بحث قیمت در میان نباشد فکر کنم خرید اپل گزینه خوبی باشد.

سامسونگ

این برند به تازگی پا به دنیا لپ تاپ ها گذاشته است و آنقدر ها آزمایش پس نداده است، اما آنچه در همین مدت از این برند مورد توجه قرار گرفته است کیفیت بالای نمایشگر های اون است. همچنین طراحی های زیبا و بدنه نسبتاً مقاوم را میتوان نام برد. از معایب اون برخی به ضعف در odd (دیسک خوان ها) اشاره کرده اند که البته بنده خودم تجربه ای در این موارد نداشتم.

ایسوز

برندی که در 10 سال گذشته در تمام محصولاتش انقلاب رخ داده و خودش را جزو برترین برندهای دنیای رایانه کرده است. 5 سال پیش نیز به شکل خیلی جدی در بازار لپ تاپ حاضر شد و جهش چشمگیری در کیفیت محصولاتش به چشم آمد. مدتی بود که کل بازار لپ تاپ را قبضه کرده بود اما مجدد با ورود مدل های جدید دل و سونی کم کم به کنار رانده شد اما از رقابت باز نمانده و همچنان جزو چند برندی است که از نظر قیمت و کیفیت محصولاتش قابل چشم پوشی نیستند. چند سری از این لپ تاپ که بدنه استیل داشتند جزو پر فروش ترین مدل ها روز بودند اما با روی کار اومدن پردازشگر های cori5 و 7 شاید بتوان گفت چند گام از دیگر برندها جا مانده است چون دیرتر لپ تاپ های خود را با این پردازشگر ها عرضه کرده است. اما در کل برندی است که اکثر مدل های اون ارزش بررسی را دارند. خصوصا که در مورد ساعت کارکرد نسبت به اکثر برندها یک سر و گردن بالاتر هستند به خاطر کاهش مصرف در نمایشگر های led و البته خود قطعات. همانطور که مادربرد های دسکتاپ های ایسوز نیز جزو کم مصرف ترین ها می باشند.

ایسر و ...

برند هایی هستند که بهتر است گفت فقط محصولاتی تولید کرده اند تا از دیگران عقب نمانده باشند یا گاها سفارشی محصولاتی زده اند و تعدادی هم روانه بازار کرده اند و در حدی نیستند که بخواهیم اون ها را یک شرکت تولید کننده لپ تاپ به شکل حرفه ای بنامیم. البته در این بین مدل هایی از این برند ها هم موجود است که یک قابلیت خاص و منحصر به فرد داشته و کمی در میدان رقابت حاضر باشند.

چند سوال که هنگام خرید از خودمان باید بپرسیم تا به خوبی بدانیم چه چیزی نیاز داریم:

1. چند ساعت می خواهید از آن در روز استفاده کنید؟
2. حجم کار پردازشی شما چقدر است؟ (نرم افزارهایی مثل Autocad و کامپایلرهای نرم افزی و ...)
3. حجم کارهای گرافیکی شما چقدر است؟ (بازی، نرم افزار های طراحی انیمیشن و گرافیکی و ...)
4. امکانات مورد نیاز شما چیست (بلوتوث، پورت های مختلف ورودی و خروجی، وب کم و ...)
5. محیطی که عموما سیستم در آن کار خواهد کرد چه وضعیتی دارد (صنعتی، خانگی، اداری، اتومبیل یا ...)
6. چند سال دیگر قصد خرید یک لپ تاپ جدید را دارید؟
7. حمل لپ تاپ به چه شکل است؟ (وزن لپ تاپ)
8. چقدر بودجه داریم؟
9. حجم تایپی که باید با لپ تاپ انجام دهیم؟ (جهت انتخاب لپ تاپی با کیبورد کاربردی و با طراحی مناسب)
و ... 

البته من مدتی است از بازار دور هستم اما فکر کنم اطلاعاتی که ارائه کردم همچنان درست باشد و در خرید لپ تاپ باید مورد توجه قرار گرفته شود.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1261 بار
سپاس‌های دریافتی: 2355 بار

پست توسط samsun »

کاربر گرامی sara0007 بنده بنا به تجربه شخصی خودم و اینکه از سال 79 تا 88 در حوزه کامپیوتر فعالیت داشتم
چنانچه قصد شما از خرید لپ تاپ انجام کارهای گرفیکی سنگین است استفاده از مارک کمتر شناخته شده (البته در ایران) بنام Gateway فقط سری FX رو پیشنهاد می کنم. (فقط در ازای گارانتی معتبر)
ضمناً تنها عیب اون وزن زیادتر نسبت به نمونه های مشابه بدلیل سیستم خنک کننده اون است. که کار حمل و نقل زیاد اون رو مخصوصاً برای خانم ها مقداری سخت می کنه.
ضمناً تنها لپ تاپی است که میشه رم، هارد و حتی CPU رو به راحتی ارتقا داد. ضمناً قابلیت استفاده از دو عدد هارد Internal رو بصورت همزمان داره.

ضمنا سونی در سال 2010 بدترین سازنده لپ تاپ جهان معرفی شد (عیب لپ تاپهای سونی برای همه حرفه ای ها مشخصه (باطری))
(این یک تبلیغ نیست) :-) :-o

حضرت علی (علیه السلام):

مالک اگر  شب هنگام کسی را در حال گناه دیدی فردا به آن چشم نگاهش نکن! شاید سحر توبه کرده باشد و تو ندانی !
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 414 بار
سپاس‌های دریافتی: 224 بار

پست توسط arman F14 »

به نظر من

1- lenovo
2- Asus
New Member
سپاس‌های ارسالی: 89 بار
سپاس‌های دریافتی: 46 بار

پست توسط speedspeed »

دوستان من قصد ضد تبلیغ ندارم اما من یکی از جدید ترین های asus سری n رو گرفتم مشکل پیدا کرد گارانتی ویستا هم بود خیلی اذیت کردند اصلا گرفتن لب تاپ با این گارانتی کاملا اشتباه است و گول تبلیغات دروغینش رو نخورید
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 142 بار
سپاس‌های دریافتی: 189 بار
تماس:

پست توسط sara0007 »

من خودم تصمیم گرفتم asus-aple-یاvaio-بخرم ازdellخیلی بدم مییاد چون فقت محکمه ولی از نظر سخت افزاری اسن بدر نمیخوره
نظر شما چییه؟ :-P
______________________________________________________________________________________________________________________
گلدن دانلود مرجع بهترین نرم افزارها و برنامه ها goldendownload.ir

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

,

البته شما روشن نکردید عمدتاً برای چه کاری قصد خرید یک لپ تاپ دارید!
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”