Mahdi1944, و SHAHRAM,
آیا این گوشی ارزششو نداره که 200 تومن بیشتر واسش خرج کنیم.؟؟؟؟؟؟
گوشی مناسب در حدود 500 هزار تومن
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
- سپاسهای ارسالی: 1224 بار
- سپاسهای دریافتی: 1160 بار
- تماس:
Re: گوشی مناسب در حدود 500 هزار تومن
خدایا ...!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
big-man,
اينكه ارزشش رو داره يا نه بستگي به خود فرد داره، اگر به لحاظ كارائي و با توجه به قيمت فعلي ارز در نظر بگيريد ارزش خريدن داره، اما خود من هيچ وقت اين ميزان براي يك گوشي هزينه نميكنم، اما افرادي هستند كه حتي حاضر هستند Iphone 4GS نيز بگيرند كه در اين صورت Galaxy SII از هر نظر برتر از iOS و 4S هست!
اينكه ارزشش رو داره يا نه بستگي به خود فرد داره، اگر به لحاظ كارائي و با توجه به قيمت فعلي ارز در نظر بگيريد ارزش خريدن داره، اما خود من هيچ وقت اين ميزان براي يك گوشي هزينه نميكنم، اما افرادي هستند كه حتي حاضر هستند Iphone 4GS نيز بگيرند كه در اين صورت Galaxy SII از هر نظر برتر از iOS و 4S هست!
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- محل اقامت: iran
- سپاسهای ارسالی: 3296 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
- تماس:
دوست عزیز من بهت نوکیا را پیشنهاد می دم دلیلم هم به خاطر نسخه های سیستم عاملش است مثل ان ۸ یا نوکیا ۷۰۰ و اینجور چیزها اما سیستم عامل نوکیا بعد از عمری تکونی به خودش داده و پشت سر هم دار سیستم عامل میده بیرون اخریش هم بل است یک شاهکاره هنریه و فرقش با اندروید اینه که هر هفته می تونی اپش کنی و سیستم عامل هایی که جناب مهدی۱۹۴۴توضیحشان را داد و حتی خود من که نوکیا سی۷دارم سیستم عاملش سیمبیان۳ بود دیروز اپش کردم شد انا که ازش رازیم به خصوص از مرور گرش و خبر دیگه اینکه ماه اینده براش سیستم عامل بل میاد و مطمئنم که نوکیا خیلی روش سرمایه گذاری کرده و توپه توپه امیدوارم که بازهم نوکیا برای گوشی مثل گوشی من سیستم عامل جدید بدد بیرون
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 263 بار
- سپاسهای دریافتی: 1222 بار
- تماس:
razates نوشته شده:دوست عزیز من بهت نوکیا را پیشنهاد می دم دلیلم هم به خاطر نسخه های سیستم عاملش است مثل ان ۸ یا نوکیا ۷۰۰ و اینجور چیزها اما سیستم عامل نوکیا بعد از عمری تکونی به خودش داده و پشت سر هم دار سیستم عامل میده بیرون اخریش هم بل است یک شاهکاره هنریه و فرقش با اندروید اینه که هر هفته می تونی اپش کنی و سیستم عامل هایی که جناب مهدی۱۹۴۴توضیحشان را داد و حتی خود من که نوکیا سی۷دارم سیستم عاملش سیمبیان۳ بود دیروز اپش کردم شد انا که ازش رازیم به خصوص از مرور گرش و خبر دیگه اینکه ماه اینده براش سیستم عامل بل میاد و مطمئنم که نوکیا خیلی روش سرمایه گذاری کرده و توپه توپه امیدوارم که بازهم نوکیا برای گوشی مثل گوشی من سیستم عامل جدید بدد بیرون
دوست عزیز خواهشا سیمبین رو با آندروید مقایسه نکنید....مثل مقایسه پیکان با مرسدس بنزه

دوست عزیز من خودم جی اس 2 دارم....بهت پیشنهاد می کنم حتما بگیر....فوق العاده گوشی خوبی هست...
صفحه نمایشش رو که می بینی حظ می کنی...super Amoled Plus با کنتراست بالا...
اصلا هم به نوکیا فکر نکن...مگر گوشی هایی که باسیستم عامل ویندوز فون 7 داده بیرون مثل Nolia Lumia 800 ....پ
ولی حواست باشه اینجا ایرانه...دو تا چیز خیلی مهمه که سیستم عامل ویندوز فون فعلا توش تعطیل می زنه..
1-ساپرت فارسی....
2-وی ---پی ---ان...
شک نکن می ارزه بگیری....فقط یکم موقع خرید دقت کن....از جاهای معتبر خرید کن....من بهت دیجی کالا رو پیشنهاد میدم...
اگر خریدی سوالی بود من در خدمتم
hikmat313.blogfa.com

- تماس:
Mahdi1944 نوشته شده:big-man,
گوشی خوبیه ولی قیمتش خیلی بالاست....صفحه نمایشش 3.5 اینچه که در برابر Galaxy S 2 با 4.3 اینچ ...یا Galaxy Note با 5.3 اینچ خیلی کوچیکه...

hikmat313.blogfa.com

- تماس:
برای اینکه اندازه ها دستتون بیاد این عکس رو نگاه کنید:

سمت راست:Glalaxy s 2
وسط:Galaxy Note
سمت چپ:iPhone 4s
راستی می تونی به گلکسی نوت هم فکر کنی ...قلم هم داره ....بسیار زیباست...

سمت راست:Glalaxy s 2
وسط:Galaxy Note
سمت چپ:iPhone 4s
راستی می تونی به گلکسی نوت هم فکر کنی ...قلم هم داره ....بسیار زیباست...

hikmat313.blogfa.com

- محل اقامت: iran
- سپاسهای ارسالی: 3296 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
- تماس:
دوست عزیز شما درست می گویید اندروید نرم افزار خیلی خوبیه ولی بیشتر با امکاناتش به درد خارج می خورد تا ایران البته این شامل سیستم هایی مثل سیمبیان است اما در مورد سیمبیان اون مال زمانی بود که نوکیا چسبیده بود به سری۶۰اما دیگه اینجوری نیست همین جوری دارد سیستم عامل درست حسابی می دهد بیرون من خودم سیمبیان ۳ داشتم اپ کردم شد انا چیزی ازش کم نشده بلکه بهش اضافه هم شده چند روز دیگه هم دوباره اپش می کنم می شد بل که بسیار شبیه اندرویید است و مطمئنان نوکیا هر روز به روزش می کند و ممکن است یک طیستم عامل دیگر هم برای گوشی مثل گوشی من معرفی کند کلی هم امکانات دارد اما اندروید با اینکه سیستم عامل خوبیه اما زبان فارسی ندارد و برای همه کس هم قابل مفهوم نیست باید انگلیسید خیلی خوب باشددر ضمن اقا مهدی دستش یه دگمه ی جی اشتباهی خورده و نکته دیگر اینکه تا ما هی اپ کنیم از سیمبیان۳به انا و از انا به بل و از بل به خدا داند اپ می کنیم شما با اندروید حال کن یعنی همون اندرویدی که از اول داشتی یک سوال دیگر جدی جدی جزءاون ایفونه که خدا تومنه اون دوتا رو پایه چندند
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن

- تماس:
رضا جان شرمنده هستم....من بحث رو ادامه نمیدم...چون شما اصلا اطلاعاتت غلطه....نوکیا با سیمبین خداحافظی کرد تموم شد رفت..
نباید به این آپدیت های موقتی دل خوش کرد
[External Link Removed for Guests]
من الان رو اس 2 منو هام هم فارسی هست دیگه چه برسه به بقیه موارد...
نوکیا داره رو وین فون کار می کنه که سیستم عاملش آینده داره....ولی فعلا برای ایران خوب نیست...
ضمنا من بدون استفاده از وی-پی -ان با دو تا نرم افزار ساده دارم از Android Market استفاده می کنم...هر روز یه عالمه برنامه وبازی می گیرم...
اون هایی هم که دارم آپدیت می کنم...
نباید به این آپدیت های موقتی دل خوش کرد
[External Link Removed for Guests]
من الان رو اس 2 منو هام هم فارسی هست دیگه چه برسه به بقیه موارد...
نوکیا داره رو وین فون کار می کنه که سیستم عاملش آینده داره....ولی فعلا برای ایران خوب نیست...
ضمنا من بدون استفاده از وی-پی -ان با دو تا نرم افزار ساده دارم از Android Market استفاده می کنم...هر روز یه عالمه برنامه وبازی می گیرم...
اون هایی هم که دارم آپدیت می کنم...
hikmat313.blogfa.com

- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
razates نوشته شده:دوست عزیز شما درست می گویید اندروید نرم افزار خیلی خوبیه ولی بیشتر با امکاناتش به درد خارج می خورد تا ایران البته این شامل سیستم هایی مثل سیمبیان است اما در مورد سیمبیان اون مال زمانی بود که نوکیا چسبیده بود به سری۶۰اما دیگه اینجوری نیست همین جوری دارد سیستم عامل درست حسابی می دهد بیرون من خودم سیمبیان ۳ داشتم اپ کردم شد انا چیزی ازش کم نشده بلکه بهش اضافه هم شده چند روز دیگه هم دوباره اپش می کنم می شد بل که بسیار شبیه اندرویید است و مطمئنان نوکیا هر روز به روزش می کند و ممکن است یک طیستم عامل دیگر هم برای گوشی مثل گوشی من معرفی کند کلی هم امکانات دارد اما اندروید با اینکه سیستم عامل خوبیه اما زبان فارسی ندارد و برای همه کس هم قابل مفهوم نیست باید انگلیسید خیلی خوب باشددر ضمن اقا مهدی دستش یه دگمه ی جی اشتباهی خورده و نکته دیگر اینکه تا ما هی اپ کنیم از سیمبیان۳به انا و از انا به بل و از بل به خدا داند اپ می کنیم شما با اندروید حال کن یعنی همون اندرویدی که از اول داشتی یک سوال دیگر جدی جدی جزءاون ایفونه که خدا تومنه اون دوتا رو پایه چندند
دوست عزیز سلام.
با نظر شما کاملا مخالفم.
آندروید مشکلی نداره که به درد ایران نخوره.نرم افزار های بسیار زیادی برای اون نوشته شده که به راحتی قابل دسترسی هست.
مسیریاب سخنگو فارسی.نرم افزار تمامی بانک ها.پشتیبانی از شبکه ایران و ....
شاید iOS اپل بیشتر شامل این محدودیت باشه تا آندروید.
حتی خودتون هم حرف خودتون رو رد کردید و از سیمبین به خاطر نزدیک شدن به آندروید دفاع کردید.
در مورد پشتیبانی از زبان فارسی گالاکسی های سامسونگ یکی از بهترین پشتیبانی های فارسی برای آندروید رو داره.
و اما big man عزیز.
گوشی در این رنج قیمت کم نیست.
شما باید اولویت خودتون و تمایلات خودتون رو ذکر کنید.
مثلا اگر دوربین برای شما اولویت باشه N8 اگر پشتیبانی نرم افزاری و قدرت پردازش ملاک شما باشه و از گوشی خودتون انتظاری بیش از گوشی دارید آندروید و اگر سادگی در استفاده مد نظرتون هست سیمبین.
اگر زیبایی رو میخواهید بادا.
و ...
مثلا شما گفتید برای اموزش زبان.
برای آندروید سری نرم افزار ها Busuu اومده که زبان رو بصورت بسیار عالی همراه با صوت و تصویر آموزش میده.مثلا الان دارم آلمانی رو باهاش یاد میگیرم.بسیار ساده هست.
درسهای Beginner اون رایگان هست و برای استفاده کامل و Intermediate باید اون رو از مارکت خریداری کنید.
که با یک کارت Visa امکان پذیر هست.
اگر بودجه دارید بله.گالاکسی اس 2 پیشنهاد میشه.و یا Galaxy SL که قیمتش بسیار مناسبه.با قدرت پردازشی عالی و صفحه نماشی SC-LCD
در کل با توجه به اینکه دانشجو هستید و همچنین آموزش زبان "برای مثال" ملاک شما هست آندروید پیشنهاد میشه
و در آندرویدی ها سری کهکشانی سامسونگ
سوالی بود در خدمتیم.

ناگهان چقدر زود دیر میشود !

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
! ,
من دقيقا خلاف نظر شما رو دارم، چون اطلاعات شما ظاهرا به روز نيست، نوكيا قرار بود Meego رو جايگزين Symbian كنه، اما بنا به دلايلي به شكل غير منتظرهاي مجددا اعلام كرد پلاتفورم اصلي نوكيا سيمبيان خواهد بود و بعد از اون هم تمام دستاوردهاي meego رو به سيمبيان منتقل كرد كه در belle قابل مشاهده هست، سيمبيان به حق بهينهترين و كاملترين ساختار فني در زمينهي مديريت منابع داره و نقص اون در UI بود كه در Belle ميشه گفت كاملا مرتفع شده، دو سيمبيان بعدي نيز Carla و Donna نام دارند كه تا پايان 2013 زمانبندي شدهاند (Donna براي گوشيهايي با پردازشگر دو هستهاي ارائه ميشه)
من هرگز نميپذيرم كه آندرويد سيستم عامل بهينه و به لحاظ فني قابل اتكا هست، كنترل درايورهاي گوشي، مديريت منابع و مديريت سرويسهاي فاجعه بار در نسحهي 2 و 3 از نقصهاي اساسي آندرويد هست، اما با توجه به نسخهي 4 ميشه اميدوار بود كه اين موارد بهينه (در واقع از نو بايد بازنويسي شوند تا اين فاجعه رو رفع كنند) كرده باشه، چون اين چند مورد فقط بخشي از مشكلات ساختاري اندوريد هست كه البته فقط سامسونگ تا حد زيادي اون رو بهبود داده و در بقيه توسعه نسخههاي مورد استفاده توسط شركتهاي مختلف اين فاجعه وجود داره (هر چند در زمينهي مديريت سرويسها همچنان در سامسونگ هم مشكل وجود داره، اما مشكل مديريت منابع و درايورها{مخصوصا درايور ميكروفون و اسپيكر} رو رفع كرده...)
آندرويد مزاياي زيادي هم البته داره كه مهمترين اونها برنامه نويسي ساده (با توجه به اينكه بر پايهي لينوكس هست) و به همين دليل توسعه دهندگان نرم افزاري زياد هست، اگر اين مزيت رو از آندرويد حذف كنيم، به تنهايي هرگز به لحاظ فني در حد سيمبيان نيست و من عقيده دارم همچنان پلاتفورم سيمبيان كاملترين و بهينهترين در بين سيستم عاملهاي همراه هست! البته در زمينهي UI سيمبيان نقصهايي داشت كه اندرويد و iOS رو بالاتر از اون قرار ميداد كه بعد از Belle ديگه چنين معادلهاي برقرار نيست، همچنين ارائه محيط توسعهي نرم افزاري بسيار قدرتمند بر پايهي C++ و QT نيز باعث رشد روز افزون برنامههاي سيمبيان شده كه فكر ميكنم مجددا اون رو به دوران اوج خودش خواهد رساند
پس سعي كنيم از هر چيزي به شكل منطقي و مستدل ذفاع كنيم، نه صرفا با جو گرفتگي و اطلاعات به دست آمده از شايعات و يا صرفا تبليغات...
من دقيقا خلاف نظر شما رو دارم، چون اطلاعات شما ظاهرا به روز نيست، نوكيا قرار بود Meego رو جايگزين Symbian كنه، اما بنا به دلايلي به شكل غير منتظرهاي مجددا اعلام كرد پلاتفورم اصلي نوكيا سيمبيان خواهد بود و بعد از اون هم تمام دستاوردهاي meego رو به سيمبيان منتقل كرد كه در belle قابل مشاهده هست، سيمبيان به حق بهينهترين و كاملترين ساختار فني در زمينهي مديريت منابع داره و نقص اون در UI بود كه در Belle ميشه گفت كاملا مرتفع شده، دو سيمبيان بعدي نيز Carla و Donna نام دارند كه تا پايان 2013 زمانبندي شدهاند (Donna براي گوشيهايي با پردازشگر دو هستهاي ارائه ميشه)
من هرگز نميپذيرم كه آندرويد سيستم عامل بهينه و به لحاظ فني قابل اتكا هست، كنترل درايورهاي گوشي، مديريت منابع و مديريت سرويسهاي فاجعه بار در نسحهي 2 و 3 از نقصهاي اساسي آندرويد هست، اما با توجه به نسخهي 4 ميشه اميدوار بود كه اين موارد بهينه (در واقع از نو بايد بازنويسي شوند تا اين فاجعه رو رفع كنند) كرده باشه، چون اين چند مورد فقط بخشي از مشكلات ساختاري اندوريد هست كه البته فقط سامسونگ تا حد زيادي اون رو بهبود داده و در بقيه توسعه نسخههاي مورد استفاده توسط شركتهاي مختلف اين فاجعه وجود داره (هر چند در زمينهي مديريت سرويسها همچنان در سامسونگ هم مشكل وجود داره، اما مشكل مديريت منابع و درايورها{مخصوصا درايور ميكروفون و اسپيكر} رو رفع كرده...)
آندرويد مزاياي زيادي هم البته داره كه مهمترين اونها برنامه نويسي ساده (با توجه به اينكه بر پايهي لينوكس هست) و به همين دليل توسعه دهندگان نرم افزاري زياد هست، اگر اين مزيت رو از آندرويد حذف كنيم، به تنهايي هرگز به لحاظ فني در حد سيمبيان نيست و من عقيده دارم همچنان پلاتفورم سيمبيان كاملترين و بهينهترين در بين سيستم عاملهاي همراه هست! البته در زمينهي UI سيمبيان نقصهايي داشت كه اندرويد و iOS رو بالاتر از اون قرار ميداد كه بعد از Belle ديگه چنين معادلهاي برقرار نيست، همچنين ارائه محيط توسعهي نرم افزاري بسيار قدرتمند بر پايهي C++ و QT نيز باعث رشد روز افزون برنامههاي سيمبيان شده كه فكر ميكنم مجددا اون رو به دوران اوج خودش خواهد رساند
پس سعي كنيم از هر چيزي به شكل منطقي و مستدل ذفاع كنيم، نه صرفا با جو گرفتگي و اطلاعات به دست آمده از شايعات و يا صرفا تبليغات...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 239 بار
- سپاسهای دریافتی: 214 بار
سلام
من arc s رو توصیه میکنم خودم الان دارم.
تا سه ماه دیگه هم اعلام کرده اندروید 4 براش میاد
من الان CPU رو اورکلاک کردم رو دو گیگاهرتز
بازی های hd زیاد. الان پنج گیک از رمم بازی ریختم
منم با سیمبین خداحافظی کردم آخرین گوشیم هم n900 بود .
درمورد ساپورت فارسیشم انقدر که الان این پست را با گوشی دادم.
من arc s رو توصیه میکنم خودم الان دارم.
تا سه ماه دیگه هم اعلام کرده اندروید 4 براش میاد
من الان CPU رو اورکلاک کردم رو دو گیگاهرتز
بازی های hd زیاد. الان پنج گیک از رمم بازی ریختم
منم با سیمبین خداحافظی کردم آخرین گوشیم هم n900 بود .
درمورد ساپورت فارسیشم انقدر که الان این پست را با گوشی دادم.
[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA] [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA]به امید روزی که متن تمام اس ام اس ها یک جمله باشد و آن : [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA] [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA]
[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA] [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA]مهدی آمد...
[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA] [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA]مهدی آمد...

- سپاسهای ارسالی: 70 بار
- سپاسهای دریافتی: 62 بار
SONY ERICSSON SATIO همه چیزش خوبه ، سیستم عاملش سیمبین هست. دوربین 12 مگاپیکسل(بالاترین کیفیت دوربین تو بین گوشی های موجود ایران)
قیمت:زیر 400 هزار تومن
اطلاعات بیشتر در [External Link Removed for Guests]

قیمت:زیر 400 هزار تومن
اطلاعات بیشتر در [External Link Removed for Guests]