HASAN BARATY نوشته شده:shaman نوشته شده:HASAN BARATY![]()
شما اگر مسٔلهای با من دارید در پیغام خصوصی در میون بذارید، بنده هنوز هم منکر این قضیه به صورتی که شما فکر میکنید هستم ولی چون شما تحمل نظر من رو ندارید مطرح نکردم شما بهتره مشغول همین افکار و بحثای خودتون باشید که سطح نگرش و اطلاعاتتون و علاقتون به انحراف کشیدن موضوع میرسونه، فرمودید این نوع ابراز تردید برای من جالب هست و نه دیگران اگر پایین پست قبلی بندرو نگاه کنید به جوابتون میرسید، در آخر بهتره بهتون بگم به جای کاراگاه بازی بهتره به پیشرفت بقیه کمک کنید.
دوست عزیز من چه مساله ای با شما میتونم داشته باشم که بخواهم پیام خصوصی بدهم.شما منکر قضیه بودید منهم پست های شما را براتون قرار دادم تا یادتون بیاد.این پست ها را من که ندادم شما دادید.اینکه چه فکر میکنید به خودتون مربوطه .منم وقتم اونقدر ازاد نیست که بخواهم وارد بحث در مورد نظرات شخصی شما شوم.اما در مورد انحراف بحث جالبه توجه است که مطلب کاملا در مورد کشف .اخلال. به دست گیری کنترل و نشاندن پرنده RQ-170 است و اینکه شما به وضوح در گذشته منکر ان بودید.منم پست های خودتون را گذاشتم.حالا اگر از این یاداوری ناراحت شدید به من ربطی نداره.این هواپیما قابل کشف نیست.قابل کنترل توسط ایران نیست.اگر راست میگن چرا تصویرش را نشون نمیدن.واقعا سطح اطلاعات و نگرش و افکارتون را بخوبی نشان میدهد.حالا که بی اساس بودن ادعاهاتون معلوم شده بحث را بی دلیل شخصی میکنید که چرا گفته هام را یادم اوردید.یکبار دیگر پست های خودتون را که قرار دادم بخوانید بی جهت هم تنش در انجمن ایجاد نکنید!!!!
ببین جناب HASAN BARATY
من به شما گفتم اگر با من مسٔلهای دارید در پیغام خصوصی در میان بذرید ولی خوب شما وقتتون اتفاقا بسیار آزاد هست برای اینجور بحث ها، من هم به شما گفتم هنوز هم منکر این هستم ولی چون به بحث بدون بار علمی علاقه ندارم نخواستم بحث کنم، بنده فکر نمیکردم که ایران تصویر این هواپیما را نشون بده حالا داد من هم اون نظرم اشتباه بود حالا دلیل نمیشه که همه چیز غلط باشه هیچجا هم نگفتم اگر راست میگن چرا نشون نمیدان پس بهتره از خودتون نسازید و حرف من را کم و زیاد نکنید، حالا که انقدر مشتاق به دونستن نظر من هستید و خلاصه پیگیره پیگیر نشستید من نظرم را براتون میگم ولی لطفا کاراگاه بازی نکنید چون این نظر بنده هست و نمیخوامم شما حتما قبولش کنید، راجع هواپیماهای پنهان کار با استناد به حرفهای چند نفر از خلبان ها، افسر رادار و مهندس پروازهایی که استاد و دوستم بودن و قبلان سابقه کار با هواپیماهای مثل اف-۱۵، ف-۱۶، تورنادو، آواکس ای-۳ را داشتن و حتا در حمل به عراق شرکت داشتن کشف هواپیماهایی مثل اف-۱۱۷ با rcs مشابه برای خیلی از رادارها امکان پذیر میباشد ولی نه به اون صورت که شما فکر میکنید، برای کشف اینجور اهداف باید اطلاع داشت که اونها در اون زمان و مکان حضور دارند یعنی باید از وجودشون اطلاع داشت روی صفحهٔ رادار به صورت نقطه و برای مقاطع بسیار کوتاه ممکن دیده بشن و سریعاً ناپدید بشن در صورتی که اگر اطلاع از وجودشون وجود نداشته باشه هیچوقت کشف نخواهند شد، مثلا آمریکا در حمل به عراق به مدت ۲هفته هرروز چند فروند تانکر سوخترسان در عربستان نزدیک مرز عراق پرواز میداد و این پروازها به صورت مراتب ادامه داشت ولی بعد از ۲هفته چند فروند ف-۱۱۷ با استتار کردن نزدیک این تانکرها تا نزدیکی مرز رفتند و در یک شب حمل شروع کردن، حال اگر رادارهای عراق از حضور اونها اطلاعات داشتند میتونستن با توجه به پرینتشون روی رادار متوجه حضور شون بشن، ولی این به منزلهٔ کشف و رهگیری اونا نیست، حالا اگر شما بدونید هواپیمایی در زمانی خاص جایی هست میتونید با روشهاای خاص الکترونیکی و الکترو مغناطیسی اونو از کار بندازید ولی این به منزلهٔ کنترل کردن اون نیست، بازهم از نظر من این موضوع بعید هستش، شما که نظرتون این هست که این پرنده کشف، رهگیری و کنترل شده باید بدونید که اگر اینطوری بود هیچوقت تا ۲۵۰ کیلومتری خاک پیش نمیرفت.این هواپیما هم مختص مموریتهای دیگه هست و قطعاً برای کار جاسوسی در عمق خاک یک کشور راههای امن تر بدون دادنه بهونه وجود داره. با توجه به اینکه چندروز قبل از اعلام این کشف هم این پرنده دچار نقص فنی شده بوده و از کنترل خارج شده بوده.