آیا میتوانید جنگ امروز را به جنگ جهانی 2 تشبیه کنید؟

در اين بخش مي‌توانيد در موارد متفرقه در مورد جنگ افزار به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 257 بار
سپاس‌های دریافتی: 442 بار

آیا میتوانید جنگ امروز را به جنگ جهانی 2 تشبیه کنید؟

پست توسط indistinct »

به نظرمن:
1-آمریکارا آلمان نازی فرض کنید
2-متحدان آلمان نازی را(ایتالیا و ژاپن و اسپانیا)فرانسه-انگلیس-اسرائیل در نظر بگیرید.
3-افغنستان و عراق امروز را فرانسه و لهستان در نظر بگیرید که آلمان نازی ابتدا آن هارا گرفته بود.
4-حالا به نظر شما ایران را میتوان چه کشوری در نظر گرفت که آلمان نازی با حمله به آن از هم پاشید؟
البته این فقط یک تشبیه جزعی است و به آن شکل هم به جنگ جهانی دوم شباهت ندارد.
خصوصیات کشور هارا هم در نظر نگیرید.منظورم این است که مثلا نازی بودم آلمان را به آمریکا نسبت ندهید.
لطفا نظراتتان را ارائه کنید.تصویر

نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

Re: آیا میتوانید جنگ امروز را به جنگ جهانی 2 تشبیه کنید؟

پست توسط Mohammad 1985 »

یه چیز بی ربطه ! اصلا نمیشه عراق و افغانستان رو از نظر توان معادل فرانسه و لهستان در نظر گرفت !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
اخراج شده
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 25 بار
سپاس‌های دریافتی: 70 بار
تماس:

پست توسط mahdionline71 »

نمی دونم.چنین مقایسه ای در کل بی ربطه ولی اگه بخوایم همینطوری در موردش نظر بدم.اول اینکه تو این مقایسات ایرانم می شه روسیه دیروز.ولی نمی تونیم روسیه رو با ایران مقایسه کنیم.روسیه از نظر تکنولوژی پیشرفته تره.ایران از لحاظ نیروی موشکی و نقاط استراتژیک دنیا خیلی مهمه و نیروی انسانی ای که دارای تفکر شهادت طلبیه رو می تونیم حتی بدون رقیب در دنیا بدونیم.ایرانی که مقابل یه دنیا واستاد با دست خالی.ولی روسیه رو امریکا و انگلستان در جنگ جهانی اول همراهی می کردندو چین هم با اونا بود.خب تو چنین موقعیتی فقط ژاپنو داشت که دارای روحیه فوق العاده بودندو خیلی از جان گذشته بودند.یه ایتالیایی هم بود.که به نظر من کلا اضافی بود واسه خودش.اینو در نظر بگیریم که اگه بخوایم روسیه رو با ایران مقایسه کنیم.مردم روسیه دلشون با رژیمشون نبود.همون بلایی که تقریبا داره به سر ایران می آد.باید مواظب بود.مردم کشوری که روحیه جنگیدن نداشته باشن.وضعیت اون کشور خطرناکه.به نظر خودتون اگه کشورتون واستون فایده نداشته باشه و هواتونو نداشته باشه واسش می جنگید.من صد سال سیاه نه اگرم برم واسه ناموسم میرم.و واسه امام زمانم.این کشور اصلا واسم مهم نیست همونطوری که من واسش مهم نیستم.
كسی كه سلاحهای خود را رها كرده و ناله كنان می گوید نمی توانم، از من ساخته نیست وبدشانسم، ترحم انگیزترین مخلوق دنیاست.((لاواتر))
Fast Poster
Fast Poster

پست توسط indistinct »

گفتم که از نظر توان و این جور چیزا مقایسه نکنید.فقط جای گزین کنید.در ضمن لهستان جنگ جهانی دوم حتی ماشین نظامی هم نداشت.از اسب به جای تانک استفاده میکردن. ::ss
مسخره بودنش به کنار ::ns .من خودم اینو از یکی شنیدم.گزاشتم شما هم یه نظری بدین.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

مشکل اینه اگه آمریکا رو آلمان نازی حساب کنیم جبهه مقابل مانند متفقین در برابر آلمان توان نداره ! حساب کنید آلمان با شوروی آمریکا و انگلیس میجنگید در حالی که تنها متحد قدرتمندش هم فاصله زیادی باهاش داشت ( ایتالیا به درد لای جرز هم نمی خورد ! )
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain II
Captain II
محل اقامت: کرمان
سپاس‌های ارسالی: 1523 بار
سپاس‌های دریافتی: 1169 بار

پست توسط SA@M »

Mohammad 1985 نوشته شده:مشکل اینه اگه آمریکا رو آلمان نازی حساب کنیم جبهه مقابل مانند متفقین در برابر آلمان توان نداره ! حساب کنید آلمان با شوروی آمریکا و انگلیس میجنگید در حالی که تنها متحد قدرتمندش هم فاصله زیادی باهاش داشت ( ایتالیا به درد لای جرز هم نمی خورد ! )

گل گفتی محمد جان.

ببین آقا پویا تو از هر دیدی که بخوای نگاه کنی این مقایسه به قول محمد یه چیز بی ربطه! و تو این چند سال کلا معادلات جهانی عوض شده، ...بیخیال...
راستی شما دو روزه که عضو شدی و حدود 14 یا 15 تا پست زدی، یه نیگاه به پشت سرت بنداز چند تا از تایپیکایی که زدی یک بحث علمی رو شروع کرده؟ سعی کن ما رو از اطلاعات نظامیت بهره مند کنی.تصویر
اندکی صبر...
Fast Poster
Fast Poster

پست توسط indistinct »

ممنون از انتقادات و نظراتتون.تعریف از خود نباشه ولی من دوست دارم ازم انتقاد بشه.
:( در مورد اطلاتم هم قراره در آینده نه چندان دور تایپیکایی ایجاد میکنم.ممنون از همتون. :-)
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد جنگ افزار”