بازی فکریlimboبااینکه گرافیک زیبایی نداره اماخیلی هاطرفدارشن خب محیط بازی همیشه تاریک وانگارتوی یه شب مهتابیه (رمانتیک) سازنده بازیplaydead سیستم مورد نیاز: Processor:CPU2GHZ Memory:512MB RAM Hard Drive Space:4GB Video Memory:Nvidia Geforce 6800/Ati Radeon X1300
به سوی میدانهای جنگ وجهادبشتابیدومرگ رادرآغوش بگیریدوآنرابفشاریدکه شهیدان راه خدارادرنزدخدامقامی بس بزرگ است. ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه. گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد. اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
من خودم این بازی روخریدم وتمومش کردم!اماتوی خیلی ازمعماهاش گیر کردم واسه همین توی اینترنت آموزش مراحل رودنبال کردم روی هم رفته بازی زیبایی بود وسلولهای خاکستری مغزموفعالترکرد اینم راهنمای مراحل: [External Link Removed for Guests]
به سوی میدانهای جنگ وجهادبشتابیدومرگ رادرآغوش بگیریدوآنرابفشاریدکه شهیدان راه خدارادرنزدخدامقامی بس بزرگ است. ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه. گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد. اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد
[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
اینم یه عکس ازبازی: [External Link Removed for Guests]