--------------------------------------------------------------------------------
مي خواه اختصارات سيستم هاي اطلاعاتي دنيا رو اينجا نام ببرم و توضيخ كوچك و خرابكاري هايي كه به بار آوردن رو نام ببرم
1-ام آی 5 : دستگاه ضذ جاسوسی انگلیس در شاخه نظامی که معمولا با سرویس اطلاعاتی مشکل داشته
Military Intelegence 5
MI5
2-کا.گ.ب: سرویس اطلاعاتی شوروی سابق و روسیه فعلی
3-اسدس : سرویس اطلاعاتی فرانسه خیلی سیستم ضعیفیه خیلی هم افتضاخ به بار آورده
SDESC
شاید غلط نوشته باشم
4-سیس (SIS) یا ام آی 6 (MI6) : سرویس اطلاعاتی انگلیس که از کهنه کاران این ورطه محسوب میشه
5-سیا (CIA)
Central Intelegent Agency
این رو هم که خودتون میشناسید
سازمان اطلاعاتی برون مرزی آمریکا
6-شاخه D ام آی 5 : مربوط به امور جاسوسان شوروی
7-اف بي آي (FBI ) : همون حفاظت اطلاعاته که وظیفه ضد جاسوسی در خود خاک آمریکا رو داره
-ARL
Admirality Raserch Laboratory
آزمایشگاه تحقیقات نیروی دریایی انگلیس
9-ASIO
Australian Scurity and Intlgnce Organization
سازمان امنیت و اطلاعات استرلیا
10-ASSA
آژانس امنیتی نیروهای مسلح آمریکا
11-AWRE
موسسه تحقیقاتی سلاح های هسته ای انگلستان
12-BSC
واحد هماهنگی امنیتی انگلیس در جنگ جهانی دوم واقع در آمریکا
13-GRU
سازمان اطلاعات-جاسوسی شوروی
14-UB
سرویس جاسوسی لهستان
15-Abwehr
سرویس اطلاعاتی آلمان در زمان جنگ جهانی
16-انيگما (ENIGMA)
به معنی عام یعنی رمز و به صورت نام خاص برای مخابرات بیسیم نیروهای ارتش آلمان در دوران جنگ جهانی به کار می رفته است
سرويسهاي اطلاعاتي
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 4507 بار
- سپاسهای دریافتی: 4337 بار
- تماس:
chamran,
بعد از واقعهء 11 سپتامبر، باور و اعتقاد من به CIA از بين رفت. همچنين پس از برآوردهاي غلط منابع اطلاعاتي اسرائيل نظير موساد در مورد قدرت هوايي ايران (خواندن متن گزارش) و قدرت نظامي حزب الله لبنان، قدرت اطلاعاتي اين نيرو هم در نظر من رنگ باخته. به نظر من فقط ميشه روي KGB حساب کرد، به اعتقاد من، KGB مثل آتش زير خاکستر مي مونه و پس از قدرت گيري مجدد شوروي (ممکن هست اتفاق بيفته) توان اين نيرو بيشتر معلوم خواهد شد.
در مورد «واجا» يا «واواک» نظري نميدم چون دنبال دردسر نيستم.
بعد از واقعهء 11 سپتامبر، باور و اعتقاد من به CIA از بين رفت. همچنين پس از برآوردهاي غلط منابع اطلاعاتي اسرائيل نظير موساد در مورد قدرت هوايي ايران (خواندن متن گزارش) و قدرت نظامي حزب الله لبنان، قدرت اطلاعاتي اين نيرو هم در نظر من رنگ باخته. به نظر من فقط ميشه روي KGB حساب کرد، به اعتقاد من، KGB مثل آتش زير خاکستر مي مونه و پس از قدرت گيري مجدد شوروي (ممکن هست اتفاق بيفته) توان اين نيرو بيشتر معلوم خواهد شد.
در مورد «واجا» يا «واواک» نظري نميدم چون دنبال دردسر نيستم.

- محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
- تماس:
سلام
به نظرم لااقل در باره نيروي هوايي ايران چندان دور از ذهن نيست که ايران توپولف يا تجهيزات ديگر را در اختيار داشته باشد
همچنين پس از برآوردهاي غلط منابع اطلاعاتي اسرائيل نظير موساد در مورد قدرت هوايي ايران (خواندن متن گزارش) و قدرت نظامي حزب الله لبنان، قدرت اطلاعاتي اين نيرو هم در نظر من رنگ باخته
به نظرم لااقل در باره نيروي هوايي ايران چندان دور از ذهن نيست که ايران توپولف يا تجهيزات ديگر را در اختيار داشته باشد

پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...

- سپاسهای ارسالی: 4507 بار
- سپاسهای دریافتی: 4337 بار
- تماس:
همسفر با کوير,
يک زماني و در شرائط خاصي، برخي قراردادها امضاء شد ولي با وقوع تغييرات سياسي در جهان نظير فروپاشي شوروي و تحليل قدرت و نفوذ روسيه بر معادلات جهاني، و فشار آمريکا بر روسيه، قراردادهاي نظامي سابق، اجرا نشدند و از اين رو اگرچه قراردادهايي نظير فروش 24 فروند MiG-31BM و 40 فروند MiG-29 (سواي تعداد موجود) و 6 فروند Tu-22M و 40 فروند Su-27 به ايران امضاء شدند اما هيچگاه اجرا نشدند.
به طور قطع، روسيه در وضعي نيست که با فروش چند هواپيما، موقعيت سياسي و اقتصادي خود را در تعامل با غرب و آمريکا به خطر بندازه.
Tu-22M يا MiG-31BM ماشين يا موتورسيکلت نيستند که آنها را در پاکينگ هاي مخفي نگهداري کرد و در روز مبادا (جنگ) آنها را بيرون آورده و استفاده کرد. هواپيما بايد مدام سرويس شده و پرواز کند. خدمهء پروازي نيز بايد با انجام پروازهاي مداوم، آمادگي رزمي خود را حفظ نمايند. با توجه به اين مسائل، و ديده نشدن هيچکدام از اين هواپيماها، به نظر مي رسد فراتر از آنچه که همه مي دانيم، در IRIAF وجود ندارد.
يک زماني و در شرائط خاصي، برخي قراردادها امضاء شد ولي با وقوع تغييرات سياسي در جهان نظير فروپاشي شوروي و تحليل قدرت و نفوذ روسيه بر معادلات جهاني، و فشار آمريکا بر روسيه، قراردادهاي نظامي سابق، اجرا نشدند و از اين رو اگرچه قراردادهايي نظير فروش 24 فروند MiG-31BM و 40 فروند MiG-29 (سواي تعداد موجود) و 6 فروند Tu-22M و 40 فروند Su-27 به ايران امضاء شدند اما هيچگاه اجرا نشدند.
به طور قطع، روسيه در وضعي نيست که با فروش چند هواپيما، موقعيت سياسي و اقتصادي خود را در تعامل با غرب و آمريکا به خطر بندازه.
Tu-22M يا MiG-31BM ماشين يا موتورسيکلت نيستند که آنها را در پاکينگ هاي مخفي نگهداري کرد و در روز مبادا (جنگ) آنها را بيرون آورده و استفاده کرد. هواپيما بايد مدام سرويس شده و پرواز کند. خدمهء پروازي نيز بايد با انجام پروازهاي مداوم، آمادگي رزمي خود را حفظ نمايند. با توجه به اين مسائل، و ديده نشدن هيچکدام از اين هواپيماها، به نظر مي رسد فراتر از آنچه که همه مي دانيم، در IRIAF وجود ندارد.

[External Link Removed for Guests]
همواره داشتن سازمان هاي اطلاعاتي جز مهمترين پايه هاي يک کشور است بنده قدرتمندترين آنها را intelegence service
انگليس مي دانم به خاطر انقلابي که در سال 57 در ايران شکل گرفت ايران نيز به تقلدي از آن واواک را سرو سامان داد
خوبي واواک در اين است که خود مردم هم جز عناصر اطلاعاتي حساب مي شوند و اين آخر فکر است
انگليس مي دانم به خاطر انقلابي که در سال 57 در ايران شکل گرفت ايران نيز به تقلدي از آن واواک را سرو سامان داد
خوبي واواک در اين است که خود مردم هم جز عناصر اطلاعاتي حساب مي شوند و اين آخر فکر است
آتش انسان را در لباس ابراهيم نمي سوزاند
شما پست حذف مي کنيد پس هستيد
شما پست حذف مي کنيد پس هستيد

- محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
- تماس:
سلام
در مورد قرارداد ها و نحوه عمل به انها اطلاعات شما حتما بيشتر از من است پس نظر شما را رد نمي کنم اما تاييد هم نمي کنم...
نکته اي که خيلي خيلي مهم است را بايد عرض کنم :
اسراييل قبل از حمله به اوسيراک عراق در همان کشور کوچکش مدتها تمرين مي کرد اما حتي امريکا نفهميد
...ايا در کشور ما که شايد دهها برابر اسراييل وسعت دارد جايي براي 40 ساعت پرواز (حداقل مدت پرواز براي عملياتي بودن يک جنگنده) وجود ندارد؟
نکته اي که بايد عرض کنم عکسي است که اقا ارمان گرفتند...يک مدت هم بود اما الان نيست
....در باره ميگ 31 
Tu-22M يا MiG-31BM ماشين يا موتورسيکلت نيستند که آنها را در پاکينگ هاي مخفي نگهداري کرد و در روز مبادا (جنگ) آنها را بيرون آورده و استفاده کرد. هواپيما بايد مدام سرويس شده و پرواز کند. خدمهء پروازي نيز بايد با انجام پروازهاي مداوم، آمادگي رزمي خود را حفظ نمايند. با توجه به اين مسائل، و ديده نشدن هيچکدام از اين هواپيماها، به نظر مي رسد فراتر از آنچه که همه مي دانيم، در IRIAF وجود ندارد
در مورد قرارداد ها و نحوه عمل به انها اطلاعات شما حتما بيشتر از من است پس نظر شما را رد نمي کنم اما تاييد هم نمي کنم...
نکته اي که خيلي خيلي مهم است را بايد عرض کنم :
اسراييل قبل از حمله به اوسيراک عراق در همان کشور کوچکش مدتها تمرين مي کرد اما حتي امريکا نفهميد
...ايا در کشور ما که شايد دهها برابر اسراييل وسعت دارد جايي براي 40 ساعت پرواز (حداقل مدت پرواز براي عملياتي بودن يک جنگنده) وجود ندارد؟
نکته اي که بايد عرض کنم عکسي است که اقا ارمان گرفتند...يک مدت هم بود اما الان نيست
....در باره ميگ 31 
پاسگاه مرزي گدار... سراوان