ماهم سامانه های پدافندی مرصاد و بوک و سام 6 رو داریم
درسته که دشمنان ما جنگنده های مدرنی دارن اما جرئت در افتادن با مارو ندارن اگر داشتن تا حالا حمله ی نظامی کرده بودن
لابد اون ها ندارن دیگه؟؟ پاتریوت و ....هم که اصلا سامانه پدافندی نیست نه!
اف 7 ها رو هم كه ازشون اينقدر بد ميگين ميشه ازشون براي پشتيباني نيرو هاي زرهي استفاده كرد يا براي در گيري هاي نزديك با هليگوپتر ها ي پشتيباني دشمن
برای این که بتونه این کار رو انجام بده برتری هوایی لازمه
جنگنده های چینیه که فک کنم همین اف 5 های زنگ زدمون بهتر از اونا باشن
لطفا از زدن بحث هایی که بار علمی و فنی ندارن خودداری کنید.جنگنده های چینی جی 7 و جی 10 جنگنده های خوبی هستند.
--------------
چند نکته برای کسی که این نظر سنجی رو گذاشته عرض کنم:هواپیمای سوخو47 تا حالا به تولید انبوه نرسیده که ما بخوایم بخریمش ولی اگر بتونیم طرحش رو از شرکت سوخو بخریم که البته سیاست و پول میخواد خیلی خوبه.توپولوف 160 هم ما اصولا در چنین شرایطی نیاز به بمب افکن استراتژیک نداریم.
به نظر من بهترین جنگنده برای وطن امروز ما سه هواپیمای su-27 , f-22, su-47 ,mig31,پهبادها در حال پیشرفت خودم که در حد مقابله با مشابه اسراییلی خود باشد لازم و واجب در حد تیم ملی می باشد.
بفرما تو دم در بده
در مورد هواپیماهای آمریکایی صحبت نکنید.از کی تا حالا آمریکا به کشوری که بهش میگه مرگ بر آمریکا جنگنده میفروشه؟!
سوخو 27 هم دیگه نمیتونه نیاز های روزی که ما باهاش سر و کار داریم بر طرف کنه سوخو 47 هم که نمونه آزمایش بوده و تولید انبوه نشده.
---
به نظر بنده بهترین جنگنده در حال حاضر برای ما سوخو 35 هستش یه جنگنده همه منظوره که میتونه بسیاری از نیازهای ما رو حل کنه