مشکل بعد به روز رسانی نوکیا c7
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 2776 بار
- سپاسهای دریافتی: 3436 بار
Re: مشکل بعد به روز رسانی نوکیا c7
با کمال تشکر از آقا مهدی عزیز.مثل اینکه سوالم بد مطرح کردم .من می خوام با اینترنت گوشیم به کامپیوتر وصل شم از طریق کابل usb امید وارم سوالم خوب مطرح کرده باشم
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رود
صحنه پیوسته بجاست /خرم آن نغمه که بسپارند به یاد

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
victory67,
براي اتصال و استفاده از اينترنت GPRS/EDGE در كامپيوتر سه روش وجود داره
1- wifi
2- Bluetooth
3- USB
كه USB بدترين راه حل هست البته به نظر من
به هر حال براي USBبايد برنامهي OVI Suite رو نصب كنيد و بعد به راحتي در اين برنامه بدون نياز به هيچ تنظيمي ميتونيد اينكار ور انجام بديد
wifi بهترين راهكار هست ...
بلوتوس هم اگر كامپيوتر مجهز به بلوتوس 3 باشه ميشه سرعت و ثبات ارتباط مناسبي داشت، در 2 ثبات ارتباطي كمتر هست، اما باز هم قابل قبول ...
براي اتصال و استفاده از اينترنت GPRS/EDGE در كامپيوتر سه روش وجود داره
1- wifi
2- Bluetooth
3- USB
كه USB بدترين راه حل هست البته به نظر من
به هر حال براي USBبايد برنامهي OVI Suite رو نصب كنيد و بعد به راحتي در اين برنامه بدون نياز به هيچ تنظيمي ميتونيد اينكار ور انجام بديد
wifi بهترين راهكار هست ...
بلوتوس هم اگر كامپيوتر مجهز به بلوتوس 3 باشه ميشه سرعت و ثبات ارتباط مناسبي داشت، در 2 ثبات ارتباطي كمتر هست، اما باز هم قابل قبول ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

با کمال تشکر از شما .چه مارک از بلوتوس بگیرم خوبه.اصلا مارک مهم هست یا فقط نسخه ۳ باشه کفایت می کنه.چون می خوام یکی بخرم پرسیدم تا یک جنس خوبش خریده باشم با تشکر

- تماس:
victory67,
اغلب مدلهاي موجود در بازار چيني بوده مارك معتبري ندارند، صرفا با قيمت بررسي ميشوند ...
اغلب مدلهاي موجود در بازار چيني بوده مارك معتبري ندارند، صرفا با قيمت بررسي ميشوند ...
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- محل اقامت: NSH/ OINN
- سپاسهای ارسالی: 63 بار
- سپاسهای دریافتی: 90 بار
سلام دوستان حدود یک هفته ای میشه که سیستم عامل گوشی رو به annaآپدیت کردم...رابط کاربری در مسجینگ annaخیلی خوبه ولی تم وآیکونها به شدت دلم رو زده....
درضمن مدتیه کارکرد باتری گوشی افتضاحه ...با یک صحبت کوتاه حدود20%شارژ گوشی میره...نمی دونم چشه؟هر15-16ساعت باید یه بار شارژش کنم...
هفته پیش توسلف دانشگاه گوشی از دستم افتاد...ممکنه بخاط ضربه بوده باشه؟
البته بعد این ضربه آنتن دهی هم وضعیت خوبی نداره...یکدفعه میره ...بعد یهو میاد!!!
راهکار رفع این عیوب چیه؟
درضمن مدتیه کارکرد باتری گوشی افتضاحه ...با یک صحبت کوتاه حدود20%شارژ گوشی میره...نمی دونم چشه؟هر15-16ساعت باید یه بار شارژش کنم...
هفته پیش توسلف دانشگاه گوشی از دستم افتاد...ممکنه بخاط ضربه بوده باشه؟
البته بعد این ضربه آنتن دهی هم وضعیت خوبی نداره...یکدفعه میره ...بعد یهو میاد!!!
راهکار رفع این عیوب چیه؟

با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز
من بر طبق گفته آقا مهدی عزیز و سنترال وب گل برای نقشه GPS عمل کردم ولی باز پیغام می دهد که نقشه جدید را دانلود کنید .من این بار نرم افزار OVI SOUIT v 3.2.100 دانلود کردم بعد از نصب نرم افزار در قسمت به روز رسانی دو گزینه بود یکی برای به روز رسانی نسخه آنا بود به2/2 دیگری برای نقشه gps به حجم 15 مگ.. با به روز رسانی باز هم پیغام می دهد که نقشه جدید خیابان دانلود کنید
در قسمت map برای گرفتن نقشه ایران اقدام می کنم که در ابتدا در صفحه پیغام connecting to the map service زده و از من خواسته صبر کنم بعد از گذشت چند دقیقه پیغام می دهدcouldnot connect to the service
و متن زیر ، در پایین پیغام فوق نوشته شده است:
there seems to be a ploblem with connecting to the online man service. if the problem doesnot go away. please try again later
حالا مشکل کجاست که این پیغام می دهد با تشکر
من بر طبق گفته آقا مهدی عزیز و سنترال وب گل برای نقشه GPS عمل کردم ولی باز پیغام می دهد که نقشه جدید را دانلود کنید .من این بار نرم افزار OVI SOUIT v 3.2.100 دانلود کردم بعد از نصب نرم افزار در قسمت به روز رسانی دو گزینه بود یکی برای به روز رسانی نسخه آنا بود به2/2 دیگری برای نقشه gps به حجم 15 مگ.. با به روز رسانی باز هم پیغام می دهد که نقشه جدید خیابان دانلود کنید
در قسمت map برای گرفتن نقشه ایران اقدام می کنم که در ابتدا در صفحه پیغام connecting to the map service زده و از من خواسته صبر کنم بعد از گذشت چند دقیقه پیغام می دهدcouldnot connect to the service
و متن زیر ، در پایین پیغام فوق نوشته شده است:
there seems to be a ploblem with connecting to the online man service. if the problem doesnot go away. please try again later
حالا مشکل کجاست که این پیغام می دهد با تشکر

- محل اقامت: I.R.Iran
- سپاسهای ارسالی: 4472 بار
- سپاسهای دریافتی: 2734 بار
- تماس:
با اجازه از آقا مهدي عزيز و ديگر دوستان متخصص
victory67 جان
اگر بازهم مشكلات اينچنيني وجود دارد راحت ترين راه و بهترين راه براي آپديت و دانلود نقشه كه بدون مشكل و تست شده هم هست استفاده از اينترنت پرسرعت وايرلس هست!
براي اين كار وقتي وارد نقشه Ovi map ميشويد (قبل از آن به اينترنت پرسرعت wifi متصل شويد!) بر روي كليد Get them via wi-fi كليك كنيد و سپس در گام بعدي بر روي كليد Add new map
كليك كنيد و كشور ايران را از ليست انتخاب كنيد و به دانلود نقشه ها بپردازيد و پس از دانلود بصورت اتوماتيك ، نقشه ها بدون هيچ مشكلي بر روي گوشي نصب و اجرا مي شوند!
اين سريعترين راه و ساده ترين راهي هست كه به ذهنم رسيد و قبلا تست هم شده است!
با تشكر
victory67 جان
اگر بازهم مشكلات اينچنيني وجود دارد راحت ترين راه و بهترين راه براي آپديت و دانلود نقشه كه بدون مشكل و تست شده هم هست استفاده از اينترنت پرسرعت وايرلس هست!
براي اين كار وقتي وارد نقشه Ovi map ميشويد (قبل از آن به اينترنت پرسرعت wifi متصل شويد!) بر روي كليد Get them via wi-fi كليك كنيد و سپس در گام بعدي بر روي كليد Add new map
كليك كنيد و كشور ايران را از ليست انتخاب كنيد و به دانلود نقشه ها بپردازيد و پس از دانلود بصورت اتوماتيك ، نقشه ها بدون هيچ مشكلي بر روي گوشي نصب و اجرا مي شوند!
اين سريعترين راه و ساده ترين راهي هست كه به ذهنم رسيد و قبلا تست هم شده است!
با تشكر

خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي

- تماس:
,
ضربه ميتونه عامل مشكل در انتن دهي باشه، در مورد باتري هم ممكنه بر اثر صدمه ديدن يك بخش، نياز به انرژي بيشتري براي مثلا آنتن دهي باشه، اما احتمال نصب بودن برنامههاي ناسازگار با انا و يا برنامههايي كه در رم فعال هستند (مثلا آنتي ويروسها) هم هست، اينها رو بررسي كنيد
ضربه ميتونه عامل مشكل در انتن دهي باشه، در مورد باتري هم ممكنه بر اثر صدمه ديدن يك بخش، نياز به انرژي بيشتري براي مثلا آنتن دهي باشه، اما احتمال نصب بودن برنامههاي ناسازگار با انا و يا برنامههايي كه در رم فعال هستند (مثلا آنتي ويروسها) هم هست، اينها رو بررسي كنيد

با سلام . دوستان لطفا لینک دانلود جی پی اس آفلاین برای سی۷برام بزارید
من هر چی سرچ کردم پیدا نکردم برای سیمبین 3^:sad:
من هر چی سرچ کردم پیدا نکردم برای سیمبین 3^:sad:

- محل اقامت: I.R.Iran
- سپاسهای ارسالی: 4472 بار
- سپاسهای دریافتی: 2734 بار
- تماس:
دوست عزیز
لطفا منظورتون رو دقیق تر بیان بفرمایید...
جی پی اس یک قطعه سخت افزاریست و به دانلود ربطی ندارد
باتشکر
لطفا منظورتون رو دقیق تر بیان بفرمایید...
جی پی اس یک قطعه سخت افزاریست و به دانلود ربطی ندارد
باتشکر
خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي

نرم افزار چی پی اس آفلاین دیگه .

با سلام به دوستان عزیز خودم. دوستان من از طریق گوشی به اینترنت وصل می شم و چند بار هم گوشی به روز کردم منظورم از اینترنت گوشی اینکه از طریق USBبه کامپیوتر وصل می کنمش و از طریق ovi suite به اینترنت وصل می شم سوالم اینکه وقتی که نسخه بل اومد می شه باز از طریق اینترنت گوشی به اینترنت وصل شم و بروزش کنم امید وارم منظورم رسونده باشم