arian2020 نوشته شده:سلام دوستان میخاستم لپ تابم رو بفروشم اما میخاستم اطلاعات هارد دیسک رو بصورت مطمئن و غیر فابل ریکاوری شدن حذف کنم اگر زحمتی نیست نرم افزاری برای اینکار میخاستم که هم اجرا شدنش راحت باشه و هم بصورت مطمئن اطلاعات شخصی ام رو چه از قبل که خودم دلیت کردم و هم فایلهای موجود رو دلیت کنه بصورت قطعی ممنون میشم از همکاریتون باتشکر
این برای پاک کردن کامل نرم افزار هاست [External Link Removed for Guests]
______________________________________________________________________________________________________________________ گلدن دانلود مرجع بهترین نرم افزارها و برنامه ها goldendownload.ir [External Link Removed for Guests]
برای جاوا سراغ ندارم ولی برای کامپیوتر نرم افزارSuper Internet TVهست که خیلی خوبه
______________________________________________________________________________________________________________________ گلدن دانلود مرجع بهترین نرم افزارها و برنامه ها goldendownload.ir [External Link Removed for Guests]
سلام مرسی از راهنماییتون اما مشکل من حذف کردن فایلها نیست میخاستم اطلاعات شخصی ام رو بصورت مطمئن و غیرقابل ریکاوری شدن حذف کنم که کسی نتونه اونها رو برگردونه
sohrefiroz نوشته شده:سلام من نرم افزار paramarine را احتیاج دارم . می توانید کمک کنید؟
این که میگی چی هست
آقا سلام من يه كم اطلاعات درباره نرم افزار فلوئنت ميخوام ميخوام بدونم به عنوان يه دانشجوي معماري ميتونم بدون دونستن مسائل فني و پيچيده نياز خودم رو كه در حد وضعيت باد در ساختمانها هستش رو بر طرف كنم لطفا يكي يه چيزي بگه
سلام لطفا نرم افزار دیکشنری انگلیسی به پارسی می خواستم که هم بتونه از لغات رشته های فنی مهندسی (رباتیک-کامپیوتر.........)پشتیبانی کنه و هم چند پاراگراف بتونه خوب روان ترجمه کنه. تشکر
فرق است میان دوست داشتن و داشتن دوست........ دوست داشتن امری لحظه ی است اما داشتن دوست استمرار لحظه های دوست داشتن است:شریعتی
aliamous نوشته شده:آقا سلام من يه كم اطلاعات درباره نرم افزار فلوئنت ميخوام ميخوام بدونم به عنوان يه دانشجوي معماري ميتونم بدون دونستن مسائل فني و پيچيده نياز خودم رو كه در حد وضعيت باد در ساختمانها هستش رو بر طرف كنم لطفا يكي يه چيزي بگه
اینم یکم اطلاعات افزار Fluent یكی از نرم افزارهای صنعتی مشهور می باشد كه دارای قابلیت های فراوانی است. این نرم افزار قابلیت مدلسازی جریانهای دو و سه بعدی را داراست. برای استفاده از این نرم توسط یك نرم افزار كمكی مانند Gambit یا Mechanical Desktop هندسه جریان مشخص می گردد و عمل مش بندی نیز صورت می گیرد. افزار Fluent از خروجی نرم افزار Gambit . نرم افزار قابلیت انجام محاسبات با دقت معمولی و را دارد و به عنوان یك اختیار ،كاربر می تواند هر كدام را انتخاب نماید. نرم افزار بر پایه روش حجم محدود كه یك روش بسیار مناسب در روش های دینامیک سیالات محاسباتی میباشد ، بنا شده است. قابلیتهای فراوانی نظیر مدلسازی جریانهای دائم و غیر دائم ، لزج و غیر لزج ، احتراق ، جریان مغشوش ، حركت ذرات جامد و قطرات مایع در یك فاز پیوسته و ده ها قابلیت دیگر تبدیل به یك نرم افزار بسیار قوی و مشهور نموده است.آزمایشات عملی و محاسبات تئوری ، دو روش اصلی و مشخص بینی میزان انتقال حرارت وچگونگی جریان سیال در کاربردهای مختلف صنعتی و تحقیقاتی می باشند. در تجربی به دلیل هزینه های زیاد ترجیح داده می شود که آزمایشها بر روی مدلی با مقیاس کوچکتر از انجام پذیرد. حذف پیچیدگیها و ساده سازی آزمایشها , خطای دستگاههای اندازه گیری و بعضی موانع در گیری از جمله مشکلاتی هستند که روشهای عملی با آنها رو به رو هستند و کارآیی این حالتها را در بعضی سوال قرار می دهند. مهمترین امتیاز محاسبات تئوری در مقایسه با آزمایشهای تجربی، هزینه کم آن است. بسیاری موارد ترجیح داده می شود با استفاده از روشهای محاسباتی، آنالیز جریان و انتقال حرارت صورت گیرد تحلیلهای عددی نیاز به مقایسه با نتایج آزمایشگاهی و یا نتایج تایید شده دیگری دارد. در میان محققین، پژوهشهای تجربی ارزش بسیاری دارد و اگر بتوان آزمایش مطلوبی انجام داد ، تحلیلهای زیادی را بر محور آنها گسترش داد و اطلاعات فراوانی بدست آورد. در هر صورت با دسترسی به دستگاههای محاسبه گر و رایانه های قوی , بسیاری از موارد آنالیز دینامیک سیالات و انتقال حرارت با روشهای عددی انجام میپذیرد. هرچه پدیده پیچیدگی بیشتری داشته باشد, روشهای عددی اهمیت بیشتری پیدا می کنند. علاوه بر سرعت بیشتر محاسبات عددی , می توان با این کامل با جزئیات بیشتر, از قبیل تغییرات سرعت , فشار , درجه حرارت و غیره سراسر حوزه مورد نظر به دست آورد. در مقابل, اغلب اوقات شبیه سازی بدست آوردن این گونه اطلاعات مشکل و مستلزم صرف زمان زیاد بوده و در بعضی ممکن است. در اکثر مسایل مربوط به مکانیک سیالات , به دلیل پیچیدگی ، استفاده از حل تحلیلی امکان پذیر نمی باشد. در این تحقیق نیز به کمک و با استفاده از مدلسازی، به بررسی یک پدیده فیزیکی اقدام کرده ایم. این تحقیق نیاز است تا معادلات دیفرانسیل پاره ایی را حل کنیم که این با استفاده از روشهای عددی امکان پذیر است. حل عددی این معادلات از طریق سیالات محاسباتی صورت می گیرد. در این تحقیق حل این معادلات به کمک Fluent ، انجام می شود که در ادامه به شرح قسمتی از کارایی های این نرم پردازیم. فلوئنت یک نرم افزار کامپیوتری چند منظوره برای سیال، انتقال حرارت و واکنش شیمیایی در هندسه نوشته شده است. با توجه به محیط مناسب نرم افزار جهت تعریف مساله و شرایط پیچیده، تعریف شرایط مرزی گوناگون و حل مسایل پیچیده شامل تاثیر پدیده های مختلف به کمک این نرم افزار قابل حل . برای آنالیز و حل مسایل طراحی خاص ، روشهای کامپیوتری متفاوتی را بکار میبرد. برای راحتی کار، تعریف مساله ، محاسبه و دیدن نتایج ، منوهای مختلفی درنظر گرفته شده است. نیاز باشد، می تواند مدل مورد نظر را از دیگر برنامه های (نرم افزارهای) تولید مدل که با آنها وارد کند.این نرم افزار امکان تغییر شبکه به صورت کامل و تحلیل جریان با شبکه های بی سازمان برای هندسه های پیچیده میسازد. نوع شبکه های قابل تولید و دریافت توسط این گروه نرم افزاری شامل شبکه هایی با و چهار ضلعی (برای هندسه های دو بعدی ) و چهار وجهی ، شش وجهی ، هرمی یا گوه ای(برای هندسه های سه بعدی) .
همچنین Fluent به کاربر اجازه دستکاری شبکه(مثلا درشت کردن شبکه در مرز و مکانهای لازم در هندسه) را میدهد.این بهینه سازی برای حل شبکه ، قابلیتی در اختیار کاربر قرار میدهدکه در نواحی که دارای گرادیانهای بزرگ (مثل لایه مرزی و...) باشند، دقیقتر سازد. این قابلیتها مدت که برای تولید یک شبکه خوب مورد نیاز است را در مقایسه با حل در شبکه های با سازمان به صورت قابل ملاحظه ای . نرم افزار با زبان برنامه نویسی شده است و از تمامی توان و قابلیت انعطاف این زبان بهره . نتیجتا این نرم افزار با استفاده از حافظه دینامیک ، ساختار مناسب داده ها و کنترل انعطاف پذیر ، محاسبات را ممکن می سازد. نهایت برای مدلسازی مسائل خاص میتوان از UDS، UDF و UDM استفاده به معنی User Defined Scalar میباشد که با استفاده از آن میتوان معادله انتقال (Transport Equation) تعریف نمود که این معادلات در کنار معادلات اصلی فلوئنت همچون جریان (Flow)، توربولانت (Turbulant)، انتقال حرارت (Heat Transfer) و سایر معادلات حل خواهد شد. به معنی User Defined Memory میباشد که همانطور که از نام آن پیداست، برای تعریف حافظه استفاده میشود. در صورتی که از این حافظه ها استفاده شود، در منوهای Post Processing این حافظهها هم به لیست اضافه شده و کانتور (Contour) مربوط نمایش داده میشود. نیز زبان برنامه نویسی فلوئنت میباشد. برای نوشتن UDF بایستی از توابع تعریف شده در این نرم افزار استفاده نمود. تعدادی از این توابع و ماکروها در زیر آمده است: , , , DEFINE_PROPERTY,.... *d, Thread *t, cell_t, face_t, begin_c_loop(c,t), C_T, [External Link Removed for Guests]
Soroosh_Bs نوشته شده:یه نرم افزار می خواستم که باهاش بشه عکس ادیت شده رو تشخیص داد. ممنون
برو [External Link Removed for Guests]هستش واست گذاشتم