indistinct نوشته شده:دوست من.من با توجه به اطلاعاتی که از یک فرد نظامی مقام بالا گرفته ام این حرف را میزنم.
من میدونم در این کشور چه مقدار تانک،نفربر یا موشک بالستیک وجود دارد.
با این مدل حرف زدنتون آشکارا میگید من از تعداد موشک و بودجه اون خبر ندارم و هیچی نمیدونم.
بنده همینجا آشکارا به شما میگم که بنده و شما و هیچ کاربر دیگه از تعداد موشک ها و بودجه ی اون خبر نداره و نخواهد داشت. میخواهید با مدلی آشکارتر از این بگم که شما از تعداد موشک و بودجه اون خبر ندارید و هیچی نمی دونید؟ شاید بشه یک محدوده و range برای اون در نظر گرفت اما تعداد مورد ادعای شما بسیار اشتباه هست.
اگر قرار بود شما با دو ماه عضویت در یک سایت نظامی و از زبان آشنای رده بالای خود از زیر و بم امور نظامی مملکت با خبر باشید که باید فاتحه ی این نیروی نظامی رو خوند!
آشنای شما یا رده بالا نیست، که اگر بود هرگز جزییات و آمار تسلیحات را به شما نمی گفت، چون هر انسان بی سواد و کم سواد نظامی میداند که اصل اول در امور نظامی حفظ اطلاعات و حفظ اسرار سری و محرمانه است. یا اینکه آشنای شما، خواسته با اون اعداد شما رو دست به سر کنه و از سر خودش رفع کنه!
شما با مفهوم حفاظت اطلاعات آشنا هستید؟ در پادگان محل خدمت، بنده در قسمتی بودم که آمار ادوات تظامی را هر 3 ماه به ستاد کل ارسال میکردیم، اما حتی آمار ژ-3 ها و سرنیزه ها هم "خیلی محرمانه" بود. بنده به همراه سرهنگ مافوقم باید این آمار را جمع آوری و ارسال میکردیم، اونهم با رعایت چندین مرحله طبقه بندی و ارجاع به سندهای دیگر، طوری که در نهایت هم هیچکدام به تنهایی قادر نبودیم که به تمام آمار دسترسی داشته باشیم. اونوقت شما ادعا می کنید که اشنای رده بالای شما به شما گفته که چه مقدار تانک و موشک و نفربر در کشور داریم؟ من رو به خنده نندازید لطفا.
خواهش میکنم از این به بعد وقتی در مورد مطلبی اطلاع ندارید یا منبع اطلاعاتتون بسیار من در آوردی و آشنای شخصیتون هست، در تاپیک به ذکر عدد و رقم و تحلیل نپردازید که هم اینطور برداشت نشه که شما اسپمر هستید و فقط مایلید تعداد پست هاتون رو بالا ببرید، هم اینکه 4 نفر کاربر جدید با خوندن نظر شما گمراه نشوند.
از گفته های من ناراحت نشید، تمام دوستان مطلع دیگر هم گفته های من رو تایید خواهند کرد و ادعای شما رو تکذیب. لازم دیدم اینجا دوستانه بهتون تذکر بدم، چون در چند تاپیک دیگه هم دیده بودم که ادعاهای بی اساسی کرده بودید و تاپیک ها به قهقرا رفته بودند.