خلبان شکاری
مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا
خلبان شکاری
باسلام من عاشق خلبانی هستم از نوع جنگنده هرچی زدم به در بسته خورد تا اینکه سنم یه خورده رفت بالا ولی این شوق از سرم نرفت بلکه بیشتر هم شده تو زندگیم یه آرزو دارم و این هم اینه که خلبان شکاری بشم و دیگه هیچ چیز نمیخوام حتی حقوق و حاضرم تو چادر زندگی کنم خواهش میکنم اطلاعاتی در این مورد که آیا امکان داره من به این آرزو برسم یا باید تا آخر عمر تو ذهن وخیالم واسه خودم خلبان باشم من 28 سالمه خدمت هم رفتم و فوق دیپلم هم دارم چه راهی هست که بتونم به این خواسته برسم آیا فقط از طریق کنکور و شرط سنی هست یا راه دیگه هم داره . با یه دنیا تشکر و احترام

- محل اقامت: Bushehr
- سپاسهای ارسالی: 2383 بار
- سپاسهای دریافتی: 1119 بار
- تماس:
Re: خلبان شکاری
سلام, حداکثر سن برای خلبانی هواپیماهای جنگنده 20 سال تمام می باشد و شما با 28 سال سن نمی توانید به این خواسته دست پیدا کنید .برای آگاهی پیدا کردن در مورد شرایط خلبانی هواپیماهای مسافربری و تجاری نیز می توانید به این تاپیکمراجعه کنید.
The Glory and Greatness of a Man Depends on Three Things ... Good Speech*Good Idea*Good Deed
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 407 بار
- سپاسهای دریافتی: 488 بار
Re: خلبان شکاری
حاج محمد عزیز
من چند مدت پیش یک برنامه ای رو از تلویزیون دیدم که تو اون آزمون هاییکه واسه خلبان های جنگندی می گذاشت را نشون میداد که خیای پیجیده ، مشکل و متعدد بود (تست های امادگی بدنی ، پزشکی (بسیار جامع و کامل) ، روانشناسی ، هوش ، عقیدتی ، سیاسی) و از بین 500 نفر متقاضی فقط 3 نفر قبول شن .
تازه یک جایی هم شنیدم که اگه بیشتر از 3 تا دندونت رو پر کرده باشی حتی نمی ذارن خلبان هواپیماهای مسافری بشی چه برسه به جنگنده ولی هر چی فکر کردم دلیلش رو نفهمیدم .
همچنین چون ایران جنگنده جدیدی رو نمی سازه و نمی خره زیاد نیازی به خلبان جدید نداره .
ولی باز هم امیدت رو از دست نده .
من چند مدت پیش یک برنامه ای رو از تلویزیون دیدم که تو اون آزمون هاییکه واسه خلبان های جنگندی می گذاشت را نشون میداد که خیای پیجیده ، مشکل و متعدد بود (تست های امادگی بدنی ، پزشکی (بسیار جامع و کامل) ، روانشناسی ، هوش ، عقیدتی ، سیاسی) و از بین 500 نفر متقاضی فقط 3 نفر قبول شن .
تازه یک جایی هم شنیدم که اگه بیشتر از 3 تا دندونت رو پر کرده باشی حتی نمی ذارن خلبان هواپیماهای مسافری بشی چه برسه به جنگنده ولی هر چی فکر کردم دلیلش رو نفهمیدم .
همچنین چون ایران جنگنده جدیدی رو نمی سازه و نمی خره زیاد نیازی به خلبان جدید نداره .
ولی باز هم امیدت رو از دست نده .