sylvester نوشته شده:امروز عصر سکه تمام بهار آزادی طرح جدید 773.000 هزار تومان خودم قیمت گرفتم.
780 میفروشم. اگر کسی خواست بگه
الان همین امروز750 هم نمیخرن قضیه دقیقا 360 درجه برعکس شده!!!!!!!!!!!!!!!!!جلل خالق!!!!!!
مدیر انجمن: شوراي نظارت

sylvester نوشته شده:امروز عصر سکه تمام بهار آزادی طرح جدید 773.000 هزار تومان خودم قیمت گرفتم.
780 میفروشم. اگر کسی خواست بگه

jouker نوشته شده:خیلی جالبه بعضی ها فکر میکنن مردم به دولت بدهکارن به مرگ میگیرن که به تب راضی بشیم نمی دونم یا نمیفهمن یا ترجیح میدن که نفهمن دلار 1300 تومن شده 1900 باید از دولت خدمتگذار تشکر هم بکنیم بانک های سود 20 درصد از مردم میگیرن با هزار تا ضامن و بگیر و ببند اسم بانک ها هم بانکداری اسلامیه .واقعا متشکریم که قحطی نمیاد نهایت آرزومون این شده که وضعمون از این که هست خرابتر نشه

HASAN BARATY نوشته شده:با سلام خدمت همه دوستان عزیز![]()
اما در مورد مبحث تورم و گرانی های اخیر در بازار ارز و طلا و نقش مدیریت دولت در این شرایط باید به این نکته توجه کرد بطور کلی تورم در ایران ریشه ساختاری دارد و مربوط به یک دولت خاص نیست.اما میزان توان مدیریتی را در کشور میتوان از اجرای همین هدفمند کردن یارانه ها به وضوح مشاهده کرد.در مورد این طرح زیاد گفته شده ولی بطور خلاصه این اقدام به همراه سایر اصلاحات در گمرک و بانک و...با ایجاد شرایط ازاد اقتصادی و در فضای خارج از رانت این معضل را به شکل ریشه ای حل خواهد کرد که مشخص است این طرح و نتایجش اثرات مثبت خود را در میان مدت و بلند مدت نشان خواهد داد.ما در کوتاه مدت به هر صورت با پرداخت یارانه و افزایش قدرت خرید و افزایش قیمت حامل های انرزی و به تبع ان افزایش قیمت محصولات تولیدی تورمی را در جامعه ایجاد میکند که نکته مهم در مدیریت اقتصادی کشور در همین نکته هویدا است که بر خلاف نظرات برخی مثلا کارشناسان اقتصادی(همون نظرات باندی و حزبی) به محض اجرای این طرح ما باید شاهد تورم 150 یا 500 درصدی می بودیم.خب حالا نشد اما جالب است که همین امثال تابناک و...حالا یادشون رفته چه چیزهای میگفتن و کلا نگرانیشون عوض شده!!!!
حال ممکنه سئوال پیش بیاد این چه ربطی به افزایش نرخ ارز و طلا دارد.دوستان توجه کنن یکی دیگر از اقدامات دولت ها برای ایجاد تحرک اقتصادی و افزایش تولید ان است که نرخ سود را کاهش میدهند تا تولید کننده بتواند تسهیلات ارزان قیمت تری را از مراکز مالی کشور بگیرد.این بحثی که اقای رئیس جمهور در مورد لزوم کاهش سود بانکی میگفتن بر همین نظر استوار است.اما نکته ظریف اینجا است که اگر شما طرح جراحی اقتصادی را انجام دهید و به دنبال ان در کوتاه مدت اثرات ان را ببینید که یکی از انها افزایش قیمت ها است بعد بخواهید در عین حال سود بانکی را بر اساس همان نظریه قبلی پائین بیاورید حتما شما شاهد خواهید بود بانک بعنوان یکی از مهمترین مراکر مالی با استقبال سرد عموم جامعه مواجه خواهد شد.کسی با زحمت زیاد مثلا 5 میلیون جمع کرده حالا مثل هر ادم عاقلی میخواهد ان را افزایش بدهد اگر بانک از نرخ تورم سالانه کمتر سود بدهد پس نتها افزایش سرمایه پیدا نکرده بلکه ضرر هم کرده پس اگر جایی بتونه پیدا کنه که این درامد را براش ایجاد کنه حتما به ان سو تمایل پیدا خواهد کرد.پس این مشکل از مردم نیست بلکه باید سیاستهای اقتصادی طوری باشد که ما شرایط مناسبی را برای سرمایه های کوچک مردم مثل بانک و اوراق مشارکت و....را فراهم کنیم تا ملت پولشان را در این جاهای درست سرمایه گذاری کنن.اگر نرخ عادلانه باشد حتی اگر نسبت به بازار ازاد کمتر باشه در عوض ریسک سرمایه گذاری پائین تر خواهد بود در نتیجه مردم این راه را انتخاب میکنن.پس فعلا تا اجرای کاملا هدفمندی نرخ سود بانکی باید متناسب با ان باشد و بعد از اجرا و کاهش تورم به همان اندازه نرخ سود در نهایت باید کاهش بیابد.به همین دلیل است که دولت اخیرا تصمیم به افزایش سود بانکی گرفته است..پس اینجا مشکلی در مدیریت نیست بلکه یا باید نرخ سود را کمتر از تورم قرار دهیم که نتیجه ان را دیدیم یا طرح اصلاح اقتصادی انجام نشود که این هم ممکن نیست.اما در مورد نرخ ارز قطعا هیچ توجیه اقتصادی پشت این ماجرا نیست.کشوری که امروز بالاترین درامدهای ارزی و بالاترین ذخایر را در تاریخش دارد چه اتفاقی افتاد که چنین شکی در جامعه ایجاد کرد.حالا نقش تصمیم اخیر بانک مرکزی در قاچاق اعلام کردن ارز بدون فاکتور و خواست از مردم برای تهیه ارز مورد نیاز از بانکها و صرافی های مجاز چه تاثیر مهمی در فرو پاشاندن این حباب کذایی بوجود اورد. شاید بتوان پذیرفت مردم بروند طلا بخرند اما اینکه مردم عادی برای افزایش سرمایشون ارز بخرند بیشتر شبیه شوخی است چنانکه فروکش کردن این موج را در هفته های اینده به وضوح خواهید دید.چون حرکت غیر عادی به مدت طولانی دوام نخواهد اورد.

Mr.Amirhessam نوشته شده:وقت برخورد نهایی با عده ای کم کم دارد نزدیک می شود و انقلاب در شرف پوست اندازی دوباره است،اندکی صبر کنید.

Mr.Amirhessam, دوست عزیز و کمی هم نظر در بعد سیاست رفتار خودتان را باید تشریح کنید تا دوستان دچار سوتفاهم نشوند:
جناب امیرحسام نیز درست مانند بنده و بسیاری دیگر افراد که شما آنها را "طرفدار دولت" یا "حامی دولت" می نامید، آن قدر بیسواد نیستیم که بخواهیم از فرد یا یک دولت خاص حمایت نمائیم. تمام مطالب بیان شده در باب حمایت و یا طرفداری از یک رفتار است. مثلا در اینجا یک رفتار سیاسی، و مطمئن باشید اگر این رفتار را آقای X هم بکند مورد حمایت ما واقع خواهد شد.
اما روشن است این میان دکتر احمدی نژاد تعداد رفتارهایشان که مورد پسند ما بوده بیشتر از آقای X است و به این دلیل به نظر میرسد ما در حال حمایت از ایشان هستیم، بنده خودم را عرض کنم اگر جناب احمدی نژاد یک ذره از آن چیزی که حس می کنم درست است دور شود و برای من نیز اثبات شود این رفتار وی نادرست بوده است جزو منتقدینش خواهم بود اما در آن رفتار خاص.
اما ظاهرا شما دوستان مشکلتان افراد و دولت ها شاید گاه حکومت ها هستند نه رفتار و افعال ایشان ... من احمدی نژاد که خوب است، اگر برادر و پدرم را هم مقابل عدالت ببینم ضمن حفظ احترام بهشون اعتراض خواهم کرد، هر چند این شایسته افرادی است که عدالت محور هستند نه منفعت محور. اصولا اعتراض همراه با توهین عملی است که افراد منفعت طلب انجام میدهند.
با یک بازرسی از انتقادها در پست های اخیر و سنجش احترام متوجه خواهید شد چه کسانی از روی عدالت نقد کرده و چه کسانی از روی منفعت طلبی.
سعی شود بحث زیاد سیاسی نشود، بهتر است به پست قبل من توجه ویژه بنمائید...
راستی قیمت دلار امروز به روایتی 1500 تومان شده ... این خبر را صبح در بانک از اهل بازار شنیدم.
Gava نوشته شده:Mr.Amirhessam نوشته شده:وقت برخورد نهایی با عده ای کم کم دارد نزدیک می شود و انقلاب در شرف پوست اندازی دوباره است،اندکی صبر کنید.
حاج محمود اوایل ازاین تخیلات زیاد داشت .خیلی وقته دیگه دست کشیده.شما هنوز از خواب بیدار نشدی...؟
آنکه خوابیده را میتوان بیدار کرد, اما آنکه خود را به خواب زده هرگز...
خدا رو شکر هم رکورد اختلاس کشور دستشه, هم رکورد تورم وارزش پول ملی...

بابت انجام ندادن وظیفه باید گلایه داشت و بابت انجام دادن وظایف باید ... .
Mohammad 1985 نوشته شده:Mr.Amirhessam, البته که مردم به دولتها بدهکار نیستن ولی دولتها به مردم بدهکارن و دقیقا خدماتی که انجام میدن وظیفه شون هست !

انصافتان کجا رفته