آیا آقایون و خانم ها می توانند باهم "فقط دوست" باشند؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل مرتبط با خانواده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4048 بار
سپاس‌های دریافتی: 2811 بار

Re: آیا آقایون و خانم ها می توانند باهم "فقط دوست" باشند؟

پست توسط Erratic »

:::P
چقدر جالبه
یه سری از دوستان که رابطه ی اجتماعیو با دوستی اشتباه گرفتن

از نظر من بحث یکم پیچیده ست
من تا ته ش رفتم به عقیده ی خودم همون دوستیش هم بهتره نباشه

اقای ایکس شما مثلا مگه دوست پسر کم داری که میری با دوست دختر رابطه برقرار میکنی؟
مگه دوستای پسر نمیتونن نیازاتو بر طرف کنن؟؟
حتما نه که میری با دختره دوست میشی دیگه
همین که رابطه دوتا پسر به دوست شدن با یک دختر زیر سوال میره باعث میشه که اسم رابطه ی دختر و پسر دوستی نباشه
چیزایی که گفتم بالعکس یعنی تو رابطه ی دخترها هم صدق میکنه

حالا کاری ندارم که چرا میریم سراغ اون دسته
شاید یه سریا بگن مثل همون میوه ی ممنوعه ست یا بد بختی دارن بیچارگی دارن ببخشید عرض میکنم شاید یه سریا هم کرم دارن.

اما من میگم این رابطه خوب نیست به خاطر یه سری دلایل
1-به تاریخ نگاه بیاندازید
حکومت ما حکومتی دینیه درسته؟
ما به محمد و علیو پیامبرا و اماما اعتقاد داریم
ببینید اونا تاکید میکردن که دوستی کنید یا نه

2- دوستی سالم به قول دوستان حالا کاری ندارم مثل سیب میمونه هیچکس داخلشو نمیتونه ببینه
بهتون قول میدم اکثر اونایی که اولش به خیال دوستی سالمو اینجور چیزا میان اخرش طرفشون رو به نحوی اغفال میکنن و بعدش رو خودتون میدونید.حداقل اینیکیو بین دوستام عینا مشاهده کردم.

سومیش توصیه ست
تمام نیازای دوستی رو جنس های موافقمون هم میتونن برطرف کنن مگه اینکه غیر این باشه
از نظر من اگه کار به اینجا رسید به سادگی برید ازدواج کنید و اینطوری هم به نفع خودتونه هم جامعه.

موفق باشید :razz: :razz: :razz:
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 427 بار
سپاس‌های دریافتی: 146 بار

پست توسط GH58 »

به نظر من نميشه دراين مورد يه قاعده كلي راقائل بشيم كه دوستي سالم بين دوجنس امكان پذيره يا خوبه؟ :-(
اين مسئله بستگي به شرايط اجتماعي ، فرهنگي واز همه مهمتر ويژگي هاي شخصيتي طرفين داره :-(
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

سلام :razz:

آقا و خانوم ها می تونند با هم برادر و خواهر باشند ؛ هم پاک تر و هم زیباتر.

اگه دقت کنید می بینید در فرهنگ ما همدیگرو آبجی ، خواهرم و امثالهم صدا می کنند ، اینجوری نگاه جنسیتی هم از بین میره و مثل خواهر یا

برادر دینی روابط سالم شکل می گریره

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

نظرات متفاوت دوستان گاه مربوط باشد به برداشت متفاوت ایشان از رابطه دوستانه ... به همین دلیل دچار سوتفاهم هایی می شوند، امیداورم طراح سوال این را مد نظر گرفته باشد، اما اگر بخواهیم یک بینش استاندارد از تعاریف لغات استخراج کنیم:

انسان ها با یکدیگر ارتباط دارند و اگر مقصود از پرسش این باشد، داشتن ارتباط اجتناب ناپذیر است، این از همان جوامع اولیه انسان ها تا به امروز بوده و هیچ نوع فرهنگ اجتماعی نیز قدرت حذف ارتباط بین انسان ها را ندارد، اما هر فرهنگ برای روابط بین افراد جامعه یک سری هنجارها تعریف خواهد نمود که بیشتر از هر چیز تجربه در آن دخیل است و این هنجارها به مرور شکل گرفته یا تغییر می کنند.

یک سطح از رابطه را می توان دوستی نامید. دوست در لغت به معنای [COLOR=#7030a0]کسی است که شما در صدد حمایت از او بر خواهید آمد و انتظار شما از آن فرد نیز همین است هر چند لزوماً نباید این انتظار شما برآورده شود.  توصیه های اکید بزرگان مکاتب فلسفی مختلف و حتی ادیان به ارزش والای این رابطه و گرانبها بودن دوست است! ضمناً در هیچ کجا در مورد جنسیت دوست اشاره یا محدودیتی طرح نشده است ...

بنابراین به اعتقاد من نادرست است که بخواهیم چوب اسلام دست بگیریم و به این نوع رابطه خصوصا در بین جنس مخالف بزنیم.

حتی در تشیع ما در فروع دین خود داریم:

تولی و تبری و هیچ صفت جنسیتی در این دستور دینی خود نداریم. پس نه تنها در اسلام که در شیعه نیز برای دوستی هرگز حد جنسیتی قائل نشده اند.

پر واضح است طبق تعاریف بالا، آن دسته از روابط که به دلیل جنسیت طرفین شکل بگیرد را نباید یک دوستی نامید، چون واضح نیست که حتما در این رابطه هدف حمایت از یکدیگر و آن انتظار متقابل باشد و خوب روشن است نتیجه این چنین رابطه هایی هر چه که نام بدهیم، همان خواهد شد که در تحلیل های اولیه شما بهش دست یافتید.

در کل به اعتقاد من دوست بودن دختر و پسر اصلا امر قابل بحثی نیست، چون نه در هیچ مکتب و نه در هیچ دین و نه در مذهب (از جمله شیعه) برای این دوستی محدودیتی نیست.

آن چیزی که در اسلام و شیعه محدود شده است، روابط نامشروع جنسی، روابط عاطفی پنهانی (همان چیزی که به سمت رابطه نامشروع جنسی میل خواهد کرد و البته برخی دوستی می نامند)، و از همه جالب تر ابراز علاقه در خفا است.

این مورد آخر واقعا جالب است، در سوره نساء بهش خیلی ظریف اشاره شده و ما را توصیه به بیان علاقه خودمان به جنس مخالف به شکل عمومی کرده است تا پنهان کردنش یا مخفیانه به گوش خود طرف رساندن! و این احتمالا از جهت پیشگیری از فاسد شدن یک علاقه سالم و تبدیل شدنش به یک رابطه عاطفی پنهانی است.

بنابراین من نیاز به این حد از احتیاط مشاهده نمی کنم که همدیگر را خواهر و برادر بخوانیم ... هر چند این واژه ها کاربرد اسلامی دارند اما در این شرایط دوگانگی پیچیده ای شکل خواهد گرفت و این نگاه ممکن است به قیمت محروم کردن خودمان از داشتن یک بینش اسلامی در روابط زن و مرد در تمام ابعاد حتی بعد از ازدواج باشد.

Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 414 بار
سپاس‌های دریافتی: 224 بار

پست توسط arman F14 »

درود :

به نظر من هم همه چیز بستگی به شرایط روحی و جسمی فرد داره اینکه آیا ازدواج کرده یا نه کجا بزرگ شده و چه برداشتی از
اطراف خود دارد و خلاصه تحت چه شرایطی بزرگ شده
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1072 بار
سپاس‌های دریافتی: 1014 بار

Re:

پست توسط arash128 »

ARMIN نوشته شده:سلام
من بار ها تجربه چنين ارتباطي رو داشتم. به نظر من خيلي راحت اين قضيه امكان پذير است كه دو نفر تنها با يكديگر دوست باشند (just friends)، اگر هر فرد به يك خود شناسي كامل از خودش رسيده باشه و خودش رو بشناسه راحت مي تونه پي به اين قضيه ببرد كه طاقت داره با جنس مخالفش ارتباط داشته باشد ولي قضيه رمانتيك نشود؟
دوستان اگه دقت كنند مي بينند همگي تو محيط دانشگاه خواه نا خواه چنين دوستاني داريم پس راحت مي تونند نظرشون رو اعلام كنند.

با تشكر :D

با سلام،ما خودمون رو خوب بشناسیم کافی نیست،آیا می تونیم طرفمون رو هم خوب بشناسیم؟اگه طرفمون رو هم بشناسیم(که عمراً نمیشه)آیا شیطون رو هم خوب میشناسیم؟
به آن بندگانم که اسراف به نفس خویش کردند بگو هرگز از رحمت خدا نا امید مباشید،البته خدا همه گناهان شما را خواهد بخشید که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است سوره مبارکه زمر آیه شریفه 153
ارسال پست

بازگشت به “خانواده”