HASAN BARATY نوشته شده:البته من میدونم شما دنبال چی هستی و این پاسخ ها هم فقط برای منحرف نشدن افکار برخی کاربران است.
اولا عزیز من یکبار به شما گفتم نظرات شخصی خودتون را کنار بگذارید.اینجا یک انجمن علمی است نه چت روم.شما هنوز با مسائل پایه ای اقتصاد نیز اشنایی ندارید.بر خلاف تصور کودکانه شما نرخ تورم بر اساس سبدی از کالاها که حدود 359 قلم کالا و خدمت میباشد با احتساب وزن انها تعیین می شود نه اینکه چند قلم کالا را کپی کردن مثل جو و کنجاله سویا بعد قیمت را تقسیم بر تعداد بعد هم تورم را حساب کردید.فقط اینجا برای اینکه باز در این مورد اقتصادی دچار اشتباه نشوید خدمت شما عرض کنم منظور از وزن وزن عددی نیست بلکه میزان اهمیت و نقش ان در زندگی روزمره میباشد مثلا در زندگی شما حتما نقش چای مهمتر از کنجاله سویا است پس درصد ان در محاسبه تورم بیشتر است.امارهای بانک جهانی و صندوق بین المللی پول و بانک مرکزی هم کشک.اول پایه اقتصاد را یاد بگیر بعدا ما را از دانشت بهره مند کن.

یعنی من زندگیمو گداشتم بیام اینجا افکار عمومی رو منحرف کنم؟
نکنه من عنصر استکبار جهانیم خودم خبر ندارم؟
الان باید بیام کل هزاران هزار کالایی رو که داره مصرف میشه رو قیمت بذارم براتون درک کنید تورم داریم؟
آقای اقتصاد دان شما اگه به نظرت قیمت کنجاله سویا رو وضع زندگی مردم اثر نمیذاره اصلا ارزش نداره من با شما بخث کنم.
شما انگار هنوز به اون درک نرسیدید که براتون واضخ باشه بالا پایین شدن قیمت یک پیچ تو روند زندگیتون تاثیر میذاره.
من اقتصاد دان نیستم من دارم یک زندگی رو میچرخونم کمک میکنم 20 تای دیگم بچرخه شاید در کنار کار من 100 خونوار نون میخورن.
پس ارزشی که کار من داره از بحث های پوچ به مراتب بالاتر هست.
آمار به نظر من کشکه دوست گرامی محکم هم سر حرف خودم هستم. فکر میکنم شما یا نون آور خانواده نیستید یا از اون قشر هستید که میگن کاچی بهتر از هیچی.
HASAN BARATY نوشته شده:حالا ببین داری دروغ میگی.اول ادعا میکنی تولید کننده ای که فلان مواد اولیت بالا رفته وتولید کننده داره ورشکست میشه و کارگرها بیکار شدن و....بعد حالا ادعا میکنی چرا واردات را ازاد نمیکنن.کدام تولید کننده است که اینقدر تمایل به واردات داشته باشه.بالاخره تکلیف ما را مشخص کن.
ضمن اینکه باز برای اینکه کمی با دانش اقتصاد اشنا بشی خدمت شما عرض کنم هیچ کشوری تا زمانیکه وارد سازمان تجارت جهانی نشده به قول شما نمی اید تعرفه 4 درصد روی تمام کالاها تعیین کنه بلکه متناسب با شرایط روی هر کالا در زمان های مختلف تعرفه های متفاوت میگذارد البته اگر رفت جزء سازمان تجارت جهانی همانطور که دیگران در مورد کالاهای ساخت ایران مجبور هستند تعرفه را پائین بکشن در کشور ما هم این اقدام صورت میگیره.از یک طرف نگران بیکار شدن کارگر ها هستید بعد از طرف دیگر میگید تمام کالاها را با تعرفه پائین بریزند داخل مملکت!!!!
اول اینکه سعی کنید به کسی توهین نکنید .
دوم اینکه کجای حرف من متناقض هست؟ مطمئن باشید تولید کننده هایی که من میبینم میدونم چکار کنن.
هر کشوری برای گذر از ساختار سنتی و ورود به دنیای مدرن باید هزینه هاش رو پرداخت کنه.
الان کارگرها دارند به خاطر عدم کفایت مدیران بیکار میشن عزیز مدیران رده بالا.
اصل قضیه اینه که ما زیر ساخت طرح تحول اقتصادی رو اماده نکردیم با سر شیرجه زدیم توش.
من اگه بلد باشم کارم رو به عنوان تولید کننده میدونم با بازار واردات چطور کنار بیام اگه به حرف شما باشه که تمام کشورها باید بشن وارد کننده از چین پس کی تولید میکنه؟
اینم مظالعه کنید بد نیست .
[External Link Removed for Guests]هنر تولید کننده متخصص کنار اومدن با بازار جهانی هست و اصل قضیه رو فراموش نکنید
کارخونه ها ایجاد نمیشن که شغل ایجاد کنند ایجاد میشن تا وضعیت عمومی زندگی در سطح جامعه بالا بره.اگه به ایجاد شغل باشه میشه مثل ایران خودرو و سایپا و.... موفق هستند الان ؟ یا ما یک بازار یک طرفه داریم که شما محکوم به خرید هستی توش؟
من میدونم در اثر پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی اوضاع چطور میشه شما نمیدونی که 30 ساله ما همین وضع رو داریم هیچ اتفاقی هم نیفتاده.کلا ممکنه این دوره 10 سال طول بکشه ولی پس از گذر از اون کلا مملکت متحول میشه.
قبل جواب به این تیکه به تفاوت قیمت خودرو در ایران و بیرون ایران خوب فکر کن 2 تا نتیجه مثبت از این کار رو مثال بزن
HASAN BARATY نوشته شده:اینکه چرا نمی بینید مشکل شما است من چشم پزشک نیستم!!!!اما در مورد رشد اقتصادی پاسخ شما بصورت مدون و بر پایه یافته های مراجع اقتصادی معتبر داده شد.باید هم دقت کنید ایران وسعتی به مقدار 1648195 کیلومتر مربع است ایا شما در همه این وسعت رفتید و ورشکستگی اقتصادی دیدید یا منظورتون از دیدن همین سرکوچتونه یا شاید هم چند خیابون اونورتر.نه عزیز امارهای یک کشور بر اساس کل اون جامعه محاسبه میشه نه اینکه من سرکوچمون چی دیدم!!ضمن اینکه یکبار به شما متذکر شدم ما در حال اجرای طرح اصلاح نظام اقتصادی هستیم و در این بین تا مدتی برخی که با شرایط نابسامان گذشته اجین شده بودند و نمی توانند یا نمی خواهند با تکیه بر روشهای نوین تولید خود را با وضعیت موجود وفق دهند از دور خارج خواهند شد و اونهایی میتونن ادامه حیات بدهند که توان اداره بنگاه با شرایط رقابتی را داشته باشند اینو گفتم تا باز یک مفهوم دیگر علم اقتصاد امروز یعنی رقابت پذیری را اشنا شوید ولی به هر صورت میزان این کنار رفتن ها از میزان تولید پائین تر است در نتیجه ما با افزایش تولید و به تبع ان رشد اقتصادی مواجه شدیم.
نه عزیز دید منی که 2 تا لیسانس دارم CCNP و MCSE دارم بیشتر از 10 تا مدرک دوره ای دیگه هم دارم از سر کوچه اونطرف تره ( اینا رو گفتم فکر نکنی با آدم بیسواد طرف حسابی)
شما کجای این N کیلومتر تحول دیدی که اثرش رو زندگیتون دیده بشه؟ بحث اینه.
در حال اجرای طرح تحول اقتصادی هستیم؟در این بین تا مدتی برخی که با شرایط نابسامان گذشته اجین شده بودند و نمی توانند یا نمی خواهند با تکیه بر روشهای نوین تولید خود را با وضعیت موجود وفق دهند از دور خارج خواهند شد
شما مطمئنی ایران زندگی میکنی . بابا کارخونه ها دیگه فدرت تولید ندارن چرا سر خودتونو گول میمالید؟ کل وضعیت شده رانت خواری .
شما بهترین تولید کننده باشی حق طرف رو ندی جنست نمیره . کجایی شما؟
اگه قراره بنگاه ها به قول شما با مفهوم رقابت پدیری آشنا بشن چرا نمیرن سراغ کارخونه های دولتی؟ چرا رو اون بدبختی که کل سرمایشو گذاشته برا یه کار مفید تست میکنن.
بعد رقابت با کی جنسای بنجل چینی؟
HASAN BARATY نوشته شده:اینکه اتمی بشیم یا نشیم مربوط به کلیت ملت است که نظرشون را روشن گفتن این دولت هم عرضه گرفتنش را داشت.اما در مورد رفاه این حق هر کسی است که با توجه به لیاقتش و زحمتی که میکشه و البته نگاهش به زندگی به درجاتی از ان خواهد رسید.اتفاقا همین هدفمند کردن یارانه ها یکی از روشهای توزیع عادلانه ثروت در بین مردمه.عمومی کردن موبایل با ارزان سازی ان.گسترش برق که جمعیت 30 میلیونی قبل انقلاب که 60 درصد برق نداشتن الان 98 درصد دارا هستند.اینهمه ساخت و ساز در جاده سازی و راه اهن و ....ارزان کردن مصالح مثل سیمان.حذف عنصر قیمت زمین در طرح مسکن مهر و بهره مندی دهها هزار نفر از کسانیکه در جامعه فاقد مسکن بودن و..اینها یعنی بالا بردن رفاه در جامعه.واقعیت وقت من انقدر ازاد نیست که وارد یک بحث بدون پشتوانه علمی و منطقی و فقط بر اساس تفکرات شخصی و پر از تناقض افراد بشم اگر منطق علمی دارید ارائه بدید تا پاسخ بگیرید.
راجع به انرژی هسته ایشالا تو نامه
مطمئنی الان یارانه ها دارن هذف مند توزیع میشند؟ مدرک داری یا کلا یه چیزی گفتی؟ مسکن مهر؟

شما میری تو یکی از پروژه هاش بشینی اطراف تهران؟ دهها هزار نفر؟. این ارقامتون منو کشته.
از من مدرک علمی میخواید؟ حذف عنصر قیمت زمین؟ من عالم نیستم شما برو زمین قیمت کم ببینیم حذف شده یا نه.
ضمنا برق دادن به مردم چیزی نیست که کسی بخواد منت بذاره وظیفه دولت هست عزیز اینو همیشه یادت باشه.
برو جنوب کشور ببین وضع زندگی مردم کنار لوله نفت و گاز چطوریه.
برو سمت مرز پاکستان تنت مور مور بشه یکم.ضمنا اشتباه هم برداشت نکن من عاشق ایرانم مثل شماها تو رویا نیستم با عدد و رقم من مردم رو میبینم غصه میخورم .شادی و شاد زیستن و برخورداری از رفاه کامل حق تمام هموطنان ماست.از خواب بیدار شید خواهش میکنم.
در انتها اگه لحنم گزنده بود ببخشیذ شما رو نمیدونم من واقعا دارم غصه میخورم.