omidzare نوشته شده:احتمالا يكي از عناصر فريب خورده معاند و نوكر غربي به كمك سرويسهاي جاسوسي امريكاي جنايت كار و در راستاي جنگ نرم اقدام به اين عمل نموده كه توسط جوانان با بصيرت و هميشه در صحنه سنترال به صورت خودجوش كشف و افشا گرديد
داداش من نياز نيست اين چيزارو ببيني تا باور كني
اگه دوست داري شبا ساعت 9-10 بزن بيرون تا ببيني شرف هم فروشي هست
2 شب پيش تو محله سعدي طرف بچش هم بغلش بود
تف به اين زندگي
خواهشن پستو حذف نكنيد اين حرفا رو اينجا نگيم كجا بگيم
ای بابا، غافلگیرمون کردی با این کشف بزرگت.
من تا حالا فکر نمیکردم که کسی وضع مالیش اینقدر بد باشه که بره شرف خودش رو بقول شما به حراج بگذاره.
میگم چجوری به این کشف بزرگ نائل شدی؟ ها؟
اگه شما تازه چشمت به این چیزها باز شده، من سالهاست که دارم اینجور چیزها رو میبینم.
بحث بر سر بود و نبود اینجور مسائل در جامعه ما نیست، بحث بر سر اینه که کسی که این اتفاق براش افتاده باشه روی پول قصه زندگی اش رو مینویسه یا نه.
ببینم تا حالا پاکستان رفتی؟
من یه بار با ماشین رفتم پاکستان، یه مقدار نون خشک داشتم تو ماشین که از پنجره ریختمشون بیرون، سرمو برگردوندم نونهارو ندیدم.
اون نونهارو حیوون نخورده بود، آدم خورده بود.
با این حساب پس خانمهای پاکستانی باید کنار خیابون برای مشتری صف بکشند، اما من حتی یک روسپی هم ندیدم کنار خیابون .
بدنیست بدونید که تو یکی از روستاهای شمال که من بعضی وقتها میرم، مردم از نانوایی نون تازه میخرند میریزن جلوی گاوهاشون!
بله دوست من شما بدبخت واقعی ندیدی که میای اینجا این حرفها رو میزنی.
شما هم اگه انسانیتتون با دیدن اینجور چیزها قلنبه میشه بهتره بجای سیاه نمایی آستینهات رو بالا بزنی و نیازمندهای واقعی رو پیدا کنی و بهشون کمک بکنی.
من یه خانوم فیلیپینی میشناسم که مادر دوست خواهرمه، این خانوم میگه ایرانیها همشون وضعشون خوبه و وقتی میگن ما پول نداریم یعنی اینکه برای دماغ عمل کردن و اینطور چیزها پول نداریم.
البته من منکر استثناهانیستم ، اما این دید کلی یه زن خارجی به ایرانیهاست، پس قدر زندگی و داشته هایمان را بدونیم و ناشکری نکنیم.
شما هم داری دانسته یا نادانسته از این نوشته روی پول بهره برداری سیاسی میکنی و این دقیقا همون چیزیه که نویسنده های این قصه ها میخوان، انسانهای احساساتی که راحت میشه اونها رو با دو خط قصه تحریکشون کرد.