الوليد بن طلال وطائرته الجديدة (۷۰% من وزنها الداخلي من الذهب) .... وطفل مسلم عربي صومالي يأكل التراب ...... ف لأي إسلام يدين مثل هؤلاء !!! (انتشار تصویری از هواپیمای یکی از شاهزادههای سعودی در صفحات اینترنت که ۷۰ درصد داخل آن از طلا ساخته شده بود، در عربستان جنجال برانگیز شد)و کودکان عرب و مسلمان سومالی در حال خوردن خاک
خدا همه ی ظالمهارو به ذلت بکشونه انشالله... همونطور که تا حالا کشونده.... و گمون کنم این مفت خر صفاک از محمد و سیف الاسلام و هانیبال و معتصم قذافی زرنگ تر نیست و یه روز مثل اونا در اوج ذلت زیر دست و پا با التماس کشته میشه... یا علی.
ای دشمن حق ما دلیر و حق پرستیم برگرد تا سربند یا زهرا نبستیم
آقا کجایی که جهان منتظر توست آقا کجایی دلمان از ظلم ها پاره پاره شد نمیدانم کدامین سویی و کجا هستی اما میدانم که این صحنه هارا میبینی و اشک از چشمان نورانیت جاری میشود و ملائک با اشک هایت وزو میگرند اقا دلمان داغون شد از بس چنین دیدیم و دیدیم و نتوانستیم صدا یمان را بلند کنیم و گلویمان پر شده از بغض که دیگر نفس کشیدن هم برایمان سخت شده است آقا بیا که جهان منتظر توست
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست
ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم
امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم و پ س
ببخشید ها ولی چرا عکس بالایی رو سانسور کردید و قسمتیش رو حذف کردید اینجوری کل داستان فرق میکنه
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست
ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم
امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم و پ س