[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
مرسدس می باخ با 12 سیلندر + تصاویر
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1080 بار
- سپاسهای دریافتی: 3413 بار
مرسدس می باخ با 12 سیلندر + تصاویر
==========================================
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] هر کسی که از ترس شرش مورد احترام دیگران است .... از امت من نیست .
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif]
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] پیامبر اکرم (ص)
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] هر کسی که از ترس شرش مورد احترام دیگران است .... از امت من نیست .
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif]
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] پیامبر اکرم (ص)

- سپاسهای ارسالی: 1360 بار
- سپاسهای دریافتی: 1358 بار
Re: مرسدس می باخ با 12 سیلندر + تصاویر
با سلام
فکر کنم این یه مدل کانسپت باشه
فکر کنم این یه مدل کانسپت باشه
چه خوب خوند حرف دلمو
[FONT=Arial,sans-serif] سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.
[FONT=Arial,sans-serif] سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.

-
- محل اقامت: البرز
- سپاسهای ارسالی: 5392 بار
- سپاسهای دریافتی: 4116 بار
- تماس:
Re: مرسدس می باخ با 12 سیلندر + تصاویر
با درود 
این مدل از می باخ که اکسلرو نام داره و در ساختش ده گروه از مهندسان کارکشته شرکت داشته اند و از روی یکی از مدل های مشهور می باخ با نام sw38 ساخته شده,این خودرو در سال 1938 ساخته شد که گویا در جنگ جهانی دوم از بین رفت.از این خودرو برای تست تایر های ساخت شرکت فولدا نیز استفاده شده است.

شاسی این خودروی زیبا بر پایه شاسی می باخ 57 است و به نوعی تغییر یافته ی آن است که در ایتالیا ساخته شده.
طول این خودرو حدود588 سانتیمتر و پهناش حدودا 213 سانت و ارتفاعش 140 سانته.

همچنین برخی از اجزای اون مانند داشبورد نیز از می باخ 57 گرفته شده و یک اتومبیل اسپرت لوکس به حساب میاد.
اما موتور این خودرو نیز همان موتور 12 سیلندر s AMG 57 است که تقویت شده که دارای دو توربوست و برای هر سیلندر 3 سوپاپ داره و قدرتی معادل 700 اسب بخار در 5000 دور دقیقه رو تولید میکنه.همچنین دارای یک جعبه دنده ی 5 سرعته ی اتوماته

شتاب صفر تا 96 : 4/4
بالا ترین سرعت تا کنون:351کیلو متر بر ساعت.

این مدل از می باخ که اکسلرو نام داره و در ساختش ده گروه از مهندسان کارکشته شرکت داشته اند و از روی یکی از مدل های مشهور می باخ با نام sw38 ساخته شده,این خودرو در سال 1938 ساخته شد که گویا در جنگ جهانی دوم از بین رفت.از این خودرو برای تست تایر های ساخت شرکت فولدا نیز استفاده شده است.

شاسی این خودروی زیبا بر پایه شاسی می باخ 57 است و به نوعی تغییر یافته ی آن است که در ایتالیا ساخته شده.
طول این خودرو حدود588 سانتیمتر و پهناش حدودا 213 سانت و ارتفاعش 140 سانته.

همچنین برخی از اجزای اون مانند داشبورد نیز از می باخ 57 گرفته شده و یک اتومبیل اسپرت لوکس به حساب میاد.
اما موتور این خودرو نیز همان موتور 12 سیلندر s AMG 57 است که تقویت شده که دارای دو توربوست و برای هر سیلندر 3 سوپاپ داره و قدرتی معادل 700 اسب بخار در 5000 دور دقیقه رو تولید میکنه.همچنین دارای یک جعبه دنده ی 5 سرعته ی اتوماته

شتاب صفر تا 96 : 4/4
بالا ترین سرعت تا کنون:351کیلو متر بر ساعت.