kaveh606 نوشته شده:ترس این میرود که مجلس محترم در این مورد هم وارد عمل شده و قانونی تصویب کند که بر طبق اون قانون اقایون باید با خانم های همسن و بزرگتر از خودشون ازدواج کنن
پس به جای این حرف ها بهتره هرچه زود تر بریم زن بستونیم که اگه بمونیم خونه تا آخر عمر باید بسوزیم و بسازیم
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست
ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم
امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم و پ س
نه داداش بحراني نيست فقط خود دختر خانوما خراب كردن كه كلاسايه الكي ميزارن!!!!ميري خواستگاري يه چيزايي ميگن كه آدم نميدونه بخنده يا گريه كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان [HIGHLIGHT=#FFFF00]مجتبی مقبلی خواجه"به خدا اگه توقعات پایین بیاد من یکی که حاضرم کار جهادی کنم و 10 تا زن بگیرم"مجتبی مقبلی منم موافقم،اگه تموم مردای مجردسنترال آستین بالابزنن ودراین اقدام خداپسندانه(جهاد)شرکت کنندتازه اگه از250هزارنفروخورده ای 100هزارتاشون مردباشن واونم مجرد،مشکل حله! طبق معادله فیثاخورشت: 100هزارمردمجردسنترالی ضربدر10دخترمتشخص(محترم)ایرانی=حل شدن مشکل1میلیون دختردم بخت ایرانی
به سوی میدانهای جنگ وجهادبشتابیدومرگ رادرآغوش بگیریدوآنرابفشاریدکه شهیدان راه خدارادرنزدخدامقامی بس بزرگ است. ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه. گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد. اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
من به خاطر حل این بحران حاضر به ازدواج با 20 دختر هستم ( مشخصات خود را به همراه تلفن تماس در پیام خصوصی ارسال کنید ! ) دخترها هم حرفی نمی زنن چون حرفی برای گفتن ندارند ! خودشون رو بیخیال نشون میدن در حالی که کارد بزنی خونشون در نمیاد !