[External Link Removed for Guests]
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

(در اینکه هدف ایران هست شکی نیست!
فقط مسئله اینه که این رزمایش شرایط رو به خوبی شبیه سازی کرده یا نه؟)
:تمساح بی باک رزمایش هست یا مانور معمولی؟
1391 نوشته شده:سلام.
به نظر من دقیقا دارن یه شبیه سازی از حمله به ایران میکنن.قایق های تند رو،مین روبی،پیاده شدن در ساحل،و...اینا همش دلیلای من هسستن.مثل اینکه واقعا داره یه اتفاقای جدی میافته.
یه خبر خوندم در کاخ سفید درباره حمله به ایران صحبت فراوانی شده و نتیجه اش رو هیچ کس نفهمیده جز خودشون.
یه سوال:تمساح بی باک رزمایش هست یا مانور معمولی؟

m1234 نوشته شده:1391 نوشته شده:سلام.
به نظر من دقیقا دارن یه شبیه سازی از حمله به ایران میکنن.قایق های تند رو،مین روبی،پیاده شدن در ساحل،و...اینا همش دلیلای من هسستن.مثل اینکه واقعا داره یه اتفاقای جدی میافته.
یه خبر خوندم در کاخ سفید درباره حمله به ایران صحبت فراوانی شده و نتیجه اش رو هیچ کس نفهمیده جز خودشون.
یه سوال:تمساح بی باک رزمایش هست یا مانور معمولی؟
با سلام
در مورد اینکه هدف ایران هست که هیچ کس شکی نداره
در مورد سوالتم "پ ن پ" دور هم جمع شدن پیت بال بازی کنن![]()
مرد موءمن 8 تا کشور بعلاوه آمریکا میشن 9 تا این همه نیرو تجهیزات هدفم ایران باشه اون وقت یه مانور معمولی راه بندازن

kingday نوشته شده:باب اینا همه نمایشه مثل سری های قبل گفتن ما هم یه مانور داده باشیم تا کم نیورده باشیم
دقیقا و قطعا همینه و حاضرم شرط ببندم که هیچ خبر خاصی نیست
بزارین به همینا دلخوش کنن
جنگ روانی یعنی راه رفتن روی اعصاب من و شما

m1234 نوشته شده:kingday نوشته شده:باب اینا همه نمایشه مثل سری های قبل گفتن ما هم یه مانور داده باشیم تا کم نیورده باشیم
دقیقا و قطعا همینه و حاضرم شرط ببندم که هیچ خبر خاصی نیست
بزارین به همینا دلخوش کنن
جنگ روانی یعنی راه رفتن روی اعصاب من و شما
با سلام
این حرف شما مصداق کامل ضعیف شمردن دشمن هست همون جور که ایران مانور میزاره و تو اون شرایط جنگ با اینا رو شبیه سازی میکنه تا در موقع لوزوم به تونه با طرف درگیر بشه اونا هم همین کارو میکنن