سلام.
ایا با نادیده گرفتن قابلیت تعویض لنز و چند مزیت دیگر در دوربین عکاسی canon 450 d با یک لنز 18 - 55، می توان آن را با دوربین عکاسی fujifilm fine pix hs20 مقایسه کرد.
کیفیت عکس ها مد نظر منه.
ایا برای شروع عکاسی با توجه به قیمت نسبتا ارزان این کالا خرید این دوربین گزینه مناسبی می باشد؟
شباهت دوربین فوجی فیلم HS20 با دوربین کانن 450D
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 8701 بار
- سپاسهای دریافتی: 13240 بار
Re: شباهت دوربین فوجی فیلم HS20 با دوربین کانن 450D
دوست عزیز !
جهت خرید دوربین عکاسی مهمترین موضوع بعد از مشخص کردن هزینه! تعیین نوع کاربری شماست؟
کیفیت تصویر,قدرت زوم,امکانات و ...(کدومش برات مهمتره؟)
هر وقت این ها رو مشخص کردید میشه به سوالتون پاسخ داد.
ضمن اینکه این دو دوربین که نام بردید به هیچ عنوان قابل قیاس با هم نیستند و تفاوت های بنیادینی با هم دارند.
جهت خرید دوربین عکاسی مهمترین موضوع بعد از مشخص کردن هزینه! تعیین نوع کاربری شماست؟
کیفیت تصویر,قدرت زوم,امکانات و ...(کدومش برات مهمتره؟)
هر وقت این ها رو مشخص کردید میشه به سوالتون پاسخ داد.
ضمن اینکه این دو دوربین که نام بردید به هیچ عنوان قابل قیاس با هم نیستند و تفاوت های بنیادینی با هم دارند.

تا در طلب گوهر کانی کانی تا در هوس لقمهٔ نانی نانی
این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی هر چیزی که در جستن آنی آنی
https://www.instagram.com/javad.molaiee/
این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی هر چیزی که در جستن آنی آنی
https://www.instagram.com/javad.molaiee/

-
- سپاسهای ارسالی: 69 بار
- سپاسهای دریافتی: 406 بار
بهتره ببينين چه استفاده اي مي خواين از دوربين ببرين من زياد عكاسي حرفه اي بلد نيستم اما اگه مثل من براي عكاسي در معماري نياز دارين شايد بتونم كمكتون كنم
هستم اگر نيستم گر نروم ميروم 

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
از نظر کیفیت عکس به هیچ عنوان فوجی اچ 20 با 450 کنون نمی تونه رقابت کنه ! چون اصلا این دو در دو کلاس متفاوت هستن !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
-
- سپاسهای ارسالی: 60 بار
- سپاسهای دریافتی: 8 بار
سلام.
من دوربین رو برای استفاده در اتلیه می خواستم.
در ابتدا قصد خرید دوربین کانن 60 دی رو داشتم کا با بالا رفتن قیمتها قیمت این دوربین هم به طور ناباورانه ای بالا رفت، و امید های من برای خرید یک دوربین مناسب رو از میان برد.
.
برای همین هم نمی تونم خودم رو راضی کنم که اگه قراره یک دوربین دی اس ال ار یا اس ال ار بگیرم، چیزی کمتر از 60دی کانن باشه. و در نتیجه تصمیم گرفتم در ابتدای کار بایک دور بین نیمه حرفه ای کارم رو شروع کنم و در آینده سراغ دوربینی مانند 60 دی و یا 7 دی و یا بالاتر از اون برم.
حالا برام این سوآل به وجود آومده که آیا این دوربین یعنی فوجی اچ اس 20 جوابگوی نیاز های من حتی المقدور به مدت 1 الی 2 سال می باشد یا نه؟ با تشکر از تمامی دوستانی که به پرسش من پاسخ می دهند.

من دوربین رو برای استفاده در اتلیه می خواستم.
در ابتدا قصد خرید دوربین کانن 60 دی رو داشتم کا با بالا رفتن قیمتها قیمت این دوربین هم به طور ناباورانه ای بالا رفت، و امید های من برای خرید یک دوربین مناسب رو از میان برد.
.برای همین هم نمی تونم خودم رو راضی کنم که اگه قراره یک دوربین دی اس ال ار یا اس ال ار بگیرم، چیزی کمتر از 60دی کانن باشه. و در نتیجه تصمیم گرفتم در ابتدای کار بایک دور بین نیمه حرفه ای کارم رو شروع کنم و در آینده سراغ دوربینی مانند 60 دی و یا 7 دی و یا بالاتر از اون برم.
حالا برام این سوآل به وجود آومده که آیا این دوربین یعنی فوجی اچ اس 20 جوابگوی نیاز های من حتی المقدور به مدت 1 الی 2 سال می باشد یا نه؟ با تشکر از تمامی دوستانی که به پرسش من پاسخ می دهند.

سالها دل طلب جام جم از ما می کرد
آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد
آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد