الان دوروزه اینترنت128م رومثلا"قطع کردم تااینترنت پرسرعت روجایگزین اون کنم(1مگ)
باگذشت2روزازانجام مراحل اداریش هنوزدارم ازش استفاده میکنم وهنوزبراهه(بازم خداروشکرکه قطع نکردن،چون برای تغییرسرعتم طبق گفته شرکت بووووووووووووق باید10تا14روزصبرکنم

نمیدونم این پروسه کاری چقدروقت لازم داره که با2یا3روزحل نمیشه
بگذریم...حالارفتم واسه ثبت نام سرعت جدید(1مگ)میگه ماهیانه باید20000تومن پرداخت کنی تازه باحجم(محدودیت دانلود)2گیگ درماه(آخه نامسلمون من اگه بخوام توی یک ماه فقط عکس دانلودکنم2گیگ کم میاد!!!)
خدایامارونجات بده

تازه میگه برای خریدهریک گیگ حجم دانلوداضافی باید5000تومن پرداخت کنی

شمابگین من 5000تومن پول بدم واسه یک گیگ اطلاعات(تازه اگه بخوام فیلم دانلودکنم یعنی 2تافیلم(تازه اونم بافرمتmkv)یعنی یک چهارم DVDروبایدواسش5000تومن پول بدم)
واقعا"داداشم راست میگفت د... دست ایناروبازگذاشته تادزدی کنن(بااینکه من هیچ وقت زیربارحرفاش نمیرفتمومیگفتم نه من قبول ندارم)والا چرابایدمحدودیت دانلودبزارن؟خب نامسلمون 20000تومن داری درماه میگیری حداقل بزار20گیگ درماه تامن توی آپلودعکسام واسه سنترال نمونم

وقتی داشتم سرعت128م روقطع میکردم،بارئیس مرکزمخابرات منطقمون که صحبت میکردم،می گفت:چرامیخوای خطADSLت روقطع کنی128م بدنیست(کاش به حرفش گوش میدادموهیچ وقت قطعش نمیکردم
حداقل محدودیت دانلودنداشت وواقعا"به صورت منصفانه حساب شده بود....سرعت512مخابرات گرون بود(2ماه50000تومن)بعدرئیس مرکزمی گفت:اینهادارن پول دانلودشون رومیگیرن نه پول سرعتشون(2گیگ زودتموم میشه بایدبازپول بدی حجم دانلودباقیمت بالابخری)
اگه ازشون هم بپرسی میگن ماتحر...

دیگه داره باورم میشه ارائه دهندم(p.o)داره عمدا"این کار،رومیکنه که ماازدانلودنصف شب بیخیال شیم وتوساعت محدودیت دانلود،شروع به دانلودکنیم!

دیشب دوستم میگفت اگه بیاد ها هم قیمت های adsl کم میشه هم سرعتش بالای 10 میگابیته گفتم بهش دلت خوشه ها اگه بالاتر از 128 کیلو بیت بود بیا من برات 1 سالت اشتراک میخرم تازه قیمت تعرفه هاشم فکر کنم قیمت خون باباشونو روش می زارن