دوست خوبم.
جناب خاجی در ماهنامه یک نویسنده هستند و تنها در هیئت تحریریه ماهنامه هستند.
بزرگان دیگری مثل آقای جهانپناه ، آقای تارخ ، آقای کیانی و ... هم حضور دارند و بنده هم در کنار این عزیزان ، اندک مطالبی رو نوشتم.
اما در مورد سیاست ماهنامه و اینکه چرا یک مطلب چاپ میشه یا نمیشه ، این عزیزان نمی تواند پاسخگو باشند و در این زمینه با خود مجله باید مکاتبه صورت پذیرد ، یک بحثی شد و مجتبی هم پیگیری لازمه رو کرد و عین جوابی رو که شنیده بود مطرح کرد.
در مورد جناب کاوه احمدی علی آبادی و مطلبشون ، در نظر داشته باشید که نوشته های جالب و تحلیلی خوبی رو ازشون دیدیم ، خصوصا یک مطلب که در مورد حمله به کشور ما و نحوه پاسخ دادن بود که انصافا خوشم اومد.
اما به چه دلیلی و در برخی موارد روی مطلبی اصرار می شود در حالی که کاملا واضح هست ، نمی توان به آنها استناد کرد چرا که کاملا مردود هست و دلیل چاپ آن چیست و ... بهتر از بگذریم ، به هر حال در هیچ مجله الزاما نمی شود همه نوشته ها را پذیرفت و شاید برای آنها دلایلی وجود دارد که خواننده اطلاعی ندارد.
با این حال مطلب چاپ شده ،صحبت های شما خوانندگان هم کاملا صحیح و به جا هست ، اما به نظر من بهتر است پی موضوع رو نگیریم یا اگر بنا به این کار هست به طور رسمی انجام پذیرد چرا که جناب خاجی و سایر دوستان تنها منتقل کننده صحبت های شما عزیزان هستند و در روند تصمیم گیری کلی هیچگونه دخالتی ندارند ، با این حال توجه شما خوانندگان محترم و ارائه نظراتتون و انتقاداتی که دارید کاملا صحیح و به جا هست و بنده به نوبه خودم تشکر می کنم که تا این حد در سطوح دانش نظامی اطلاعات دارید و امیدوارم از این به بعد نویسندگان محترم در تمامی مطالب آن چیزی را بنویسند که مواردی مانند این را در خود نداشته و بتوان به آن استناد کرد و کاملا پذیرفت.
به هر حال این مجله ، در اصل متعلق به خوانندگانش هست و شما حق نظر دادن در مورد مطالب رو در تمام سطوح دارید.
خوش باشید.