باسلام.میخوام بدونم یه نفر هست که دقیقا بدون از چه راهی و چطوری باید وارد نوپو شد؟ از نیروی انتظامی یا از ارتش و ایا مدرک تحصیلی مهمه یا نه؟ ایا سن و سال مهمه؟ من تمام شرایطو دارم فقط هیکلی نیستم.توده ی بدنی تا چه حد مهمه؟
فکر کنم باید اول بری نیروی انتظامی که همه ساله از دیپلمه ها امتحان ورودی میگیرن بعدش اونجا چیکاره بشی رو دیگه نمی دونم
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست
ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم
امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم و پ س
اون چيزي كه شما منظورتون هست فكر كنم نيروهاي رهايي گروگان هستند تا جايي كه من ميدونم نيروهاي رهايي گروگان يكي از زير مجموعه هاي ارتش هستند كه براي مقابله با حملات تروريستي و .... آموزش ميبينند پ شما بايد از طريق ارتش اقدام كنيد. توي برنامه حماسه نشون ميدادشون
منم یه سوال داشتم مبنی بر اینکه چطور میشه در سپاه یا ارتش با مدرک لیسانس پلیمر استخدام شد،در حالیکه هنوز خدمت نرفته باشی. اگر ممکنه منو راهنمایی کنید. پیشاپیش متشکرم.
[FONT=Palatino Linotype]دوستی خود را به دوست ظاهر کن تا رشته محبت محکمتر شود.
کشتی کج نوشته شده:باسلام.میخوام بدونم یه نفر هست که دقیقا بدون از چه راهی و چطوری باید وارد نوپو شد؟ از نیروی انتظامی یا از ارتش و ایا مدرک تحصیلی مهمه یا نه؟ ایا سن و سال مهمه؟ من تمام شرایطو دارم فقط هیکلی نیستم.توده ی بدنی تا چه حد مهمه؟
باسلام نوپویکی ار نیروهای ویزه نیروی انتظامی هستند که به سیاه جامگان هم معروفند برای آگاهی بیشترازوظایف وشرایط استخدام میتونید به آدرس زیر مراجعه کنید [External Link Removed for Guests]
اینم یک کلیپ ازنوپو [External Link Removed for Guests]
عبارات حکشده بر شمشیر پیامبر(ص)
آیتالله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بیانتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:
« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »
ترجمه
« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »