من يادم رفته بود بگه كه كله پاچه هم خيلي غذاي خوبيه ولي من نميدونم چرا بعضي ها از اين غذا بدشون مياد. نظر شما چيه؟
منم يادم رفت! ميميرم واسه کله پاچه...ميميرم! ولي هر بار ميخورم دچار انواع مشکلات از جمله احساس خفگي شديد
و خواب زياد و ... ميشم.ولي واقعا به خوردنش ميرزه!
فکر کن يه صبح زمستوني ساعت 4 بري کلک چال(نميشه چون يخ ميزنه نريدا!) و بعد ساعت 6 بياي تو سرماي -80 درجه
بري اون کله پاچه اي وسط ميدون تجريش خيلي ميچسبه! فکرش به آدم ميچسبه
تهران، ديگه اون شهر زيبا و قديمي با کوچه باغ هاي زيبا نيست. بچه که بوديم (بيشتر از 30 سال پيش) جوري برف مي اومد که مجبور به زدن تونل بين درب خونه تا کوچه مي شديم ولي سالهاست که زمستان تهران، بهار شده و سرما در نهايت به -8 مي رسه.
من تمام غذا هارو دوست دارم غیر از:
کله پاچه
سیراب شیردون
پوره ی سیب زمینی باکره
ولی غذایی که خیلی عاشقشم و خودم بلدم درستش کنم:
املت با رب
باید به جای روغن کره بریزید و به جای گوجه فرنگی هم رب
یک بار درست کنید واقعا خوشمزه هستش.بهتوون قول 100٪ میدم که مشتری همیشگیش میشید.
منم از کلم بلو و خورشت بادنجون و بيتزا و قورمه سبزي و مخصوصا غذاهاي دريايي که ديگه حرف ندارن شد همش
[FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده. [FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life
ARMIN, واي آرمين جان من که عاشق کلم پلو هستم. چقدر خوشمزه است. (من اصفهاني هستم)
در ضمن از بادمجون و کليه غذاهايي که با بادمجون درست ميشن متنفرم.(متنفر به معناي واقعي) 8-)
آخه چرا باور نمي کنيد؟! به جون خودم من همون سلطان آسمان قبلي ام.
اين هم اثر انگشتم:
حالا باورتون شد؟!!