.::نحوه کنترل پرواز در WOV و WOE و ديگر بازيهاي هوايي::.

در اين بخش شما ميتوانيد درباره کليه مباحث بازيهاي كامپيوتري به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 48 بار

Re: .::نحوه کنترل پرواز در WOV و WOE و ديگر بازيهاي هوايي::.

پست توسط jumong »

سلام لطفا من راهنمايي كنيد من تا فايل هايي كه براي اپگريد بازيwoe به نسخه جنگ ايران و عراق لازم داره را دانلود كردم ولي نمي دونم چطوري اين فايل هارو تو بازي نصب كنم لطفا منو راهنمايي كنيد متشكرم 
 درد من حصار بركه نيست!درد زيستن با ماهياني است كه فكر دريا به ذهنشان خطور نكرده است! 
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 48 بار

پست توسط jumong »

jumong نوشته شده: سلام لطفا من راهنمايي كنيد من تا فايل هايي كه براي اپگريد بازيwoe به نسخه جنگ ايران و عراق لازم داره را دانلود كردم ولي نمي دونم چطوري اين فايل هارو تو بازي نصب كنم لطفا منو راهنمايي كنيد متشكرم 

فايل ها رو نصب كردم اما الان تصوير پس زمينه و باند و نقشه ها نشون نميده و يك صفحه سفيد هست
هيچ سلاحي هم لود نميشه نميشه انتخاب كرد
 درد من حصار بركه نيست!درد زيستن با ماهياني است كه فكر دريا به ذهنشان خطور نكرده است! 
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 21 بار
سپاس‌های دریافتی: 78 بار

پست توسط ALIMAMIZADE »

با سلام لطفا نحوه کنتر هوا پیما در بازیxplaneرو هم بگین
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

پست توسط mozafar »

سلام
اگه ممکنه نحوه بازی Falcon 4.0 Allied Force
توضیح بدین ممنون
New Member

پست توسط eliasparsi »

درود بر همگان تصویر
هر چی خواستم چیزی اینجا ننویسم نشد. دوستان گرامی آیا می‌دونید در تارنمای combateace عملیاتی به نام cyrus علیه ایران طراحی شده؟ آیا می‌دونید تو این عملیات کشورهای غربی از جمله آلمان آمریکا فرانسه انگلیس و کشوری مانند ترکیه با پیشرفته‌ترین جنگنده‌هاشون به ایران و زیر ساخت‌های اون تازش میارند؟ می‌خواستم از دوستان خواهش کنم غیرت به خرج بدن و یه عملیات ضد کشورهای غربی بسازن. جالبه بدونید سازنده‌ی اون عملیات همه‌ی تجهیزات نظامی ایران رو از هلیکوپترها گرفته تا ضد هواییها و موشکهای ساخت داخل رو طراحی کرده. فقط کاری که باید بشه اینه که ماهیت کار با این تجهیزات از حالت دشمن به خودی تغییر پیدا کنه. خواهش می‌کنم این کار رو انجام بدید. من هم هر کاری از دستم بر بیاد انجام می‌دم. چشم به راه پیام های پر مهر شما هستم.

تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 58 بار

پست توسط mancan »

eliasparsi نوشته شده:درود بر همگان تصویر
هر چی خواستم چیزی اینجا ننویسم نشد. دوستان گرامی آیا می‌دونید در تارنمای combateace عملیاتی به نام cyrus علیه ایران طراحی شده؟ آیا می‌دونید تو این عملیات کشورهای غربی از جمله آلمان آمریکا فرانسه انگلیس و کشوری مانند ترکیه با پیشرفته‌ترین جنگنده‌هاشون به ایران و زیر ساخت‌های اون تازش میارند؟ می‌خواستم از دوستان خواهش کنم غیرت به خرج بدن و یه عملیات ضد کشورهای غربی بسازن. جالبه بدونید سازنده‌ی اون عملیات همه‌ی تجهیزات نظامی ایران رو از هلیکوپترها گرفته تا ضد هواییها و موشکهای ساخت داخل رو طراحی کرده. فقط کاری که باید بشه اینه که ماهیت کار با این تجهیزات از حالت دشمن به خودی تغییر پیدا کنه. خواهش می‌کنم این کار رو انجام بدید. من هم هر کاری از دستم بر بیاد انجام می‌دم. چشم به راه پیام های پر مهر شما هستم.

تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر

دوست عزیز میشه آدرس دقیق این پروژ در سایت combateace بزاری شاید یه کاری هم از دست ما بر اومد.
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 373 بار
سپاس‌های دریافتی: 1777 بار

پست توسط ramin-am »

operation Darius
بهتره بگم این رو ساختن ولی یکی از ویژگی های جالب سایت combat ace اینه که کسی از روی دشمنی کاری نمیکنه
خواهش میکنم جو سازی نکنید
یکی از جذابترین بازیهای هوای سری استرایک فایترز هست که در مورد مد درست کردن براش به راحتی میشه به حد حرفه ای رسید
بهتره بدونید یکی از طراحان اون مد عملیات طراح مد جنگنده صاعقه هم هست
و طرف ایران هم کم از نظر تجهیزات نذاشتن . مثلا هواپما های صاعقه و یا سوخو و j-10
نمیدونم چرا شما ندونسته چیزی رو به همه تلقین میکنید . شما حتی اسم سری عملیات رو هم اشتباه نوشتین . به این میگن جو سازی بی خودی
combatace.com آدرس انجمن هست
بخش داونلود میتونید عملیات مورد نظر رو پیدا کنید
اگر اونها بر صد ایران عمل کردن و به گفته شما به زیر ساختهای ایران حمله کردن پس چرا ما نابود نشدیم . ببخشید که این حرف رو میزنم ولی مملکت ما از ادمهایی مثل شما رنج میبره
مثل شما که هر چیزی رو دشمن میدونه در حالی که با کمی آگاهی میتونید از همین مورد استفاده برعکس کنید
توی این بازی هواپیمایهای طرف ایرانی هم کم نیستن و تجهیزایتی مثل اس 300 حتی برای ایران در نظر گرفته شده و حتی کسی مثل دوستان عزیزم Ph.Sepehr که این بازی رو انجام میدن و مهارت زیادی در هک و مد این بازی دارن میتونن به راحتی روند بازی رو عوض کنن و کاری کنن که توش ایران برتری داشته باشه
در ضمن قبل این هم کلا یک سری مد های ویژه برای جنگ ایران عراق ساخته بودن که حتی مدالهای مربوط به نیروی هوایی ایران منو های بازی و موسیقی بازی هم ایرانی شده بود
آیا باز هم میگید این سایت دشکن ایران هست
رک و راست میگم متنفرم از تفکرتون که همیشه دشمن تراشی میکنید.همه دنیا دشمن ما هست . این تفکر عصر حجری هست که کلا ما رو به فنا میبره در حالی که به جای این تفکر باید کاری کنیم که مردم جهانبه خوبی ایران و فرهنگ زیبای اون رو بشناسن .
به رویاهایت بی اندیش ..........
Major II
Major II
محل اقامت: No Where
سپاس‌های ارسالی: 2010 بار
سپاس‌های دریافتی: 837 بار
تماس:

پست توسط SEAFARER »

سلام.
اگه بشه یه کمکی به من بکنید.
من این بازیرو (WOE) به شکر خدا تونستم پیدا کنم و بخرم.
همونطور که میدونید خود بازی جنگ ایران و عراق رو نداره.
اگه بشه و زحمت نباشه لفطا بگید از کجا میتونم دانلود کنم فایلهای جنگ ایران و عراق رو. :razz: :razz:
تصویر
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 373 بار
سپاس‌های دریافتی: 1777 بار

پست توسط ramin-am »

تمام فایلهای مورد نیاز رو میتونید از combatace.com پیدا کنید
به رویاهایت بی اندیش ..........
New Member

پست توسط rezashim »

با سلام لطفا ی اکانت از سایت cobatace بهم بدید
New Member

پست توسط sparow »

سلام دوستان من فایل اپدیت SF2_update_Jul2012 رو دانلود کردم میتونین منو راهنمایی کنین که چجوری نسب میشه؟
ارسال پست

بازگشت به “بازيهاي رايانه‌اي”