دلیلی برای رد مطلب مربوط به مجله ی جنگ افزار دارید؟
البته خواهش دارم که تحلیلات شخصی رو قطعی ندونیم(گرچه بسیار مشتاقم که بشنوم)
یا علی
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

leylas نوشته شده:جناب typhoon در نهایت عرض ادب و احترام و بدون هیچچگونه حالت تهاجمی از جنابعالی سوال دارم :
دلیلی برای رد مطلب مربوط به مجله ی جنگ افزار دارید؟
البته خواهش دارم که تحلیلات شخصی رو قطعی ندونیم(گرچه بسیار مشتاقم که بشنوم)![]()
![]()
![]()
یا علی

azarakhsh45 نوشته شده:یک سوال نیمه بی ربط : در جنگ 33 روزه چند تا مرکاوا منهدم شدند ؟

1391 نوشته شده:azarakhsh45 نوشته شده:یک سوال نیمه بی ربط : در جنگ 33 روزه چند تا مرکاوا منهدم شدند ؟
در جنگ لبنان 120 الي 125 دستگاه تانک مورد اصابت موشک های حزب الله قرار گرفتند که بنا به آمار رسمي ارائه شده، بيش از 20 فروند از آنها نابود شده است.
یعنی افراد حزب الله 120 الی 125 تاشونو زدن که حدود 20 تاش کاملا نابود شده و امکان تعمیرشون وجود نداره.

1391 نوشته شده:azarakhsh45 نوشته شده:یک سوال نیمه بی ربط : در جنگ 33 روزه چند تا مرکاوا منهدم شدند ؟
در جنگ لبنان 120 الي 125 دستگاه تانک مورد اصابت موشک های حزب الله قرار گرفتند که بنا به آمار رسمي ارائه شده، بيش از 20 فروند از آنها نابود شده است.
یعنی افراد حزب الله 120 الی 125 تاشونو زدن که حدود 20 تاش کاملا نابود شده و امکان تعمیرشون وجود نداره.

anga2009 نوشته شده:1391 نوشته شده:azarakhsh45 نوشته شده:یک سوال نیمه بی ربط : در جنگ 33 روزه چند تا مرکاوا منهدم شدند ؟
58 دستگاه مورد اصابت قرار گرفته که 28 تای ان به شدت اسیب دیده است
10 از انها غیرقابل تعمیر شده 2 عدد نیز کاملا نابود شده است.
بین 40 و 30 نفر نیز از خدکه کشته شده است.