بهترین تانکی که در دست ایران است چیست ؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات زرهي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

Re: بهترین تانکی که در دست ایران است چیست ؟

پست توسط typhoon »

ببخشید شما اگر به مدارک طبقه بندی شده دسترسی دارید که افشاء اون کار صحیحی نیست.
این حرفها یعنی چی: اگر شما با فلانی ، من با .............

خوب می خوای بگی من با اون کله گنده ها می پرم؟ جلوتر از کدوم زمان باشم؟ زمانه دروغ و ریا؟ چند ساله خبر از تولید این حجم از سلاح های بومی میدن؟ من کاری با موشک ها ندارم چون داستانش جداست و موضع من هم در مورد اونها مشخصه. اما سایر مسائل چی؟ همین سلاح خیبر ؟ همین تانک و یا پروژه صاعقه و یا شفق . ناوشکن 100 درصد بومی جماران با موتور فرانسوی و .......... از تعریف واژه ناوشکن و وزن 1500 تنی و اینها هم بگذریم. این تانکها کجاست ؟ نباید تمرین کنند؟ نباید آزمایش شوند؟ کدام یگان در جنوب غربی؟ به غیر از لشگر 92؟ من با چند افسر رده بالا این لشگر هم صحبت کردم. وقتی می گفتی ذوالفقار فقط پوزخند می زدند. این ها اگر بیان بیرون یک عکس ماهواره ای ، چیزی؟ این همه جنگ افزار در این دنیا هر سال تست می شه و به سرعت عکس و اطلاعات راجع به اون میاد و حالا فقط این کشور ماست که همه چیز در اون محرمانه است و هیچ کس هم اطلاعی نداره؟ این ها از تی 50 و جی 20 چین هم سری تره که خودشون علنا فیلم و عکس از اون پخش می کنند؟ خودشون تصاویری از کارخانه محل اسمبل اون قرار می دهند و یا تصاویری از داخل اون وسایل رو بعد ما.................

صنایع دفاعی ایران به غیر یک بخش کوچک آن یک دروغ بزرگ بیشتر نیست...............................................

در ضمن به سوال من جواب ندادید: بنده پی ام چه کسی رو منتشر کردم؟

استبلایز سیستمی است که در زمان حرکت وسیله ای که توپ بر روی آن است ، توپ را در یک خط صاف و مستقیم حفظ می کند.
Old soldiers never die.They just fade away
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 164 بار
سپاس‌های دریافتی: 885 بار

پست توسط leylas »

جناب raztes چشـــــــــــــــــــــم(دوستان دیگه قرار نیست اطلاعات طبقه بندی شده بدیم فقط قراره چند مورد کمتر دیده شده رو بررسی کنیم)منتظر پیام باشید
جناب typhoon
یکی از مشکلات صحبت با نوشتن اینه که ما فقط میخونیم و لحن رو حدث میزنیم.مطمئنم اگه این متن رو با لحنش به شما میرسوندم اصلا ناراحت نمیشدید
بازم اگه ناراحت شدید عذر خواهی میکنم
در مورد باقی موارد بازم میگم:زمان همه چیز رو مشخص میکنه
یا علی
 ای دشمن حق ما دلیر و حق پرستیم برگرد تا سربند  یا زهرا  نبستیم 

آماده ی نبرد [HIGHLIGHT=#00b050]  [HIGHLIGHT=#00b050]و  [HIGHLIGHT=#f2f2f2]پ     
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

, من خودم چند سال تو وزارت دفاع بودم ! تانکی که شما صحبت میکنی راجع بهش رو اگر شنیدی دربارش من توش هم رفتم ! در موردش باید بگم اولین چیزی در این تانک منو نا امید کرد قطر بسیار کم زره بود ! و وقتی داخلش میشی تجهیزات روسی با برچسبهای به زبان روسی میبینی !!!!
منم تا قبل از اینکه خیلی چیزها رو بدونم شاید در برابر کسایی که اینطور در مورد صنایع دفاعی نظر میدادن مثل شما برخورد میکردم ! شایدم شدیدتر !!!
بدنه اصلی زرهی ایران همون تی 72 و چیفتن هست و در حال تولید هم تی 72 و حتی مدلهای پایینتر هست !!! در کل هم اکثر توان دفاعی رو روی بخش موشکی تمرکز دادن .
در کل typhoon, کاملا تا اونجایی که پستهاش رو دیدم در مورد صنایع دفاعی نظرش درسته و منم تایید میکنم . حقیقت چیزی نیست که مثلا با تکذیب یا تایید یا نظر ما فرق کنه !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

typhoon نوشته شده:
صنایع دفاعی ایران به غیر یک بخش کوچک آن یک دروغ بزرگ بیشتر نیست...............................................

البته صنایع موشکی ، پدافند هوایی ، راداری ، دریایی ( سطحی و زیر سطحی ) ، الکترونیک و پهپادی بخش کوچک صنایع دفاع ایران را تشکیل نمی دهد .
آخرین ويرايش توسط 1 on Sami 1993, ويرايش شده در 0.
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط leylas »

اینایی که این پایین مینویسم هم دروغ نیست:

ارتش جمهوری اسلامی ایران
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران
وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2776 بار
سپاس‌های دریافتی: 3436 بار

پست توسط victory67 »

چرا سنترال به این وضع در اومده :-? :-?
چرا دیگر اون سنترال چند سال قبل نیست .
چرا بعضی اعضای سر شناس با کلیک بر روی لینک سپاس باعث می شند بعضی افراد ......
چرا به جای بحث منطقی و استدلالی فقط به تخریب هم روی آوردیم ؟
بعضی در این سایت ایران را قدرتمتد ترین کشور و بی هیچ عیب نقص بیان ،بعضی ایران را کشوری تصور می کنند که قدرت آفتابه درست کردنم ندارد
چرا سایت سنترال به اینجا کشیده شد
چرا در سنترال جناح بازی شد

لطفا مدیرت محترم آقا مهدی جواب سوالات من رو بدنتصویر
  تصویر تصویرزندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رودتصویر تصویر 
  تصویر تصویرصحنه پیوسته بجاست /خرم آن نغمه که بسپارند به یادتصویر تصویر     

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

victory67, چرا جو رو متشنج میکنی ؟!!! هر دو گروه نظرشون رو بیان کردن تشکر کردن هم مشکلی نداره ! چه تخریبی انجام شده ؟! کی تخریب شده ؟! ما اون چیزی رو که می دونستیم گفتیم دیگران هم همینطور حالا شایدم حدسیاتشون رو گفتن .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

یک چند وقتی هست که می خوام چیزی نگم ولی انگار نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!

راجع به صنایع دریایی:

زیر سطحی : زیردریایی ها از کره شمالی

شناور سطحی : جماران ، از لحاظ تناژ یک ناوچه موشک انداز است و نه یک ناو محافظ و یا ناوشکن. از کمبود سیستم های پدافندی و پیشران فرانسوی هم می گذریم

پدافند هوایی:

موجودی چیست: هاوک ارتقاء یافته به اسم عقاب و شاهین و قرقی و قوش و همین چیزها ، اس 200 که برای هزارمین بار می گم هر چقدر هم که ارتقاء پیدا کنه به دلیل طراحی خاص و عدم توانایی مانور بدرد نمی خوره. از دروغ بزرگی مثل باور و اس 300 بومی هم می گذرم.

ظاهرا دوستان فراموش کردن که پایه یک نیروی مسلح نیروی زمینی و واحدهای آن هستند. پشتیبانی آتش هوایی آنها باید با بالگرد و جنگنده صورت بگیرد و نه با موشک سجیل!!!!!!!!!!!

حرف زدن از نیروی دریایی راهبردی با داشتن بیشترین تناژ شناور رزمی در حدود 2 الی 3 هزار تن بیشتر به یک جوک خنده دار شبیه است.

جنگنده بومی صاعقه هم که به لطف دوستان عکس کابینش منتشر شد و هم داخل رو هم دیدید. بعد از این همه سال با F5E مو نمی زد.

پهپاد بخشی از یک مجموعه بزرگ است. با یک گل بهار نمی شود. بر فرض که شما پیشرفته ترین پهپاد دنیا را هم با توان داخلی داشته باشی ، وقتی سرباز تو یک سلاح هجومی استاندارد ندارد چه می خواهی بکنی ؟
بدون داشتن رهگیرهای نیرومند و رادارهای پرنده چه می خواهی بکنی؟
والله ، که الان قرن 21 ام است و طرف حساب ما دیگر ارتش بعث عراق نیست. تا کی گول زدن افکار عمومی؟ تا کی دروغ گفتن به این مردم؟ جنگنده فوق پیشرفته؟

چرا به جای بحث منطقی و استدلالی فقط به تخریب هم روی آوردیم ؟

شما بیا بحث منطقی کن. ما می گم کدوم یگان ، می گه محرمانه است . می گیم کی ، می نویسند ............... . روی چی بحث کنم ، F4E برای 50 سال پیش ، بعد هم بگم اف 22 میزنه ، یا اف 14 که از چند صد کیلومتری اف 117 میزنه؟!!! اون وقت میشم وطن پرست؟ اون وقت منطقی هستم؟ اون وقت ..........................

ول کن .......................................
Old soldiers never die.They just fade away
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران-تبریز
سپاس‌های ارسالی: 147 بار
سپاس‌های دریافتی: 241 بار
تماس:

پست توسط 1391 »

typhoon نوشته شده:ببخشید شما اگر به مدارک طبقه بندی شده دسترسی دارید که افشاء اون کار صحیحی نیست.
این حرفها یعنی چی: اگر شما با فلانی ، من با .............

خوب می خوای بگی من با اون کله گنده ها می پرم؟ جلوتر از کدوم زمان باشم؟ زمانه دروغ و ریا؟ چند ساله خبر از تولید این حجم از سلاح های بومی میدن؟ من کاری با موشک ها ندارم چون داستانش جداست و موضع من هم در مورد اونها مشخصه. اما سایر مسائل چی؟ همین سلاح خیبر ؟ همین تانک و یا پروژه صاعقه و یا شفق . ناوشکن 100 درصد بومی جماران با موتور فرانسوی و .......... از تعریف واژه ناوشکن و وزن 1500 تنی و اینها هم بگذریم. این تانکها کجاست ؟ نباید تمرین کنند؟ نباید آزمایش شوند؟ کدام یگان در جنوب غربی؟ به غیر از لشگر 92؟ من با چند افسر رده بالا این لشگر هم صحبت کردم. وقتی می گفتی ذوالفقار فقط پوزخند می زدند. این ها اگر بیان بیرون یک عکس ماهواره ای ، چیزی؟ این همه جنگ افزار در این دنیا هر سال تست می شه و به سرعت عکس و اطلاعات راجع به اون میاد و حالا فقط این کشور ماست که همه چیز در اون محرمانه است و هیچ کس هم اطلاعی نداره؟ این ها از تی 50 و جی 20 چین هم سری تره که خودشون علنا فیلم و عکس از اون پخش می کنند؟ خودشون تصاویری از کارخانه محل اسمبل اون قرار می دهند و یا تصاویری از داخل اون وسایل رو بعد ما.................

در ضمن به سوال من جواب ندادید: بنده پی ام چه کسی رو منتشر کردم؟

استبلایز سیستمی است که در زمان حرکت وسیله ای که توپ بر روی آن است ، توپ را در یک خط صاف و مستقیم حفظ می کند.

سلام.میخواستم pm ندم ولی نشد.(لطفا پیام من رو با لحنی آرام بخوانید)
ببینید آقای typhoon.این حرف هاییکه میگیرو خودت هم از نزدیک دیدی؟
شما خودت دیدی موتور جماران فرانسوی هست؟شما تمام تانک های ایران رو دیدی؟شما تمام یگان هاییروکه در جنوب غرب کشور هسترو دیدی؟
لطفا صبر کنید انشا الله هر وقت از نزدیک تمام 2000،3000 تانک ایران را دیدید آنوقت در مورد این تانک با جدیت بحث کنید.
در ضمن قرار نیست که افسرهای رده بالا همه چیز را به شما بگویند.یا همه چیز را بدانند.
جناب leylas هم قصد ندارن خودشون رو بزرگ نشون بدن و به قول شما بگن ما با کله گنده ها میپریم.
در ضمن یعنی بخش کوچکی از صنایع دفاعی کشور درسته؟مثل ژ3،کلاش،جیپ و اینجور چیزها؟پس این همه رادار و موشک و ... ماکت هستن؟
چی بگم.حتما یه چیزی میدونید دیگه. تصویر تصویر
فرمايشات رهبر معظم انقلاب بيانگر اين نكته است كه ما هيچ وقت و در هيچ شرايطي در مقابل تهديدات دشمن نه تنها كوتاه نخواهيم آمد و تسليم نخواهيم شد بلكه آن ها را با همان سازوكارهاي متناسب خودمان تهديد خواهيم كرد.

*سردار احمد وحیدی*

[HIGHLIGHT=#00b050] [HIGHLIGHT=#00b050] *  و  [HIGHLIGHT=#ff0000]  *    
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط leylas »

جناب typhoon احتراما عرض کنم برای تک تک سوالهاتون جواب دارم ولی این ادبیاتی که استفاده کردی یعنی دنبال جواب نیستی.
باشه بابا
اصلا کی گفت غدیر و نهنگ و فاتح و چند وقت دیگه بعثت رو ما ساختیم
اصلا کی میگه جماران علاوه بر توپهای ضد هوایی موشک محراب و فجر(استاندارد آپ شده)رو داره و موتورش هم کامله کامل مخصوصا با جعبه دنده و... تحویل ما شد و اصلا بین آلمان و فرانسه دعوا بود سرش.به خدا!!(انشالله از جریاناش خبر دازی و فقط از یه جایی نشنیدی که موتور فرانسوی و...)
اصلا همین شاهین و قوچ(که شما اگه سواد داشتی میدونستی که ساخت همینها هم کار هرکسی نیست و مسخره نمیکردی)نمیتونن تمام هلیکوپترهارو در ارتفاع پایین و بعضی هواپیماهارو هم بزنن
اصلا s200 به درد نمیخورد نباید تولید میشد و آپگریدهاشم که حتما دیدیی (یا عکس بذارم)اصلا در راستای ارتقاع تعریف هدف و جبران مشکلاتش نبود
اصلا s300 که عمرا و باور 373 که یه رویا بود(اینجا مملکتی است که هر فردی مصاحبه های رسمی مسئولین رو قاطعانه دروغ می انگارد و1درصد هم باقی نمیگذارد)
اصلا ما چیزی به عنوان هوانیروز نداریم بلکه نیروی زمینی میره فرمانده میگه یاسر یاسر احمد، احمد میگه به گوشم، یاسر میگه نیروهای هوایی اومدن داریم پر پر میشیم. احمد میگه دیدی یادم رفت کلا حواسم به سجیل بود شرمنده بعدا جبران میکنم...فعلا همتون شهید شید ببینیم چی میشهمنم یه سر برم فروشگاهای اطراف یه مقدار تسلیحات بخرم آخه نکه خیلی با ما خوبن جدیدا گفته تو بیا یه هلیکوپتر ببر من یه s300 و دوتا t90 اشانتیون میدم.
اصلا همین الان با همین تناژ از نیروی دریایی استفاده ی سیاسی نکردیم پس عمرا راهبردی نیست
اصلا صاعقه رو که بیخیال چون در مورد صاعقه و کاکپیتش شما از جیک و پوک خبر داری و الحمدلله که غیر از صاعقه خبری نیست
اصلا اسم پهپادو پیش من نیار،گفتم نیار،اه نکن. نکن دیگه،نکن بدم میاد...
اصلا عراق هم که چیزی نبود جنک تن به تن بود ما بودیم و عراق
اصلا منطق چی هست؟؟؟
اصلا کلا ولش کن بی خیال
اصلا ول کن ول کنه ،ول کن(بر وزن نامزد نامزده،نامزد)
چی بگم آخه
یا علی
آخرین ويرايش توسط 3 on leylas, ويرايش شده در 0.

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2776 بار
سپاس‌های دریافتی: 3436 بار

پست توسط victory67 »

Mohammad 1985 نوشته شده:victory67, چرا جو رو متشنج میکنی ؟!!! هر دو گروه نظرشون رو بیان کردن تشکر کردن هم مشکلی نداره ! چه تخریبی انجام شده ؟! کی تخریب شده ؟! ما اون چیزی رو که می دونستیم گفتیم دیگران هم همینطور حالا شایدم حدسیاتشون رو گفتن .
سلام محمد خوبی داداش من به طور کلی گفتم خیلی وقته که سنترال از بحث های منطقی و استدلالی خارج شده که در این موضوع قابل مشاهده است به این خاطر مطرح کردم مطرح کردم . موفق باشی
  تصویر تصویرزندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رودتصویر تصویر 
  تصویر تصویرصحنه پیوسته بجاست /خرم آن نغمه که بسپارند به یادتصویر تصویر     

Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 281 بار
سپاس‌های دریافتی: 313 بار

پست توسط f-35 »

سلام دوستان. با عرض معذرت فکر نمیکنم این تاپیک صد صفحه هم بشه نتیجه ای جز ایجاد کدورت داشته باشه. بهتره سخت نگیرید. مثلا یکی میگه باور وجود نداره یک فرد هم میگه وجود داره اون هم با دلایل خودش که ممکنه از نظر من کاملا درست باشه یا از نطر دیگری نه. کسی نمیتونه وجود یا عدم وجودش رو فعلا اثبات کنه. در مورد سیستم های پدافندی و راداری بنظرم گذشت زمان و رونمایی هایی که میشه میتونه مشخص کننده باشه. یا من به حرف یکی از دوستان در یکی از انجمن ها که در ساخت جماران نقش هر چند کوچکی داشته میگم که گیربکس جماران در کشور ساخته شده . من به حرف ایشون اعتماد دارم و ایشون بسیار منظقی هم هستند ولی لزومی نمیبینم دیگران هم حتما باید این حرف رو قبول کنند. در واقع قبول من ودیگر دوستان هم هیچ تاثیری نداره. در کل چیزی که هست . هیچ کس نمیتونه ادعا کنه از خیلی مسایل خبر داره. هر کس به اندازه ای میدونه که باید بدونه. با تشکر از دوستان.
قفل شده

بازگشت به “ادوات زرهي”