و به اعتقاد دکترین نظامی ایران ( پیشگیری بهتر از در مان است ) جنگ دورا دور بهترین راه مقابله

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

aliamous نوشته شده:با عرض پوزش از تمامي كاربران سايت و مخصوصا مسئولين محترم اين سايت :
بابا شما ها خيلي شوت هستين من چي گفتم چي برداشت كردين آيا اساسا هنوز حالتون خوبه. داشتم ميگفتم كه داشتن تجهيزات صرفا به معني برتري در يك ميدان جنگ واقعي نيستش و يك تكتيرانداز خوب ميتونه يك گروهان تا به دندان مسلح رو حتي با يك برنو دوربين دار از پا دربياره اما انگار اعضاي اين سايت به خوبي نشون دادن كه هنوز توي عهد فيلمهاي آرنولد و جمشيد هاشم پور هستند . اگه نميفهمين چي ميگم يه بحثي هستش اگه نميخواين بفهمين كه من چي ميگم يه بحث ديگه اون دوستي هم كه عكس از نيروهاي سپاه با ام 16 دوربيندار گذاشته واقعا ديگه متوجه نشده من چي ميگم يكي ديگه هم عكس چندتا اسلحه رو گذاشته كه فكر ميكنه من هيچي از سلاح سر در نميارم و فقط ميخواد با چندتا عكس خوشگل ذهن ما رو به واقعيتها باز بكنه. برادران عزيز خواهشا توجه بكنيد كه داشتن سلاح پيش رفته به معني برتري 100% در ميدان جنگ نيست كه اگر اينطور بود حزب الله لبنان تا الان بايد 100 دفعه به تاريخ ميپيوست . همينكه به حد كافي رو دست اسرائيلي ها خرج گذاشت تا سامانه اي رو براي مقابله با موشكهاي كاتيوشا طراحي كنند ( كه اصلا توجيه اقتصادي پشتش وجود نداره ) براي هفت پشت اسرائيلي ها بس بود . حالا باز بياين تاكتيكهاي رزم رو كنار بگذارين و بشينين سر اسلحه ها بحث بكنيد كه آخرش هم هيچ نتيجه اي نميده . يادمه يك جمله از رومل در كتاب حصاري از دروغ خوانده بودم كه ميگفت : به لحاظ برتري در ادوات نظامي ما در نرماندي كاملا به نيروهاي متفق برتري داريم اما به علت دخالتهاي مستقيم شخص پيشوا اين نبرد ساده كه حتي يك افسر جز هم ميتواند آن را به پايان برساند دچار مشكل شده ( هيتلر شخصا در نحوه انجام عملياتها دخالت ميكرده و با اتخاذ تاكتيكها غلط ارتش تا به دندان مسلح آلمان رو از بين برد البته مشابه اين اتفاق در لهستان نيز افتاد و نيروهاي روس بسياري از نيروهاي ارتش آلمان را از پا درآوردند ، نيروهايي كه ميتوانستند در دفاع از كشور المان به خوبي به كار بيايند).
يك چيز رو ميگم ولي هيچ وقت از ياد نبريد:
به قول وينستون چرچيل حقيقت آنقدر ارزشمند است كه هميشه بايد حصاري از دروغ همراه آن باشد بنابراين خوب يادتون باشه هرچيزي كه ميبينيد اوني نيستش كه واقعا هستش چون آنچنان حصاري از دروغ آن رو فرا گرفته كه عملا چيزي نميبينيد.

typhoon نوشته شده:جناب 1391
بنده سالها قبل از اینکه بسیاری در این کشور از وجود چنین سلاحی آگاه باشند از وجود اون در ایران مطلع بودم و همچنین نحوه تهیه اون و همچنین کاملا به توانایی ها و محدودیتهای این سلاح آگاه هستم. و البته به مشکلاتی که مدل اسمبل شده در ایران پیدا کرده و بسیاری از اونها برای تعمیر به مراکز تعمیراتی برگشت می خورند. همین امسال اگر به نمایشگاه تجهیزات پلیسی و امنیتی می رفتید در غرفه سازمان جنگ افزار سازی نمونه های اون بود بعلاوه یک سلاح تک تیرانداز گلنگدنی که تا حدودی به سلاح ریمینگتون ام 700 شبیه بود و یک تک تیرانداز 20 میلی متری به نام تک تاب.
در یک جنگ عوامل بسیار زیادی دست به دست هم می دهند تا طرف پیروز را تعیین کنند. سلاح نیروهای پیاده یکی از این عوامل است. اما اگر بخواهید بحثی بین ام 16 و آکا 47 داشته باشید باید بدانید که خود روسها هم با نگاهی به ام 16 تسلیحات بعدی در سری AK رو تکمیل کردند. استفاده از گلوله های کالیبر کوچک در آ کا 74 و همچنین استفاده از مواد پلیمری و آلومینیومی در مدلهای جدید سری کلاش موید این صحبت است. سلاح آ کا 47 مسلما مشهورترین سلاح گرم تا به امروز است و از نظر مقاوت در برابر شرایط سخت محیطی بهترین سلاح است اما از دقت ، اروگونومی و بسیاری فاکتورهای لازم برای نبرد در قرن 21 ام برخوردار نیست. این هم در مورد ام 16 های!!! سپاه:
[External Link Removed for Guests]

aliamous نوشته شده:با سلام دوباره شرمنده كه باعث آزرده خاطري بعضي ها شدم
جناب تايفون جان به عنوان يك برادر ازتون عاجزانه درخواست ميكنم براي يك بار هم كه شده سيميلاتور falcon 4 .0 bms رو حتما روي سيستمتون نصب بكنيد تا يكم نسبت به اين نيروي هوايي قدرتمند ناتو ديد بهتري پيدا بكنيد . علي رغم تمام پيشرفتهاي هوايشون به هيچ عنوان قابليت يك جنگ تمام عيار رو نخواهند داشت . اگر يه كم با اين سيميلاتور ور بريد كاملا با محدوديتهاي تكنولوژي غربي ها مواجه خواهيد شد البته در قسمت تكتيكال رفرنس اين بازي هم هزينه ساخت بعضي از اين تجهيزات نوشته شده و به طور قطع متوجه خواهيد شد كه يك جنگ گسترده با چنين سلاح هايي ره آوردي به جز شكست اقتصادي غرب نخواهد داشت.

الان من تبدیل شدم به یک شخصیتی که به دنبال یاد گرفتن هستم و مثبت نگاه می کنم.

از مردن بچه اونی که زیر پای مهرداد اشرفی رو خالی کرد و بعد خودش از بهشت زهرا به ایشون زنگ زد و های های گریه می کرد و می گفت این جواب کاری بود که من با تو کردم چی بگم. از خیبری که در سال 2002 به سوریه برده شد و آبروی ما رو برد چی بگم ، از سلاحی که تا صبح زمان انتقال توانایی شلیک رگبار نداشت چی بگم.شما فکر می کنید با تعریف کردن کاری رو از پیش می برید؟ با گفتن این که فلان جاست و زیر زمین است و در حال تست است کاری درست میشه؟ یکی گفت تی 90 و تی 80 ، من گفتم مدرکتون چیه؟ کدوم شما جواب داد؟ آره بابا من سنگم ، میخ هم به من اثر نداره ، دل من هم سیاه................. قضاوت با اون بالاسری و بعدش با بچه های این انجمن................................