razates نوشته شده:سلام
از انجایی که ما افرادی افراط گرا و بی سواد هستیم خواستم چند نکته را عرض کنم
اول اینکه بین کلاش و ام۱۶ انچنان تفاوتی نیست که بخواهد سرنوشت یک جنگ را رقم بزند
از انجایی که دکترای نظامی ایران و راه مقابله با ایران بر مبنایی دیگر است اصلا برای ایران فرقی ندارد که سلاح سازمانیش کلاش باشد یا ام ۱۶ اما از انجایی که مردم ایران و خاورمیانه قدرت را در غرب می بینند و شکل و ظاهر سربازان غربی در مردم خاورمیانه و ایران نماد قدرت است نیروهای مسلح ایران دست به اقدامی روانی زده اند و ان این است که سلاح ام ۱۶حالا چه چینی یا چه ایرانی را وارد سپاه(به دلیل دید مردم به سپاه) کرده اند همچنین ظاهر لباس و کلاه ها و... به سبک غربی است فقط و فقط به خاطر جنبه روانی من خودم کلاشی که العان در داخل تولید می شود را کار امد تر از ام ۱۶ می دونم حداقل از لحاظ اطمینان و عملکرد در مواقع ضروری
اما دکتری نظامی ایران چیست؟و چرا من با این پست ها مخالفم و اعتقاد دارم که فرماندهان شما را سرکار گذاشتند؟
ایران به دلیل اینکه با همسایگانش مشگلی ندارد در بعد نظامی دکترای نظامی اش مربوط می شود به ابرقدرت های خارجی
ایران زمانی در جنگ با کشورهایی همچون امریکا و... که دشمنان تراز اول این کشور هستند پیروز است که کنترل اسمان را در دست داشته باشد
چگونه ایران می تواند کنترل اسمان را در دست داشته باشد به چند فاکتور مهم مربوط است
۱ جنگ الکترونیکی
۲ توان موشکی
۳ پدافند هوایی
موارد دو و سه در گزینه یک خلاصه می شوند در واقع اگر ما فقط وفقط در گزینه یک شکست بخوریم تقریبا دیگر شکست خورده ایم مگر اینکه منتظر معجزه باشیم
اگر ما توانستیم به این هدف برسیم که هیچ ما پیروزیم انتقاممون هم گرفتیم اما اگر بلعکس شد !!!!
اگر قضیه فرق کرد و دشمن در جنگ الکترونیکی پیروز شد و یا به عبارتی کنترل اسمان را به دست گرفت اون وقت اگر ما بهترین و مدر نیزه ترین نیروی زمینی را داشته باشیم سربازامون بهترین اسلحه را داشته باشند یا چلنجر و مرکاوا داشته باشیم یا اف ۱۸ دیگه باختیم جنگ را و باید بریم بشینیم خونه کشکمون را بساوونیم حالا فهمیدید که چرا فرماندهان زیاد تمایلی به تولید انبوه ذوالفقار۳ و... ندارند و بیشترین تمرکزشون را روی اون سه گزینه گذاشتند
به خاطر همینه که می گویم همه ی ما سره کاریم
نکته دیگر اینکه فرماندهان فقط امضا می کنند و میاند جلوی تلوزیون خبر را می دهند کارها را متخصصان می کنند
شما اگر بی سواد و افراطی هستید به خودتان مربوط است . این صفت را به دیگران ربط ندهید.
اگر تصور می کنید یک سلاح چند هزار دلاری با یک سلاح چند صد دلاری فرقی با هم ندارند و تاثیر بر نتایج جنگ ندارند پس این همه که در دنیا در حال طراحی کردن انواع سلاح ها هستند دیوانه هستند و منتظر بودند تا یک نفر از سنترال کلاب به آنها بگوید که اشتباه می کنید.
شما جدیدا به جرگه کارشناسان حوزه مردم شناسی نیز پیوسته اید؟ پس اگر اینطور باشه کی بوده که 30 ساله جلوی آمریکا ایستاده. 4 تا عرب مفت خور رو با مردم ایران یکی نکنید.
ایران در حوزه الکترونیک و رادار در سالهای اخیر ، برخلاف بخش های دیگر تونسته قدم های بسیار بلندی رو برداره و با اقدامی مثبت یعنی تشکیل قرارگاه پدافند خاتم ، نگاهش رو به پدافند هوایی تخصصی تر کرده.
در صورت بروز جنگ شما می تونید به جنگ برید یا در منزلتون بنشینید و کشکتون رو بسایید ، لطفا جمع نبندید.
مشکل دکترین و استراتژی نیست و بلکه دزدی و زیاده خواهی عده ای از مسئولین است که باعث شده اند این پروژه ها دچار مشکل بشوند و گرنه پروژه هایی مثل صاعقه و ذوالفقار از پتانسیل های بالایی برخوردار هستند. اما زمانی که بودجه کافی تامین نشود ، یا چشم و هم چشمی ها در سازمانی به وجود آید نتیجه این می شود.
جنگ های قدیمی اگه به شیوه مدرن اجرا بشن خیلی کار آمد میشن که شما متاسفانه مثل اینکه درکی از این مطلب ندارید.شما هم ظاهرا درکی از پیشرفته های انجام شده در حوزه سیستم های مراقبتی و شناسایی ندارید. پرندهای بدون سرنشینی که به صورت شبانه روزی در حال رصد منطقه نبرد هستند و کوچکترین حرکات را ثبت می کنند.به فیلم های همون جنگ 33 روزه مراجعه کنید و ببینید چطور بسیاری از پرتاب گرهای حزب الله مورد اصابت قرار گرفت
فرض كنيد كه نيروهاي مسلح كشور ما تحت فرماندهي جناب عالي هستند و بودجه اونها هم كاملا مشخص ( به نسبت غربي ها فوق العاده پايين هستش ) از شما انتظار ميره كه امنيت رو در مرزهاي كشورمون برقرار كنيد. حالا شما به عنوان يك فرمانده نظامي كه همه وايستادن به حرفتون گوش ميدن ، به من بگيد كه چه كار خواهيد كرد و اصولا برنامتون چي هستش ؟؟؟ آيا يك برنامه بلند مدت داريد و يا يك برنامه كوتاه مدت ؟؟؟؟؟ از كدام نيروها و چگونه استفاده ميكنيد تا امنيت رو در 365 روز سال برقرار كنيد؟؟؟؟؟ با توجه به اينكه ما كمتر كمكي به لحاظ علمي از غربي ها در زمينه طراحي سلاح ميگيريم حالا چه طور ميخواهيد اين نيروي بزرگ با اين بودجه پايين رو تجهيز كنيد ( فرض كنيد كه وزارت دفاع هم كاملا همسو با نيازهاي شما سلاح توليد ميكنه)
[COLOR=#000000]اولا باید بدونید که نیروهای مسلح با توجه به امکاناتی که دارند توانایی درآمد زایی فوق العاده ای دارند و می تونند بودجه مناسب خود را کسب کنند. نمونه اون هم جایی مثل قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا مربوط به سپاه. آرزو که بر جوانان عیب نیست، من فرمانده:
اولا مشکل اصلی حضور وزارت دفاع در بحث طراحی و ساخت سلاح است. تا زمانی که شما یک اداره دولتی دارید که کل نیاز کل کشور رو تامین می کنه و رقابتی وجود نداره داستان همینه. بخش خصوصی باید به بازار سلاح وارد بشه.ما در شرق کشور مرزهای بسیار طولانی داریم که زمین صاف است و نمی شود با نیروی انسانی آن را پوشش داد. اولویت من سرمایه گذاری سنگین بر روی پرندهای بدون سرنشین شناسایی و البته مدلهای مسلح است. همین طور در بخش های غربی کشور. اولیت اصلی ما در بعد مسائل نظامی باید اطلاعات باشد. ما باید اشراف کامل اطلاعاتی بر روی طرفهای مقابل داشته باشیم. باید گام به گام و با یک برنامه ریزی صحیح و بلند مدت به سمت یک نیروی مسلح حرفه ای بریم. تکرار می کنم ، گام به گام و با یک برنامه ریزی صحیح. اختصاص بخشی از فروش این نفت بشکه ای بیش از صد و اندی دلار به تحقیقات در حوزه هوا فضا و البته سایر بخش های نظامی. از همه اینها مهمتر رسیدگی به وضعیت معاش نیروی های مسلح . اختصاص حقوق مناسب و شرایط زندگی بهتر برای این عزیزان.بستن دهان عده ای فرمانده بی سواد که هی موشکهای چینی را به نام تولید 100 درصد بومی معرفی می کنند و یا پدافند هوایی ایران را در سطح برترین در دنیا به حساب می آورند و یا صاعقه را با اف 18 مقایسه می کنند. نسل جوان این کشور که به زبان های خارجی بیشتر آشنا دارد و همچنین اینترنت بسیار سریع می تواند با یک جستجوی سریع به کذب بودن این اظهارات پی ببرند.