سپاه اینگونه «غیرت ایرانی» را به دشمن نشان می دهد+عکس

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي زميني به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Mega Poster
Mega Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: جبهه ی جنگ
سپاس‌های ارسالی: 3906 بار
سپاس‌های دریافتی: 2336 بار

Re: سپاه اینگونه «غیرت ایرانی» را به دشمن نشان می دهد+عکس

پست توسط mojtabba »

KH.I.A.2500 نوشته شده:سلام بر دوستان ؛

مجتبی مقبلی خواجه
اتفاقا" یوزی یکی از کارآمدترین اسلحه هاست، بویژه در عملیات چریکی و تکاوری . اگر هم بر فرض روزی قرار باشه یوزی کنار گذاشته بشه، MP5 جایگزین مناسبتریه تا ام16 ؛ چون هر نوع اسلحه ای استفاده خاص خودش را داره . این را هم فراموش نکنید که بستگی به نوع عملیات، نوع اسلحه هم می تونه متفاوت باشه پس جایگزینی ام16 با یوزی را کلا" از سرتان بیرون کنید .
اساسا" در طراحی ام16 فاکتورهای دیگری مد نظر بود ولی از یوزی انتظار دیگه ای میره . تاریخچه ساخت و ویژگی های این دو اسلحه را بخوانید تا متوجه بشید .

من حرفی در مورد کنار گذاشتن یوزی نزدم
منظور من این بود که
ام 16 تفنگ هجومی است و یوزی مسلسل دستی و درست هم هست که کاربری متفاوتی دارند اما یه سوال
آیا یوزی میتونه در برد های بالای 400 متر مثل ام 16 دقیق باشه و ام 16 میتونه در کمتر از 100 متر مثل یوزی عمل کنه اینها اختلافهایی هستند که این دو سلاحخ رو از هم متمتیز میکنه و استفاده از یوزی رو در درگیری های داخل کشتی ها و ناو ها مفید و استفاده از ام 16 رو تویه در گیری های خارج از کشتی مفید میکنه تصویر
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست

ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم

امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

باشه ، دلایل من به من عقل انیشتین هم نمی رسد.شما می گید تی 72 خوبه ، دلیل هم این که در تمرینات بر علیه تی 55 و ذوالفقار یک خوب عمل کرده. بنده می گم مگر تهدید زرهی متصور برای ما این تانکها و یا شبیه آنها هستند؟ می گم منظور از مهمات غیر متعارف چیست ، جوابی نمی دید. می گویم مدرک شما برای تی 90 و تی 80 در ایران چیست و جوابی ندارید. می گویم آیا در مجموعه سلاح های پژاک هم آر پی جی 29 و آ تی 14 بود ، باز هم جواب نمی دید.چه اشکالی داره، اصلا تامپسون و ام پی 40 ، میشه در جای خود مقایسه کرد. الان عمده سلاح ما کلاش و ژ3 است و طرف مقابل ام 16 .
من نگفتم دوشکاهای ایران زنگ زده بودند، گفتم دوشکایی که نو بود و تازه ساخت بود نمی تونست شلیک کنه.در مورد پارگراف آخر هم که ظاهرا جوابی ندارید. ظاهرا تمام جنگهای دنیا برای شما در نبرد سپاه و پژاک و جنگ 33 روزه خلاصه شده.پس این فیلم هایی که پژاک بر روی یوتیوب گذاشته و جنازه های بچه های سپاه که همین جور کنار هم افتادن از کجا اومده؟ این طور که شما می گی که قاعدتا نباید ما تلفاتی داشته باشیم. تهدید واقعی برای ما کجاست؟ ما ناگهان از زیر زمین بیرون می آییم و میزنیم و می رویم دوباره زیر زمین. شما واقعا طرفهای مقابل خودتون رو چی تصور کردید؟
میای میگی سیمیلاتور فلان رو نصب کن تا با واقعیت سیستم هوایی ناتو آشنا بشی، تهوم تا کجا ، تا کی......................................
Old soldiers never die.They just fade away
Mega Poster
Mega Poster
نمایه کاربر

پست توسط mojtabba »

typhoon نوشته شده:باشه ، دلایل من به من عقل انیشتین هم نمی رسد.شما می گید تی 72 خوبه ، دلیل هم این که در تمرینات بر علیه تی 55 و ذوالفقار یک خوب عمل کرده. بنده می گم مگر تهدید زرهی متصور برای ما این تانکها و یا شبیه آنها هستند؟ می گم منظور از مهمات غیر متعارف چیست ، جوابی نمی دید. می گویم مدرک شما برای تی 90 و تی 80 در ایران چیست و جوابی ندارید. می گویم آیا در مجموعه سلاح های پژاک هم آر پی جی 29 و آ تی 14 بود ، باز هم جواب نمی دید.چه اشکالی داره، اصلا تامپسون و ام پی 40 ، میشه در جای خود مقایسه کرد. الان عمده سلاح ما کلاش و ژ3 است و طرف مقابل ام 16 .
من نگفتم دوشکاهای ایران زنگ زده بودند، گفتم دوشکایی که نو بود و تازه ساخت بود نمی تونست شلیک کنه.در مورد پارگراف آخر هم که ظاهرا جوابی ندارید. ظاهرا تمام جنگهای دنیا برای شما در نبرد سپاه و پژاک و جنگ 33 روزه خلاصه شده.پس این فیلم هایی که پژاک بر روی یوتیوب گذاشته و جنازه های بچه های سپاه که همین جور کنار هم افتادن از کجا اومده؟ این طور که شما می گی که قاعدتا نباید ما تلفاتی داشته باشیم. تهدید واقعی برای ما کجاست؟ ما ناگهان از زیر زمین بیرون می آییم و میزنیم و می رویم دوباره زیر زمین. شما واقعا طرفهای مقابل خودتون رو چی تصور کردید؟
میای میگی سیمیلاتور فلان رو نصب کن تا با واقعیت سیستم هوایی ناتو آشنا بشی، تهوم تا کجا ، تا کی......................................

گفته های شما کاملا درست
1- تانک تی 72 در مقابل چند دستگاه تانک تی 55 و ذوالفقار 1 یک تنه ایستادگی کرد و با تهدیدات لیزری هم مقابله کرد
2- من حرفی در مورد تی 90 های ایرانی نزدم اما در مورد تی 80 ها گفتم قرار بر خرید بود که نشد
3- پژاک یکی از گروهک هایی است که از طرف صهیونیست مسلح شده و آرپی جی 29 نداره
اما از توپ های بدون لگد ام 18 و موشک های دوش پرتاب at-4 استفاده میکنه و اگه اینجوری پیش بره تا چند هفته ی آینده ژاولین رو هم میگیره
4 در مورد تلفات سپاه هم تلفات زیاد بودند اونهم تو جنگ اتفاق نیفتاده بودند کرد های جدایی طلب با ورود شبانه به پادگان خیلی هاون رو سر بریده بودند
5- جایی که قرار نیرو های زرهی ایران و دشمناش در گیر بشن داخل خاک ایران است و ایران با درک ضعف خودش در مقابل نیرو های دشمن مناطق رو قبلا آماده کرده تا در زمان مناسب کمین و فرار و پنهان شدن رو اجرا کنه و بعدش هم الان یه پروژه هم تو سپاه دارن روش کار میکنند که نفر بر های براق و ذوالجناح بدون اینکه از داخل گودال بیان بیرو و بدون اینکه اصلا دیده بشن (در عمق 3 متری از زمین ) با شلیک موشک های ضد زره کار تانک های دشمن رو بسازن و کنار این نفر بر ها تانک های تی 72 هم با خیال راحت از پشتیبانی نفربرها با تانک ها در گیر میشن
سوال دیگه ای بود در خدمتم تصویر

و پ س
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

من والا موندم دیگه چی بگم. اولا که تجربه جنگهای اخیر نشون داده طرف مقابل زمانی دیگه تانکهاش رو جلوی میاره که دیگه این ور چیزی برای مقابله نداشته باشه. موج اول که موشکهای کروز و ضد رادار است. مگر ما در کل چند گردان تور ا ام یک خریدیم که بتوانیم در برابر این تهدیدات دفاع کنیم. شما میگید زره چابهام رو گنده نکیم . بعد می گید تی 72 در برابر حملات لیزری هم مقاوت کرد. من دارم کم کم اینگونه متوجه میشوم که شما به نوعی تی 72 های ما رو برابر و یا شاید برتر از نیروی زرهی طرف مقابل می دونید.می دونید علت سوال در مورد ضد تانکهای پژاک چی بود؟ یک مقایسه ساده با حزب الله ، اگر پژاک هم آتی 14 و یا آر پی جی 29 داشت و یا اگر به قول خود شما به موشک جاولین و یا شبیه اسراییلی اون یعنی اسپایک مجهز بشه چی؟ حرب الله مرکاوا رو زد چون از تاکتیک و سلاح مناسب برخوردار بود.آیا تانکهای آمریکایی تنها و بدون پشتیبانی وارد میدان می شوند تا یک نفر بر ما از عمق 3 متری به این تانک شلیک کنئ و نابودش کند.تانکهای ما در برابر قفل لیزری مقاومت کردند ، آیا عقلایی نیست که تصور کنیم چلنجر و آبرامز هم می توانند؟چگونه دوستان می گویند که هوانیروز هم هست و پشتیبانی می کند اما ما تصور کنیم که آمریکایی ها بدون پشتیبانی هوایی تانکهای خود را به جلو بفرستند؟حتما در مورد آپاچی و آ 10 هم می خواهید بگید با شاهین و میثاق و تور همه رو میزنید!!!!!!!!!!!!!!
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران-تبریز
سپاس‌های ارسالی: 147 بار
سپاس‌های دریافتی: 241 بار
تماس:

پست توسط 1391 »

typhoon نوشته شده:باشه ، دلایل من به من عقل انیشتین هم نمی رسد.شما می گید تی 72 خوبه ، دلیل هم این که در تمرینات بر علیه تی 55 و ذوالفقار یک خوب عمل کرده. بنده می گم مگر تهدید زرهی متصور برای ما این تانکها و یا شبیه آنها هستند؟ می گم منظور از مهمات غیر متعارف چیست ، جوابی نمی دید. می گویم مدرک شما برای تی 90 و تی 80 در ایران چیست و جوابی ندارید. می گویم آیا در مجموعه سلاح های پژاک هم آر پی جی 29 و آ تی 14 بود ، باز هم جواب نمی دید.چه اشکالی داره، اصلا تامپسون و ام پی 40 ، میشه در جای خود مقایسه کرد. الان عمده سلاح ما کلاش و ژ3 است و طرف مقابل ام 16 .

ای بابا.هی میگم پست ندم نمیشه.شما هی بحث رو عوض میکنی.از پژاک میری رو تی 72.از ام 16 میری تو تی 90.مثال های تفنگ هارو قاتی میکنید باهم.اصلا مثال میدونید یعنی چی؟
در مورد سلاح های پژاک هم فردا براتون یه فیلم میزارم تا ببینید اینا حتی ام 16 آمریکایی هم دارن.
در مورد شهید های ایران هم بگم که حدود 20 نفر شهید دادیم که حدود 15 نفرش از گروه صابرین بود و بقیش هم سرباز معمولی و یه تعداد هم کشته شده بودند که جناب مجتبی گفتند چجوری.
در ضمن فقط یک نفر در مورد تی 90 حرف زده اند.بقیه رو قاطی نکنید.
در مورد دوشکا ها هم که شما اگه پست من رو نمیخوندید بیشتر متوجه منظور من میشدید.چه ربطی داشت به جواب من؟من کی گفتم دوشکا های ایران زنگ زده هستند؟!در مورد پاراگراف آخر هم متوجه منظورتون نشدم.
در مورد نبرد های ایران هم مثل اینکه شما فکر میکنید زد و گریز قراره مثل عصر هجر اجرا بشه؟
جنگ های قدیمی اگه به شیوه مدرن اجرا بشن خیلی کار آمد میشن که شما متاسفانه مثل اینکه درکی از این مطلب ندارید.
فرمايشات رهبر معظم انقلاب بيانگر اين نكته است كه ما هيچ وقت و در هيچ شرايطي در مقابل تهديدات دشمن نه تنها كوتاه نخواهيم آمد و تسليم نخواهيم شد بلكه آن ها را با همان سازوكارهاي متناسب خودمان تهديد خواهيم كرد.

*سردار احمد وحیدی*

[HIGHLIGHT=#00b050] [HIGHLIGHT=#00b050] *  و  [HIGHLIGHT=#ff0000]  *    
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

پست توسط Cloor Master »

سلام
از انجایی که ما افرادی افراط گرا و بی سواد هستیم خواستم چند نکته را عرض کنم
اول اینکه بین کلاش و ام۱۶ انچنان تفاوتی نیست که بخواهد سرنوشت یک جنگ را رقم بزند
از انجایی که دکترای نظامی ایران و راه مقابله با ایران بر مبنایی دیگر است اصلا برای ایران فرقی ندارد که سلاح سازمانیش کلاش باشد یا ام ۱۶ اما از انجایی که مردم ایران و خاورمیانه قدرت را در غرب می بینند و شکل و ظاهر سربازان غربی در مردم خاورمیانه و ایران نماد قدرت است نیروهای مسلح ایران دست به اقدامی روانی زده اند و ان این است که سلاح ام ۱۶حالا چه چینی یا چه ایرانی را وارد سپاه(به دلیل دید مردم به سپاه) کرده اند همچنین ظاهر لباس و کلاه ها و... به سبک غربی است فقط و فقط به خاطر جنبه روانی من خودم کلاشی که العان در داخل تولید می شود را کار امد تر از ام ۱۶ می دونم حداقل از لحاظ اطمینان و عملکرد در مواقع ضروری
اما دکتری نظامی ایران چیست؟و چرا من با این پست ها مخالفم و اعتقاد دارم که فرماندهان شما را سرکار گذاشتند؟
ایران به دلیل اینکه با همسایگانش مشگلی ندارد در بعد نظامی دکترای نظامی اش مربوط می شود به ابرقدرت های خارجی
ایران زمانی در جنگ با کشورهایی همچون امریکا و... که دشمنان تراز اول این کشور هستند پیروز است که کنترل اسمان را در دست داشته باشد

چگونه ایران می تواند کنترل اسمان را در دست داشته باشد به چند فاکتور مهم مربوط است

۱ جنگ الکترونیکی
۲ توان موشکی
۳ پدافند هوایی
موارد دو و سه در گزینه یک خلاصه می شوند در واقع اگر ما فقط وفقط در گزینه یک شکست بخوریم تقریبا دیگر شکست خورده ایم مگر اینکه منتظر معجزه باشیم
اگر ما توانستیم به این هدف برسیم که هیچ ما پیروزیم انتقاممون هم گرفتیم اما اگر بلعکس شد !!!!
اگر قضیه فرق کرد و دشمن در جنگ الکترونیکی پیروز شد و یا به عبارتی کنترل اسمان را به دست گرفت اون وقت اگر ما بهترین و مدر نیزه ترین نیروی زمینی را داشته باشیم سربازامون بهترین اسلحه را داشته باشند یا چلنجر و مرکاوا داشته باشیم یا اف ۱۸ دیگه باختیم جنگ را و باید بریم بشینیم خونه کشکمون را بساوونیم حالا فهمیدید که چرا فرماندهان زیاد تمایلی به تولید انبوه ذوالفقار۳ و... ندارند و بیشترین تمرکزشون را روی اون سه گزینه گذاشتند
به خاطر همینه که می گویم همه ی ما سره کاریم

نکته دیگر اینکه فرماندهان فقط امضا می کنند و میاند جلوی تلوزیون خبر را می دهند کارها را متخصصان می کنند
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
Mega Poster
Mega Poster
نمایه کاربر

پست توسط mojtabba »

razates نوشته شده:سلام
اول اینکه بین کلاش و ام۱۶ انچنان تفاوتی نیست که بخواهد سرنوشت یک جنگ را رقم بزند
از انجایی که دکترای نظامی ایران و راه مقابله با ایران بر مبنایی دیگر است اصلا برای ایران فرقی ندارد که سلاح سازمانیش کلاش باشد یا ام ۱۶ اما از انجایی که مردم ایران و خاورمیانه قدرت را در غرب می بینند و شکل و ظاهر سربازان غربی در مردم خاورمیانه و ایران نماد قدرت است نیروهای مسلح ایران دست به اقدامی روانی زده اند و ان این است که سلاح ام ۱۶حالا چه چینی یا چه ایرانی را وارد سپاه(به دلیل دید مردم به سپاه) کرده اند همچنین ظاهر لباس و کلاه ها و... به سبک غربی است فقط و فقط به خاطر جنبه روانی من خودم کلاشی که العان در داخل تولید می شود را کار امد تر از ام ۱۶ می دونم حداقل از لحاظ اطمینان و عملکرد در مواقع ضروری
اما دکتری نظامی ایران چیست؟و چرا من با این پست ها مخالفم و اعتقاد دارم که فرماندهان شما را سرکار گذاشتند؟
ایران به دلیل اینکه با همسایگانش مشگلی ندارد در بعد نظامی دکترای نظامی اش مربوط می شود به ابرقدرت های خارجی
ایران زمانی در جنگ با کشورهایی همچون امریکا و... که دشمنان تراز اول این کشور هستند پیروز است که کنترل اسمان را در دست داشته باشد

چگونه ایران می تواند کنترل اسمان را در دست داشته باشد به چند فاکتور مهم مربوط است

۱ جنگ الکترونیکی
۲ توان موشکی
۳ پدافند هوایی
موارد دو و سه در گزینه یک خلاصه می شوند در واقع اگر ما فقط وفقط در گزینه یک شکست بخوریم تقریبا دیگر شکست خورده ایم مگر اینکه منتظر معجزه باشیم
اگر ما توانستیم به این هدف برسیم که هیچ ما پیروزیم انتقاممون هم گرفتیم اما اگر بلعکس شد !!!!
اگر قضیه فرق کرد و دشمن در جنگ الکترونیکی پیروز شد و یا به عبارتی کنترل اسمان را به دست گرفت اون وقت اگر ما بهترین و مدر نیزه ترین نیروی زمینی را داشته باشیم سربازامون بهترین اسلحه را داشته باشند یا چلنجر و مرکاوا داشته باشیم یا اف ۱۸ دیگه باختیم جنگ را و باید بریم بشینیم خونه کشکمون را بساوونیم حالا فهمیدید که چرا فرماندهان زیاد تمایلی به تولید انبوه ذوالفقار۳ و... ندارند و بیشترین تمرکزشون را روی اون سه گزینه گذاشتند

نکته دیگر اینکه فرماندهان فقط امضا می کنند و میاند جلوی تلوزیون خبر را می دهند کارها را متخصصان می کنند

باقسمتی از حرف هاتون به شدت موافقم اما با قسمتی نه
ما برای این از کلاهای جنگی مدل آمریکایی استهاده میکنیم که انعطاف پذیری بالایی دارند و از کلاه های قدیمی بهترند و بقیه چیز ها هم همینطوره و ربطی به قدرت نداره

و پ س
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران-تبریز
سپاس‌های ارسالی: 147 بار
سپاس‌های دریافتی: 241 بار
تماس:

پست توسط 1391 »

من هم با مجتبی جان موافقم.درسته شاید روی بعضی از افراد تاثیر روانی گذاشته ولی دلیل کلی کلاه های جدید دلایل دیگه ای مثل راحت تر بودن رو هم داره.مثلا ضد گلوله خودش خیلی به درد میخوره و نمیتونه فقط جنبه روانی داشته باشه.بعضی از حرف هاتون رو تایید نمیکنم ولی با بعضی هاشون موافقم :razz:
فرمايشات رهبر معظم انقلاب بيانگر اين نكته است كه ما هيچ وقت و در هيچ شرايطي در مقابل تهديدات دشمن نه تنها كوتاه نخواهيم آمد و تسليم نخواهيم شد بلكه آن ها را با همان سازوكارهاي متناسب خودمان تهديد خواهيم كرد.

*سردار احمد وحیدی*

[HIGHLIGHT=#00b050] [HIGHLIGHT=#00b050] *  و  [HIGHLIGHT=#ff0000]  *    
Mega Poster
Mega Poster
نمایه کاربر

پست توسط mojtabba »

razates
یه سوال
افغانستان زمان جنگ با شوروی اخلالگر الکترونیکی داشت یا توان موشکی و یا پدافندی
یا اصلا تو جنگ 33 روزه که چند تا اف 16 افتاد حزبالله کدوم رو داشت
یا اصلا تو جنگ کزوو
تو صربستان و یوگوسلاوی (البته داشتند و لی کمتراز مال ما بود)
پس اون سه تا لازم هستند اما نه اصلی و ضروری
اگه اشتباه میگم بگید :razz:

و پ س
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 406 بار

پست توسط aliamous »

دوست عزيز جناب تايفون جان خوب چرا ناراحت ميشي :razz:
من گفتم . بازهم خواهم گفت كه برو اون سيميلاتور رو نصب بكن البته زياد زور نزن چون توي بازار فقط falcon 4 allied force رو پيدا ميكني اوني كه من گفتم توي بازار نيست اگه يك بار بازي كني و بعدش بشيني يك حساب كتاب ساده بكني ميبيني كه چه هزينه هاي هنگفتي رو دست ارتش آمريكا گذاشتي ( منظورم اين بود كه بشين از قسمت تكتيكال رفرنس خود بازي قيمت سلاح ها رو در بيار و بعد ببين اصلا منطقي هستش يا نه ) . در مورد بچه هاي سپاه كه توي كردستان شهيد شدن بهتر بدونيد كه اونها هم همانند نيروهاي پژاك به صورت چريكي ميجنگيدن و در جنگ چريكي هم ، يكجايي شما به اونها كمين ميزنيد و جايي ديگه اونها به شما . و يك سوال دارم ازتون من فرض ميگيرم كه تمامي تجهيزات ما بنجول هستن و به درد هيچ كاري نميخورند و در مقابل نيروهاي غربي كه ديگه آخر تجهيزات و .... هستند حالا يك سوال خيلي ساده ازتون دارم و خواهش ميكنم حتما جواب من رو بدين.
فرض كنيد كه نيروهاي مسلح كشور ما تحت فرماندهي جناب عالي هستند و بودجه اونها هم كاملا مشخص ( به نسبت غربي ها فوق العاده پايين هستش ) از شما انتظار ميره كه امنيت رو در مرزهاي كشورمون برقرار كنيد. حالا شما به عنوان يك فرمانده نظامي كه همه وايستادن به حرفتون گوش ميدن ، به من بگيد كه چه كار خواهيد كرد و اصولا برنامتون چي هستش ؟؟؟ آيا يك برنامه بلند مدت داريد و يا يك برنامه كوتاه مدت ؟؟؟؟؟ از كدام نيروها و چگونه استفاده ميكنيد تا امنيت رو در 365 روز سال برقرار كنيد؟؟؟؟؟ با توجه به اينكه ما كمتر كمكي به لحاظ علمي از غربي ها در زمينه طراحي سلاح ميگيريم حالا چه طور ميخواهيد اين نيروي بزرگ با اين بودجه پايين رو تجهيز كنيد ( فرض كنيد كه وزارت دفاع هم كاملا همسو با نيازهاي شما سلاح توليد ميكنه)

اگه واقعا قصدتون كمك كردن و جلو بردن كشور هستش كه هيچ اما اگر هيچ برنامه اي نداريد و صرفا قصد كوبيدن نيروهاي ما رو داريد خواهشا از اين كار دست برداريد چون 30 سال ما بدتر از اينهاش رو ديديم توي روزهايي كه به جز كره شمالي و چند كشور ديگه ما از جايي كمكي نميگرفتيم همين آدمهاي پا برهنه ( بعضي از گردانها ما حتي لباس متحد الشكل نداشتند) جلوي كل دنيا ايستاد ( با خون خودشون ) .
هستم اگر نيستم گر نروم ميروم تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

razates نوشته شده:سلام

۱ جنگ الکترونیکی
۲ توان موشکی
۳ پدافند هوایی

شما اگر بی سواد و افراطی هستید به خودتان مربوط است . این صفت را به دیگران ربط ندهید.
اگر تصور می کنید یک سلاح چند هزار دلاری با یک سلاح چند صد دلاری فرقی با هم ندارند و تاثیر بر نتایج جنگ ندارند پس این همه که در دنیا در حال طراحی کردن انواع سلاح ها هستند دیوانه هستند و منتظر بودند تا یک نفر از سنترال کلاب به آنها بگوید که اشتباه می کنید.
شما جدیدا به جرگه کارشناسان حوزه مردم شناسی نیز پیوسته اید؟ پس اگر اینطور باشه کی بوده که 30 ساله جلوی آمریکا ایستاده. 4 تا عرب مفت خور رو با مردم ایران یکی نکنید.
ایران در حوزه الکترونیک و رادار در سالهای اخیر ، برخلاف بخش های دیگر تونسته قدم های بسیار بلندی رو برداره و با اقدامی مثبت یعنی تشکیل قرارگاه پدافند خاتم ، نگاهش رو به پدافند هوایی تخصصی تر کرده.
در صورت بروز جنگ شما می تونید به جنگ برید یا در منزلتون بنشینید و کشکتون رو بسایید ، لطفا جمع نبندید.
مشکل دکترین و استراتژی نیست و بلکه دزدی و زیاده خواهی عده ای از مسئولین است که باعث شده اند این پروژه ها دچار مشکل بشوند و گرنه پروژه هایی مثل صاعقه و ذوالفقار از پتانسیل های بالایی برخوردار هستند. اما زمانی که بودجه کافی تامین نشود ، یا چشم و هم چشمی ها در سازمانی به وجود آید نتیجه این می شود.

جنگ های قدیمی اگه به شیوه مدرن اجرا بشن خیلی کار آمد میشن که شما متاسفانه مثل اینکه درکی از این مطلب ندارید.

شما هم ظاهرا درکی از پیشرفته های انجام شده در حوزه سیستم های مراقبتی و شناسایی ندارید. پرندهای بدون سرنشینی که به صورت شبانه روزی در حال رصد منطقه نبرد هستند و کوچکترین حرکات را ثبت می کنند.به فیلم های همون جنگ 33 روزه مراجعه کنید و ببینید چطور بسیاری از پرتاب گرهای حزب الله مورد اصابت قرار گرفت

فرض كنيد كه نيروهاي مسلح كشور ما تحت فرماندهي جناب عالي هستند و بودجه اونها هم كاملا مشخص ( به نسبت غربي ها فوق العاده پايين هستش ) از شما انتظار ميره كه امنيت رو در مرزهاي كشورمون برقرار كنيد. حالا شما به عنوان يك فرمانده نظامي كه همه وايستادن به حرفتون گوش ميدن ، به من بگيد كه چه كار خواهيد كرد و اصولا برنامتون چي هستش ؟؟؟ آيا يك برنامه بلند مدت داريد و يا يك برنامه كوتاه مدت ؟؟؟؟؟ از كدام نيروها و چگونه استفاده ميكنيد تا امنيت رو در 365 روز سال برقرار كنيد؟؟؟؟؟ با توجه به اينكه ما كمتر كمكي به لحاظ علمي از غربي ها در زمينه طراحي سلاح ميگيريم حالا چه طور ميخواهيد اين نيروي بزرگ با اين بودجه پايين رو تجهيز كنيد ( فرض كنيد كه وزارت دفاع هم كاملا همسو با نيازهاي شما سلاح توليد ميكنه)

[COLOR=#000000]اولا باید بدونید که نیروهای مسلح با توجه به امکاناتی که دارند توانایی درآمد زایی فوق العاده ای دارند و می تونند بودجه مناسب خود را کسب کنند. نمونه اون هم جایی مثل قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا مربوط به سپاه. آرزو که بر جوانان عیب نیست، من فرمانده:
اولا مشکل اصلی حضور وزارت دفاع در بحث طراحی و ساخت سلاح است. تا زمانی که شما یک اداره دولتی دارید که کل نیاز کل کشور رو تامین می کنه و رقابتی وجود نداره داستان همینه. بخش خصوصی باید به بازار سلاح وارد بشه.ما در شرق کشور مرزهای بسیار طولانی داریم که زمین صاف است و نمی شود با نیروی انسانی آن را پوشش داد. اولویت من سرمایه گذاری سنگین بر روی پرندهای بدون سرنشین شناسایی و البته مدلهای مسلح است. همین طور در بخش های غربی کشور. اولیت اصلی ما در بعد مسائل نظامی باید اطلاعات باشد. ما باید اشراف کامل اطلاعاتی بر روی طرفهای مقابل داشته باشیم. باید گام به گام و با یک برنامه ریزی صحیح و بلند مدت به سمت یک نیروی مسلح حرفه ای بریم. تکرار می کنم ، گام به گام و با یک برنامه ریزی صحیح. اختصاص بخشی از فروش این نفت بشکه ای بیش از صد و اندی دلار به تحقیقات در حوزه هوا فضا و البته سایر بخش های نظامی. از همه اینها مهمتر رسیدگی به وضعیت معاش نیروی های مسلح . اختصاص حقوق مناسب و شرایط زندگی بهتر برای این عزیزان.بستن دهان عده ای فرمانده بی سواد که هی موشکهای چینی را به نام تولید 100 درصد بومی معرفی می کنند و یا پدافند هوایی ایران را در سطح برترین در دنیا به حساب می آورند و یا صاعقه را با اف 18 مقایسه می کنند. نسل جوان این کشور که به زبان های خارجی بیشتر آشنا دارد و همچنین اینترنت بسیار سریع می تواند با یک جستجوی سریع به کذب بودن این اظهارات پی ببرند.

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 164 بار
سپاس‌های دریافتی: 885 بار

پست توسط leylas »

آقای تایفون :razz:
در کمال ادب و احترام میشه از شما خواهش کنم به خاطر سنترال دست از این لج بازی ها بردارید؟ ^:)^
از قدیم گفتن حرف حرف میاره...
وقتی شما به یه کسی چیزی میگی اونهم متعاقبا یه چیز میذاره روش بهت میگه و دوباره شما باید....
و این انتهایی نداره...
پس خواهشا تموم کنید
دوستان من هم خواهشا دیگه ادامه ندید...
با تشکر
یاعلی :razz:
 ای دشمن حق ما دلیر و حق پرستیم برگرد تا سربند  یا زهرا  نبستیم 

آماده ی نبرد [HIGHLIGHT=#00b050]  [HIGHLIGHT=#00b050]و  [HIGHLIGHT=#f2f2f2]پ     
قفل شده

بازگشت به “ادوات زميني”