سپاه اینگونه «غیرت ایرانی» را به دشمن نشان می دهد+عکس

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي زميني به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

Re: سپاه اینگونه «غیرت ایرانی» را به دشمن نشان می دهد+عکس

پست توسط typhoon »

شما ظاهرا اشتباه آمدید
سنترال کلاب محلی برای یاد دادن و یاد گرفتن است. مکانی برای بحث و رو به رو شدن با نظرات مخالف. شما اگر مشکلی دارید می تونید دیگه توی این انجمن پستی ندید. می تونید خودتون یک انجمن بزارید و شاید اونجا بتونید اطلاعاتی رو در اختیار دوستان بگذارید. بنده تا زمانی که هستم و بتوانم سعی می کنم تا در این انجمن یاد بگیرم و یاد بدم. از صحبتهای بدون سند و رو هوا هم بدم میاد. بسیار تاپیکهایی بوده که بیش از 30 صفحه جریان داشته و همه هم شرکت کردن و در اون مطلب یاد گرفتن. بنده به شخصه مشکلی ندارم و در ضمن فکر نمی کنم مدیریت هم مشکلی داشته باشه. من هم به شما در کمال ادب می گویم که : تایفون تا آخرین لحظه آماده بحث و تبادل نظر است.
Old soldiers never die.They just fade away
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 164 بار
سپاس‌های دریافتی: 885 بار

پست توسط leylas »

آخرین پستم تو این تاپیک:
بحث و تبادل نظری که همراه با توهین باشه هیچ فایده ای نداره
بحث و تبادل نظری که هدف در اون صرفا رد طرف مقابل باشه نه یادگرفتن بازم فایده ای نداره
بحث و تبادل نظری که تایفون بخواد سند معتبرش Fas باشه بازم فایده ای نداره
در کل بحث و تبادل نظری که از قبل مشخص باشه که به چی ختم میشه بازم فایده ای نداره...

و یه چیز هم در مورد شما...
عرض کنم که
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

مغرور به هیچ چیز نشید
یاد بگیرید که اگه کسی برای پایان امر تلخی پیش شما کوتاه اومد دلیل بر کوتاه بودنش نیست
مغرور به چند تا مقاله و..تعریف مدیرها نشید
با دیگران از منظر بالاتر و آقاتر صحبت نکنید
فکر نکنید حالا چون چندتا اصطلاح بلدید دیگه اتفاقی افتاده(به خدا ما هم بلدیم)
کلا ما به این موضوع به چشم بیماری نگاه میکنیم و بهش میگیم خود بزرگ بینی مزمن
بازم از شما به خاطر مطالب علمیتون تشکر میکنم
و اگه کلا تا به حال باعث ناراحتی شما شدم عذر میخوام
ما هم به نیت یاد گرفتن اومدیم تو سنترال،ما هم ایرانی هستیم و هموطنیم پس چرا با هم تند برخورد کنیم
ما دلایل خودمون رو داریم و شما هم دلایل خودتون رو اصول اولیه ی انسانی حکم میکنه که اگه کسی به نظرت اعتنا نکرد بهش توهین نکنی یا مسخرش نکنی شاید هرچند به احتمال یک درصد اون درست بگه
دیگه عرضی ندارم
یا علی
 ای دشمن حق ما دلیر و حق پرستیم برگرد تا سربند  یا زهرا  نبستیم 

آماده ی نبرد [HIGHLIGHT=#00b050]  [HIGHLIGHT=#00b050]و  [HIGHLIGHT=#f2f2f2]پ     
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 406 بار

پست توسط aliamous »

با تشكر از شما جناب تايفون
فكر كنم الان بحث خيلي بهتر بشه چون واقعا تا چند دقيقه پيش احساس ميكردم طرفين فقط قصد دارند توي سر هم بكويند اما الان احساس ميكنم با اين جوابهاي شما كاملا ميشه فكر ديگه اي كرد و يه مقدار علمي تر بحث و گفتوگو كرد.
جواب هاي شما انصافا قانع كننده بود مخصوصا در زمينه معاش نيروهاي مسلح كه به شخصه با اين وضعيت درگير هستم ( خانواده بنده اكثرا نظامي هستن ) به شخصه علاقه فراواني به هر كدوم از نيروهاي نظامي كشور دارم و تقريبا در يك جو كاملا آشنا به نيروهاي مسلح ( چه سپاه و چه ارتش) بزرگ شدم ادعا نميكنم كه از خيلي ها بيشتر ميدونم اما از خيلي ها كمتر هم نميدونم اما يكي از علل اصلي كه باعث شد من وارد نيروهاي نظامي كشور نشم همين وضعيت معاش اونها هستش .
در قسمتي ديگه واقعا به نكان جالبي اشاره كردين كه كاملا با شما موافقم. گفتين كه بايد نيروهاي نظامي ما بايد خودشون دست به كار بشن و هزينه هاي خود رو تامين كنند ، تا جايي كه من ميدونم در بسياري از موارد اين چنين است اما انصافا يك سوال از شما دارم ؟؟؟؟ آيا نميبينيد كه چه قدر سعي مي كنند براي قرارگاه سازندگي خاتم حاشيه سازي بكنند . چه قدر رسانه هاي مختلف اخبار كذب در مورد اين قرارگاه پخش ميكنند و از طرفي حتي اگه قصد داشته باشيم سهم بيشتري از نفت رو به نيروهاي نظامي اختصاص بديم ديگه وا مسيبتا .
از همه طرف صداي يك عده در مياد و از بيرون هم رسانه هايي مثل بي بي سي برميگردن ميگن رژيم سعي داره واسه جنگ خودش رو آماده بكنه ، در مورد همين لبنان و فلسطين كه امنيت ما رو 100 % تضمين ميكنند آنچنان هياهويي به پا ميشه كه بيا و درستش كن . به همين دليل هستش كه ميگم واقعا از دست صدا و سيما ناراحت هستم كه به جز مشتي مذخرفات چيزي تحويل اين مردم نمي ده وگرنه مردم از كجا ميخوان از جزييات سر در بيارن . در مورد رقابت در زمينه ساخت سلاح كاملا موافقم كه بايد شركتها شروع به فعاليت بكنند و دست به رقابت بزنند ( چيزي هم اكنون كه وجود ندارد ) البته در اين زمينه فكر كنم مجلس بايد وارد عمل بشه و دست وزارت دفاع رو باز بكنه و قوانيني وضع بكنه تا وزارت دفاع ملزم بشه براي تامين نيازهاي خودش از شركتهاي داخلي استفاده بكنه.
هستم اگر نيستم گر نروم ميروم تصویر
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط aliamous »

آقايون خواهش ميكنم بي خيال بشين
تازه داره منطقي جلو ميريم به خدا برگردين به تاريخ 200 سال قبل ببيني كه هرچي ميكشيم از اين تفرقه ها بوده .
واسه چي از روي احساسات برخورد ميكنيد. ( با هر دوطرف )
هر كسي چيزي ميگه و جوابي هم ميگيره حالا واسه چي وقتي دلتون از جايي پره قصد داريد جاي ديگه اون رو خالي كنيد . اينجا يك مركز علمي هستش و با بحث و تبادل نظر قصد داريم يك نتيجه مثبت بگيريم تا اگر مسولين هم توجهي نكردن لااقل برنامه ريزي خودمون به شكلي باشه كه بتونيم در آينده واسه مملكتمون كاري كرده باشيم . در اين كشور همه مردم مشكلات رو از چشم همديگه ميبينند ، هيچكس سعي نميكنه در اون جايگاهي كه قرار داره كارش رو درست انجام بده نتيجش هم ميشه اون چيزي كه الان ميبينيم يعني برخورد احساسي با مسائل ( جالب اين برخورد احساسي حتي در رده هاي بالاي سياسي كشور هم ديده ميشه مثل سال 88 كه نميخوام درموردش صحبت بكنم)
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام
بنده در کل بحثهام با شما یک لینک از FAS.org دادم که ظاهرا برای شما سنگین بوده. بله یک حقیقت است . حوت همان اشکوال است. اگر بنده از خبرگزاری فارس لینک بدم می تونیم بحث کنیم؟ خواهشا دوباره ماجرای شهاب 6 رو فقط وسط نکشید.

جناب aliamous
ممنون از شما ، ببینید اونها حرف خودشون رو می زنند. الان اگر درب قرارگاه رو هم ببندند باز هم به یک چیز دیگه گیر می دن. به قولی در دهان مردم رو نمیشه بست. باید سعی کرد درست کار کرد. سرمایه ها رو درست هدایت کرد. جوانی رو که استعداد داره رو طوری تامین کرد که بیاد و فقط صبح تا به شب به طراحی و اختراع و نوآوری فکر کنه. هی بری موشک سری C از چین بیاری به نام نور و کوثر و ثاقب نشون خلق الله بدی که چی؟در مورد فلسطین و لبنان هم مشکل از جایی دیگر است، این همه ثروت داریم توی این مملکت من یک هو یک سری تصویر در خبرگزاری های رسمی می بینم از جنوب کرمان، مغزم قفل می کنه.دیگه کاری ندارم با خیلی از مسائل.مشکل از جایی دیگر است. در مورد شرکتهای خصوصی و دولتی. متاسفانه یک ترس مزمن در کشور ما وجود داره در مورد ورود غیرنظامیان به محیط نظامی ، شما یک نگاهی تمامی شرکتهای موفق سلاح سازی جهان ، همه خصوصی هستند. خوب است که ما هم از تجربه دیگران بهره ببریم.
Old soldiers never die.They just fade away
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط aliamous »

دقيقا مشكل همينجاست
متاسفانه نميشه يك سري مسائل رو بگم چون به رگ غيرت يك عده بر ميخوره و برچسب سياسي بهش ميزنند.
در اينجا ما همه مسائل رو با هم قاطي ميكنيم و بعد انتظار داريم كه هميچه درست جلو بره وضعيت اقتصادي جنوب كرمان و سيستان و بلوچستان و .... اصلا خوب نيست و اينها هم كاملا به مسئولين دولتي بر ميگرده كه خود اين مردم بهشون راي دادن ( اين افراد از مريخ نيومدن )
بعد ميبينيم كه با اتخاذ سياستهاي پولي غلط و .... وضعيت اقتصادي اين چنين ميشه از طرفي هم همه مشكلات رو يك عده ميندازن به جون تحريمها كه كاملا بي ربط هستش ، خوب حالا چيزي كه كاملا مشخص هستش اينه كه خود نماينده هاي مرد ( چه دولت و چه مجلس) باعث به وجود امدن نارضايتي اقتصادي در مردم ميشن و مردم ( البته بيگانه ها و عوامل داخلي به خيلي ها خط ميدن ، خيلي از مردم هم اونقدر نجيب هستن كه چيزي نميگن (( نمي خوام يك طرفه به قاضي برم و همه رو بد معرفي كنم ))) هم با عينك عوام بيني به هرچي كه ميبينند گير ميدن كه يك نمونش همون قرارگاه خاتم و.... و كلي حرف درمورد سپاه و ... درميارن ( البته اگه من هم از نزديك آشنا نبودم شايد مثل اين گروه حرف ميزدم) .

حالا شما بيا اين وسط و قصد داشته باش كه به صورت كاملا علمي از دستاوردهاي نيروهاي مسلح دفاع بكن ، اونوقت هستش كه بيچاره ميشه.

وضعيت خيلي روشن هستش هرچي ميكشيم از فرهنگ پايين خودمون هستش يعني اينكه تمامي مسائل رو با هم قاطي ميكنيم.

با تشكر از تمام جمع. :razz:
New Member
سپاس‌های ارسالی: 96 بار
سپاس‌های دریافتی: 19 بار

پست توسط حمید عسگریان »

بهتر بود جاي سپاه بنويسيد ايران
در روزگاری که لبخند ادمها به خاطر شکست توست برخیز تا بگریند

(کوروش کبیر)
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

پست توسط Cloor Master »

سلام مجتبی جان در مورد لباس و کلاه هم شرق و هم غرب پیشرفته اند در واقع از لحاظ کارایی برای ما فرقی نمی کند که در این موارد از شرق استفاده کنیم یا غرب اما موارد غربی یک حسن دیگر برا ما دارد و اون جنبه روانیش است اما در مورد اون سه گزینه انها مربوط می شوند به دشمنانی مانند امریکا و یا قدرت های بزرگ دیگر ممکن است که ما با کشوری دیگر یا همسایه جنگ کنیم خوب روش جنگ فرق می کند در مورد اون سئوال های حزب الله و ... باید بگم انها یک گروه کوچک هستند وبا ارتش و سپاه فرق می کنند ما توان نظامی ما به وسایل و تجهیزات الکترونیکی بستگی دارد مخصوصا تجهیزات مادر اما گروهی مثل خزب الله و یا پژاک که تجهیزات مادرشون الکترونیکی نیست که !! پس راه مقابله با انها هم فرق می کند در مورد دایفون هم من اصلا منظورش را نفهمیدم !؟
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 199 بار
سپاس‌های دریافتی: 149 بار

پست توسط MIG-29 301 »

razates نوشته شده:

اگر قضیه فرق کرد و دشمن در جنگ الکترونیکی پیروز شد و یا به عبارتی کنترل اسمان را به دست گرفت اون وقت اگر ما بهترین و مدر نیزه ترین نیروی زمینی را داشته باشیم سربازامون بهترین اسلحه را داشته باشند یا چلنجر و مرکاوا داشته باشیم یا اف ۱۸ دیگه باختیم جنگ را و باید بریم بشینیم خونه کشکمون را بساوونیم حالا فهمیدید که چرا فرماندهان زیاد تمایلی به تولید انبوه ذوالفقار۳ و... ندارند و بیشترین تمرکزشون را روی اون سه گزینه گذاشتند

سلام
نمیخواستم تو بحث دخالت کنم. ولی این یکی از اون حرفا بود.
اگه اینطوریه پس چرا T72 داره فرت و فرت تولید میشه؟ تو چنتا سایت وزارت دفاع داره مونتاژ میشه
ذوالفقار3 تولید نمیشه خوب بخاطر ایرادات زیادش هست وگرنه ربطی به استراتژی ما نداره. دیدم خیلی هم مسولان روی قدرت هوایی تمرکز کردن!
دیگه از دست صنایع دفاع و شنیدن اخبار تولید انبوه صاعقه و ذوالفقار و خیبر و بقیه دروغا دارم دیوونه میشم....ای خدا.......چقدر دروغ بسه بابا......مگه دین و ایمون ندارین؟
همش هم تقصیر صداوسیماست.
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 373 بار
سپاس‌های دریافتی: 1777 بار

پست توسط ramin-am »

دوباره میخوام یک چیزی بگم
نمیدونم چند وقتی شده شدیدا این نوع تاپیکها با بحثهای بی نتیجه زیاد شدن
یک عده عکس که اطلاعات بی موردی داره
تعدادی از دوستان هم با جهل شدیدی روی حرفهای مسولان که من هیچ اعتمادی هم ندارم بهشون بخصوص در مورد تجهیزات تولیدی مانور میدن
میگم برید نمونه های کبرا رو بررسی کنید عکس مربوط به فلان مدل هستش اینی شما میگید نیست میان میگن شاید ساختن
آخه یکی به این جماعت بگه وقتی اینا ادعا میکنن نمونه دو موتوره رو تولید میکنیم (باورم نمیشه ) چرا بیان نمونه کپی قدیمی تر رو بسازن
بعد هم دوستان دعوای شرقی غربی راه میندازن . من به این معتقدم که هر چیزی فقط به آموزش تمرین و شناخت بستگی داره نه به توانایی
شما پاتریوت رو بدید دست یک سرباز معمولی خودی رو بزنه توپ 23 م م رو بدید دست یک گروه افسر پدافند موشک بزنه
نمون های این موارد رو توی 8 سال جنگ شنیدیم
دوستانی هم که میگن فلان داریم لطفا اگر امکان ارایه مدرک مستدل ندارن حالا به هر دلیلی عنوان نکنن .
این چند هفته توی چند تا تاپیک واقعا بحث به جاهای بدی کشید به حدی که آدم از اطلاعات کم مسولان نظامی هم به وحشت می افتاد .
بازم میگم برید مطالعه کنید تا .واقعا بدونید که ما هیچکدوم هیچ جچیزی نمیدونیم واقع گرا باشید در مورد هر چیزی فکر کنید . هر چیزی رو تو هر منبع خبری دیدی باور نکنید ولی در موردش تحقیق کنید .
ولی کو گوش شنوا بعدا برمیگردید میگید نه فلان جا فلان کس اعلام کرده
به رویاهایت بی اندیش ..........
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

سلام و درود بر همگی ؛

ramin-am نوشته شده:این چند هفته توی چند تا تاپیک واقعا بحث به جاهای بدی کشید به حدی که آدم از اطلاعات کم مسولان نظامی هم به وحشت می افتاد .

وقتی ملاک برای مقام و درجه دادن با تمام دنیا فرق داره باید هم انتظار شنیدن چیزهای عجیبی را از برخی فرماندهان داشته باشیم .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 373 بار
سپاس‌های دریافتی: 1777 بار

پست توسط ramin-am »

من تعجب نمیکنم در این مورد
وقتی درجه داری که از نسل بعد از انقلاب هست و حتی میشه گفت دوران دفاع مقدس هنوز یک دانش آموز بوده داره اظهار نظر میکنه که قبل از انقلاب همه کارا دست مستشارا بود و فلان بود ادمای ما هیچی بلد نبودن همین میشه دیگه .
اگه بلد نبودن پس این همه ادم رو کی آموزش داده؟ وحی شده بهشون؟
من اصلا تعجبی از این بابات ندارم از زود باوری دوستان تعجب میکنم که چه زود به حرفهای چهار نفر که حتی دانشکده افسری هم نرفتن و حتی جنگ رو هم ندیدن اعتماد میکنن .
به رویاهایت بی اندیش ..........
قفل شده

بازگشت به “ادوات زميني”