موجدات فضایی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 373 بار
سپاس‌های دریافتی: 1777 بار

Re: موجدات فضایی

پست توسط ramin-am »

ب دوست عزیزی که جز فیزیک کلاسیک چیزی رو قبول نمیکنید و همش رو به عالم ماورا انسانها ربط میدید
پس رفتار نور هم دست اجنه میباشد؟ من منکر وجود موجودات ماورای نیستم و هیچوقت با علم بشری به تحقیق در این موارد نباید رفت
ما علممون محدود و هنوز خیلی کمه
خداوند در قرآن به زیبایی تمام قوانین طبیعت رو شرح داده و از وجود همه چیز خبر داده ولی هیچوقت گفته های ان کتاب زیبا رو سطحی نگاه نکنید که دانش عمیقی درونش هست ولی نمونه های زیبایی رو هم ارایه دادید.
در مورد مثلث برمودا کمی تا قسمتی من مطمئنم اغراق شده . البته دلیل هم برای اثبات و یا رد هیچ ادعایی وجود نداره . موجودات فرا زمینی به احتمال قوی وجود دارند و حتی من زمانی علاقه به تحقیق داشتم ولی به دلیل مطالب کذب زیاد در این مورد از جمله ادعاهای واهی بعضی افراد در مورد ارتباط با اونها من رو از این راه منصرف کرد . الان علاقه ای به دونستن میزان پیشرفت اونها ندارم تنها این رو میگم و روش تاکید زیادی دارم :
انسان هنوز در شناخت تاریخ و سیر تمدن خودش دچار تردید هست ،چه بسیار تمدنهایی که نابود شدند و چه افسانه هایی که که شاید واقعی بودند . اژدها دیو پری قالیچه های پرنده و خیلی موراد دیگه[b/]
و داستنهای قران برای ما که از اقوام عاد و ثمود و لوط گفته میشه یا نقشهای عجیبی که بر روی بنهای باستانی پیدا میشه اینها هنوز نشون میده ما حتی در مورد تاریخ بشریت هم چیزی نمیدونیم پس هنوز زوده که بیایم روی اینکه موجودات فرازمینی از کدام جنس هستند
ولی دوستانی که قران رو سند قرار دادند و من هم این کتاب رو با علم اندکم صادقترین کتابها میدونم که شگفتی های فیزیک رو به من نشون داده یادشون باشه که به انسان لقب اشرف مخلوقات رو داده.پس اگر از جنس دیگری هستند این موجودات و در جهان دیگری باید از انسان پیشرفته تر نباشند . ولی اگر از انسان زمینی بالتر هستند پس اینها هم از جنس انسان هستند با قالبی دیگر .
این بحث نیمه عملی نیمه اعتقادی شده ولی باید مشخص بشه این بحث از علم بشری باید استفاده بشه یا تنها از اعتقادات
چون ما هیچدوم مجتهد و مفسر قران کریم نیسیتم علم ما مهندسی عددی هست و بشری و علم قران تنها تفسری و اجتهادی . البته قران از نظر علمی و مسایل طبیعی هیچوقت مورد تفسر قرار نگرفته بلکه تنها از نظر شرعی و اجتماعی مورد تفسیر قرار گرفته .

به رویاهایت بی اندیش ..........
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4048 بار
سپاس‌های دریافتی: 2811 بار

پست توسط Erratic »

دوست من
پشت این قضایا جوابای منطقی وحود داره؟
ایا واقعا فکر میکنید زیر ابهای برمودا یک سیاه چاله ست؟؟

همه میدونند کسانی که دنیا رو کنترل میکنند همیشه کمه کم 50 سال دانششون از بقیه جلوتره
بشقاب پرنده ها دیگه قدیمی شدن
به شخصه خودم یه مستند راجع به ساختن این نوع پرنده ها دیدم

شک نکنید زیر ابهای برمودا دارن تحقیقات خاصی میکنند
شاید یه نوع بمب الکترونیکی باشه یا چیزی شبیه این
اما بزرگترین فرضیه درباره ی انتقال از فضا و مکان در حال حاضر وجود داره سرعت و سیاه چاله هان
که سرعت قضیه ش در این مطلب منتفیه میمونه سیاه چاله که اگه وجود داشته باشه تمام ابهای دنیا و کلا کره زمین رو میبلعه

من با یه سری از حرفای شما موافقم اینکه انسان هنوز دانشش بسیار اندکه
همونطور که حدیث داریم راجع به دانش بشریت که نقل از امام جعفر صادق (دانش بشری تا ظهور میرسه به دو از بیست)
اما چیزایی که الان یه سریا راجع بهش صحبت میکنن به هیچ وجه بر اساس منطق نیست
Major
Major

پست توسط ramin-am »

مشکل ما هم اینه ما منطقی در این مورد نداریم
یک طرف اعتقادات ما هست ولی یک طرف هم دانش ما شما با قدرت تمام دارید میگید که چیزی به نام فیزیک مدرن رو قبول ندارید ولی باز از الکترون و مغناطیس حرف میزنید که بیشتر این مباحث به فیزیک جدید مربوط میشه .
ولی من بهتون توصیه میکنم فیزیک رو اصلا با علم مارورا الطبیعه ادغام نکنید که به پاردوکس شدیدی میرسید به طوری که خودتون به نقض خودتون میرسید
فیزیک میتونه توجیح مختصری از اتفاقاط طبیعی باشه اون هم در حوزه قوانین و نظریات اثبات شده خودش نه بیشتر . هنوز اثبات نشده که واقعا و چرا توی اون منطقه خاص این افتاقات می افته .
شاید منشا بشری داره شاید منشا فرا بشری و شاید منشا بشری برتز از ما . و بشر باستانی
من بازم تاکید میکنم تا گذشته رو ندونیم از امروز هیچ چیزی نمیتونیم پیدا کنیم ما نمیدونیم اینکاها چقدر پیشرفته بودند اهرام رو چطوری ساختند و همه اینها هنوز مبهم موندن .
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط Erratic »

فیزیک مدرن؟
تشخیص واقعیات یکم سخته

شما تنها دارید یک بخشو تحلیل میکنید و اصلا کاری به سایر بخش ها ندارید

ایا شما به انرژی درمانی اعتقاد دارید؟
ایا شما اعتقاد دارید که در عصر باستان ارواح فراعنه هرکسیو که به قبرشون نزدیک میشده میکشتند؟
ایا میدونید که وقتی مومیاییه این جانوارن رو از دل اهرام مصر بیرون میکشیدند همراهش اورانیوم هم خارج کردند؟؟ ایا ارواح سبب مرگ ادمای اون اطراق میشدند؟
ایا شما مستند راز رو دیدید؟(فکر میکنید این مستند راجع به چه چیزی صحبت میکند؟؟؟)
ایا شما هم مثل خیلیای دیگه معتقدید که اهرام ثلاثه مصر رو در دل کویر که کلوخ خاک پیدا نمیشده فضاییا اومدن و واسه بشر ساختند؟

شما زمانی موفقید که گذشته حال و نظریات اینده رو بررسی کنید و در فرمولهای ذهنتون بالاترین درجه واقعیاتو استخراج کنید.

در مورد دین هم باید بگم که
در عصر امروز دین همانند یک کاتالیزگر به تمام بخش های زندگی انسان تزریق شده
قسمتیش خوبه و قسمتیش بد
قسمتیش هم تحریف شده برای اهدافی خاص
همه ی این مسائل رابطه مستقیم با نظم نوین جهانی دارند
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط reza omidi »

بابا باور کنید موجودات فضایی واقعیت دارن من خودم تو قرآن خوندم
Major
Major

پست توسط ramin-am »

شما هم دارید همین کار رو میکنید
تک بعدی نگاه میکنید شما به دین و اعتقاد و مارورا و طبیعه توجه میکنید ولی من سعی میکنم از راهی که علم میگه رو بررسی میکنم .
1- بله به انرژی هر ماده آشنا هستم برای همین به بر انگیخته شدن انرژی هم اعتقاد دارم
2- من کلا روح رو شکل انرژی و بعد انرژی انسان میدونم ولی اعتقادم به نفرین چیز دیگه ای به اسم میدانهای انرژی میدونم که گذشتگان میدونستند چطوری کنترلش کنن
3-اروح سبب مرگ نمیشن ولی میتونن دخالت کنن حالا روح کمی از انسان مادی دست و پا بسته تر هست (بنا به آموخته های دینی)
من چند بار تاکیدا گفتم دانسته های ما از دوران باستان انسان خیلی محدود هست چه بسا اونها خیلی چیزها رو میدونستند خیلی داشنش پیشرفته ای داشتند .
4-دیدم ولی دقیق متوجه نمیشم واقعا این افراد چی رو میخوان جذب کنن ؟ در مورد چه قانونی ؟ قانونی که کل جهان بر پایه اون هست بر اساس گرانش و به هم پیوستگی هست من اعتقاد خاصی به میدانهای نیرو دارم فقط نیروهای ذهنی که به نوعی نیروی الکترو مغناطیس هستند .
5- من اصلا اعتقادی به این چیزها ندارم هنوز ندارم و تاز مانی که سندی محکم داشته باشیم . من هوز تو این فکرم که آیا انسانهای باستان دانششون اونقدر بوده که به فضا میرفتند ؟ یا اونها میتونستند از نیروهای الکتریکی استفاده کنن؟ جهان ما جهان نیروهای نامرئی گرانش مغناطیس و میدانهای نیرو هست
تاثیر این نیروها توی زندگی ما اونقدر زیاده که یک سیاره از میلیاردها مایلی میتونه روی وضعیت روحی یک انسان تاثیر بذاره فال ماه شاید چیز مسخره ای به نظر برسه ولی ما از الکترون و نوترون و هزاران ذره دیگه ساخته شدیم و تاثیر یک میدان گرانشی میتونه نوع شخصیت ما رو هم تحت تاثیر قرار بده .
دین کاتالیزور نیست
دین در واقع محرکی برای یافتن حقیقت هست
کاتالیزور دین عالمان دینی هستند
آیا قراره هر چی گفته میشه رو باور کنیم؟ آیا انسان موجود باهوشی نیست که برای یافتن اومده ؟
آیا دونسته های شما تزریقی از یک منبع دیگه نیست ؟ از کجا معلوم خود اون منبع هم برای منحرف کردن نیست ؟
من قصدم نه توهین نه دعوا و نه تکذیب شما هست
قصدم بیان شک خودم هست من هنوز شک دارم که انسان چیه؟ گذشته انسان چی بود .
من تازگیها هم به نظریه زایش و مرگ جهان به طور زنجیری آشنا شدم یعنی جهان از سیاهچالی آغاز میشه و در سیاهچالی ناوبد و این زنجیر ادامه داره و شما هم گفتید که سیاهچاله ها دروازه های زمان هستند .
بحث خوبی هست از بحثهای مورد علاقه من ولی خیلی پیچیده و دانش من سطحی برای همین سعی میکنمبحث رو محدود کنم
به قول سهراب سپهری:
چیزهایی هست که نمیدادنم
میدانم سبزه ای را بکنم خواهم مرد ...
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط Erratic »

دوست من ما مسلمانیم و به خدا و کتابش اعتقاد داریم وقتی من از اعتقادات و ادیان صحبت میکنم چون در حال حاضر شواهد اثبات شده ای رو درباره ش مطالعه کردم؟؟ داستان ملکه صبا رو یادتونه؟؟ حضرت سلیمان یه کاخ به اون عظمتی رو طی چه مدتی بنا کرد؟ البته به کمک اجنه ها (جوهر)

والا من ادم واقع گراییم نمیدونم کجا از ماورا صحبت کردم(البته اگه منظورتون به غیر از داستانای قرانی باشه)

چیزی که شما به انرژی ازش یاد میکنید در واقع انرژی نیست اما چون خیلی شباهت به انرژی داره معمولا باهاش اشتباه گرفته
مثال:چینی هایی که پرواز میکردند,هندی هایی که با چشم قطارو نگه میدارند.بودا.مایا
ایا واقعا فکر میکنید یک انسان به کمک "انرژی" با چشمانش قطار رو نگه میداره؟؟؟
من این منطق رو قبول ندارم
چون هیچ دلیلو مدرک حتی نزدیک بهش هم موجود نیست
اما مثلا درباره ی همین هندی ها
اگر تاریخشون رو مطالعه کنید میبیند که نسلشان از نسل جادوگراست.
جادوگر به کی میگن؟ کسی که به کمک عالم جوهر به یه سری چیزها چیره میشه
به جرئت میتونم بگنم ماسونی ترین فیلم این اواخر مربوط میشه به هری پاتر انگلیسی

واقعا فکر میکنید کسی مثل هری پاتر به کمک انرژی اون غلطا رو میکنه؟؟؟
اگر کمی در رابطه با جادوگری مطالعه داشته باشید خواهید فهمید که همه ی اینا از کجا سرچشمه میگیره
تاریخ انگلیس رو ریشه یابی کنید. به چه نتیجه ای میرسید؟

دنیا محل کارو تلاشه
ارواح هیچگونه تاثیر بر زندگی افراد ندارند و نخواهند داشت(همونطور که میدونید این دنیا مزرعه ی اخرته و وقتی رفتید اونور دیگه هیچ کاری نمیتونید بکنید... مگه شرایط فوق خاص مثل کشتار مردم بیگناه یا از این قبیل که ارواح برای همیشه ناراحت خواهند بود و روزی برای انتقام دوباره به زمین برمیگردند.

مستند راز در رابطه با انرژِیست. در جواب سوال یک پاسختون رو خواهید یافت

انسانهای باستان جادوگر بودند.
تو زمان حضرت سلیمان به قدری جادوگری فراوون بوده که عالم جوهر به صدا در میان.همین به اضافه عوامل دیگه سبب میشه که حضرت سلیمان تمام تجهیزات و وسایل جادوگری و استفاده کردن از اجنه هارو زیر مسجدالاساط پنهان کنه
شک نکنید که اهرام مصر به کمک عالم اجنه ها ساخته شده. همه هم میدونند که فرعونیان چقدر جادوگر بودند.
چیزی که شما ازش به عنوان دانش علمی یاد میکنید در واقع یک نوع دانش حرام جوهریست که کثیفترین کار درنیا به نظر من همین کاره.

سیاره ها به خودی خود هیچ انرژِی ای به شما وارد نمیکنند مگر کسانی که بخواهد در ساعات معینی از سال و تاریخ کارهای خاصی انجام بدند.(همان دروازه ی ستاره یا star gate)

بیشک واژه ی دین مسیری برای رسیدن به نور است اما خود شما تا به الان چقدر راجع به تحریف ادیان مطلب خوندید؟ تحریف تورات انجیل حتی تحریف در اسلام!
ایا میدانید همین اسرائیلی های کثیف چرا در اصلاح نژاد جانوران بالاترین دانش رو کسب کرده اند؟؟؟

شما به نظریه زایش دنیا فکر میکنید اما من یه سوال از شما دارم
در تمامی نظریه ها یه چیز مشترکه
اینکه اولین تک سلولی ها از کجا اومدن؟؟؟؟
زمانی که در دنیا همه چیز از عناصر بی جان تشکیل شده
چطور اولین موجودات زنده به وجود امده اند؟؟؟؟ (این سوال بسیار بزرگیست)

گفته های من طی مشاهده و مطالعه, هرچند سطحی به دست اومده. هیچ چیز بر من تحمیل نمیشه.

دوست من امیدوارم شما حقیقت رو پیدا کنید منم همینطور
مسلما خیلی چیزها هستند که ما نمیدانیم
:razz: :razz: :razz: :razz:
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: tehran
سپاس‌های ارسالی: 245 بار
سپاس‌های دریافتی: 588 بار

پست توسط kdf »

در ابتدا عیدتان مبارک ! :(
جناب Erratic میشه جواب این سوالتونو خودتون بگید خیلی مشتاقم بدونم : "ایا میدانید همین اسرائیلی های کثیف چرا در اصلاح نژاد جانوران بالاترین دانش رو کسب کرده اند؟؟؟ "
"دانش حرام جوهریست که کثیفترین کار درنیا به نظر من همین کاره." چرا این کار کثیف ترین کار هست ؟ یادتون باشه که حضرت موسی و حضرت سلیمان از این علم آگاهی داشتن و از اون استفاده میکردند.از هر علمی اگه بد استفاده بشه بله کثیفه ولی میشه از اون در کار های خوبهم استفاده کرد ... :-o
ما یه مشت سربازیم جون به کف
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

موجودات فضایی صد در صد به نظر من وجود دارن علاوه بر اینکه در متون دینی ما بهش اشاره شده در خیلی از متون باستانی هم دقیقا و بدون هیچ مقدمه ای حتی اشاره به حضور غریبه ها در زمین ( کسانی که از آسمون اومدن ) شده که بعضا حتی با خدا هم از طرف بشر اشتباه گرفته شدن !
اینگونه متون بسیار زیاده و تقریبا در همه تمدنها وجود دارن که از مهمترین اونها به متن کتاب مهاباراتا ( اگر درست تلفظ کرده باشم ) که مربوط به بیش از 7000 ! سال پیش هست که صراحتا از جنگ آسمانی این موجودات هم صحبت کرده !
در کنار اینها تکنولوژی های بسیار پیشرفته بشر در هزاران سال پیش به علاوه علم بسیار پیشرفته ستاره شناسی اونها حتی این فرضیه رو به وجود آورده که بخشی از اون تکنولوژی حتی از سوی فرا زمینی ها به بشر منتقل شده که بحثهای بسیار گسترده داره . ( به عنوان مثال قومی در غرب آفریقا وجود داره که از بیش از 3000 سال پیش معتقد هست که افرادی یا خدایان اونها ! از سمت ستاره ای در یکی از صورت های فلکی در فاصله هشت سال نوری زمین به زمین اومدن {اسم صورت فلکی و ستاره رو من فراموش کرد } نکته بسیار جالب اینه که ستاره ای که اونها راجع بهش حرف میزنن از زمین با چشم غیر مسلح دیده نمیشه !!! و نکته جالبتر اینه که حتی با تلسکوپهای معمولی هم دیده نمیشه !!! این ستاره در سال 1975 با تلسکوپهای پیشرفته کشف شده !!!! و البته بازم نکته ای که وجود داره اینه که جادوگران اون قوم وسیله ای دارن که دقیقا مدار حرکتی اون ستاره رو باهاش شبیه سازی میکنن !!!! )
از نظر علمی هم یکی از تئوری های شروع حیات بر روی زمین انتقال اون از فضا به زمین هست !
همچنین با یه نوع محاسبه به این نتیجه رسیدن ممکنه در عالم هزاران هزار سیاره دارای حیات وجود داشته باشه !!! میلیاردها میلیاردها میلیارد ستاره با ملیاردها میلیارد سیاره ! که حتی اگر فقط درصد بسیار بسیار بسیار کمی از اونها دارای شرایط حیات باشن اون وقت حداقل امکان وجود صدها هزار سیاره قابل سکونت دارای حیات هست !!
عکسهای زیبایی که یکی از دوستان از سایت ناسا گذاشت واقعا زیباست ! من دهها مورد از اون عکسها دارم که از سایت ناسا با کیفیت بسیار بالا بعضا حتی هر عکس 400 مگابایت هم بوده دانلود کردم که فقط گوشه ای بسیار کوچک از جهان هستی رو در اون عکسها میشه دید !
-----------------
این اولین پست من در سال 91 یعنی 1 فروردین و البته قبل از آغاز سال نو هست پس هم مربوط به پارساله هم امسال !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط Erratic »

جناب   ,

اسرائیلی ها معتقد بودند که اگر بتونند با اصلاح نژادی یک "بز" متولد کنن که تمام موی بدنش سرخ باشه و بعد جسدش رو بسوزونند و...
(در ایینده ای نه چندان دور چشمانتون به فضاییهای تولدید شده توسط اسرائیل روشن میشه... ببین کی گفتم)

یه سری از قبایل شیطان ازاد میشن.(که اینکارم کردند) براتون عجیب نیست چرا این همه از مردم برای اینچیزا ارزش قائلند؟؟؟
دوست عزیز به قران اعتقاد ندارید؟؟ تو همین قران اومده که بازی کرد با عوالم دیگر حرامه (تازه فکر کردی راحتت میذارن؟؟)
چیزی که موسی یا عیسی ازش استفاده میکردند جادو نبود!!!!!!!!!!!!!!! اینها قدرت الهی بودن
نکنه شما هم حرف فرعونیان رو باور دارید/؟ (اونا هم میگفتن اینجور کارها جادوگریه نه قدرت الهی و معجزه)

محمد من اون متون دینیو که میگی تو صفحه قبل خوندم قبلا هم خونده بودم
اما اینا همه ش اشاره به چیزای دیگه دارن
اصلا دارید میگید افریقا (تاریخ اینا به کجا برمگیرده؟)

هیچ تکنولوژی ای از سوی فضاییا به انسان منتقل نشده مگه همه ش از طریق جوهر بوده باشه
بابا من براتون ایه میارم تو همین قران شرح کامل اجنه ها رو دادن که چقدر علمشون بیشتر از ماست که چه کارایی از دستشون بر میاد. همه اینچیزایی که میگید از دست اجنه برمیاد
کافیه فقط به خدا و کتابش معتقد باشید تا اجنه ها و قدرتشونو باورد کنید.

این همه در رابطه در جادوگری اطلاعات هست
تا حالا شده با کسانی که دنبال گنج و اشیای قدیمی باشن صحبت کنید؟؟
من به شخصه راجه بهشون خیلی چیزا شنیدم
برای اینکه به وسیله جادو از اینجور چیزها حفاظت میشه
چرا تا الان کسی نتونسته گنج بزرگ نادرشاه افشار رو پیدا کنه؟؟؟(اصلا از خودتون پرسیدید مگه گنج به این بزرگی چیز کوچیکیه؟؟) عالم و ادم حتی جمهوری اسلامی زمینو زمانو زیرو رو کردن هنوز این گنج پیدا نشده(برای اینکه تو همه اسناد گفته شده این گنج ها به وسیله عالم جوهر محافظت میشه)

همه ی چیزایی که شما از فضاییا میگین در واقع نمونه همه شو در اجنه ها داریم با این تفاوت که اجنه ها ثابت شده ند اما از فضاییا تنها چندتا عکس بی کیفیت وجود داره

محمد, انتقال تک سلولیها از فضا؟؟
از کجای فضا؟ برای اولین بار از کجا؟

من هنوزم میگم هیچ گونه یوفو یا ادم فضایی وجود نداره و همه ش برای منحرف کردن شماست
حتی اگه بهترین شرایط برای زندگی در کهکشانها وجود داشته باشه
هیچ گونه موجود زنده ای درش وجود نخواهد داشت

عیدتون مبارک
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

با کمال احترام تا حد بسیار زیادی با حرفهاتون موافق نیستم ! حتی دلیل وجود جن نمی تونه باعث عدم اثبات حیات در سایر کرات باشه ! در مورد چیزهایی که گفتم مطالعه بیشتری کنید و از منابع مختلف اطلاعاتی استفاده کنید .
فکر کردین الان با دانش ژنتیک فعلی کار خیلی سختیه بز قرمز درست کنن ؟! راحت هم نیست ولی غیر ممکن هم نیست ولی از نظر من کاملا مزخرفه با کشتن بز قرمز اتفاقاتی بیفته !!! الان هم اکثر مردم حتی در عقب افتاده ترین جاها می دونن بشر می تونه چنین چیزی تولید کنه !
ربط دادن هر چیزی به جن و جادوگری اشتباهه .
در مورد یوفو ها باید بگم خیلی قدیمی تر از اونی هستن که بگیم تکنولوژی نازی ها باشن یا در سالهای اخیر دیده شده باشن ! حتی در نقاشی های بسیار قدیمی هک شده در غارهای آمریکا که توسط سرخ پوستان دقیقا شکلهایی کشیدن که شبیه یوفوها در آسمان هست !
حتی در وزارت دفاع انگلیس بخشی برای تحقیق و مقابله احتمالی با یوفوها وجود داشت که در نهایت چند سال پیش به دلیل اینکه تشخیص داده شد یوفوها خطری برای امنیت بریتانیا محسوب نمیشن اون بخش تعطیل شد .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Major
Major

پست توسط ramin-am »

در این مورد که همه چیز رو یک بعدی ببینیم باMohammad 1985 موافقم من نه منکرم به جن و نه میگم هر چیزی زیر سر اوناس و نه به این چیزهایی که بنی اسرائیل اعتقاد دران زیاد اعتماد دارم
من از شما هم میپرسم اگر همه اینها که شما هم میگید فقط یک فریب باشه چی؟ هیچوقت به این شکر کردید؟
من تو اولین پستم گفتم ufo رو با alien قاطی نکنید اولی یک شعی هست دومی یک موجود اولی به احتمالی منشا زمینی و انسانی میتونه دشاته باشه دومی هنوز یک مجهول بزرگ است . من هم وقت اضافی نمیذارم که یک بعد قضیه رو بررسی کنم مثل شما تنها یک بعدی نگاه کنم هر چیزی رو میخونم وبا عقلم میسنجم . من هم به شما میگم همین حرفهای شما خودش میتونه یک فریب بزرگ باشه از طرف همین اقوامی که دنبال سلطه به جهان هستند
یک استادی داشتیم میگفت تنها برتری قوم اسرائیل به ما مسلمانان اینه که به منجی آخر الزمان خودشون اعتقاد راسخ دارن و هر کاری برای ظهورش میکنن .
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد هوا فضا”