سوال در مورد نحوه تنظیم پهنای باند بر روی مودم Asus N10

در اين بخش شما ميتوانيد درباره سخت افزار كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 25 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

سوال در مورد نحوه تنظیم پهنای باند بر روی مودم Asus N10

پست توسط taktaz »

با درود
روی مودم Asus N10 چطور میتونم پهنای باند رو برای یوزر وایرلس تعریف کنم چون هر چی تنظیمات رو نگاه میکنم در قسمت SSID (تعریف یوزر)فقط 2 امکان برای bandwith وچود داره یکی Normal و یکی Low خودم با Lan وصلم و میخواستم مثلا پهنای باندم رو با یوزر وایرلس نصف کنم نمیدونم راهی هست یا نه؟
هر چه بالاتر ميروي , در نظر آنان که پرواز نميدانند کوچکتر به نظر ميرسي (آندره ژيد)
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

Re: سوال در مورد نحوه تنظیم پهنای باند بر روی مودم Asus N10

پست توسط SHAHRAM »

با کمی تاخیر: :?
من دقیقا با این مدل کار نکردم ولی به طور کلی مدیریت پهنای باند در مودم های معمولی یا نیست و اگر هم هست در حد اولیت دهی(QOS)دیده میشه.
برای مدیریت پهنا باند باید جتما از یک gateway در شبکه برای مدیریت پهنا باند استفاده کنید که نسخه های پولی و غیر پولی نرم افزار های مدیریت پهنا باند وجود داره.الیته اگر منظورتون رو درست متجوه شد باشم. :razz:
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 25 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط taktaz »

SHAHRAM نوشته شده:با کمی تاخیر: :?
من دقیقا با این مدل کار نکردم ولی به طور کلی مدیریت پهنای باند در مودم های معمولی یا نیست و اگر هم هست در حد اولیت دهی(QOS)دیده میشه.
برای مدیریت پهنا باند باید جتما از یک gateway در شبکه برای مدیریت پهنا باند استفاده کنید که نسخه های پولی و غیر پولی نرم افزار های مدیریت پهنا باند وجود داره.الیته اگر منظورتون رو درست متجوه شد باشم. :razz:

مرسی شهرام جان از پاسخت منظورم همینه که شما میگید خوب من در منزل استفاده میکنم منتها غیر از خودم هم کاربر دیگه ای دارم که با وایرلس من وصله وقتی من دارم کار میکنم یا دانلود اون سرعتش خیلی کم میشه میخوام که مثلا پهنای باندم رو فرضا تقسیم به دو کنم. با این حساب ممنون میشم نرم افزاری در این مورد برام معرفی کنی. راستی این gateway که گفتید نیاز به سخت افزار جدید داره؟
هر چه بالاتر ميروي , در نظر آنان که پرواز نميدانند کوچکتر به نظر ميرسي (آندره ژيد)
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

سلام :razz:

با استفاده از برنامه زیر به راحتی میتتوانید میزان پهنای باند و میزان دانلود برای چندین کلاینت تعیین کنید. برای مثال با پهنای باند X به مقدار Y دانلود کند. البته باید خودتون سرور بشید و کامپوتر مورد نظر رو کلاینت کنید.

رمز فایل: [External Link Removed for Guests]

Please Login or Register to see this code

یه راه حل بسیار ساده هم وجود داره. به طبع شما وقتی که دانلود میکنید، سرعت برای طرف مقابل بشدت کاهش پیدا میکنه و اگر به وبگردی مشغول باشید سرعت چنان تفاوتی نخواهد داشت. خب در این مورد شما میتوانید برای دانلود با استفاده از IDM سرعت خود را محدود کنید. یعنی برای مثال اگر با سرعت 100KBps دانلود میکنید، محدود کننده رو روی 50KBps تنظیم کنید. به این ترتیب هر دو کامپیوتر به راحتی میتوانید از نت استفاده کنید تصویر

پیروز باشید تصویر
ارسال پست

بازگشت به “سخت افزار كامپيوتر”