در مورد کلیه روش های خارجی خواندن پیامک های یک خط دوستان اگر اطلاعات دارند یا نرم افزاری میشناسند لطفا معرفی کنند.
هم خواندن پیامک های یک خط توسط نرم افزار روی رایانه به کمک اتصال بلوتوث و کابل، هم در مورد خواندن پیامک های یک خط توسط تلفن همراهی که خط دیگری روش هست.
مثلا شماره 091200000000 خط مورد نظر باشد و روی تلفن همراه ما خط 091700000000 مورد استفاده است. روشی وجود دارد که اس ام اس های خط 912 را بر روی خط 917 خود مشاهده کنید، یک چور دایورت انحصاراً پیامک.
تشکر از دوستان.
خواندن پیامک - SMS از خارج
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- محل اقامت: Hell
- سپاسهای ارسالی: 1631 بار
- سپاسهای دریافتی: 1526 بار
Re: خواندن پیامک - SMS از خارج
سلام...
قسمت اول: فکر کنم این مسیج سنتر های اینترنتی که اکثرا پولی هستن بتونه کارتونو راه بندازه. یعنی فکر کنم بشه مسیج ها رو از اینتنت هم بخونید و جواب بدین.
قسمت دوم: من که تا الان چنین برنامه ای رو ندیدم. مگه اینکه به یه نفر که برنامه نویسی بلده بسپارین تا برنامه ای بنویسه که پیامهای دریافتی رو به شماره شما (مثلا 917) فروارد کنه. بنامش فکر کنم خیلی ساده باشه و با پایتون هم بشه نوشتش...!
امیدوارم تونسته باشم راهنماییتون کرده باشم...

قسمت اول: فکر کنم این مسیج سنتر های اینترنتی که اکثرا پولی هستن بتونه کارتونو راه بندازه. یعنی فکر کنم بشه مسیج ها رو از اینتنت هم بخونید و جواب بدین.
قسمت دوم: من که تا الان چنین برنامه ای رو ندیدم. مگه اینکه به یه نفر که برنامه نویسی بلده بسپارین تا برنامه ای بنویسه که پیامهای دریافتی رو به شماره شما (مثلا 917) فروارد کنه. بنامش فکر کنم خیلی ساده باشه و با پایتون هم بشه نوشتش...!
امیدوارم تونسته باشم راهنماییتون کرده باشم...

...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs