کشف جسد هيولائي اسرار آميز در سواحل نيويورک (فيلم- عکس)
مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

- محل اقامت: iran
- سپاسهای ارسالی: 3296 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
- تماس:
Re: کشف جسد هيولائي اسرار آميز در سواحل نيويورک (فيلم- عکس)
۱۰۰٪ اینا ساخت دست بشر هستند سری کوچک دهنی مانند لاک پشت ( شایدم منقار) گردنی کلفت و بسیار کوتاه دست و پاهایی کوچک و هیکل درشت نسبت به ابعاد و بدنی بدون مو در واقع این جانور باید روی زمین سر می خورده یا خیلی کم راه می رفته دست و پاهاش هم که کوتاه بودند اگر این جانور واقعی بود باید تا حالا کمی دست پاش تغییر می کرد مثلا برا پرش کمی پاهاش بزرکتر می شدند با این اوصاف گردنش هم که خیلی کوتاهه کله ای هم که دارد کله لاک پشته با دندون!!! حالا موجودی که به سختی را می رود هیچ نوع مکانیزم دفاعی هم که ندارد اونم بعد از هزاران سال !!!اصلا موجودی به این شکل نمی توند در طبیعت دوام بیارد خدا گفت که انسان روزی می تواند همه کاری بکند جزء خدایی
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران

- محل اقامت: maragheh
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 34 بار
گمونم یه سه چهار پیش یه مقاله ای تو این سایت منتشر شده بود در مورد پرش تو زمان توسط دانشمند مشهور تسلا که به چهل سال بعد سفر کرده بود و میگن تو سالهای بعد از 2000 دیده بودنش. یکی از این عکسها مربوط به همون مطلب می باشد که میگن تو اون ساحلی که ارتش آزمایش میکرده پیدا شده است.اگه مطلب رو تو سایت پیدا نکردین من دارمش میتونم براتون بزارم.

-
- سپاسهای دریافتی: 74 بار
100% اطمينان دارم این عكس هيولای ساختگی است. بابا هر کسی می تونه در 30 دقیقه با عکس خوک و ادوبی فوتوشاپ یه «هیولا» مثل این درست کنه. چند هفته پیش یه جانوری در فوتوشاپ درست کردم که سریه ادم با هیکل خرس و دست و پاای پلنگ داشت.خیلی وحشتناک بود.
اما باید احسنت گفت به هر کسی که این عکس را درست کرد. کار فوق العاده ای کرد.

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 815 بار
- سپاسهای دریافتی: 442 بار
- تماس:
Ashkani1365 نوشته شده:100% اطمينان دارم این عكس هيولای ساختگی است. بابا هر کسی می تونه در 30 دقیقه با عکس خوک و ادوبی فوتوشاپ یه «هیولا» مثل این درست کنه. چند هفته پیش یه جانوری در فوتوشاپ درست کردم که سریه ادم با هیکل خرس و دست و پاای پلنگ داشت.خیلی وحشتناک بود.
datis نوشته شده:گمونم یه سه چهار پیش یه مقاله ای تو این سایت منتشر شده بود در مورد پرش تو زمان توسط دانشمند مشهور تسلا که به چهل سال بعد سفر کرده بود و میگن تو سالهای بعد از 2000 دیده بودنش. یکی از این عکسها مربوط به همون مطلب می باشد که میگن تو اون ساحلی که ارتش آزمایش میکرده پیدا شده است.اگه مطلب رو تو سایت پیدا نکردین من دارمش میتونم براتون بزارم.
razates نوشته شده:۱۰۰٪ اینا ساخت دست بشر هستند سری کوچک دهنی مانند لاک پشت ( شایدم منقار) گردنی کلفت و بسیار کوتاه دست و پاهایی کوچک و هیکل درشت نسبت به ابعاد و بدنی بدون مو در واقع این جانور باید روی زمین سر می خورده یا خیلی کم راه می رفته دست و پاهاش هم که کوتاه بودند اگر این جانور واقعی بود باید تا حالا کمی دست پاش تغییر می کرد مثلا برا پرش کمی پاهاش بزرکتر می شدند با این اوصاف گردنش هم که خیلی کوتاهه کله ای هم که دارد کله لاک پشته با دندون!!! حالا موجودی که به سختی را می رود هیچ نوع مکانیزم دفاعی هم که ندارد اونم بعد از هزاران سال !!!اصلا موجودی به این شکل نمی توند در طبیعت دوام بیارد خدا گفت که انسان روزی می تواند همه کاری بکند جزء خدایی
MISSILE نوشته شده:سلام![]()
گرچه این پست قدیمی هستش ولی با این حال موضوع، موضوع جالبیست
پیدا شدن این جانور عجیب رابطه تنگاتنگی با یکی از پروژه های سری آمریکا دارد توصحیه میکنم دوستان یه سر به آدرس های زیر بزنند (البته با فیل تخریب کن) :
[External Link Removed for Guests]
موفق و پیروز باشید
Mr.MehDi نوشته شده:درباره ی این عکس میشه خیلی نظرها داد.
1 اینکه سرش خیلی شبیه موجود افسانه ای که دوستان گفتند.اگه فیلم هری پاتر رو دیده باشید همچین موجودی اونجا بود.البته بدن این موجود خیلی شبیه سگ هست.
2 اگه به عکس دقت کرده باشید اصلا نحوه قرار گیری سر و دستهای جلو با بقیه بدن جور در نمیاد و این عجیبه.
3 این احتمال هم هست که چون توی شنزار این ها هست ممکنه از این بقایای جانوری باشه که هر چند وقت یکبار در نمکزار ها پیدا میشه و بدنشون سالمه.اگه کمی دقت کنین میبینین که در شکمش کمی پشم داره و انگار بقیه بدنش سوخته.
4 این احتمال به نظر من از همه بیشتره.ممکنه که این هم مثل همون عکس معروف از جن باشه که آخرش مجسمه از آب در اومد.
راستی به غیر از لینک فاکس نیوز بقیه لینک های صفحه اول کار نمیکنه که این هم عجیبه!!!!!!
don_Hirbod نوشته شده:باسلام اين موجود اگر واقعا حقيقي باشه كه به ظاهر هست يك هيپوگريف ميباشد كه در افسانه هاي تماميه ملل از آنها ياد شده و دقيقا در سر ستونهاي تخت جمشيد هم به كار رفته
در نتيجه فكر كنم بايد منتظر اژدها شيردال پگاسوس(اسب بالدار) و ديگر موجوداتي كه تغريبا تماميه انسانهاي معاسر فكر ميكنند كه فقط افسانه هستند باشيم![]()
hamrazm نوشته شده:به نظر من اين يه موجوديه که ساخته ي دست بشره
يعني باز هم آدذمها دست به خلقت زدن و باز هم موجود عجيب الخلقه اي از آب در اومد
اين فقط نتيجه ي يه تلاش ناکام بوده
براي به وجود اوردن چه موجودي نمي دونم ؟ ؟ ؟
هموطنان عزیز
موضوع خبری فوق طی همان ماه جولای سال 2008 وبلافاصله پس از انتشار در وب توسط مراکز علمی و آکادمیک بررسی و به راه حل قطعی و سرانجام نهایی رسید و نتیجه آن هم در سایت ها و دنیای وب منتشر گردید.
و جالب است که در فرومی مانند سنترال هنوز درباره اصل وجودی اش بحث و گفتگو می شود
لذا جهت اطلاع علاقمندان عرض کنم .
که حیوان مزبور جسد راکونی بوده که بیش از یک ماه در آب مانده بدنش آب کشیده و موهای تن اش ریخته و نسوج نرم آن مانند بینی و گوش ها دچار فرو پاشی شده است
اقتباس و ترجمه از
بدرود
[FONT=Arial Narrow]چــو ایـران نبـاشد تـن مـن مبـاد.......بدیــن بـوم مــرز زنــده یـک تــن مبــاد
اگر سر به سر تن به کشتن دهیـم .......از آن به که کشـور به دشمـن دهیــم
دریغ است ایــران که ویران شود.......کنـــــام پلنـــــــگان و شیــــران شـود
[FONT=Arial Narrow](حکیم ابولقاسم فردوسی)
===============================================
آن کس که بداند و بداند که بداند.........اسـب خــــرد از گـــنبد گـــردون برهــــانــد
[COLOR=#D8D8D8]آن کس که بداند و نداند که بداند.........بیــداراش کنـید ، تا بیش ازایـن خـفته نــماند
[COLOR=#D8D8D8]آن کس که نداند و بداند که نداند........لنگان خرک خویش به سرمنزل مقصود برساند
آن کس که نداند و نداند که نداند.......در جـــــهل مـــرکـب ؛ ابــــــدالــدهــر بمــــاند
(سخنور توانا ابن یمین فریومدی)
اگر سر به سر تن به کشتن دهیـم .......از آن به که کشـور به دشمـن دهیــم
دریغ است ایــران که ویران شود.......کنـــــام پلنـــــــگان و شیــــران شـود
[FONT=Arial Narrow](حکیم ابولقاسم فردوسی)
===============================================
آن کس که بداند و بداند که بداند.........اسـب خــــرد از گـــنبد گـــردون برهــــانــد
[COLOR=#D8D8D8]آن کس که بداند و نداند که بداند.........بیــداراش کنـید ، تا بیش ازایـن خـفته نــماند
[COLOR=#D8D8D8]آن کس که نداند و بداند که نداند........لنگان خرک خویش به سرمنزل مقصود برساند
آن کس که نداند و نداند که نداند.......در جـــــهل مـــرکـب ؛ ابــــــدالــدهــر بمــــاند
(سخنور توانا ابن یمین فریومدی)

-
- سپاسهای ارسالی: 94 بار
- سپاسهای دریافتی: 122 بار
aryo barzan نوشته شده:
هموطنان عزیز
موضوع خبری فوق طی همان ماه جولای سال 2008 وبلافاصله پس از انتشار در وب توسط مراکز علمی و آکادمیک بررسی و به راه حل قطعی و سرانجام نهایی رسید و نتیجه آن هم در سایت ها و دنیای وب منتشر گردید.
و جالب است که در فرومی مانند سنترال هنوز درباره اصل وجودی اش بحث و گفتگو می شود
لذا جهت اطلاع علاقمندان عرض کنم .
که حیوان مزبور جسد راکونی بوده که بیش از یک ماه در آب مانده بدنش آب کشیده و موهای تن اش ریخته و نسوج نرم آن مانند بینی و گوش ها دچار فرو پاشی شده است
بدرود
خیراین چنین نیست.
بلکه آن تیمی که آنقدرقدرت داشته که چنین موجودی راخلق نماید،آنقدرقدرت هم داردکه اقدام به کتمان آن نماید.