سلام
ابتدا از تمامي دوستان به خاطر كم بودن عكس ها عذر خواهي مي كنم قول مي دهم در اصرع وقت باقي عكس ها را اماده كنم
کوه هشتاد (3904 متر) بهمراه سفید کوه (3599 متر) در جنوب غربی آن و سیاه کوه (3290 متر ) در جنوب آن و کوه کم ارتفاع ســیخه ( زندان ) در جنوب شــرقی آن و کوه ســـــنبله (3814 متر) در شــرق آن و کوه قبله یا افوس (3375 متر) در شمــال شــرقی آن و کوه دیگوله (3724 متر ) در شمــال غربی آن مجموعأ رشته کوچکی را تشکیل می دهند به نام رشته کوه آخوره که خط الراس آن از شمال فریدون شهر شروع شده و به سمت شمال غربی ادامه می یابد.
رودخانه سرداب که آب چشمه سرداب و آب چشمه لنگان در دامنه های شمال شرقی و شمالی شاهان کوه را جمع آوری میکند و در ادامه خویش رودخانه و هرگان را تشکیل می دهد در دره ای جریان می یابد که دو رشته شاهان کوه و آخوره را از هم جدا می کند. آب این رودخانه سپس با آب رودخانه ای که رشته شاهان را از رشته ونیزان جدا می کند یکی شده یکی از سر شاخه های اصلی رودخانه رودبار لرستان را تشکیل میدهد.که در حال حاضر سد رودبار لرستان بر روی آن در دست ساختمان است. رودخانه رودبار خود یک از سرشاخه های اصلی رود بزرگ زالکی است که در نهایت به رودخانه دز می پیوندد.
رشته كوه آخوره و قله آن کوه هشتاد همراه با رشته های شاهان، فردان و ونیزان در حقیقت متعلق به بخشی از کوهستان بزرگ زاگرس هستند که در نتیجه گسترش این کوهستان بزرگ از استان لرستان به سوی استان اصفهان پدید آمده است و همگی تمامأ در داخل استان اصفهان قرار دارند.
روستای چقیورت که در شمال غربی فریدون شهر قرار دارد و جاده ای آسفالته آن را به فریدون شهر وصل می کند، در دامنه های جنوب شرقی قله هشتاد قرار گرفته و یک راه خاکی نه چندان مناسب این روستا را به روستای تنگ دوزان در شمال غربی کوه هشتاد متصل می سازد. این جاده قبل از رسیدن به تنگ دوزان از گردنه ای به همین نام عبور می کند که محل مناسبی برای شروع صعود کوه هشتاد واقع در غرب گردنه است. جاده چيقورت-تنگ دوزان درحقیقت در گردنه فوق رشته آخوره را قطع مي كند. از اين گردنه همچنین مي توان كوه سنبله واقع در شرق گردنه را صعود كرد.
البته جاده آسفالته فريدون شهر-چقيورت در جهت ديگري نيز امتداد مي يابد و آن پيش روي به سوي روستاي دربند است كه در نزديكي آبشار زيبايي موسوم به آبشار پونه( آبشار بیت نیان)قرار دارد.
نكته جالب در مورد رشته آخوره آن است كه آبهاي دامنه هاي اين رشته به سه حوضه آبريز جداگانه منتهي مي شوند، آبهاي دامنه هاي جنوبي آن به رودخانه سرداب و در نهایت به حوضه آبریز دز، کارون و خلیج فارس منتهی میشود، آبهای دامنه های شرقی آن از جمله چشمه پر آب افوس به سمت در یاچه سد زاینده رود جریان می یابند و در نهایت به حوضه آبریز باتلاق گاوخونی می رسند و آبهای دامنه های شمالی آن پس از پیوستن به هم از زیر پل نوغان واقع بر جاده اصلی داران - الیگودرز عبور کرده به سمت دریاچه سد گلپایگان جریان می یابند و در نهایت به حوضه آبریز دریاچه نمک قم می ریزند.
كوه هشتادبه ارتفاع (3904 متر) بلندترین قله رشته کوه آخوره واقع در شمال غربی فریدون شهر اصفهان واقع گردیده است.
مبدأ صعود:
بهترین مبدأ صعود کوه هشتاد روستاي چقيورت كه در شمال غربي فريدون شهر قرار دارد می باشد.
براي رفتن به فريدون شهر بايد در جاده داران-اليگودرز كمي پس از خروج از داران در سه راهي فريدون شهر به سمت چپ پيچيد. از اينجا تا فريدون شهر 18 كيلومتر راه آسفالته است.
دسترسی به مبدا صعود:
از فریدون شهر با استفاده از جاده اي آسفالته به طول حدود 10 کیلومتربه روستای چقیورت می رسیم ارتفاع روستاي چقيورت حدود 2600 متر مي باشد.راه خاکی چقیورت - تنگ دوزان نیاز به ماشین مناسب جهت دسترسی به گردنه تنگ دوزان را دارد اما جهت صعود قله هشتاد حتمأ لازم نیست که به گردنه برویم بلکه میتوان قبل از رسیدن به گردنه از ماشین پیاده شد و به طرف یالی که در سمت چپ جاده بسوی قله هشتاد کشیده شده پیش رفت و از مسیری مناسب که یک گرده سنگی است خود را به قله رساند.
زمان صعود حدود 4 ساعت می باشد. از فراز قله هشتاد تمام قلل رشته آخوره، قلل شاهان، دری و ونیزان دیده می شوند همچنین قالی کوه ( 4028 متر ) در غرب و قله هفت تنان زردکوه در جنوب غربی در صورت باز بودن هوا قابل رؤیت می باشند.
دوستان اين يكي از كوهاي واقعا وحشت ناك اصفهان بهتر بگم ايرانه از ارتفاع تقريبا 3550تا نوك قله صخره است بهتر بگويم ديواره است تنها يك راه دارد
عذر مي خوام به خاطر كم بودن عكس ها
[External Link Removed for Guests]
تصاوير من از كوه وحشت ناك هشتاد/اصفهان
مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

- محل اقامت: iran
- سپاسهای ارسالی: 3296 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
- تماس:
تصاوير من از كوه وحشت ناك هشتاد/اصفهان
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن

- سپاسهای ارسالی: 1360 بار
- سپاسهای دریافتی: 1358 بار
Re: تصاوير من از كوه وحشت ناك هشتاد/اصفهان
با سلام عکس ها که کم بود واسه ما که اصلا" باز هم نشد
چه خوب خوند حرف دلمو
[FONT=Arial,sans-serif] سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.
[FONT=Arial,sans-serif] سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.

- تماس:
سلام
m1234 براي من كه مياند بالا اختمالا مشگل از سايتي است كه عكس هارا توش اب كردم ولي بفرما
برا بزرگتر ديدن عكس ها روشون كليد كنيد
منظره اي از پشت كوه خدايش قله را درياب تازه اصلش از اون وره
اينم يك كوه روبه روي هشتاد
ما نمي دونستيم كه اين كوه ديواره دارد و چون از پايين معلوم نبود كلي به سرپرستمون خنديديم اينجاهم اول راه است
وقتي ديواره را ديديم 20 دقيقه كف كرده بوديم تازه چهار نفرمون هم انصراف دادند اينم بقيه عكس ها برو تا اخري كه رو قله است
m1234 براي من كه مياند بالا اختمالا مشگل از سايتي است كه عكس هارا توش اب كردم ولي بفرما
برا بزرگتر ديدن عكس ها روشون كليد كنيد
منظره اي از پشت كوه خدايش قله را درياب تازه اصلش از اون وره
اينم يك كوه روبه روي هشتاد
ما نمي دونستيم كه اين كوه ديواره دارد و چون از پايين معلوم نبود كلي به سرپرستمون خنديديم اينجاهم اول راه است
وقتي ديواره را ديديم 20 دقيقه كف كرده بوديم تازه چهار نفرمون هم انصراف دادند اينم بقيه عكس ها برو تا اخري كه رو قله است
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن

-
- سپاسهای ارسالی: 94 بار
- سپاسهای دریافتی: 122 بار
تصاویرزیباییست.اما...
بانمایش صفحه یک قطب نمادرتصاویرو نمایش زاویه نسبت به خط افق میتوانستم درک روشن تری داشته باشم.
ودرتصویرآخر،فردمیانه چگونه باشلوارجین به کوهنوردی آمده اند؟!!!!
بانمایش صفحه یک قطب نمادرتصاویرو نمایش زاویه نسبت به خط افق میتوانستم درک روشن تری داشته باشم.
ودرتصویرآخر،فردمیانه چگونه باشلوارجین به کوهنوردی آمده اند؟!!!!

- تماس:
شلوار جین چیچیه ۸۰ هزارتومان پولش را دادم گورتکسه در مورد قطب نما و .... این برنامه را من پارسال رفتم یادم نیست که قطب ها کدوم ورند ولی اگر عکسی جدید گرفتم و تونستم و برام امکان داشت موارد بالا را انجام می دهم رو چشمم خودمم دنبال چندتا عکس خوب بودم که از کل کوه بزارم ولی اصلا از این کوه عکسی نبود ولی چشم رو چشم
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن

- تماس:
ببخشید اگه منظورت اون شلوار زردست که خب شلوارش مال ارتش مشگلی ندارد اما اگه منظورت اونست که پاهاش را انداخته روهم نه شلوارش جین نیست یک جنس خاصیه تازه سرپرستمون همینه یک کوهنورد کاملا حرفه ای است با تمام تجهیزات که من می شناسم
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن

-
- سپاسهای ارسالی: 373 بار
- سپاسهای دریافتی: 1777 بار
همچین گفتی وحشتناک که فکر کردم چه خبره
ک.ه به این قشنگی خداییش وحشتناک حقشه؟ کلا طبیت جالبی داره این کوه فکر کنم. خیلی وقته فرصت یه کوه رفتن ندارم دلم رو خون کردی .
ک.ه به این قشنگی خداییش وحشتناک حقشه؟ کلا طبیت جالبی داره این کوه فکر کنم. خیلی وقته فرصت یه کوه رفتن ندارم دلم رو خون کردی .
به رویاهایت بی اندیش ..........

- سپاسهای ارسالی: 1360 بار
- سپاسهای دریافتی: 1358 بار
با سلام بی نهایت زیباست
چه خوب خوند حرف دلمو