گزارش تصویری از آموزش نظامی دانش آموزان!

در اين بخش ميتوانيد درباره کليه مباحث عكس و هنر نقاشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8701 بار
سپاس‌های دریافتی: 13240 بار

گزارش تصویری از آموزش نظامی دانش آموزان!

پست توسط Java »

گزارش تصویری از آموزش نظامی دانش آموزان...
به یاد دوران مدرسه تصویر

[External Link Removed for Guests]

تا در طلب گوهر کانی کانی      تا در هوس لقمهٔ نانی نانی

این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی     هر چیزی که در جستن آنی آنی

https://www.instagram.com/javad.molaiee/
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

Re: گزارش تصویری از آموزش نظامی دانش آموزان!

پست توسط SORENA »

زمان ما برزنتی در کار نبود تو میدون تیر :grin:

زانوی مبارک رو روی سنگ و خاک قرار میدادیم
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
سپاس‌های ارسالی: 2750 بار
سپاس‌های دریافتی: 7452 بار
تماس:

پست توسط DJ Dani »

چه بلایی اون روز میدون تیر به سر ما آوردند اما یادش بخیر.
ما دوم دبیرستان که بودیم رفتیم.
یادمه کسی که به ما یاد می داد می گفت چون شما به نوعی هم محله ای خودم هستید کاری به کارتون ندارم , بشینید گوش بدید و چهارتا تیر به زمین و هوا بزنید , خلاص.
اما چندتا از بچه های مدارس دیگه که انصافا تخس وننر بودند مسخره بازی درآوردند که کفری شد و بلایی سرمون اومد بیا و ببین!
سینه خیز چقدر بردنمون.
این سیستم زیرانداز هم نبود , فقط یادمه یک سقفی بود بالا سرمون.
من نمی تونستم پاهامو کاملا روی زمین بزارم چون تیراندازی به صورت خوابیده بودو البته تجربه ای هم قبلش نداشتم , نتیجه طرف چندتا لگد اساسی حواله ساق پای بدبختم کرد!
دوستم که نزدیک بود به سمت سقف شلیک کنه! , خلاصه داستانی بود.
یادمه سمت دیگه اردوگاه یک تعداد از دخترهای دبیرستانی مشغول تیراندازی بودند , مثل اینکه یکی دو سال بعد از ما رفتن به میدون تیر از برنامه های کاری اونها حذف شد.
خوش باشید.
تصویر
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

بنده یادمه گروهان ما به خاطر شیطنت عده ای مدتها زیر آفتاب نگه داشته شد و سر و گردن خودم برنزه شد!!!
از طرفی یکی از دوستان ما رو که سال بعدش مدال طلای المپیاد فیزیک گرفت رو با لگد رو زمین غلتوند! و کلی ماجرای دیگه!!!
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: بیشه شیران،خانه خورشید،ایران!
سپاس‌های ارسالی: 773 بار
سپاس‌های دریافتی: 2479 بار

پست توسط Alpha4 »

آخ امان از اون روزی که ما رو بردن......! دوم دبیرستان تصویر
صبح زود با یه لباس طرح بلدرچین و عینک رندولف خلبانی و اون هیکل غول رفتیم پادگان.خداییش نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی همیشه لباس نظامی بهم میاد!
آقا رفتیم اونجا این مربی که اونجا بود آشنایی(بخوانید لج و لجبازی و کنتاکت!) قبلی باهام داشت وقتی ما رو با اون یال کوپال دید گفت ایول امروز حالشو اساسی میگیرم(منم همینطور!)
اول برای سلاح شناسی ما رو بردند توی یک سالن بزرگ اونجا این آقای عزیز من رو بعنوان کمک مربی انتخاب کرد،البته منم از نقشه اش خبر داشتم.خلاصه شروع به تشریح سلاح کرد و چه و چه دیدم یه خشاب رو به همه نشون داد و زدش جا منم کنارش نشسته بودم،یک تیر مشقی گذاشته بود توی خشاب و گفت بچه های عزیز شما به همین صورت خشاب رو جا میزارید گلن رو میکشید و خیلی ساده ماشه رو میچکونید! وقتی ماشه رو چکاند تیر مشقی شلیک شد.اون به خیال خودش این کار رو کرد که من زهره ترک بشم ولی خوب من دستش رو خونده بودم!!!
خلاصه گذشت تا ما رو بردن میدان تیر! توی راه یه مربی دیگه بود با کلاش میومد بین صفوف تیر مشقی میزد منم یک آن به بغل دستیم گفتم:مرتیکه الاغ ببین چه شکلی مثل عقده ای ها داره تیر میزنه!
شانس بد ما طرف فهمید! چشمتون روز بد نبینه! 700-800 متر سینه خیز برد منو،اونم چی با رندولف خلبان!
خلاصه بعدش ما رو بردن میدون تیر منم دنبال جبران قضیه بودم! گروه ما 10 نفر بود به هر نفر 12 تا فشنگ دادند فشنگ ها رو جا زدم و دراز کشیدم بر خلاف دستورالعمل که باید برگه ناظم آتش رو در حالت تک تیر قرار میدادی من گذاشتم روی رگبار!
این بابا اومد بعد از یه سری داد و بیداد الکی آخر سر گفت: هدددددددددفففففففف در قلب آمریییییکا.....! هنوز فرمان آتش نداده بود و تا گفت آمریکا من 12 تا تیر رو خالی کردم! این بغل دستی ها هم چون تا اون موقع اسلحه دستشون نگرفته بودند بیچاره ها وقتی من رگبار رفته بودم اونها هم هول شدند و همه بعد از من شلیک کردند!
بعدش هم خیلی جالب بود! این مربیه داشت میومد سمت من که بقول خودش تبیه کنه منو منم د برو که رفتی فرار کردم از پشت یه خاکریز رفتم پایین و از اونجا هم از پادگان خارج شدم!
آخر سر هم با کلی التماس و خواهش از دبیر دفاعی یه نمره 10بهم داد!
ولی خیلی حال داد اون روز!
تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 336 بار
سپاس‌های دریافتی: 583 بار

پست توسط نجف47 »

بسمه تعالی

با سلام

امان از دست شما جوونا!

زمان ما که این آموزشها به اینصورت نبود! خب تا اوایل راهنمایی که پیش آهنگ بودیم... بعدشم همون اول انقلاب رفتیم مسجد محل آموزش نظامی دیدیم توی گروه شهید محمد منتظری که به نظارت اون شهید بزرگوار انجام میشد و هنوز جنگ هشت ساله و سالهای دفاع مقدس شروع نشده بود،اون موقع بزرگترها و آموزش دیده ها رو دوجا میبردند .یا اعزام میشدند به سپاه و میرفتند کردستان و سیستان و بلوچستان و ترکمن صحرا برا درگیریهایی که شروع شده بود و یا لبنان و فلسطین تا اینکه بسیج درست شد بعدم بسیج دوره دیدیم و رفتیم جنگ و درسمون رو هم همزمان توی مجتمع رزمندگان ادامه دادیم تا دیپلم.بعد جنگ هم دانشگاه و باقی زندگی......خوب یادمه اولین باری که تیر اندازی کردم زمون نوجوانی میدون تیر با اون گروه مقاومت رفتیم و با اسلحه ام یک تیراندازی کردم توی بیابونهای قنات کوثر تهرون و تپه های بالای استخر بود زیر نظر فرمانده مون محمد چریک که از بچه های گروه شهید چمران توی لبنان و فلسطین بود و بعدها در جبهه به درجه رفیع شهادت نایل اومد....

یا علی مدد.
عشق و معرفت حسین(ع) و مهدی فاطمه(عج) ضامن پیروزی و قوام و بقای ماست.

به کاوش مژه از گور تا نجف بروم...........اگر به هند خاکم کنی یا به تتار 
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 406 بار

پست توسط aliamous »

يادش بخير ما رو به همراه چندتا دبيرستان برده بودن ما هم حدود 60 نفر از بچه هاي دبيرستان شاهد بوديم و به قول معروف بچه مثبت ها .
براي اينكه از بقيه زهر چشم بگيرن نا قابل 800 تا بشين پاشو بردنمون بعدش هم موقع تيراندازي يادمه منتظر شدم تا همه تيراندازي بكنند و آخر سر شروع به تيراندازي كردم بعدش هم فهميدم وقتي كه من تيراندازي ميكردم دو تا از پوكه ها پريده بود توي لباس بغل دستيم .
هستم اگر نيستم گر نروم ميروم تصویر
ارسال پست

بازگشت به “عكس و نقاشي”