سلام

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل مرتبط با علوم کشاورزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 227 بار
سپاس‌های دریافتی: 155 بار

سلام

پست توسط دکتر محمدی »

ضمن عرض سلام خدمت کاربران محترم تصویر

با کسب اجازه از دوست عزیز و بزرگوارم، استاد عزیز ، دانشمند فرهیخته جناب دکتر سید میثم عزیز تصویر

خدمت کاربران گرامی عرض کنم بنا به درخواست و فرمایش دوست گرامی و ارجمند ما دکتر سید میثم عزیز برای پاسخ گویی به سوالات احتمالی شما دوستان بنده در این سایت عضو شده ام البته با شجاعت اعلام میکنم متاسفانه سواد بنده در حد این استاد گرامی و فرهیخته  نمی باشد. اما با توجه به اینکه ایشون دوست ارزشمندی برای بنده هستند تمام سعی خود را خواهم   متاسفانه بنده برخلاف این دوست گرامی که در بسیاری از رشته های مختص کشاورزی دارای مهارت و علم بالایی هستند بنده کمی در رشته زراعت تخصص دارم امیدوارم که قدرت پاسخ گویی به دوستان را داشته باشم تا شرمنده دوست عزیز خود نگردم.

با تشکر

دکتر محمدی
دکترای زراعت 
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: مازندران
سپاس‌های ارسالی: 6679 بار
سپاس‌های دریافتی: 5422 بار

Re: سلام

پست توسط airplane »

دکتر عزیز

ورود شما رو به انجمن تبریک میگم و امیدوارم که بتونیم از علم شما بهره لازم رو ببریم.
:razz: موفق و پیروز باشید
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود

برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید

[External Link Removed for Guests]

[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بت‌پرستان  

خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت

New Member
سپاس‌های ارسالی: 227 بار
سپاس‌های دریافتی: 155 بار

پست توسط دکتر محمدی »

کاربر محترمairplane :razz:

ضمن تشکر از خوشامد گویی شما عضو محترم

بنده فقط به درخواست و فرمایش دوست عزیز خود در انجمن عضو شده ام و فقط به سوالات احتمالی شما پاسخ میدهم. و به خود اجازه ارسال مطلب در انجمن یا سایتی که دوست ارزشمندی چون ایشون قبلا عهده دار مسئولیتی در آن بوده اند نمیدهم و برای ما بسیار گران تمام خواهد شد.

البته از نظر رتبه علمی هم از بنده بالاتر هستند و نمیتوانم در مطلبی که ایشون نظر ارسال کرده اند نظر دهم.

بنده بر خلاف نظر و دوست عزیز خود فقط در سایت های کشاورزی عضو میشوم با توجه به اینکه دوست و استاد بزرگوار بنده برای من زمان مشخص نکرده اند بنابراین چنانچه تشخیص دهم سوالات کمتر از حد معمول است عضویت خود را لغو میکنم.

ممکن است این گفته بعدا برای بنده باعث دردسر شود و دوست ما از ما دلخور گردد اما اگر دوست گرامی ما سایت شما را ترک کرده حتما دلیلی موجه داشته چون تمامی مجلات علمی پژوهشی خیلی تمایل دارند چنین افرادی جزء افتخاری مجله باشند

با تشکر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6415 بار
سپاس‌های دریافتی: 11867 بار

پست توسط رونین »

دوست عزیز و گرانقدر جناب آقای دکتر محمدی عزیز :razz:

ضمن عرض سلام تصویر

از اینکه قبول زحمت کردید و به درخواست بنده جواب مثبت دادید بسیار تشکر میکنم. امیدوارم که دوستان از علم شما بهره لازم و کافی رو ببرند. ارسال این پست از طرف بنده برای جبران کمی از محبت و بزرگواری شما لازم و ضروری بود.

با تشکر
سید میثم ک

دانشجوی دکترای تخصصی فیزیولوژی گیاهان زراعی
عضو مرکز تحقیقات بین المللی کشاورزی 
ذکر عنوان برای نشان دادن ادب و احترام است خدمت شما دوست عزیز و محترم
مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم

شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار

زیبنده
یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید
.
ارسال پست

بازگشت به “علوم کشاورزي”