سلام
دوستان فکر کنم منظور من رو از موفقیت در میدان جنگ متوجه نشدید یا اینکه پست اول این تایپیکر رو نخوندید
منظورم از موفقیت این نبود که کدام کدام یک را منهدم خواهد کرد یا چه تانکی از چه فاصله ای شلیک میکنه
منظورم از لحاض اقتصادی بود مثلا اگه تانکی مثل تی 72 بتونه در مقابل 2 تانک تلفاتی یک تانک چلنجر رو بزنه پیروز میدان چون هزینه هاشون خیلی متفاوت هستند
تانک تی 72 با موشک های at-11 میتونه از فاصله ی 5.5 کیلومتری زره تانک هایی مثل آبرامز رو مچاله کنه و این اتفاق رو خودم تو یکی از تمرینات و آزمایشات نوع بهینه شده این موشک از نزدیک تو یکی از جزیره ها دیدم و فکر کنم اسم جزیره هم هنگام بوده البته به غیر این موشک نوع بی ام پی 4 رو هم به همراه تانک تی 80 تو اون جزیره آزمایش کردن و به خاطر مشکلاتشون در شرایط جوی ایران از امتحان رد شدن
البته شلیک موشک از ساحل به سمت در یا بود !
البته این موشک توانایی این رو داره که تا فاصله ی 4 کیلومتری توسط لیزر هدایت بشه و تا فاصله ی 7 کیلومتری هم برد داره
تانک های تی 72 با زره های واکنش گرشون میتونن زرهی در حد زره تانک آبرامز ام 1 رو پوشش بدن و زره های واکنش گر در مقیاس م م میتونند تا 400 م م زره رو در اطراف تانک ایجاد کنند
در مورد شلیک تانک چلنجر هم باید دید این تانک به چه تانکی شلیک کرده چون پیشرفته ترین تانک عراقی تی 72 ام 1 بود که از نوع a بود و حتی در زمان جنگ ایران در اواخر جنگ تانک های ام 60 ایرانی هم می تونستن با توپ های 105 م م خودشون با این تانک در گیر بشن و منهدم کنند یاشاید هم شلیک چلنجر به سمت تی 55 یا 62 بوده که این تانک ها قابل مقایسه با تی 72 بی از لحاظ زرهی نیستند
تانک تی 72 اس نمونه ی ارتقاع یافته ی بی هستش و نمونه ی ارتقاع یافته ی تانک تی 72 اس هم تانک تی 72 ub یا همون t-90 a هست و تانک تی 72 اس خیلی متفاوت تر از تانک های تی 72 ام هست
البته در ایران نمونه های ام و ub il هستند اما تعدادشون خیلی کمه و در حد یه گردان هرکدومشون هستند
تانک یه وسیله ی جنگی هست و ساست فرماندهان ایرانی هم بر این است که این وسیله ی جنگی نباید زیاد زریف باشه و اگر غیر این بود تا حالا تانک های تی 72 اس ایرانی 5-6 تن وزن کم کرده بودند
وسایل الکترونیکی هم مهم است اما زمانی تانکی بتونه در 8 ثانیه 3 تا گلوله سنگین رو به بدنه تانک مهاجم بکوبه فکر نکم تانک مهاجم اگه یه ابر رایانه هم باشه بتونه مقبله کنه
در نبرد های زرهی اون نیرویی میدان رو در اختیار میگیره که تیر اول رو بزنه و در این نبرد هم مطمئن باشید تی 72 با موشک تیر اول رو میزنه و اگر هم موشک نتونه آسیب چندانی برسونه در دل خدمه ی تانک های دشمن روب و وحشت ایجاد میکنه و این کار باعث میشه تا گردان های زرهی دشمن زیاد نتونن دوام بیارن
تانک های تی 72 زد رو هم نباید دست کم گرفت و این تانک های هم سیستم هاشون پیشرفته است و هم توان تحرک بالایی دارند و هم توپشون قدرت خوبی داره و حد اقل میتونن در مقابل تانک های دشمن حریف خوبی هم نباشند حریف بدی هم نمیشن براشون
تانک های تی 72 زد با موتور 720 اسب بخاریشون که از یوگوسلاوی خریداری شده اند میتونن در حد تی 72 های ام اما با سامانه های قدرتمند تر در مقابل دشمن ظاهر بشند
ایران یه برگ برنده ی دیگه هم داره و اونهم تانک های tz هستند که سعی میکنم در آینده اطلاعاتی ازشون براتون بزارم
تانک های آبرامز با موتور های توربینی در مناطق ایران شانسی ندارند
تانک های چلنجر هم با ارتفاع بلندشون در دشت های باز ایران در مقابل تاک های تی 72 زیاد هم خوب عمل نمی کنند
تانک هایی مثل لئوپارد هم میتوون خوب عمل کنند و مرکاوا هم در مقابل تفنگ های ضد تانک ایرانی ضفر شانسی برای پیشروی ندارند و در جنگ 33 روزه این آخری ثابت شد
تانک های مثل صبرا هم باز مشکل براشون پیش میاد و میمونه تانک لکرک و اگه این تانک با تی 72 روبه رو بشه پیروز میدان لکرک هست
اگه مشکلی بود در خدمتم