یه مشکل کمک کنید
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت
یه مشکل کمک کنید
سلام خسته نباشید میخواستم بدونم چطوری میشود تبلیغ ولوکس که تو وبلاگ من میگذارن را حذف کنم ممنون میشم اگه من رو راهنمایی کنید

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
Re: یه مشکل کمک کنید
, به طور کلی با تغییر یا اضافه کردن TAG های خاص میشه تبلیغات رو برداشت اما معمولا این ترفند ها مدتی جواب میده و از کار میفته.(با تغییر سیستم تبلیغات سرویس دهنده وبلاگ)
در ضمن بعضی از سرویس دهندگان وبلاگ مثل BLOGFA در صورت تشخیص استفاده از این تگ ها وبلاگ شما رو مسدود میکنند.
در صورتی که میخواهید به طور کلی به صورت قانونی تبلیغات رو بردارید میتونید با پرداخت هزینه اینکار رو بکنید.

در ضمن بعضی از سرویس دهندگان وبلاگ مثل BLOGFA در صورت تشخیص استفاده از این تگ ها وبلاگ شما رو مسدود میکنند.
در صورتی که میخواهید به طور کلی به صورت قانونی تبلیغات رو بردارید میتونید با پرداخت هزینه اینکار رو بکنید.

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

-
- سپاسهای ارسالی: 11 بار
- سپاسهای دریافتی: 96 بار
سلام خسته نباشید ..
من دیروز فایر فاکس 8 رو دانلود کردم ونصب شد ...... حالا که میخوام برنامه ای رو از روی اینترنت دانلود کنم ... برنامه اینترنت دانلود منیجرم عمل نمیکنه وبا سیستم دانلود خود ویندوز فعال میشه ... قبلا جایی خونده بودم که اینترنت دانلود منیجر روی خود فایر فاکس 8 نصب شده .. و اجرا میشه .... ولی با اینکه خودم قبلا هم اونو نصب کرده بودم و با فایر فاکی 3 قبلیم اجرا میشد ... الن روی ورژن 8 بالا نمیاد ... چیکار کنم که اجرا بشه .؟
من دیروز فایر فاکس 8 رو دانلود کردم ونصب شد ...... حالا که میخوام برنامه ای رو از روی اینترنت دانلود کنم ... برنامه اینترنت دانلود منیجرم عمل نمیکنه وبا سیستم دانلود خود ویندوز فعال میشه ... قبلا جایی خونده بودم که اینترنت دانلود منیجر روی خود فایر فاکس 8 نصب شده .. و اجرا میشه .... ولی با اینکه خودم قبلا هم اونو نصب کرده بودم و با فایر فاکی 3 قبلیم اجرا میشد ... الن روی ورژن 8 بالا نمیاد ... چیکار کنم که اجرا بشه .؟

- محل اقامت: ایران
- سپاسهای ارسالی: 8769 بار
- سپاسهای دریافتی: 1710 بار
- تماس:
با درود فراوان
1- نسخه 9.0.1 موزیلا را ازخود وبسایت این شرکت دانلود کنید
2- آخرین نسخه download manager را دریافت نمایید
3- به قسمت تنظیمات internet download manager(IDM) رفته و در بخش general از لیست Web browser خود را انتخاب یا Add کنید
پیروز باشید
1- نسخه 9.0.1 موزیلا را ازخود وبسایت این شرکت دانلود کنید
2- آخرین نسخه download manager را دریافت نمایید
3- به قسمت تنظیمات internet download manager(IDM) رفته و در بخش general از لیست Web browser خود را انتخاب یا Add کنید
پیروز باشید
شاد زی مهر افزون ...

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1080 بار
- سپاسهای دریافتی: 3413 بار
[HIGHLIGHT=#fbd5b5]از دیروز تا حالا نمیتونم از [External Link Removed for Guests] [HIGHLIGHT=#fbd5b5] استفاده کنم ... به محض کلیک روی این مرورگر : از این
[HIGHLIGHT=#d8d8d8]www.google. [HIGHLIGHT=#fbd5b5]به [HIGHLIGHT=#d8d8d8]www.google.cz [HIGHLIGHT=#fbd5b5] تبدیل شده و فیلتر میشه ...
[HIGHLIGHT=#d8d8d8]
دلیلش چیه ؟

[HIGHLIGHT=#d8d8d8]www.google. [HIGHLIGHT=#fbd5b5]به [HIGHLIGHT=#d8d8d8]www.google.cz [HIGHLIGHT=#fbd5b5] تبدیل شده و فیلتر میشه ...
[HIGHLIGHT=#d8d8d8]
دلیلش چیه ؟
==========================================
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] هر کسی که از ترس شرش مورد احترام دیگران است .... از امت من نیست .
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif]
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] پیامبر اکرم (ص)
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] هر کسی که از ترس شرش مورد احترام دیگران است .... از امت من نیست .
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif]
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] پیامبر اکرم (ص)
به جای اینکه تو مرورگرت بزنی google.com اینو بزن
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]