تانک ها در جنگ !!!!!!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات زرهي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

کدامیک از تانک ها موفق تر عمل میکند

1- چلنجر 2
33
13%
2-لکلرک
20
8%
3-آبرامز
64
25%
4- لئوپارد
54
21%
5- مرکاوا
29
11%
6- تی 72
19
7%
7-مبارز
12
5%
8- صبرا
3
1%
9- تی 72 زد (شبدیز )
23
9%
10- ام 60
1
0%
11 -ام 48
1
0%

مجموع رای گیری: 259

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

Re: تانک ها در جنگ !!!!!!

پست توسط typhoon »

بنده هم در یک تاپیکی بخشی از مشاهدات خودم رو در مورد نیروهای مسلح ایران ارائه کردم. البته اون تاپیک حذف شد. البته بنده سوال بزرگ و یا سختی نکردم. دلیل خواستم در مورد موارد مورد ادعای ایشون. مثلا این که چطور یک تانک در مدت 8 ثانیه 3 گلوله شلیک می کنه؟

یا این آمارهایی که این دوستان می دهند در مورد بعضی از مدلهای خاص جنگ افزار در ایران. ایشون می گن وجود دارد و من می گم نه. سند ایشون در رد صحبتهای من چیه؟ بنده مدتهاست منتظر مطالب و اسناد ایشون و سایر دوستان همفکرشون در این انجمن در مورد مباحث مختلف دفاعی هستم که متاسفانه جوابی نشنیدم. شما از ایشون درخواست کنید ، شاید برای شما فرستادن...........
Old soldiers never die.They just fade away
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1072 بار
سپاس‌های دریافتی: 1014 بار

پست توسط arash128 »

typhoon نوشته شده:بنده هم در یک تاپیکی بخشی از مشاهدات خودم رو در مورد نیروهای مسلح ایران ارائه کردم. البته اون تاپیک حذف شد. البته بنده سوال بزرگ و یا سختی نکردم. دلیل خواستم در مورد موارد مورد ادعای ایشون. مثلا این که چطور یک تانک در مدت 8 ثانیه 3 گلوله شلیک می کنه؟

یا این آمارهایی که این دوستان می دهند در مورد بعضی از مدلهای خاص جنگ افزار در ایران. ایشون می گن وجود دارد و من می گم نه. سند ایشون در رد صحبتهای من چیه؟ بنده مدتهاست منتظر مطالب و اسناد ایشون و سایر دوستان همفکرشون در این انجمن در مورد مباحث مختلف دفاعی هستم که متاسفانه جوابی نشنیدم. شما از ایشون درخواست کنید ، شاید برای شما فرستادن...........

دوست من شاید ایشون منع قانونی دارن(حفاظت اطلاعات)
به آن بندگانم که اسراف به نفس خویش کردند بگو هرگز از رحمت خدا نا امید مباشید،البته خدا همه گناهان شما را خواهد بخشید که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است سوره مبارکه زمر آیه شریفه 153
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

عضو نیروهای مسلح یک کشور هرگز توی همچنین محیط هایی نمیان. به اندازه کافی در دوران آموزش از اینترنت می ترسوننشون. این صحبتها هم نظیر فلان و بهمان در این انجمن زیاد بوده. میگ 31 دیدم توی تبریز و سوخوی 27 دیدم توی اصفهان. در ضمن گفتن نرخ شلیک تانک سری نیست.
Major II
Major II
محل اقامت: No Where
سپاس‌های ارسالی: 2010 بار
سپاس‌های دریافتی: 837 بار
تماس:

پست توسط SEAFARER »

آقای تایفون.شما همیشه اینطوری بحث میکنید؟اگر اینطور باشد بهتر است چنین بحثی ادامه نیابد.
شما چنان محکم و قاطع حرف میزنید که انگار همه اینهارا از نزدیک دیده اید.بهتر است مقداری هم به گفته دیگران توجه کنید.
دلیل نمیشود چون شما ندیده اید وجود نداشته باشد...
تصویر
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1072 بار
سپاس‌های دریافتی: 1014 بار

پست توسط arash128 »

typhoon نوشته شده:عضو نیروهای مسلح یک کشور هرگز توی همچنین محیط هایی نمیان. به اندازه کافی در دوران آموزش از اینترنت می ترسوننشون. این صحبتها هم نظیر فلان و بهمان در این انجمن زیاد بوده. میگ 31 دیدم توی تبریز و سوخوی 27 دیدم توی اصفهان. در ضمن گفتن نرخ شلیک تانک سری نیست.

میان دوست من شما خبر ندارین،کی گفته که از اینترنت میترسوننشون؟چرا شایعه پراکنی میکنید؟هر نظامی از سرباز صفر گرفته تا بالاترین رده میتونه از اینتر نت استفاده کنه،فقط نمیتونه اسرار نظامی و یا اطلاعات رو فاش کنه،چه تو اینتر نت چه هیچ جای دیگه حتی به افراد خانواده،پدر من یک نظامی بازنشسته از نیروی هوایی همیشه پیروز هستند باور کنید هیچ اطلاعات و یا آماری(هیچ یعنی به معنای واقعی)از هیچ چیزی در نیروی هوایی به من نگفتند،نه از نوع هواپیما نه تعدادشون نه از شیلتر ها و ساختارشون،فقط در جواب میفرمودند من خبر ندارم پسرم!!!
در مورد نرخ شلیک تانک من با شما موافقم،هر 8 ثانیه 3 شلیک رو تا حالا جایی ندیده و نشنیده بودم
به آن بندگانم که اسراف به نفس خویش کردند بگو هرگز از رحمت خدا نا امید مباشید،البته خدا همه گناهان شما را خواهد بخشید که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است سوره مبارکه زمر آیه شریفه 153
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1282 بار
سپاس‌های دریافتی: 1825 بار

پست توسط m-sajedy »

typhoon نوشته شده:عضو نیروهای مسلح یک کشور هرگز توی همچنین محیط هایی نمیان. به اندازه کافی در دوران آموزش از اینترنت می ترسوننشون. این صحبتها هم نظیر فلان و بهمان در این انجمن زیاد بوده. میگ 31 دیدم توی تبریز و سوخوی 27 دیدم توی اصفهان. در ضمن گفتن نرخ شلیک تانک سری نیست.

پدر بنده یک نظامیه
در سال های پیش استفاده از اینترنت برای کارکنان نیروهای مسلح و خانواده هاشون به طور کل ممنوع بود چند سال پیش استفاده از اینترنت رو برای خانواده ها آزاد کردن چند وقت پیش هم کارکنان هم در استفاده از اینترنت آزاد شدن و ممنوعیتش فقط مربوط به محیط اداریه
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
جناب تایفون با احترام:
این که شما بی اطلاعید دلیل بر نبودن این تسلیحات در ایران نیست

در ابتدای خرید فانتوم ها اولین دسته تحولی به ایران 16 فروند از نوع D بودن - پس ما دارای 16 فروند از این جنگنده تا به امروز بوده ایم
در ابتدا 3 فروند تامکت به ایران آمدند پس ما در طول این چند ده سال فقط این تعداد تامکت داشته ایم

جهت اطلاع شما
سپاه دارای 43 فروند فراگفوت تولیدی روسیه است که همشون طی سال های ریاست خاتمی و به صورت دسته های چند فروندی سال به سال تحویل ایران شدند آخرینش هم دسته 5 فروندی در سال 83 بوده.

خرید 25 فروند سوخوی 27 پی یو (گونه ای دیگر سوخوی 30) توسط ایران از سوی روسیه تائید شده گزارش تحویلش هم به وزارت دفاع ایران موجوده
(در آگهیه استخدام اخیر ارتش هم دیده شد)
8 فروند جنگنده چینی اف 8 در فرودگاه شهر رشت موجوده

17 فرند اف 16 در اصفهان یا یزد (احتمالی) مستقر شده (همگی جنگنده های معیوب دیگر کشور ها بوده که بعد از خرید مخفیانه در ایران بازسازی و تعمیر شده)
(در ویدئو کلیپی پخش شده از شبکه استانی همدان 4 فروند قابل رویت بود)
در سال 94 ایران 24 فروند میگ 27 خریداری کرد که همگی در سال 2008 بازنشسته شدند

ایران بواسطه رومانی اویونیک تانک مرکاوا گونه سوم رو بدست اورد و در Z3 استفاده کرد
(اولین گروه از این تانک ها به صورت عملیاتی در سال 82 -84 تحویل لشکر زرهی ایلام شده)

تاریخ حمله نظای آمریکا به ایران 22 اکتبر سال 2007
کد حمله 8022

دوست داری باور کن دوستم نداری باور نکن تصویر
وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ

و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، می‌گویند : ما فقط اصلاح‌ کننده‌ایم!

سوره مبارکه البقرة
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

من چیزی نگفتم. میگم در این انجمن قانون این است که بحثها و ادعاها باید بر اساس دلیل و مدرک باشه. هر کس در هر مقامی باید برای نظرات و ادعاهای خودش دلیل بیاره. ایشون هم دلایلشون رو بیارن. می دونید چیه دوستان، اگر به قول شما بنده غرب زده و تحت تاثیر تبلیغات غرب هستم، شما هم شدیدا تحت تاثیر تبلیغات شرق هستید. بله، تی 72 بهترین تانک دنیا است و یک تنه مرکاوا و لئوپارد و آبرامز رو هم حریفه...................... :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:

الان این یک بحث علمی است.

خوش باشید :::P :::P :::P

پدر شما اگر از بازنشستگان محترم نهاجا هستند احتمالا زمانی به جرگه نیروی هوایی پیوستند که اینترنتی در کشور ما وجود نداشته. اتفاقا دم ایشون گرم که هیچ مسئله ای رو به شما نمی گویند. ایشون یک نظامی واقعی هستند و نه کسانی می گویند در فلان جزیره فلان تانک رو آورده بودند و فلان و بهمان............... چیزی که بنده گفتم حاصل مشاهداتم از کامپیوترهای سه پادگان نزاجا بود که کلا بسیاری از اونها امکان اتصال رو نداشتند و تعدادی محدود در اختیار بخش هایی خاص بود که بسیار تحت نظر بودند. نمونه اش فرمانده من که برای امتحان تخصصش بنده رو می فرستاد تا از شعبه رایانه پادگان پرینت کارت ورود به جلسه اش رو بگیرم .

سوخوی 25 و تامکت و فانتوم که مشخص و معین است و نیازی نیست که براش بحث بشه. چون هست و دیده شده. اما این چه گزارش خریدی است که شما ازش اطلاع داری و در هیچ کدام از نشریات و سایتهای معتبر هوانوردی از اون منبعی نیست؟ اف 8 و میگ 27 چه باشن و یا نه ارزش ندارند . 17 تا اف 16 ؟؟؟؟ حتما هم آماده پروازند تصویر تصویر تصویر تصویر

شب خوش، از بحثهای علمی با هم لذت ببرید.................... تصویر تصویر تصویر
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

پست توسط ali1371 »

دوستان عزیز که نظرات همه مهمه وباارزشه جواب سئوال منو بدن ممنون میشم وقتی در یک منطقه مثلا ما یه گردان چیفتن یا تی 72 داشته باشیم ما برتریم یایک گروهان آبرامز یا لئوپارد و..............................
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط m-sajedy »

typhoon نوشته شده:من چیزی نگفتم. میگم در این انجمن قانون این است که بحثها و ادعاها باید بر اساس دلیل و مدرک باشه. هر کس در هر مقامی باید برای نظرات و ادعاهای خودش دلیل بیاره. ایشون هم دلایلشون رو بیارن. می دونید چیه دوستان، اگر به قول شما بنده غرب زده و تحت تاثیر تبلیغات غرب هستم، شما هم شدیدا تحت تاثیر تبلیغات شرق هستید. بله، تی 72 بهترین تانک دنیا است و یک تنه مرکاوا و لئوپارد و آبرامز رو هم حریفه...................... :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:

الان این یک بحث علمی است.

خوش باشید :::P :::P :::P

پدر شما اگر از بازنشستگان محترم نهاجا هستند احتمالا زمانی به جرگه نیروی هوایی پیوستند که اینترنتی در کشور ما وجود نداشته. اتفاقا دم ایشون گرم که هیچ مسئله ای رو به شما نمی گویند. ایشون یک نظامی واقعی هستند و نه کسانی می گویند در فلان جزیره فلان تانک رو آورده بودند و فلان و بهمان............... چیزی که بنده گفتم حاصل مشاهداتم از کامپیوترهای سه پادگان نزاجا بود که کلا بسیاری از اونها امکان اتصال رو نداشتند و تعدادی محدود در اختیار بخش هایی خاص بود که بسیار تحت نظر بودند. نمونه اش فرمانده من که برای امتحان تخصصش بنده رو می فرستاد تا از شعبه رایانه پادگان پرینت کارت ورود به جلسه اش رو بگیرم .

سوخوی 25 و تامکت و فانتوم که مشخص و معین است و نیازی نیست که براش بحث بشه. چون هست و دیده شده. اما این چه گزارش خریدی است که شما ازش اطلاع داری و در هیچ کدام از نشریات و سایتهای معتبر هوانوردی از اون منبعی نیست؟ اف 8 و میگ 27 چه باشن و یا نه ارزش ندارند . 17 تا اف 16 ؟؟؟؟ حتما هم آماده پروازند تصویر تصویر تصویر تصویر

شب خوش، از بحثهای علمی با هم لذت ببرید.................... تصویر تصویر تصویر

از همون منبع هایی که شما دوست دارید
ضمنا" شفق 4 فرونده

[External Link Removed for Guests]
وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ

و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، می‌گویند : ما فقط اصلاح‌ کننده‌ایم!

سوره مبارکه البقرة
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

والا توی این لیست که خبری از اف 16 و سوخوی 27 و 30 و امثالهم نبود. ما که بدمون نمیاد ، اصلا 400 فروند شق!!!!

دیدی سلام برسون، تنها چیزی که از این به اصطلاح جنگنده پیشرفته موجود هست یک کلیپ کوتاه است و شخصی که با دست!!! آسمانه جنگنده رو می بنده!!!!

عرض کردم، حق با شماست!!!

شب بخیر!!!!!!!!!!!
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط m-sajedy »

ali1371 نوشته شده:دوستان عزیز که نظرات همه مهمه وباارزشه جواب سئوال منو بدن ممنون میشم وقتی در یک منطقه مثلا ما یه گردان چیفتن یا تی 72 داشته باشیم ما برتریم یایک گروهان آبرامز یا لئوپارد و..............................

برتری بستگی به عوامل مختلفی داره
بستگی به منطقه درگیری و اقلیمش و همچنین نوع تانک ها ، کاربردشون و نحوه طراحی و به طبع نیاز های پشت سر این طراحی ها داره

مثال: تانک چیفتین به منظور درگیری در مناطق پر باران مثل شمال ایران طراحی شده و به همین دلیل در مناطقی جنوبی ایران که دارای آب هوایی گرم هستند کارایی خوبی نداره (یکی از مشکلات بزرگ ما در طول جنگ همین تانک بود)

هرچه را بهر کاری ساختند

سوره مبارکه البقرة
Major II
Major II
محل اقامت: No Where
سپاس‌های ارسالی: 2010 بار
سپاس‌های دریافتی: 837 بار
تماس:

پست توسط SEAFARER »

ali1371 نوشته شده:دوستان عزیز که نظرات همه مهمه وباارزشه جواب سئوال منو بدن ممنون میشم وقتی در یک منطقه مثلا ما یه گردان چیفتن یا تی 72 داشته باشیم ما برتریم یایک گروهان آبرامز یا لئوپارد و..............................

بستگی به شرایط داره.اگه همینجوری بخوایم بررسی کنیم که در این جنگی که شما گفتید کدوم پیروز میشه بحث به دعوا کشیده میشهتصویر
متاسفانه بعضی ها اینگونه بحث را انتخاب کرده اند و همیشه باعث میشوند که یک نوع اختلاف شدید به وجود بیاد.
اگر فقط با 2 سال خدمت سربازی و چنتا سایت فکر کنیم همه چیزه ارتش هارو میدونیم چنین بحث هایی به وجود میاد.
مثلا انتظار دارند ما حرف یک سایت رو که معلوم نیست کی نوشته رو باور کنیم ولی حرف یک شخص شناخته شده رو باور نمیکنند.
مثلا 2 سال خدمت سربازی را بهتر از 30 سال کار رسمی میدانند و فکر میکنند بیشتر میدانند.
فکر میکنند بیشتر از کسی که 33 سال است از کشور در مقابل دنیا دفاع میکند میدانند.
فکر میکنند همه بی اطلاع و خودشون با اطلاع هستند.

آقای تایفون من در مورد تبلیغات گفتم که برای تجهیزات شرق زره ای تبلیغ وجود نداره.پس من چطور میتونم تحت تاثیر قرار گرفته باشم.
غربی ها کلیپ ها و برنامه های چند ساعتی و آنچنانی برای لئوپارد و مرکاوا و آبرامز ... میسازند.
من تا حالا فقط چند تا برنامه چند دقیقه ای در مورد تانک های شرقی دیدم که تو اون ها هم فقط به تقریبا نصف کاربرد تانک ها اشاره شده.
این یعنی اگه کسی بخواد با رسانه ها و اینترنت اطلاعات جمع کنه تانک های شرقی رو مثل یه ماکت تصور میکنه.
من یک سوال از شما دارم جناب تایفون
شما که میگید تانک آبرامز تی 72 اس رو نابود میکنه مدرکتون چیه؟تا حالا چند بار این تانک هارو مقابل هم دیدید؟چند بار از نزدیک هر دو تانک رو دیدید؟آبرامز رو چند بار از نزدیک دیدید؟چند بار توی یکی از این تانک ها نشستید و با دیگری جنگیدین؟چند باز در تاریخ این دو تانک با هم جنگیدن؟این ادعاهایی که شما میکنید یک ژنرال آمریکایی هم اینطوری ادعا نمیکنه.
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زرهي”