زمین باز جایی است برای نبرد تانکها، و زمین کوهستانی زمینی است برای نبرد نیروهای پیاده و سبک چون فضای مانوری وجود ندارد. ناتو به ایران حمله نمی کند به دلایل بسیار زیادی که از حوصله این بحث بسیار خارج است. فقط یک مثال ساده میزنم، مساحت ایران را با عراق و افغانستان مقایسه کنید و ببینید برای اشغال یک چنین مساحتی و سپس حفظ اون به چه حجمی از نیرو و تجهیزات و هزینه نیاز داره. فرانسه به عنوان یک کشور صنعتی با یک نیروی چند هزار نفره در افغانستان داره میکشه بیرون، حال بیاد با ما درگیر بشه!!!!؟؟؟؟؟ یک نگاهی به وضع اقتصادی اروپا بندازید تا ببینید حرف زدن از جنگ با ایران چقدر مسخره است. همینجوریش نفت از صد و اندی دلار پایین نمیاد، حالا کدام دیوانه ای حاضره کبریت بکشه به انبار باروت؟؟؟ این بحثهای بنده و یک سری از دوستان هم در مورد لزوم ارتقاء و مدرن سازی نیروهای مسلح است و لاغیر.برای این که باید این روند انجام بشه، در هر شرایطی، زیبنده یک ملت 75 میلیونی نیست این نیروی هوایی و یا دریایی
با این حجم ثروتها و دارایی ها و استعدادهامتاسفانه عدم هدایت صحیح استعدادها و دخالت دادن بیش از پیش مسائل ایدئولوژیک باعث شده تا صنایع دفاعی ایران با رکود در بخش هایی رو به رو بشه. نمونه بسیار ساده اون داستان سلاح خیبر. ماجرای اون هم که به طور کامل در مجله جنگ افزار چاپ شده.
بنده هم عاشق دیدن جنگنده و تانک و ناو پیشرفته در کشورم هستم اما حقیقت چیز دیگری است. بر فرض که تعداد انگشت شماری از سوخو و اف 16 و اف 8 هم در کشور ما باشه، که به نظر من نیست، هیچ فرقی به حال ما ندارد. مطمئن باشید اگر روزی جمهوری اسلامی بتواند بر فرض پرنده ای مثل اف 16 سرهم کند آنچنان بوق و کرنایی به راه بیاندازد که صدایش تا خط تولید لاکهید در تگزاس برسد.
این حرفها در مورد جنگ کار یک سری کارتل نفتی و اسلحه سازی برای داغ کردن بازار اسلحه و نفت است و لاغیر. در مورد سلاح ها و هواپیما ها هم دوست عزیز ما نه جایی مثل Area 51 داریم و نه آنچنان توان مخفی کاری در حد ابرقدرت ها، من یک مثال ساده برای شما زدم و یک توضیح ساده تر، یک وسیله پرنده باید پرواز کند، و زمانی که پرواز کرد توسط ماهواره ها رصد می شود. مطمئن باشید آمریکایی ها برای تیغ زدن شیوخ خلیج فارس هم که شده اگر همچنین چیزهایی رو پیدا می کردند در بوغ و کرنا می دمیدند. اون کاناپوی فقط یک یادگاری از زمان جنگ است و نه هیچ چیز دیگر.
در مورد جنگ ویتنام:
تاجایی که می دونم ویتنام شمالی ها بیشتر تی 55 داشتن و آمریکایی ها هم سری پاتن مثل ام 48 و ام 60 ، ظاهر در کل دو درگیری زرهی بیشتر در این جنگ رخ نداده.

تانک های خودی ، *نیروهای پیاده خودی ،-- نیرو های دشمن در حال حرکت