صندلی داغ با حضور HORLIKAN

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7633 بار
تماس:

Re: صندلی داغ با حضور HORLIKAN

پست توسط HORLIKAN »

سلام

عليكم اسلام . داداش ما اسمه شريفتون رو نفهميديم آخرا!!

اقا من منظورم از اون سئوال که گفتم از هر طرف (شمال جنوب شرق غرب ) بری منظورم انواع طبیعت بود خب حااا چی می بینی

از شرق بيابون . از غرب مزارع كشاورزي. از شمال بيابون. از جنوب كوهستان

العان که داری جواب می دی چه جور تیپی داری کامل توضیح بده

الان شلواري پامه با برند sos مشكي رنگه. جنسش نخيه توليد كشور برادر چينه كارخونه توليد شلوار هم فك كنم در حوالي هنگ كنگ باشه
لباسمم مشكي رنگه دكمه داره به تعداد 7 عدد. دكمه هاي آستين رونبستم هنوز . ديروز هم اتوش كردم . راستي الان پشتم خاريد و خاروندمش از رو لباس

داشتی پرسپولیس چه با کلاس باخت! به نظرت تاکتیک پرسپولیس چی بود

من با پرسپوليس هيچ صنمي ندارم . از استايل بازكناش هم خوشم نمياد

چرا بین اعراب امارات و عربستان زمین تا اسمون فرقه (ظاهر را می گما )

امارات به خاطره غرق شد در فرهنگ غربي اين شكلي شده

عربستان هم به خاطره غرق شدن در فرهنگ عهد جاهليت اين شكلي شده
البته به نظر من جفتشون معدوم دم هستند در آينده انشالله

به نظرت سپاهان چی کار می کنددر ادامه

فك كنم به فوتبال بازي كردن ادامه بدن

تیم ملی دقیقا کی بازی دارد

دقيقش رونميدونم ولي حدودا شايد امسال بازي داشته باشه

به نظرت تیم ملی چگونه بازی می کند

بازي نكنه ابهت ش بيشتر حفظ ميشه

نسبت کاپیتان به مدیر سایت

قبلا پرسيده شده است

نسبت mil@d به محمد یک نه هشتاد پنج

آقا ميلاد كه گويا در حال صفا سيتيه و اخبار موثق گوياي ورود ايشون به دنياي تاهل است
900 هشتاد و 5 درسته ها . ايشون هم هستند ولي فك كنم اكانش رو به سازمان CIA اجاره داده

تا حالا عاشق کسی شدی

بله يه بار شدم ولي خوش بختانه خطر از بيخ گشمون رد شد.به حمدلله

تا به حال به ازدواج فكر كردي؟

اون موقع كه به ازدواج فك كردم كلاس دوم دبستان بودم شهيد فولادي سوهانك بودم
دختر پسر قاطي بود تو كلاس به يه دختره پيشنهاد ازدواج دادم قبول هم كرد ولي نميدونم چش شد نگرفتمش
به مادرم گفتم اون هم مخالفت كرد هم مسخرم كرد تصميم گرفتم ديگه به ازدواج فك نكنم

نظرت درباره عملیات ازادسازی خرمشهر چیه

به قول امام خميني (ره)خرمشهر را خدا آزاد كرد)

دلاوري هاي سربازان امام زمان در آزادي خرمشهر افتخاره جاوداني براي ما ايراني هاست

به نظرت نتیجه مذاکرات چی می شد

هنوز هيچي معلوم نيست. البته قرار شده كه ما امتياز هاي غيره قانوني بديم و اونها هم حق وحقوق قانوني مارو با منت خورد خورد بهمون بدن
البته اگر اين روس ها و ترك ها عرب ها بزارن

اگر با رونین دعوات شد بهترین کار تاکتیکی و استراتژیکی که می کنی؟

فرار!!خب البته حق داری کسی جلو هشت کیلو شمشیر نمی توند دوام بیارد حق بهت می دم

احسنت بهترين كار فراره البته يخورده دور تر وا ميستم شكلك در ميارم اگه اومد دنبالم دوباره در ميرم

نظرت درباره صدا سیما چیه

صدا و سيما تبديل شده به يه قدرت بالقوه .ميتونه خب باشه ولي نميخاد

نظرت درباره برنامه های تلوزیونی چیه

10 تا يكي شون خب درمياد . البته در ايران با 1500 تومن هم ميشه فيلم ساخت

نظرت درباره عملکرد مجلس هشتم چیه

وظيفه ابلاغ شده رو خوب انجام ميده

چه نمره ای بهش می دی

از لحاظ پيروي دستورات 20ولي از نظر مردم داري از 20 منفي 8- ميدم

یک جک خنده داربگو خستگید در بیاد

يه روز دوتا چيني به هم ميخورن ميشكنن

دوست داشتی ضربه مغزی بودی ولی قدرت منا داشتی

ما ضربه مغزي خدايي هستيم شما قدرتت رو نگه دار چند وقت ديگه بهش احتياج پيدا ميكني

به نظرت محمد یک نود هشت پنج واقعا تونسته میلاد را سربنیس کند یا واقعا همینطوریه

يه بار ميگي نه يه بار ميگي نود. املا رو پاس كردي؟ 1985 بنوسي راحت تريا
محمد جان مثل بنده خدادي سر بنيست هست ميلادهم فك كنم زن گرفته اين ورا پيداش نيست

پایه هستی کودتا کنی اسمش می ذاریم عملیات شهید گمنام حالا چون پسر خوبی هستی موضوع کودتا را مشخص کن

كودتا ؟ نه تازه جو آروم شده . كودتاچي ها به وقتش خودشون عمل ميكنم ما فقط گوش ميديم اجرا ميكنيم

به نظرت بهتر نیست به خواهران بگیم گره روسریشون را شل کنند تا بارون بیشتر بیاد

خواهران در تابوت خودشون ميرن باعث و بانيش هم تو تابوت خودشون فعلا هوا خوبه اينجا زياد بارون اومده. سفت كنن بهتره

و نظرت درباره موشک خلیج فارس چیه

كلاهك 450 كيلوييش راحت ميتونه ناو هواپيما برو بووووووووووووق كنه.البته اگر بهش بخوره . انشالله كه بخوره

خيلي خيلي خيلي ممنون كه تشريف آوردين دوست عزيز فقط اسمت رو بگو من همش فك ميكنم اين آواتارت عكسه خودته.
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

سلام یه چندتا سوال تخصصی...!

عليكم سلام . سوالي هزار تومن ميشهتصویر

سوزوکی یا کاوازاکی؟

كاوازاكيتصویر

سوزوکی یا هوندا؟

هندا

هوندا یا کاوازاکی؟

كاوازاكي

برند هاي ژاپني از لحاظ كيفيت و قيمت اول كاوازاكي بعد هندا بعد ياماها بعد از همه سوزوكي

نظرت در رابطه با موتور های سری Bandit چیه؟ من یه زمانی بندیت 250 و 400 داشتم! یادش بخیر :lol:

خوراك تك زدنه پسر عموم بنديت 1200 داره. موتور خوش فورميه . اون 400 كه شما ميگي گيربوكس 6 دنده اس اگر اشتباه نكنم (جي اس ايكس_ آر 400) درسته؟ دور موتورش هم 12 هزاره . خودشو بكشه 180 بيشتر نميره

موتور سواری حالش بیشتره یا اتومبیل رانی؟چرا؟

موتور براي جووناس همه پسرا موتورو دوست دارن فقط ازش ميترسن. اگه موتور خب گيرشون بياد دنده يك رو كه دادن كله موتور كه بلند شد ديگه نميتونن فراموشش كنن. ( مثل تيك آف تامكت ميمونه )ولي ماشين ماله آدمايي كه جووني رو پاس كردند و ديگه نه حوصله شو دارن نه تحملشو ولي من به شخصه نيت كردم تا 98 سالگي سواره موتور بشم.

یه تصور هست که هرچی حجم موتور بیشتر باشه قدرت و سرعتش هم بیشتره،چقدر موافقی؟چرا؟

درسته ولي 100% قضيه نيست. ما يه موتوري داريم به اسم ZZR 150 تمام اونايي كه تو ايران مجوده رو پليس آگاهي آمار داره چرررررا؟ چون شتابش يا همون صفر تا 100 3 ثانيه اس. و خراك دزديه و اين حرفا. ولي همين موتور 150 سي سي بيشتر حجم سيلندر نداره. اصل كار اون مترياليه كه در موتور به كار گفته شده + تكنولوژي .

نظرت در رابطه با محدودیتی که در مورد موتور های سنگین توی کشور هست چیه؟آزار دهنده نیست؟

شما اون كارهايي كه ما تو ايران محدوديت نداريم رو بنويس بقيه چيز ها محدود شده است.

از اين سوالا نپرسين بزارين ما آروم باشيم ممنون

ممنون از پاسخت/ضمنا هرچی هم که جواب بدید هیچی بندیت نمیشه

اتفاقا هيچي CBX 1100 نمييييييييييييييييييييييييشه. بنديت رو 2 بار بري مشهد بياي بايد راديات بزاري پايين.

خيلي خوشحال شديم تشريف آوردين ممنون وتشكر دوست عشقه موتور . واي از ان روز كه GS 1000 ها آزاد شوندتصویرتصویرتصویر
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4048 بار
سپاس‌های دریافتی: 2811 بار

پست توسط Erratic »

درودی دوباره ::sh
اماده یه نبرد سنگین باش :grin: :grin:

منظورم از اونچیزی که هست و اونچیزی که میتونه باشه خوب راستش منظورم به مسائل اطرافه
گاهی وقتا یه چیزی هست و واقعا هم هست و گاهی وقتا یه چیزی رو مطمئن نیستیم و فقط میتونیم بگیم که این جریان میتونه اینطور باشه و بدنیال جزئیات باشیم
میخواستم بدونم که به مسائل اطراف اونطور که هست نگاه میکنی یا اونطور که باید باشه نگاه میکنی؟

درمورد اون خواننده هم خوب :grin: واردش نمیشم اما درباره ی اظهار نظراتم در توپیک های مختلف باید بگم که من با هیچ کدوم از کاربرای این سایت مشکلی ندارم با هیچکس مشکلی ندارم. اظهار نظراتم در هر پست مختص همون توپیک هستش و موضع من در هر توپیک فرق میکنه در واقع سعی میکنم اول بر پایه و اساس علمی و ثابت شده راجع به یه موضوع بحث کنم و در اولویت بعدی اظهار نظرات عقاید و تجربیاتمو مطرح کنم که همه ی اینا مربوط میشه به توپیک اون موضوع. در واقع اسم کاربریمو هم برای همین موضوع انتخاب کردم.

راستی... این صندلی من نیست :grin: :grin:

فقط یه سوال دیگه البته میخوام نظر شخصیتو نسبت به این سوال بگی
نظرت راجع به قهرمان و اسطوره های خارجی چیه منظورم زوئوس و اینجور قهرمان هاست. راستش توی دانشنامه ازاد یه قسمت گسترده اختصاص داده شده به اینجور اسطوره ها. بودن یا نبودن؟ و اینکه یکم با چیزایی که ما معتقدیم جور درنمیاد میخوام نظرت رو راجع به اینجور چیزا بگی

و یه سوال کوچیک دیگه مربوط به سوال قبلم نظرت راجع به وقایع شاهنامه چیه منظورم چشمه ی جاودانگی یا ققنوس و اینجور چیزهاست. چی فکر میکنی راجع بهشون. بودن یا نبودن؟ اگه بودن چرا الان هیچ اثری از اینجور موجودات و مکانها نیست. یکم دقیق تر بگو و توضیح بده چی فکر میکنی.

ممنونم بابت پاسخ هات. :razz: :razz: :razz: امیدوارم همیشه موفق باشی و منم در کنار شما عزیزان بتونم به خوبی فعالیت کنم :razz: :razz:
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: بیشه شیران،خانه خورشید،ایران!
سپاس‌های ارسالی: 773 بار
سپاس‌های دریافتی: 2479 بار

پست توسط Alpha4 »

خوراك تك زدنه پسر عموم بنديت 1200 داره. موتور خوش فورميه . اون 400 كه شما ميگي گيربوكس 6 دنده اس اگر اشتباه نكنم (جي اس ايكس_ آر 400) درسته؟ دور موتورش هم 12 هزاره . خودشو بكشه 180 بيشتر نميره

نه موتور بنده 400 سی سی مدل جی اس اف بود(GSF) قرمز رنگ از گناوه خریده بودمش.خوبی که داشت صدای دلنشینش بود بطوریکه وقتی روشنش میکردم تا وقتی خاموش میشد زمین و زمان به صاحب بیچارش نفرین و ناسزا میگفقتند! سرعت هم دروغ چرا...! من خودم جرات نکردم بیشتر از 120 باهاش برم! ولی یه بار دست یکی از دوستان بود که کله ی بسیار شقی داره 165 تا بردش!
بی سند! بی پلاک! خیلی استرس آور بود بعد از چند ماه ردش کردم رفت! کاشکی یه روزی برسه که موتورهای سنگین توی کشور آزاد بشه.
آخرین ويرايش توسط 1 on ASHKAN95, ويرايش شده در 0.
دلیل: پ سوالاش کو؟؟؟ هر پست حداقل 5 سوال، وگرنه دعواتون میکنم
Frenzied Poster
Frenzied Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2278 بار
سپاس‌های دریافتی: 1686 بار
تماس:

پست توسط masieh »

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز بویژه مهمان عزیز صندلی داغ جناب امیر عباس :razz:

خوب هستی انشالاه

چه خبرها؟

این صندلی داغ بهتره یا بری جلو احمد نجفی بشینی رو صندلی داغ؟

اون برنامه صندلی داغ که دکتر قالیباف توش شرکت کرده بود رو دیدی؟ اگه دیدی نظرت چی بود دربارش؟

نظرت درباره این جمله جناب هاشمی رفسنجانی که درباره جزایر ایرانی گفته بود چیه‏[‏ اعراب برای رسیدن به جزایر ایرانی باید از دریای خون بگذرند‏]‏

مارک ادکولن ت چیه؟

رابطه ات با حضرت حافظ چه جوریاست؟

بنظرت اگه این همه هزینه واسه پاسداشت حماسه خرمشهر میکردند رو خرج ابادانی خود شهر میکردن بهتر نبود؟

نرخ بیکاری الان چند درصده؟

نظرت در باره فیسبوک چیه؟

چرا یک نیروگاه خورشیدی تو خوزستان نمیزنند؟

اصولا ادمی هستی که رو بعضی مسائل پا فشاری کنی با اینکه بفهمی اشتباهه؟

تو این دنیا دلت به چی خوشه؟

چرا تهران اینقد شلوغه ؟ مگه چه خبره تهران؟

نظرت درباره جو فعلی دانشگاه های کشور چیه؟

چه دلیلی وجود داره که اینقد تو دانشگاه ها دوربین مدار بسته کار گذاشتن‏[بشخصه وقتی وارد دانشکده میشم احساس میکنم وارد زندان الکاتراز شدم‏]‏

تو این شب یک ارزو واسه خودت و یکی هم واسه من بکن:‏)‏

حاجی امیدوارم با سوالاتم خسته ات نکرده باشم :‏)‏

و در اخر هم واسه شما و خانواده محترمتان ارزوی سلامتی و سعادت دارم. . . . .
اول علی اخر علی
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

درودی دوباره

اماده یه نبرد سنگین باش

سلام عليكم ما هميشه آماده شكست هستيم

منظورم از اونچیزی که هست و اونچیزی که میتونه باشه خوب راستش منظورم به مسائل اطرافه
گاهی وقتا یه چیزی هست و واقعا هم هست و گاهی وقتا یه چیزی رو مطمئن نیستیم و فقط میتونیم بگیم که این جریان میتونه اینطور باشه و بدنیال جزئیات باشیم

میخواستم بدونم که به مسائل اطراف اونطور که هست نگاه میکنی یا اونطور که باید باشه نگاه میکنی؟

يه زماني دوست داشتم اون طور كه ميخوام به اطراف نگاه كنم ولي ديگه پير شديم هرچي بادا باد همون جوري كه هست نگاه ميكنيم.

درمورد اون خواننده هم خوب :grin: واردش نمیشم اما درباره ی اظهار نظراتم در توپیک های مختلف باید بگم که من با هیچ کدوم از کاربرای این سایت مشکلی ندارم با هیچکس مشکلی ندارم. اظهار نظراتم در هر پست مختص همون توپیک هستش و موضع من در هر توپیک فرق میکنه در واقع سعی میکنم اول بر پایه و اساس علمی و ثابت شده راجع به یه موضوع بحث کنم و در اولویت بعدی اظهار نظرات عقاید و تجربیاتمو مطرح کنم که همه ی اینا مربوط میشه به توپیک اون موضوع. در واقع اسم کاربریمو هم برای همین موضوع انتخاب کردم.

در مورد اون خواننده من بگم كه ايشون مرتدد و خونش هم مباحه و اگر من ويزاي آلمان گيرم بياد حتما اون صد هزار دلار رو برنده ميشم.

راستی... این صندلی من نیست

نه آقا اين حرفا چيه صندلي من و شما نداره بزار من پاشم شما بشين د بيا ديگه تعارف نكن

فقط یه سوال دیگه البته میخوام نظر شخصیتو نسبت به این سوال بگی

نظرت راجع به قهرمان و اسطوره های خارجی چیه منظورم زوئوس و اینجور قهرمان هاست. راستش توی دانشنامه ازاد یه قسمت گسترده اختصاص داده شده به اینجور اسطوره ها. بودن یا نبودن؟ و اینکه یکم با چیزایی که ما معتقدیم جور درنمیاد میخوام نظرت رو راجع به اینجور چیزا بگی

كسي دنبال اسطوره خارجي ميره زمانيه كه مملكت خودش اسطوره نداره يا اينكه قهرمانان كشور خودش رو درك نكرده.

خوندن كتاب در مورد اين اشخاص خوبه بد هم نيست ولي اينكه قهرمان تخيلات و افكارمون بشن به نظر من زياد خوب نيست چون چيزي كه ايران كم نداره قهرمانه و اسطوراس
و یه سوال کوچیک دیگه مربوط به سوال قبلم نظرت راجع به وقایع شاهنامه چیه منظورم چشمه ی جاودانگی یا ققنوس و اینجور چیزهاست. چی فکر میکنی راجع بهشون. بودن یا نبودن؟ اگه بودن چرا الان هیچ اثری از اینجور موجودات و مکانها نیست. یکم دقیق تر بگو و توضیح بده چی فکر میکنی.

خب معلومه كه افسانه هستند . چيزي به عنوان جاودانگي وجود نداره. ققنوس هم كه ديگه خوده افسانس. ولي فك كنم شما خيلي تو نخه اين شاهنامه هستيا.
ممنونم بابت پاسخ هات

امیدوارم همیشه موفق باشی و منم در کنار شما عزیزان بتونم به خوبی فعالیت کنم

منم خوشحالم كه تشريف آوردين و قابل دونستيد (پيروز و پايدار و مستدام در پناه حق باشيد انشالله تعالي)
ومن الله توفيق
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز بویژه مهمان عزیز صندلی داغ جناب امیر عباس :razz:

سلام عليكم خدمت شما . شما با مسيح علي نژاد فاميلي؟تصویر

خوب هستی انشالله

به خوبي شما هييي يه دم و باز دمي رخ ميده

چه خبرها؟

سلامتي رهبر. شما نه خبر دي؟

این صندلی داغ بهتره یا بری جلو احمد نجفی بشینی رو صندلی داغ؟

احمد نجفي شاگرد اشكان خودمون بوده حالا رفته تلويزون بدونه منبع سوال ميده بيرون

نه همين جا خوبه .
اون برنامه صندلی داغ که دکتر قالیباف توش شرکت کرده بود رو دیدی؟ اگه دیدی نظرت چی بود دربارش؟

بلللللللله كلي هم توش گريه كرد. يادمه. قبل انتخابات رياست جمهوري نهم بود.

نظره خواصي نداريوم
نظرت درباره این جمله جناب هاشمی رفسنجانی که درباره جزایر ایرانی گفته بود چیه‏[‏ اعراب برای رسیدن به جزایر ایرانی باید از دریای خون بگذرند‏]‏

در اين مورد حرف كاملا صحيح و درستي زدن (در اين مورد عرض كردم) ولي شخص آقا هاشمي خودشون در نظره من خيلي موجه نيستند. بودند ولي به قول رضا مارمولك(امان از نفس اماره)

مارک ادکولن ت چیه؟

اكثرا گل يخه و ياس از اين پيف پاف و مگس كشا خوشم نمياد

رابطه ات با حضرت حافظ چه جوریاست؟

بدك نيست سالي يه بار گذرمون بهش ميخوره.

بنظرت اگه این همه هزینه واسه پاسداشت حماسه خرمشهر میکردند رو خرج ابادانی خود شهر میکردن بهتر نبود؟
به نظر من جفتش خوبه و هيچ مشكلي از لحاظ تاميين هزينه نه براي پاسداشت حماسه داريم نه براي آبادانيش . دوستان محترم من از همه ميخوام قبول كنن ايران كشوري بسسسسسسسسسيار ثروتمنده. نيروي بالقوه ايران خيلي خيلي بيشتر از تركيه و مالزي و سنگاپور اين كشوره هاي جهان دوميه فقط بايد تغيير ماهيت بده و بالفعل تبديل بشه ولي شيعه از صدر اسلام تا به حال مظلوم بوده و هست بعضي ها از داخل و خارج بد جور جلوي آبادني رو گرفتن. بعضي ها هم كه ميخان كار كنن جلوشون گرفته ميشه. كلا بيخيال

نرخ بیکاری الان چند درصده؟

سوال خوبي بود: يه زماني به كسي كه دو روز در هفته كار داشت ميگفتن ايشون كار داره ولي دولت خدمتگذار 10 گفت كسي كه در هفته دو ساعت كار داشته باشه يعني ايشون شاغله و الان نرخ بي كاري 11 درصد يعني اگه بخوايم مثل ژاپن نرخ بيكاري رو تايين كينم 90 درصد ملت ايران بيكار هستند و اگر بخوايم منصفانه بگيم نرخ بيكاري 50 درصد رو شاخشه

نظرت در باره فیسبوک چیه؟

اگر كسي فرهنگ استفاده ازش داشته باشه چرا بد باشه ولي اصل موضوع اينجاست كه گفتم اگگگگگگگر.
چرا یک نیروگاه خورشیدی تو خوزستان نمیزنند؟

در اين مورد چشم روشنه كه اين اتفاق ميفته فقط بايد كمي صبر داشت . چون هزينه و خطرات محيطه زيستي توليد برق با توربين گازي وكلا مواد فسيلي خيلي زياده و مسئولين كمي در اين مورد به فكر افتادن . بايد دعا كرد كه اين همت افزايش پيدا كنه.

اصولا ادمی هستی که رو بعضی مسائل پا فشاری کنی با اینکه بفهمی اشتباهه؟

حمل بر خود ستايي نباشه اگر اشتباهيي داشته باشم خيلي خيلي زود قبول ميكنم البته اگر يقين پيدا كنم كه اشتباه كرده بودم ولي اگر حرفم صحيح باشه محاله كم بيارم. وقتي هم كه ميگم پافشاري ميكنم منظورم اينكه يقين داشته باشم كه حرفم درسته

تو این دنیا دلت به چی خوشه؟

هدفم.

چرا تهران اینقد شلوغه ؟ مگه چه خبره تهران؟

اينو بايد از آقاي كرباسچي پرسيد
شما فهميدي چه خبره مارو هم مطلع كن

نظرت درباره جو فعلی دانشگاه های کشور چیه؟

قاراش ميش . دانشگاه دولتي باز قابل تحمل تره در مورد دانشگاه آزاد هم مشكلي ندارم ولي اگر تصميمي گرفته بشه منوط به اين موضوع كه اون كلمه اسلامي رو بردارند من كوچك ترين مشكلي ندارم باهاش .

كاري هم ندارم كي با چي ميچرخه تو خيابون . كاري هم ندارم كه مردم به چي فك ميكنم ولي نميتونم تحمل كنم يه جايي رو سردرش نوشته دانشگاه آزاد اسلامي وقتي داخلش ميشم حاظرم برم خاك پاكه سواحل لوس آنجلس و ببوسم
هركسي دوست عقيده خودشو داره ولي نبايد از اسلام سو بهره ببره
چه دلیلی وجود داره که اینقد تو دانشگاه ها دوربین مدار بسته کار گذاشتن‏[بشخصه وقتی وارد دانشکده میشم احساس میکنم وارد زندان الکاتراز شدم‏]‏

كاره خوبي ميكنن . دانشگاه رودهن هم تا 7 يا 8 ساله پيش دوربين نداشت ولي دانشگاه تبديل شده بود به يه چيزي كه نميشه گفت تصویر . كلا اگر شما حس ميكني كه شبيه الكاتراز شده حس خوبيه سعي كن هميشه اين حسو داشته باشي. اين جوري بيشتر به درس خوندن علاقه پيدا ميكني.

تو این شب یک ارزو واسه خودت و یکی هم واسه من بکن:‏)‏

البته ديشب بود . انشالله كه شما و بنده حاجت روا بشيم بريم پي كارمون.

حاجی امیدوارم با سوالاتم خسته ات نکرده باشم :‏)‏

نه داداش اين حرفا چيه انشالله موقع صندلي خودتون دو قبضه جبران ميكنيم

و در اخر هم واسه شما و خانواده محترمتان ارزوی سلامتی و سعادت دارم. . . .

ممنون از اينكه تشرف آوردين انشالله خدا به ما خدمت بده كه به شما توفيق كنيم
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

خب، یار همیشه در صحنه حاضر!!! خودمو میگما.

این فشار خرداد داره کمرمو میشکونه.هی...

امیر جان زیاد سرتو درد نیارم، سوالاتو در یاب. این سوال غیر درسیه. اخرین سرعتی که رفتی چقد بوده؟

1- دوست داری بیشتر امیر خطاب بشی یا عباس؟ یا بصورت کامل(امیر عباس)؟

2-به نظرت بهترین روش برای گرفتن حق مطلوم از ظالم؟

3-از بغض های گلو گیر کرده ی امیر بگو

4-رفیقی که هیچ وقت از یاد نمیره؟

5-تا حالا شده جایی تحقیر بشی و صداتم نتونی در بیاری؟ چه حسی داشتی؟

6-بیشتر اوقات با دلت تصمیم میگیری یا با عقلت؟

7-جامعه امروزی ما به چه سویی داره حرکت میکنه؟ حرکتش سیر نزولی داره یا صعودی؟

8-تو یکی از تاپیکها دیدم اینو، خیلی برام جالب بود. برداشت تو از گلمه "حیا" چیه؟ اونجا نوشته بود بعضیا به ادمه خحالتی میگن با حیا، بعضیا بع ادم مذهبی میگن، بعضی ...

9-یه خاطره خوب تعریف کن و یه خاطره بد.

10-IRIAF F-14 Tomcat

11-بهترین دوران زندگیت، چه دورانی بوده یا هست یا خواهد بود؟

12-مادیات یا معنویات؟

13-نظرت راجع به افرد تندرو چیه؟

14-در چه صورتی امکانش هست که تو خیابون کسی رو شتک کنی؟ تصویر اگر ببینی کسی مزاحم خانمی شده، واکنش نشون میدی یا نه؟

15-بزرگی رو در چی میبینی؟

16-از چی بیشتر از همه متنفری؟

17-چه چیزی رو بیشتر از همه دوست داری؟(حتما موتورت) تصویر

18-سریع همرنگ جماعت شدن، درسته؟

19-نظرت راجع به افتاب پرست؟ســـــــــریع رنگ عوض میکنه هاااا تصویر

20-اگر روزی یه کیف پر از پول پیدا کنی، چه میکنی؟

21-ادم عصبی هستی؟ یعنی کنترل اعصابتو داری یا اگر عصبی بشی، کور و کر میشی؟

22-ساده زیستی؟

23-مرد واقعی یعنی چی؟

24-امیر جان میدونم که پدرتو ندیدی، ولی تا حالا شده تو خلوت خودت گاهی باهاش حرف بزنی؟درد و دل کنی؟

25-غریب اشنا؟

26-نظرت راجع به FARSI 1

27-وقتی که نه راه پس داشته باشی، نه راه پیش؟

28-به این جمله اعتقاد داری که این دنیا دار مکافاته؟

29-از چی خیلی میترسی؟

30-به بیان خودت عشق رو تعریف کن

31-دوستی های خیابونی؟(دخی و پسی)

32-نظرت رو راجع به دو عکس زیر بِنِمو.

تصویر

تصویر

و.....

خرمشهر
خوزستان
شیراز
تبریز
کلاردشت
ابوموسی
تنب بزرگ و کوچک
دیار کفر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: کرمان/رفسنجان
سپاس‌های ارسالی: 10774 بار
سپاس‌های دریافتی: 12391 بار
تماس:

پست توسط AGeNiS1 »

با سلامی دوباره به همه دوستان عزیز تصویر
سلللللللام حاج ممد گل نبودي راستشو بگو كجا رفته بودي؟
رفته بودیم صفا سیتی جات خالی بود

از کدوم شمایل خوشتون میاد از کدوما بدتون میاد؟
اق امیر منظورم اینا بود تصویر تصویر تصویر تصویر تصویرو...

فلسفه وجودی انسان چیست؟
یعنی اینکه هدف ،فلسفه و ... از به وجود امدن انسان چیه؟

دوست داشتی الان کی رو گیر میاوردی و حسابی با مشت و لگد ازش پذیرایی می کردی؟؟

واقعا كي بهتر از تو ميتونه اين كمك رو به من بكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.
تاحالا کسی زدتت که راه خونتون رو گم کنی؟
تصویر

خب اینم از شفاف سازی سوالات سری قبل
حالا اینا رو هم ب جواب

نظرت در مورد سینمای ایران
نظرت در مورد ورزش ایران
نظرت در مورد اوضاع اجتماعی ایران
نظرت در مورد اوضاع اقتصادی ایران
نظرت در مورد
تهران
شیراز
اصفهان
کرمان
مشهد
تبریز
قم
خوزستان

اگر دختر بودی چی میشد؟چه کار میکردی؟
با کدوم ارتقا درجت حال کردی؟(البته بیشتر از بقیه)
دوست داشتی تو کدوم کشور بجز ایران بودی؟
صندلی داغ داغ هست؟
ی سوال از خودت بپرس!

بهترین روز زندگیت
بدترین روز زندگیت

بهترین موتوری که داشتی
بدترین موتوری که داشتی

بهترین سایتی که دیدی
بدترین سایتی که دیدی

بهترین غذا
بدترین غذا

بهترین کشور جهان
بدترین کشور جهان

بهترین هدیه ای که دادی
بهترین هدیه ای که گرفتی

بهترین تاپیک خودت تو سی سی

بدترین تاپیکی که دیدی تو سی سی
بهترین تاپیکی که دیدی تو سی سی

بهترین خاطرت تو سایت
بدترین خاطرت تو سایت

بهترین خبری که بهت دادن
بدترین خبری که بهت دادن

بهترین لباسی که داری
بدترین لباسی که داری

بهترین تفریحت
بدترین تفریحت

بهترین عادتت
بدترین عادتت

بهترین شیطونی که کردی
بدترین شیطونی که کردی

بهترین کاری که تو عمرت انجام دادی
بدترین کاری که تو عمرت انجام دادی

بهترین ورزش
بدترین ورزش

بهترین فوتبالیست ایران

بهترین فوتبالیست جهان
بدترین فوتبالیست جهان

بهترین تیم فوتبال
بدترین تیم فوتبال

خب داداش فعلا اینا رو بجواب
دوباره میام سراغت تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

خب، یار همیشه در صحنه حاضر!!! خودمو میگما.

اي بابا تو هم كه متمدن شدي ديگه سلام نميكني. اي بابا
این فشار خرداد داره کمرمو میشکونه.هی...

قرص ضده فشار بخور

امیر جان زیاد سرتو درد نیارم، سوالاتو در یاب. این سوال غیر درسیه. اخرین سرعتی که رفتی چقد بوده؟

سرم كه درد ميكنه . با موتور 240 كيلومتر در ساعت اوتوبان همت مسير شرق به غرب ساعت 3 بامداد. تير 90

1- دوست داری بیشتر امیر خطاب بشی یا عباس؟ یا بصورت کامل(امیر عباس)؟

هيچكس نه اميرعباس ميگه نه عباس بيشتر امير ميگن

2-به نظرت بهترین روش برای گرفتن حق مطلوم از ظالم؟

زهي خيال باطل . يه زماني در دوران استبداد ميشد حق رو گرفت ولي الان ديگه نه.
بهترين كار نفرينه پيرزنيه

3-از بغض های گلو گیر کرده ی امیر بگو

چيزي گير نميكنه اخوي.

4-رفیقی که هیچ وقت از یاد نمیره؟

يادم نيست كي از يادم نرفتهتصویر

5-تا حالا شده جایی تحقیر بشی و صداتم نتونی در بیاری؟ چه حسی داشتی؟

تحقير؟سعي ميكنم باعث و باني اين اتفاق شوم نشم. ولي كلا صدام در مياد . حسه بدي هم نداشتم تا به حال.

6-بیشتر اوقات با دلت تصمیم میگیری یا با عقلت؟

متغيره اكثرا با هيچكدومشون ولي بيشتر سعي ميكنم منطق و حقيقت عمل تصميم بگيرم

تصميمي كه با دل گرفته بشه جز در موارد خير عاقبته خوشي نداره
7-جامعه امروزی ما به چه سویی داره حرکت میکنه؟ حرکتش سیر نزولی داره یا صعودی؟

صدرصد نزولي . بدتر از اين هم ميشه. و به سمت نابودي با كمك كپسول نيترو

8-تو یکی از تاپیکها دیدم اینو، خیلی برام جالب بود. برداشت تو از كلمه "حیا" چیه؟ اونجا نوشته بود بعضیا به ادمه خحالتی میگن با حیا، بعضیا بع ادم مذهبی میگن، بعضی ...

حيا خيلي ساده اس: پيروي از اصول الاهي. دين اسلام جامع ترين دين هستي و نيستيه و در هر موردي قانوني مصوب كرده. كسي كه ميخاد حيا داشته باشه از خدا پيروي كنه
كسي هم كه ميخاد از خدا پيروي كنه قرآن بخونه و كتاب هاي احاديث معتبر بخونه. هم حيا پيدا ميكنه . هم خيلي چيزاي ديگه رو بهش ميرسه .
البته حرف زدنش راحته عمل كردن بهشون مرد كارزار ميخاد .

9-یه خاطره خوب تعریف کن و یه خاطره بد.

خاطره خوبه : خيلي وقته نداشتم (البته اون خوبي كه خودم براي خودم تعريف كردم ندارم)

خاطره بد هم: الاااااااااااا ماشالله چند كيلو ميخاي. ؟؟؟بي نصيب از اين مجلس نري يكي شو برات تعريف ميكنم.
سيزده بدر امسال جايي عازم بوديم در حوالي محله قديمون سوهانك . (شمالي شرقي ترين مختصات تهران) با ماشين داشتيم ميرفتيم به سمت يه ايستگاه قديمي
راداري .پيشه يكي از فك و فاميلامون خيلي آروم داشتيم ميرفتيم ماشين جيپ بود (از اين جيپ بي درو پيكرا) يك كيلومتر مونده به ايست بازرسي پشت فرمون بودم ديدم
يه بوي هچل هفتي داره مياد زدم بغل با دو سه تا رفقا پي گيره بو شديم دور از جونتون شبيه هاپو هي بو كرديم حدود يه 400 متري رفتيم به طرف شرق جاده بعد يهو
مگسا زياد شدن. ........ چشتون روزه بد نبينه يكي از دوستان عربده كشيد بياين اينجا ما دويديم و دويديم تا به جنازه اي رسيديمتصویر ديدم رفيقم كم مونده بزنه زيره گريه
جنازه يه عمل بالاي كراكي بود كه كرم ها داشتم ميلش ميكردن. جفت پاهاش سفيد شده بود از كرم هاي ريز ريز.ما نزديك نرفيتم كه واگير داره بد جور
زنگ زديم دوستان اومدن جمش كردن. من فقط خندم گرفته بود هرجاشو كه ميخواستم بردارن بزارن تو برانكارد هي كنده ميشد ميفتاد رو زمين .
تعريف از خود نباشه ها ولي اون سه نفري كه باهام بودن هر لحضه احتمال قش كردن داشتم ولي من به طوره فجيعي خندم گرفته بود از دسته اين نديد بديدا
ولي كلا حادثه خفن خوف ناكي بود بايد ميديدنش تا باورتون بشه چقت قيافش نادخ شده بود

10-IRIAF F-14 Tomcat

هرچند كه ساخت دشمنه ولي شريط جنگي رو عوض كرد. اگر اين تامكت ها نبود احتمال بود ايران هم نبود.
كلا گل پرپر شده نيرو هوايي ايرانه ديگه

11-بهترین دوران زندگیت، چه دورانی بوده یا هست یا خواهد بود؟

دوران مدرسه چون جز فردا و امروز هيچ فكري نداشتم. البته اون اوايل هم كه كارمو دوست داشتم بد نبود. ولي.... اين داستان سر دراز دارد
12-مادیات یا معنویات؟

110 % جفتش.

13-نظرت راجع به افرد تندرو چیه؟

بي منطق. زبون نفهم. تخريب كننده افراد موجه. خطرناك تر از دشمن رو به رو. برهم زننده آرامش. از همه مهم تر نه دنيا دارن نه آخرت .

چون خيلي خيلي زود مهره سوخته ميشن و از بازي اووووت ميشن. زياد ديدم از اين اشتباهات محاسباتي
و اون دنيا هم كه كسي ازش راه فراري پيدا نكرده هنوز

14-در چه صورتی امکانش هست که تو خیابون کسی رو شتک کنی؟ تصویر اگر ببینی کسی مزاحم خانمی شده، واکنش نشون میدی یا نه؟

اگه خانومه موجه و سر بزير بود صدرصد به شكل ديپلماتيك وارد عمل ميشم اگر مقاومت شرط عقل بود يك يك صفر بهترين روش برخورد با اين گونه موارد هست
ولي اكثر خانوم هايي كه ميفرماييد با دست پس ميزنن با پا ميكشن .كلا خودشون مثل آنتن فركانس دلبري رو به اون پسره بدبخت منقل ميكنن. در اين شرايط بايد
يه چشمك به اون پسره بزني و سرتو بندازي پايين رد بشي.

15-بزرگی رو در چی میبینی؟

بزرگي از خدا مياد . هركي بتونه ذره اي(حتي ناچيز باشه) صفات خدا رو داشته باشه و بهش عممممممل كنه انسان بزرگيه
16-از چی بیشتر از همه متنفری؟

غرور. اول گناه عالم. كه شيطان نعين و لعين مرتكب شد. كلا باعث و باني اكثر گناه ها غروره

البته با همه نبايد خاكي بود.چون مولا علي ميفرمايد تكبر در برابر آدم مغرور خوده تواضع.
مثلا قتي شما يه آدم مغرور ميبني نبايد مخلصم چاكرم كني. مثل خودش برخورد كن و دايورت كن.

17-چه چیزی رو بیشتر از همه دوست داری؟(حتما موتورت)

چو داني و پرسي سوالت خطاستتصویر

18-سریع همرنگ جماعت شدن، درسته؟

بايد ديد جماعت حرفه حسابش چيه . اگه بر حق بود بايد از ديگران هم سبقت بگيري و زود تر از بقيه هم رنگ بشي

اگر هم نبود كه هم رنگ شدي = بدبخت شدي
19-نظرت راجع به افتاب پرست؟ســـــــــریع رنگ عوض میکنه هاااا

در مقابله با اين موارد بايد مثل خودشون آفتاب پرست بشي

20-اگر روزی یه کیف پر از پول پیدا کنی، چه میکنی؟

ميزارم سره جاش زود از محل دور ميشم

21-ادم عصبی هستی؟ یعنی کنترل اعصابتو داری یا اگر عصبی بشی، کور و کر میشی؟

عصبي نميشم چون حال حوصله عصبي شدن ندارم. كلا از دوران طفوليت بزرگ منش و بيخيال بودم. خيلي بايد موضوع حاد باشه

كه بخوام كور و كر بشم. سعي ميكنم خودمو به نفهمي بزنم تا اينكه بخوام اعصاب خودمو خورد كنم.
22-ساده زیستی؟

بهترين نوع زندگي .

23-مرد واقعی یعنی چی؟

كسي كه اخلاق وقار وجذبه نرمال مردونگي رو داشته باشه. مردونه گي به سبيل قيتوني صداي اگزوزي نيست

مرد به حضرت علي ميگن كه از خوف قيامت قش ميكنه.( ديگه خيلي عرفاني شدممممم بسه)تصویر
24-امیر جان میدونم که پدرتو ندیدی، ولی تا حالا شده تو خلوت خودت گاهی باهاش حرف بزنی؟درد و دل کنی؟

گاهي مواقع بعله .

25-غریب اشنا؟

يكي از بندگان خدا

26-نظرت راجع به FARSI 1

شيطوني نكن ديگه تصویر

فارسي 1 از صدتا خانه .... بدتره. همين قد توضيح كافيه
27-وقتی که نه راه پس داشته باشی، نه راه پیش؟

سريعا و بدونه فوت وقت به غلط كردن ميفتم و جالب اينجا كه خيلي خيلي زود از خدا جواب ميگرم
از اين اتفاق ها زياد افتاده (تو همون خرداد هاتصویر) ولي خيلي زود يه راه نجات بهمون نشون داد كه جونه سالم به در بردم

28-به این جمله اعتقاد داری که این دنیا دار مکافاته؟

صددرصد و بيش از هر جمله ديگه اي

29-از چی خیلی میترسی؟

ريا ميشه تصویر

30-به بیان خودت عشق رو تعریف کن

عشق يعني پيروزي در هر كاري. اگر شما عاشق ماشين باشي يه روز بهترين طراح ماشين ميشي شايدم بهترين راننده بشي
كلا عشق به هركاري داشته باشي بهش ميرسي
ولي متعصفانه الان اكثرا عشق رو با مرغدوني يكي ميبينن
31-دوستی های خیابونی؟(دخی و پسی)

اي بابا تصویر نكنين از اين كارا زود پير ميشن موهاتون سفيد ميشه .

فقط يه نكته در مورده سنه اين قضيه بگم. وقتي ديپلم مكانيك گرفتم دو نفر تو كلاسمون بودن كه دوست دختر داشتن. الان تو دبستان ها هم به وفور
پيدا ميشه كه بچه كلاس پنجميه با دخيه قرار ميزاره به صرف كافي با عششششششق
نسل بعدي چه اژدهايي ميشه ؟؟؟؟ الله اكبر

32-نظرت رو راجع به دو عکس زیر بِنِمو.

تصویر

ايرانه؟؟؟ هرجا هست خداوقت ميگم به مخترع گرامي. سوپاپ هم گذاشته براشتصویرتصویرتصویر اي خدا

تصویر

خورشتش خيلي بيرخته. سالادش هم از اين شرتي پرتياس.اون دختره هم كه از زندگي سر شده ميگه بيايين منو بخورين
شرمنده آدم خاري رو ترك كردم... اشكان داداش كاره خودته...

خرمشهر : خدا ازادش كرد
خوزستان :آروزي به گور رفته صدام
شیراز : آدماي سخت و كوش و زحمت كشي هستن
تبریز : اصفهان نصفه جهان اگر كه نباشد تبريز
کلاردشت : صفا سيتي
ابوموسی : اعمال امنيتش با تهران هيچ فرقي نداره
تنب بزرگ و کوچک :اعمال امنيتش با تهران هيچ فرقي نداره
دیار کفر : جز در مورده فرهنگه پوشش و دين در همه ي موارد عالي و 20
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

رفته بودیم صفا سیتی جات خالی بود

سلام عليكم . اميدواريم از گلوي مبارك پايين نره

اق امیر منظورم اینا بود تصویر تصویر تصویر تصویر تصویرو...

آها.آخه اوندفه اسميلا نيمومده بود.
از هيچ كدوم خوشم نمياد

یعنی اینکه هدف ،فلسفه و ... از به وجود امدن انسان چیه؟

خب مشكل اينجاس كه من نميدونم فلسفه يعني چيتصویر

تاحالا کسی زدتت که راه خونتون رو گم کنی؟ تصویر

من gps دارم پيدا ميكنم . شما اندر احوالات خودت سير كن

خب اینم از شفاف سازی سوالات سری قبل

اونجاش يخوده لك داشت تميز نكردي هنوز
نظرت در مورد سینمای ایران

از نظر كارگردان و بازيگر مشكلي نداريم . ولي سو مديريت بيداد ميكنه.همه جا با فيلم فرهنگه خودشونو ترويج ميدن

اينجا خانه سينما پلمپ ميكنن. احسنت بر اين استراتژي

نظرت در مورد ورزش ایران

زياد تو نخ ورزش نيستم كلا ورزش هم تحت مديريت ايرانيه ديگه وضعش نديده پيداست

نظرت در مورد اوضاع اجتماعی ایران

تحت تاثير فرهنگ غرب هر روز بد تر از ديروز

نظرت در مورد اوضاع اقتصادی ایران

عالي .تصویر بيست ... يعني باقلوا. ...هلو جفت پا بپر تو گلو

تهران:شلوغ.آلوده.خطر.و خيلي هاي ديگه

شیراز: زيبا

اصفهان : سرزمين 4 فصل. زيبا

کرمان: كوير ولي ثروتمند و صاحب بهترين مس جهان

مشهد:ميزبان آقا امام رضا. خيلي شهره آرام بخشيه

تبریز:ياشاسين آذربايجان. زيبا و آب هواي 20

قم: ميزبان خانوم حضرت معصومه (ع). مهد پرورش علما و ربانيون بسيار

خوزستان: ثروت مند از زمين و هوا و دريا ولي مردمي...

اگر دختر بودی چی میشد؟چه کار میکردی؟

يه طناب آماده ميكردم و خودمو حلق آويز ميكردم

با کدوم ارتقا درجت حال کردی؟(البته بیشتر از بقیه)

اولا برام جالب بود ولي عادي شد ديگه . اون اول اوليش خيلي خوشحال شدم (ماجور دوم)

دوست داشتی تو کدوم کشور بجز ایران بودی؟

هيچ كشوري

صندلی داغ داغ هست؟

بدك نيست . بعضي مواقه ميسوزونه بعضي مواقع خنك ميشه

ی سوال از خودت بپرس!

چرا انقد من گلم؟؟ چه كنيم ديگه خداداديه؟

بهترین روز زندگیت:

يادم نيست

بدترین روز زندگیت:

به علت كثرت ايام معذوريم از پاسخ گويي

بهترین موتوری که داشتی

kdx250. gs1000

بدترین موتوری که داشتی

cg عزرائيل .125 البته هندا ژاپن در حده خودش موتور خوبي بود ولي اين 125 هاي ايراني كه با مقار چكش

ميسازنش جز نسل كشي كاره ديگه اي نميكنه. به جرات ميگم كه كسي كه موتور ايراني سوار ميشه
فقط و فقققققققققققققط خداست كه نگه دارشه وگرنه به چيزي بنده.
بهترین سایتی که دیدی

بدونه شك cc خودمون

بدترین سایتی که دیدی

مشرق

بهترین غذا

فسنجوووووون

بدترین غذا

غذاهاي خارجكي ها. سوسك و مار و عقرب و قورباقه از اينن حرفا

بهترین کشور جهان

ايران

بدترین کشور جهان

البته اگه اسرائيل رو حساب كنيم.

ولي اگه حساب نكنيم صدرصد انگليس
بهترین هدیه ای که دادی

يه جفت جوراب برا داداشم خريدم خيلي ازم تشكر كرد.

بهترین هدیه ای که گرفتی

كتاب گيتاشناسي ساله 75. مادرم برام خريد. تا 1 ماه هر شي خوابش رو ميديم

بهترین تاپیک خودت تو سی سی

يادم نيست. كلا 101 درصدشون عالي بودنتصویر

بدترین تاپیکی که دیدی تو سی سی

زيادن ولي كلا از تاپيك هايي توهمي و شعععععار زده و خيال بافي بعضي بد جور ميرم تو لك

بهترین تاپیکی که دیدی تو سی سی

زيادن به طوره مثال از تاپيك هاي جناب abdolhamid جناب كاپيتان كه خيلي هاي ديگه كه هميشه بر اصوله خودشون حركت ميكنن

خوشم مياد ولي در كل خيليا هستن كه درست حرف ميزنن و نميشه همشو اينجا نامبرد
بهترین خاطرت تو سایت

وقتي عضو شدم

بدترین خاطرت تو سایت

فوت همسر آق احسان و فوت پدر يكي از دوستان ديگه

بهترین خبری که بهت دادن

موعدش نرسيده هنوز

بدترین خبری که بهت دادن

خبر مرگ آقا بزرگم . داشتم خيلي خوشحال از سره كار برميگشتم گفتم يه سر خونه آقا بزرگمون بزنيم يهو نئش كش رو جلو خونشون ديدم يعني اگه
خدا اونجا كمك نميكرد الان اين صندلي داغ وجود نداشت
بهترین لباسی که داری

حاجي سوالاي سيتماتيكي ميپرسيا

بهترین تفریحت

كاري كه عاشقشي

بدترین تفریحت

دود

بهترین عادتت

جدي ميگم عادت كردن به قرآن خوندن خيلي به آدم فاز ميده به همه جوانان توصيه ميشهتصویر

بدترین عادتت

عادت به رايگان خوردن

بهترین شیطونی که کردی

نه آخه وجدانا من الان چي بايد بگم .نه خودت بگو من اصن هيچي نميگمتصویر
بهترین کاری که تو عمرت انجام دادی

يادم نيست

بدترین کاری که تو عمرت انجام دادی

خطه قرمزه. عبور ممنوع

بهترین ورزش

دويدن

بدترین ورزش

يا امام غريب

بهترین فوتبالیست ایران

علي كريمي . مردمي و با وجدان. البته موهاش خيلي ضايعس

بهترین فوتبالیست جهان

زيدان

بدترین فوتبالیست جهان

كيريستين رونالدو.

بهترین تیم فوتبال

بارسلونا

بدترین تیم فوتبال

پرسپوليس

خب داداش فعلا اینا رو بجواب

جوابيديم

دوباره میام سراغت

قبلش يالله بگو

خيلي ممنون تشريف آوردين حضرت آقا. اينشالله به شدت از خجالت در ميايم
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 7 بار

پست توسط *sheriff* »

سلام

البته من باHORLIKAN درپیام خصوصی باهم مذاکراتی که منجربه شکست شدداشته ایم.تصویر( بانام مخفف کاربری:M_R)

شمادرآن مذاکرات بارها ازواژه ی "امپریالیسم" استفاده کردید.لطفادرموردمعنای این واژه درزمان حال، که مفاهیمی چون دموکراسی و... مطرح است بیشترتوضیح دهید.

من میخوام گواهینامه موتوربگیرم، اماتاحالا اصلا سوارموتورنشدم.چه طوریه سخته؟! بایدزیادتمرین کنم؟

شنیدم که پلیس اجازه نمیده برای سفرهای بین شهری ازموتوراستفاده کنیم،صحت داره؟اگرنه، بهترین موتوربرای این گونه سفرهاچیه؟

حس شمادرباره این تصویر:

[External Link Removed for Guests]

باآرزوی لحظاتی خوش برای شما دوست عزیز...تصویر
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”