تاپیک جامع پرسش و پاسخ در خصوص شرایط دانشگاه های نظامی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 7 بار

چگونگی ورود به دانشگاه افسری

پست توسط hossein_cbr »

با سلام
این اولین پستم در این سایت هست ولی مطالب سایتو همیشه دنبال می کنم
می خواستم بدونم برای ورود به دانشگاه افسری باید چه شرایطی داشت و آیا آزمون ورودی خاصی داره یا با کنکور سراسری هست
از مدیریت محترم سایت خواهش می کنم این تاپیکو پاک نکنه
چون از هرکی می پرسم یه چیزی می گه واقعا گیج شدم تاپیک ها هم دنبال کردم به چیز خاصی نرسیدم
تو رو خدا کمکم کنین این مسئله برام حکم مرگ و زندگی رو داره
خیلی ممنون.
New Member
نمایه کاربر

Re: چگونگی ورود به دانشگاه افسری

پست توسط hossein_cbr »

ممنون آقا shadro
من هرکاری کردم نتونستم براتون pm بفرستم پس همین جا می گم
آزمون دقیقا تو چه تاریخی برگزار میشه و برای ثبت نام باید به کجا مراجعه کرد؟
آزمون پزشکی و عقیدتی شامل چه چیز هایی میشه؟
ممنون بابت توجهتون
Major II
Major II
محل اقامت: No Where
سپاس‌های ارسالی: 2010 بار
سپاس‌های دریافتی: 837 بار
تماس:

پست توسط SEAFARER »

سلام.
جناب shadro.اگه زحمت نیست پاسختون به آقا hossein رو همینجا بگید تا منم استفاده کنم.منم این سوال رو داشتم.تو یه تاپیک پرسیدم کسی جواب نداد.
تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: Bushehr
سپاس‌های ارسالی: 2383 بار
سپاس‌های دریافتی: 1119 بار
تماس:

پست توسط M.Lawyer »

سلام
با اینکه بارها به این سوال در انجمن پاسخ داده شده است ولی برای آشنایی کامل با شرایط دانشگاه های افسری می توانید به این [External Link Removed for Guests] در سایت آجا مراجعه کنید.تصویر
 The Glory and Greatness of a Man Depends on Three Things ... Good Speech*Good Idea*Good Deed 

[External Link Removed for Guests]

Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 752 بار

پست توسط shadro »

باسلام خدمت تمام دوستان وتشکر از اینکه بنده حقیر رو لایق دونستید،شروع ثبت نام آزمون ورودی دانشگاه های افسری ارتش در اواخر دیماه هرسال هست و به مدت 2ماه یعنی تااواخر اسفند طول میکشه و آزمون هم در اواخر فروردین برگزار میشه.منابع سوالات هم کتب دبیرستان و پیش دانشگاهی بعلاوه سوالات هوش هستش.بعد از قبولی در آزمون ورودی باید به تهران تشریف ببرید برای انجام معاینات پزشکی و مصاحبات عقیدتی و حفاظتی.فقط یک نصیحت به تمام شما عزیزان و اون اینکه اگر علاقه ای به حرفه نظامی گری ندارید وارد دنیای عجیب و غریبش نشوید که پشیمان میشوید.یاعلی....
New Member
نمایه کاربر

پست توسط hossein_cbr »

آقا shadro ممنون بابت توضیحات ارزشمندتون
فقط من یه چیزی رو متوجه نشدم
مثل من که در استان بوشهر هستم برای ثبت نام باید به کجا مراجعه کنم؟
ببخشید بابت طولانی شدن سوالات
با تشکر
Major II
Major II
تماس:

پست توسط SEAFARER »

سلام.
این هم زمان آزمون ورودي،تاريخ مراجعه جهت دريافت كارت ورود به جلسه و نشاني محل‌هاي ثبت‌نام:
الف- آزمون ورودي رأس ساعت 7 صبح مورخه 25/1/91برگزار مي‌گردد، در ضمن محل برگزاري‌آزمون‌هنگام‌دريافت‌كارت‌ورودبه جلسه اعلام خواهدشد.

ب- داوطلبان لازم است با در دست داشتن اصل شناسنامه، جهت دريافت كارت ورود به جلسه از تاريخ22/1/91 تا 24/1/91 به نشاني‌هاي محل استخدام بشرح زير مراجعه نمايند:

1 - تهران - ميدان حر- خيابان امام خميني(ره) - نرسيده به چهارراه كمالي - دفتر استخدام نيروي زميني ارتش ج . ا .ا - تلفن : 66467609

2- مشهد- چهارراه استانداري –ميدان ديدگاه لشگر- درب 1 لشگر- دفتر استخدام لشگر 77 خراسان - تلفن 8525559-0511

3- گرگان – فلكه فخرالدين اسعد گرگاني- بلوار جانبازان- روبروي بيمارستان 560 ارتش–دفتر استخدام لشگر 30 گرگان-تلفن : 2229499-0171

4- اهواز - خيابان فلسطين - جنب بيمارستان رازي - دفتر استخدام لشگر 92 زرهي اهواز- تلفن : 3330574

5- شيراز- ميدان امام حسين(ع)(ستاد) - دفتراستخدام فرماندهي وارشد نظامي آجا در استان فارس - تلفن : 2337126

6- خرم آباد – خيابان انقلاب – جنب گردان آموزشي ل 84(تيپ 1 سابق)- دفتر استخدام ل 84 – تلفن : 2209003-0661

7- زاهدان - خيابان آزادي- روبروي پارك شادي ها - تلفن : 3239082-0541

8- اروميه - اول خيابان كاشاني - كوي سازماني- دفتر استخدام لشگر 64 اروميه – تلفن : 3440364

9- تبريز- انتهاي خيابان ارتش جنوبي - دفتر استخدام لشگر 21 حمزه آذربايجان – تلفن : 5420630

10- اصفهان - سه راه حكيم نظامي - جنب كلينيك فجر - دفتراستخدام مركزآموزش توپخانه - تلفن : 6240022

11- كرمان - خيابان عدالت- روبروي فروشگاه اتكا - تلفن : 2267757-0341

12- كرمانشاه- بلوارشهيدبهشتي- سه راه حافظيه - دفتر استخدام پشتيباني منطقه1 - تلفن :8359410-0831

13- نوشهر-دانشگاه علوم دريايي امام خميني(ره) - تلفن : 3253083-0191

14- قزوين - بلوار شهيد بهشتي- جنب درب لشگر 16 زرهي - دفتر استخدام- تلفن : 3322469

15- بروجرد- خيابان شهيد قندي- روبروي شهرداري- دفتر استخدام مرامهن - تلفن : 2697090

16- بيرجند- ميدان ابوذر- خيابان ارتش- روبروي كميته امداد امام خميني(ره)دفتر استخدام مرا 04 بيرجند تلفن: 2222009

17- ايلام- ميدان شهدا- خيابان شهيد ربابه كمالي - تقاطع بلوار جمهوري - جنب ساختمان شهرداري – كانون بازنشستگان -دفتر استخدام ارتش تلفن: 3334100-0841

18- اردبيل- بزرگراه شهدا – جنب پادگان شهيد چمران-دفتر استخدام تيپ 40 مستقل پياده– تلفن : 7710122-0451

19- مراغه-ميدان شهرداري-نرسيده به خيابان خرمشهر- ساختمان دژبان شهر- دفتر استخدام پادگان امام رضا(ع)- تلفن: 2254919-0421

20- شاهرود- ميدان آزادي -جنب بيمه خدمات درماني نيروهاي مسلح - دفتر استخدام لشگر 58- تلفن : 2229094-0273

21- بندرعباس- جاده اسكله - جنب درمانگاه تخصصي نيروي دريايي(سورو) - شعبه استخدام. تلفن: 5564313-0761

22- رشت- ميدان نيروي دريايي – فرماندهي آموزش تخصصهاي دريايي . تلفن 3239975- 0131

ج- نتايج آزمون ورودي در روزنامه‌هاي كثير ‌الانتشار ، سايت اجا و حوزه‌هاي امتحاني اعلام خواهد شد.

د- قبول شدگان آزمون ورودي لازم است طبق برنامه زماني اعلام شده جهت انجام بقيه مراحل گزينش با هماهنگي حوزه‌هاي امتحاني مربوط ، به مديريت گزينش و استخدام نيروي زميني ارتش ج.ا.ا واقع در تهران - ميدان حر- خيابان امام خميني(ره) - نرسيده به چهارراه كمالي ، مراجعه نمايند.
منبع: [External Link Removed for Guests]
تصویر
New Member
نمایه کاربر

پست توسط hossein_cbr »

ممنون آقا 1393
ولی یه نکته الان از تاریخ 91/1/25 خیلی وقته گذشته یعنی هر سال تو همین تاریخ برگزار میشه؟
یعنی الان استان بوشهر محل استخدام نداره؟ و باید به مکان هایی که اعلام شده مراجعه کرد؟
می دونم سوالاتم ابتدایی ولی همه چیز رو بدونی بعد اقدام کنی به نظرم بهتره
Major II
Major II
تماس:

پست توسط SEAFARER »

بله.فکر کنم باید یه سال دیگه صبر کنید.تمام شهر هایی که محل استخدام دارن در این لیست هست.متاسفانه شهر شما تو لیست نیست.یعنی تو شهر شما ثبت نام نیست.اگر هم باشه من اطلاعی ندارم.سوالاتتون ابتدایی هم باشه درست هستند.هر کسی این سوال هارو میپرسه.یکیش خود من. :D
اگه علاقه داشته باشید میتونید برید سپاه.
تصویر
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 223 بار

پست توسط conarmis »

دوست عزیز واقعا استخدام در ارتش اینهمه مهمه که به قول شما حکم مرگ و زندگی را داره ؟ توصیه میکنم یا چند تا از دوستان درجه بالا در ارتش اگر با اوونها راحت هستید صحبت کنید شاید متوجه شرایط زندگی بشوید و ارزوهای جوانی را در قیاس رقابت با زندگی مشترک و ............. نگذارید هر چند میدانم نه شما به حرف من گوش میکنید و احتمالا مورد اماج سخنان دوستان هم قرار میگیرم
Major II
Major II
تماس:

پست توسط SEAFARER »

سلام.جناب conarmis. :razz:
اگر کسی علاقه داشته باشد آرزوی جوانیش هم میشود ارتش و رفتن یا نرفتن به ارتش در حد مرگ و زندگی برای آدم مهم میشود :-o .مثل خود من که تمام فکر ذکرم این شده. :D.البته من قصدم سپاه پاسداران است.
تصویر
New Member
نمایه کاربر

پست توسط hossein_cbr »

از تمامی دوستان که کمک کردن تشکر می کنم
همچین از مدیریت محترم سایت کمال تشکر رو دارم
آقای conarmis ممکنه این موضوع برای شما ارزشی نداشته باشه ولی خیلی ها هستن که به قول 1393 عزیز براشون در حد مرگ زندگی مهم میشه
آقا 1393 راستش شنیدم به دلیل اینکه در شهر ما تعداد کسانی که رفتن به سپاه اون قدر زیاد بوده که تا 4 سال آینده از شهر ما نیرو نمی گیرن(البته مطمئن نیستم)وگرنه کی بدش میاد که بره به سپاه
بازم از آقا shadro و آقا 1393 تشکر می کنم بابت لطفی که به من داشتم
پیروز باشید :(
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد هوا فضا”